Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aizen92

    addikt

    válasz twine #47240 üzenetére

    Jó ez véleményem szerint.
    Megy az eszmecsere, kiderülnek a gyengeségek, erősségek ,esetlegesen új funkciókat ismer meg a másik tábor, egy ilyen "szakmai" vita jót tesz a topicnak szerintem. Ezt is elég kellemesen lerendeztük, ész érvek alapján és hál' égnek nem ment át "te idióta, nekem van igazam" stílusban, ahogy az megannyi topicban sajnos tapasztalható. :(
    Ilyen keretek között lehetne több, mert én pl. az ellentábornak más funkcióit is megismerhettem, amit én az X napos próba során nem találtam, és fordítva is igaz volt ez.

    (#47238) LonGleY: Rá kell szánni az időt. Én 20 percig vetettem össze a leggyakrabban használt járatokat, pdf alapján az alkalmazással. De pontosnak bizonyult eddig, a heti frissítést nem is tudtam, akkor nálam tuti marad ez az alkalmazás. :) Mondjuk 1 hónap aktív használat után derülnek ki a turpisságok, de egyelőre nekem bejön ez a felület, és hogy már a kedvencekben látom a következő induló járatot!!! hatalmas kincs szerintem! ( Cover Lockscreent-t használok, és így csak picit elhúzom a lockscreent és már látom, mi mikor indul, sok tapicskolást megspórolva :)) )

    [ Szerkesztve ]

    "The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

Új hozzászólás Aktív témák