Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
válasz #79335424 #63752 üzenetére
A hipe-nak ehhez egyáltalán nincs köze szvsz. Legtöbben Powerampot említettek, feltettem, aztán mivel állandóan nyavalygott a trial vége miatt később orvosoltam, lásd logouton, rálestem a Rocket Playerre és meg kell mondjam megérte.
Sokkal jobban szólt, - jobb mélyeket, teltebb hangzást adott - mint a PA, csak ugye elkezdett hülyéskedni.
Közben Play zenét is sikerült eltávolítani legnagyobb meglepetésemre.
Újra szép az élet.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
-
Petyyyyy
addikt
Rocket Player fekete listára téve.
Teló indításakor rögtön elindul, persze csak háttérfolyamatként és veszettül szívja az akkut, függetlenül attól hogy próbaverziós vagy premium.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
Üdv ismét!
Félúton a sikerhez: megtaláltam a megfelelő alkalmazást a SmoothSync for Cloud Contacts személyében. Van lehetőség rá, hogy csak egyirányú frissítés legyen, viszont fizetős. Tudnátok ajánlani olyan appot, ami ingyenes és ugyanez a lehetőség megvan benne?
Meglestem a hasonló alkalmazások c. rovatot, de nem találtam használható alkalmazást.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
Üdv népek!
Jobb topik nem jutott eszembe, így itt intézném hozzátok kérdésemet. Be lehet állítani a Google accoutról történő szinkronizálást úgy, hogy csak egy irányba történjen a frissítés? Kvázi mint egy RSS csatorna, csak a kliens felé érkeznek adatok, a felhőbe nem küldünk semmit.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Miért van az, hogy a gyári zenelejátszóban (SGS4 4.4.2) jobban szólnak a flac számok, mint a Poweramp-pal? Utóbbiban hiába hangosítok maxra, akkor sem szól olyan jól és telten, mint gyári lejátszóban félig húzva a hangerőt. Esetleg nem állítottam volna be valamit..?
-
Petyyyyy
addikt
válasz Probert75 #50145 üzenetére
Ugyan. Itt tényleg a magyarítás lesz a ludas. Az angol szöveg teljesen érthető, de a magyar "Értesítést küld, ha engedélyezve van" nem volt teljesen tiszta. Én azt hittem, hogy majd hívás indításakor fog jelezni.
-
Petyyyyy
addikt
válasz Probert75 #50132 üzenetére
Együtt fogok tudni élni vele mivel nagyobb hasznát veszem, mint amennyire zavar, csak már megszoktam, hogy nincs fent semmi az alapértelmezett ikonokon kívül. Meg most ahogy nézem akkor is ott az ikonja, ha elhúzom a kezem a kijelző felett és felvilágít az alap infókkal. Köszi a választ.
-
Petyyyyy
addikt
Üdvözletem!
Az ACR-ben ki lehet valahogy kapcsolni a status bar icont?
-
Petyyyyy
addikt
válasz LonGleY #46294 üzenetére
Tiszta sor. De a fontosabb leveleket megtartottam amik eddig oda érkeztek - levéltár most. Nem szerettem volna rumlit hagyni ott, de lehet kénytelen leszek.
Igen tudom, még bakfis koromban csináltam oda címet. A másik ötletem nekem is ez volt, áttolom gmailre ami kellhet még, oszt jónapot.[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
válasz LonGleY #46284 üzenetére
Most épp ez a megoldás üzemel. És most meg az van, hogy ha az eddig indára érkezett levelek közt szeretnék keresni valamit, botrányos tenger fogad, mert onnan nem szelektálódnak az olvasott/törölt levelek.
Mivel egy-két fontosabb helyen az inda van megadva, szükséges az értesülés.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
Üdv!
4.3 alatt szeretném használni a gyári E-mail klienst. Az indamail-es címem rendelném hozzá IMAP-pal, de sehogy nem bírom beüzemelni. Már 3 napja túrom a netet. Egyelőre átirányítottam a bejövő leveleket gmail-ra egy szűrővel, de így is törölni/olvasni kell a leveleket webes felületen. - Nem megoldás.
Beállítások a következők: mail cím - pelda@indamail.hu, felhasználónév - pelda@indamail.hu, jelszó - ****, imap szerver - imap.indamail.hu és marad a 143 port. "Nem lehet biztonságosan kapcsolódni a szerverhez" üzenettel zárul a próbálkozás. Tudna segíteni valaki?[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Kutyafuttában nem olvastam vissza. A válaszokat pedig köszönöm. Nagyon remélem, hogy elfogadja Maestrot is.
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Kedden lejárt a poweramp trial és mivel nagyon megtetszett, használnám tovább. Szeretném is megtenni, de csak Maestro kártyám van. Hozzá lehet csatolni ezt a típust a Wallet-hoz? Illetve ha nem, akkor van annak módja, hogy valaki megveszi a licenszt playen, én pedig megveszem tőle (kp.)? Úgyértem át lehet adni a licenszt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Facebook és Messenger
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Titanfall 2
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest