- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Nauda
tag
válasz
atosan #78523 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Sajnos nem támogatja
A hívásbeállításoknál alig van valami állítási lehetőségem... Nem is értem, hogy lehetséges, hogy ehhez a beállításhoz nem férhetek hozzá alapból
Root-olgatni nem akatam, de emiatt valószínű kénytelen leszek. Elveszik a garancia ha root-olok? Root-ban tud valaki segíteni? Prestigio Grace 7557.
Kössz
-
válasz
atosan #77343 üzenetére
A Viber beállításain belül a Notifications részen tudod variálni a hangokat.
Az Outgoing messages sound alatt a kimenő üzenetek hangját tudod ki-bekapcsolni, illetve, ha bepipálod a Use system sounds opciót, akkor az alatta lévő Call ringtone és Notification sound alatt tudod lenémítani a programot.
Egy hangot nem lehet levenni (hogy rohadna meg a Viber összes programozója), mikor benne vagy a beszélgetésben és küldesz (vagy fogadsz) üzenetet, akkor prüntyög...
-
Kékes525
félisten
válasz
atosan #76913 üzenetére
A gyári beállításon elég sokat változtattam és ha nem jó ezt szeretném visszakapni, de amikor leszedtem, akkor maradt az elvarázsolt felület. Azt hiszem a playen az eltávolítást használtam.
Van olyan program, ami menti az éppen aktuális, testre szabott gyári launcher beállításait?
-
-
air
nagyúr
-
törölt tag
válasz
atosan #73973 üzenetére
Találtam Neked a zajszűréshez egy videós bemutatót, amin megnézheted az effekt alkalmazását.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
atosan #73726 üzenetére
torzításmentes hangerő növelés létezik, bele kell nyúlni a szoftverbe, készülékfüggő a dolog tudtommal, P7-en sokat javított.
Viper4android-al is tehetsz egy próbát. -
törölt tag
válasz
atosan #73329 üzenetére
Nem értem a problémádat. Kipóbáltam két videószerkesztővel és mindkettővel működött.
Androvid pro (lehet, hogy az ingyenes is elég, nekem a pro van).
Úgy látom, hogy ez meghagyja az eredeti videófájlt, csak a hangot rendereli hozzá. Mp3 -at adtam neki, de aac lett az output.In Hand Studio (a free 1percet renderel)
Ez más kategória. A Playen lehúzta vki, pedig nem rossz, csak a sok funkció miatt nem szokványos a kezelése. Én is matekoztam rajta. Jól jött az Adobe Premiere -es tapasztalat. Ez nálam teljes renderelést csinált, de lehet, hogy csak én nem találtam az "only audio" opciót. Alapból nagyon gagyi beállítással exportál, úgyhogy érdemes átállítani
Telón nem vágok videót. MiniPC -n jó lenne, de sajnos, kevés videószerkesztő kompatibilis. Több teszt szerint a KineMaster jó cucc, de sajnos, nem kompatibilis. De legalább nem FC -vel száll el, hanem indításnál kiírja, hogy felejtős. Pedig a vas bírná (Amlogic S802). De telón biztos elindul. -
atosan
veterán
válasz
atosan #73163 üzenetére
Ezen kívül akadt más gondom is. Évek óta Quickpick-et használom, előző telóm kitkattal volt, de mivel a gyártó minden google korlátozást feloldott, semmi gond nem volt. A mostani telóm már lilapopós, ennél a gyártó minden korlátozást meghagyott, így a quicpickben a rejtett mappákat nem tudom nem rejtetté tenni, szerkeszteni stb. Persze minden az sd kártyán van. Rooton kívül van erre megoldás, vagy más galéria alkalmazás, aminek nem gond 5.0-án az fentebb felsorolt problémák?
-
Krystal_s
addikt
válasz
atosan #70803 üzenetére
és GoodSpeed
Értem. Kicsit nehezebb így használni, hogy nem annyira látom át a folyamatokat, mint Win. rendszeren.
Átnéztem újra az összes alkalmazást és csak 1-2 Smart folyamatot tudtam tiltani. SmartShare.Beam, SmartShare.Cloud, SmartShare.MediaServer, SmartShare.Provider. 1-2 MB-nál nem ettek többet, de úgysem kell. Viszont elkezdtem újra használni a Firefox-ot és megoldódott a gondom. Teljesen máshogy kezeli a memóriát. Használat közben is, ha ránézek még van 400 MB szabad memória, pedig a böngésző fut a háttérben, ami 194 MB. Egyes oldalak gyorsabban töltődnek be. Nem gondoltam, hogy pont a Dolphin ennyire megtudja akasztani a rendszert. -
petipetya
nagyúr
válasz
atosan #68754 üzenetére
Nekem is macera egy kilométer hosszú link kimásolása, főleg hogy a telefon tokban van és így a kijelző széleinél már nehéz bármit is csinálni a minimális perem miatt.
Én is a mobilos felületet használom, de ha linkelni kell, akkor simán átváltok a teljes nézetre, belinkelem amit kell, majd visszaváltok.
Azzal nem is foglalkozom, ha valaki nem hajlandó linkelni valamit.
-
teo77
őstag
válasz
atosan #68754 üzenetére
Persze, ez világos! Mikor kérek valamiféle segítséget, így is teszek. Csak ritkán teszek kivételt, hogy nem linkként teszem be. Mobilról megosztani is macerás kissé. De ezen nem veszünk össze. Én sem szeretek az ilyen "nem link" linkeket, de ha valaki ilyet szúr be, nem lustázom le. Ha érdekel, akkor kimásolom, beillesztem. Na mindegy, nem ragozom túl. Megbeszeltuk.
-
rgeorge
addikt
válasz
atosan #68207 üzenetére
A play-beli leírás szerint KitKat alatt bizonyos telefonokon root nélkül csak a rendszeralkalmazások férnek hozzá az akku statisztikákhoz. Ezzel viszont root-olt telefonon is hozzáfér a GSAM ezekhez.
"Enables full Battery statistics on KitKat based Android devices for GSam Battery Monitor.
Unfortunately, Google has removed the ability in KitKat (4.4) for non-system applications to access battery statistics. This companion app restores this function by running as a privileged system application. Root access to your device is required. GSam Battery Monitor works fine without the root companion, however this app adds additional statistics."
Akkor van rá szükség, ha az alkalmazás arra panaszkodik, hogy nem fér hozzá az akkustatisztikákhoz. -
-
-
vicze
félisten
-
törölt tag
válasz
atosan #66875 üzenetére
De az mellett van egy zöld telefon ikon. Az fixen azt jelenti, hogy a másik trécsel.
Sőt, most azt is megfigyeltem, hogy ha a másik megnyitja a chat ablakomat, akkor az ő profilképe aktív nálam. Ha kilép belőlem, de a Hangouts még nyitva, már akkor is szürkévé válik. És ez instant, legalább is ugyanarra a WiFi-re csatlakozva.
-
-
Krystal_s
addikt
válasz
atosan #66530 üzenetére
Szia, köszönöm.
Tehát, ha jól értem, akkor nem is a rendszer szabja meg, hogy mekkora tárhelyet zárjon le magának, hanem a gyártó? (Asus) O.o
Ahogy olvastam a többség nagyon várta/várja a KitKat-ot, de lehet nekik más a felhasználói szokásuk. (Nem érdekli őket a flash támogatás, vagy rootolják a készüléket és úgy már a külső SD kártyára másolás sem gond)A gyárilag előretelepített app-ok közül tiltanék párat (Kényszerített leállítás - Letiltás módszerrel), de sokszor kiírja, hogy a tiltás hatással lehet más alkalmazásokra.
Ezeket tilthatom "büntetlenül"?
Zinio, WebStorage, Story, PressReader, MyBitCast, Google+,
Google Play Zene, Google Play Újságos, Google Play Movies, Google Play Könyvek, Google Play Játékok, Flipboard, Facebook, Chrome, AOLink, Amazon Kindle.
Ezekre nincs szükségem egyáltalán, csak nem tudom, hogy a tiltásuk okozhat-e valami gondot. -
törölt tag
válasz
atosan #65701 üzenetére
Kísérleteztem egy kicsit. Videókreáláshoz nem volt kedvem. Ezt a Photo Editor -t használom. Tud animált GIF -et. Találomra bedobáltam 20db., különböző jpeget. Beállítottam a 0,3mp -et, méretnek 800x480 -at és mentettem. Majd megnyitottam Quickpic -kel. Működik.
-
törölt tag
válasz
atosan #65690 üzenetére
Csak ötletelek. Szerintem nem lesz ilyen, mert ez inkább effekt, mint slideshow. Esetleg automatizálóval lehet 0,3 mp -enként nextet emulálni (root -tal). Az más kérdés, hogy a vas bírná-e. Mp -enként 3db. 8-10 Mpx -es kép megjelenítése nem kis feladat. Ha lebutítod, akkor már lehetne mjpeg videót is készíteni a képekből.
-
Bferibörs
addikt
válasz
atosan #65223 üzenetére
Ha valami nem megy kérdezzél privátban vagy a VIBER topikban !Azt hiszem ez oda való téma.
Telefonszám kell hozzá ! Anélkül nem tudod aktiválni annak nem kell mobilnet,wifi , a reg miatt kell csak ,oda kapod sms-ben az összes értesítést a vibertől.Az lesz az elsődleges vibered ! Minden értesítés oda fog menni ! -
petipetya
nagyúr
válasz
atosan #65183 üzenetére
Jó kérdés. Az A-jelű telefont repülőgép üzemmódba raktam és elkezdtem telepíteni rá a Vibert. Mivel be kellett írni egy telefonszámot, így a B-jelű telefonban lévő számot írtam oda. Ekkor a B-jelű telefonon lett egy nem fogadott hívás, tehát lefutott az ellenőrzés, ám kódot nem kaptam rá sms-ben és így nem is tudtam aktiválni a Vibert az A-jelű telefonon.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest