- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Én nem is azt mondtam, hogy nagy falat. Csak sok esetben az alkalmazás a belső memóriába dolgozik (főleg KK alatt) és akkor már gondot okozhat, főleg, ha tele van a telefon mindenféle alkalmazással. Az említett 120 fps-es videót például a gyári szerkesztő be se töltötte, kevés memóriára hivatkozva. Igaz, a 15 perces cucc volt 7,92 GB.
(#59223) petymeg: Esetleg próbáld meg ezt, most találtam: [link]. Igaz, elvileg "csak" HD-ban csinálja meg a videót, de az is jobb, mint az SD.
-
Mzombi
aktív tag
-GravityBox/Kijelző módosítások/Kiterjesztett asztal/Imerzív navigációs sáv(felhúzod az ujjad a képernyő aljáról és megjelenik a navbar)
Amikor ezt kipróbáltam először, akkor működött. Kipróbáltam az elsőt is, de mivel az nem tetszett, gondoltam visszarakom a 2-t (amit ide másoltam), de azóta képtelen vagyok elérni, mit kellene átállítani??
-
-
törölt tag
Akkor ennek majd fussunk neki légyszi, mert kíváncsi lennék a megoldásra! Tehát most van egy telepített Skype alkalmazásom, amihez a Play szerint van frissítés és küldi erről az értesítéseket. Én nem szeretném, ha a frissítendő alkalmazások listáján szerepelne, mert nekem nagyon megfelel ez a telómon futó, régi verzió. Mi lenne szerinted a teendőm?
-
törölt tag
Így is lehet nézni. De ha a Play szerint nincs telepítve, akkor nem lesz ott a frissítési listában, ergo értesítést sem küld a Play, ha frissebb verzió érhető el. Lehet, hogy ez fura gondolat, de ha az, akkor mire való Titanium Backup -ban a "leválasztás a Play -ről" opció? Ha viszont erre való, akkor miért nem működik? Mit csinálunk rosszul?
-
tomy86
addikt
Pedig ennél érthetőbben nem tudom leírni. Így is több hsz. született, mint amennyit a probléma érdemel.
1, Ahogy Somatom is írta az értesítést nem az app küldi, hanem a Play.
2, Auto update soha nem volt bekapcsolva nálam. Az első dolog, amit a Play első indításakor kikapcsolok.
Úgyhogy 100%, hogy megkapod az értesítést az elérhető frissítésről és ott fog virítani az app a frissíthető progik között. -
törölt tag
Nemá! Tényleg nem értitek? Az a beállítás a kiválasztott alkalmazások értesítéseire vonatkozik. De ezt nem az alkalmazás küldi, hanem a Play. De nem is az értesítés a fő probléma, hanem az, hogy nem lehet alkalmazást kivenni a frissítési listából. Ezért nem lehet a "mindet frissíttse" opciót választani, mert akkor az is frissül, amit a user nem szeretne. Így csak az egyenkénti frissítés játszik. Én pl. csomó ideje "kerülgetem" a Hangoutsot, vagy a Skype -ot.
-
goom
senior tag
Ne viccelj... köszönöm, hogy foglalkoztál vele!
A PC-n nekem is működik - de most az lenne a fontos, hogy a telefonon működjék. Kint a "terepen": az UltraBalaton versenyre megyünk, és klassz lenne, ha meg tudnám nyitni GoogleMaps-el, mert akkor igen könnyű lenne a navigáció az egyes szakaszok elejére és/vagy végére.
A LocusMap nyitja klasszul, csak ott meg a navigációs rész az, amivel nem boldogulok (pedig megvettem a Pro-t; biztosan csak én vagyok lúzer). És a csapat többi tagjának az sem lenne megoldás - nekik ez nincs fent. -
goom
senior tag
Köszönöm a próbálkozásodat és a válaszod!
Sajnos, én már ott elakadok, hogy "jobb oldalon alul fogaskerék" - az ugyanis nekem egyszerűen: nincs. Semmilyen fogaskerék, sehol. Nem találok ilyent.
Elindítom a GoogleMaps-et a telefonon (bejelentkezve), átváltok (a bal felső sarokban található menüben) GoogleEarth-re. És nincs fogaskerék... -
|AP|
veterán
a telefonon látom a statisztikákat, gépen viszont ha megnézem a saját útvonalak mappát drive-on, akkor ott .kmz fájlokat látok. Ezekre kattintva megjelenik az útvonal, de a statisztikákat nem látom sehol. Ezek szerint azok is tárolva vannak a .kmz fájlban, csak PC-n nem látszik.
-
LonGleY
veterán
Én is ezt mondom. :]
Btw: Bár mindenki ilyen normális, apró PNG-t linkelne. Kisebb, mint a legtöbb ócska JPG, a kép dimenzióitól függetlenül.
Egy kis tombolnivaló, ha már nagyban offkodunk.
-
St3ven
addikt
"kitakarja a fél képernyőt"
Állítható a magassága.
"a kiosztás az valami félelmetesen sz@r"
Miért?
0123456789
QWERTZUIOP
ASDFGHJKL
YXCVBNMUgyanúgy, mint mindegyik szabvány billentyűzeten.
A különbség annyi, hogy a magyar ékezetes karakterek külön sorban vannak fent. Azaz ha netán ékezet nélkül lenne kedve az embernek gépelni, nem botlik beléjük feleslegesen.
-
cimbi186
aktív tag
Huh!
Sikerült! És láss csodát,úgy müxik ahogy én szeretném
(ha valakinek ilyen igényei vannak,akkor Moto G-n ne is kísérletezzen mással,play-es app egysem jó)
(ez a Gravity box egy csuda jó kis cucc,megérte agyúval verébre lőni)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
petipetya
nagyúr
Nagyon jó a swype, viszont van vele egy gondom. Mégpedig az, hogy a legnagyobb méretre állítva a gombok már akkorák, mint a swiftkey szintén a legnagyobbra téve. Viszont a swype esetében a gombok lévő betűk és főleg a másodlagos karakterek nagyon aprónak tűnnek, szinte hunyorogni kell hogy lássam - és mindegy, hogy milyen témát állítok be. Ezzel szemben a swiftkeynél tökéletesen látom mindent a gombokon.
-
aizen92
addikt
Jó ez véleményem szerint.
Megy az eszmecsere, kiderülnek a gyengeségek, erősségek ,esetlegesen új funkciókat ismer meg a másik tábor, egy ilyen "szakmai" vita jót tesz a topicnak szerintem. Ezt is elég kellemesen lerendeztük, ész érvek alapján és hál' égnek nem ment át "te idióta, nekem van igazam" stílusban, ahogy az megannyi topicban sajnos tapasztalható.
Ilyen keretek között lehetne több, mert én pl. az ellentábornak más funkcióit is megismerhettem, amit én az X napos próba során nem találtam, és fordítva is igaz volt ez.(#47238) LonGleY: Rá kell szánni az időt. Én 20 percig vetettem össze a leggyakrabban használt járatokat, pdf alapján az alkalmazással. De pontosnak bizonyult eddig, a heti frissítést nem is tudtam, akkor nálam tuti marad ez az alkalmazás.
Mondjuk 1 hónap aktív használat után derülnek ki a turpisságok, de egyelőre nekem bejön ez a felület, és hogy már a kedvencekben látom a következő induló járatot!!! hatalmas kincs szerintem! ( Cover Lockscreent-t használok, és így csak picit elhúzom a lockscreent és már látom, mi mikor indul, sok tapicskolást megspórolva
)
-
törölt tag
Köszi, ez természetesen ki van jelölve. De mégsem teszi. Fekvőben lemarad a widget alja.
Tobias40:
Használtam ilyet még anno, GB -n. Sanity volt a program, és volt hozzá fordítás a Magyarított Alkalmazásoknál. Remek hívásmanager volt, de sajnos, abbamaradt a fejlesztése. Nagy kár érte. Abban minden ilyet be lehetett állítani. De még ott sem volt tökéletes a nevek kiejtése. Szerintem az egy másik story. Az IGO -ban Mariskának segít a térképek mellé egy-egy "phoneme" fájl, ami a kiejtéshez szükséges infókat tartalmazza. Talán itt vmi ilyesmi hiányzik. -
törölt tag
Maxxximálisan egyetértek. Én még csak az Apexet próbáltam. Tulképp eddig azt hittem, hogy teljesen elégedett vagyok vele. Viszont van egy widgetem, amit vagy álló nézetre lövök be, vagy fekvőre, de valamelyikben nem adja ki. Olvastam itt, hogy a Nova -ban lenne lehetőségem egy másik fölé helyezni, mint egy réteget. Ez kíváncsivá tett, de biztos lenne vmi feature, ami meg a Nova -ban nincs meg.
-
Ez a fejlesztők sara, ugyanis a play képes kezelni a különböző verziókat, vagyis megoldható, hogy mindig azt a verziót lásd az adott eszközről, ami éppen kompatibilis vele. Sőt, épp így működik a play. Az oka annak, hogy ebben az esetben máshogy van az, hogy a fejlesztők direkt így csinálták, hogy többet keressenek a játékukkal, mert így kénytelenek az emberek több változatot vásárolni, ha különböző eszközökön akarnak játszani.
-
zeorsdfd
senior tag
-
Baku
aktív tag
Köszi szépen!
Ennek örülök, ki fogom próbálni...
Valami ilyesmire gondoltam, ha már direktben nem megy...
Amikor anno PC-re váltottam Commodore 64-ről, akkor is volt
C-64 emulator progzám a PC-n egy - darabig...
Vicces voltAztán ahogy jöttek a PC-s progik, lassan felejtős lett...
De a fokozatos átmenet az egyik rendszerről a másikra megvolt....Kipróbálom, és elmesélem milyen....
Köszi!
-
becenevem
aktív tag
-
Baku
aktív tag
Te tudsz olvasni is???? Vagy csak írni?
Soha sehol nem kértem sem itt, sem máshol senkitől, hogy adjon meg bármilyen
adatot.
Egyszerűen érdeklődtem, hogy van-e rá ELVIEKBEN megoldás.
Ha igen, akkor hogyan, miként... Ennyi...Azt is leírtam, hogy ha akarnám sem tudnám warezolni,
mert folyamatosan ellenőrzi a program a hivatalosságát a pléjen... -
t420s
aktív tag
szerintem meg ÉPPEN a no name jellegű kínai készülék jó hivatkozási alapnak-és miért?
mert a kínai gyártó nem költ pénzt időt a fejlesztésre szoftveres csiszolásra saját app-okra (ld Samsung akinek a gépén mozdulni se lehet a saját samsung appoktól)a kínai gyártó legyártja a tabletet a natúr alap AOSP-vel és szevasz tavasz-dobozolja aztán küldi ki.
garancia support stb ezek nem játszanak.és pont ezért jó példa: ezek a gépek a szűz AOSP androidot tartalmazzák. semmi piszka semmi egyéb.
vagyis a droid olyan valójában amilyen ezen a gépen.kínai készülék" nem jó hivatkozási alapnak...főleg nem szoftveresen...
-
t420s
aktív tag
most vettem kínai tabletet, 4.2-vel (tudom van 4.4 is) és ott van stock és chrome külön.
ráadásul a stock -ot törölni se lehet csak root joggal.Majd a nagyok kijavítanak ha rosszul mondom, de a Chrome a stock böngető már jó ideje a Droidban,,,
AOSP böngetőt szerintem már egy ideje nem fejleszti a goolge
-
tomy86
addikt
A fő különbség a fizetős verzió és a Lightflow Lite között, hogy a fizetősben sűrűbbre lehet állítani a színváltoztatást, ha több különböző értesítés van egyszerre (fizetősben 2,5 mp, a liteban 20mp) és a fizetősben több programhoz tudsz értesítést beállítani. Én a Lite verziót használom és megerősíthetem, hogy nem egy akkuzabáló cucc.
(#42082) fdisk: ha már van rootod, akkor a bloatwaret minek hibernálod törlés helyett?
-
atillaahun
veterán
Persze. A Google beépítette őket, én meg leépítettem őket.
Mondjuk igen az kicsit gáz néha, hogy egy Tasker profil reggelente az ébresztő után elmondja feed-ből TTS-el, hogy milyen idő lesz aznap, de azt hogy milyen napra esik hanyadika már nem tudom megnézni.
Ettől eltekintve egyébként semmi szükségem a naptárra, a feladatkezelő emlékeztessen csak hogy mikor fogyott el otthon a kenyér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest