- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LonGleY
veterán
válasz
xenom0rph #26671 üzenetére
Más galériaapp is generál thumbnaileket, azt nem kerülheted el. Esetleg olyan van, ami a bélyegképeket törli, ha kilépsz, de ezt a cache-t takarítóprogival is tudod törölni (aztán győzd kivárni a következő indítást.. :]). Csak akkor lesz megegyező méretű a thumbnail adagod, ha a képek egyébként is picik (és ezek szerint több ezer darabról van szó, ha ilyenből van 700 megányid). A nagy képekből készült thumbnailek viszont az eredeti mérethez viszonyítva kicsik.
-
fatal`
titán
válasz
xenom0rph #26600 üzenetére
Elindítod a playt és nyomsz egy mégsemet a saját alkalmazásoknál.
Vagy mégegy factory reset, a varázsló után pedig azt választod, hogy még nincs google accountod és nem is akarsz most kreálni. Majd utána a beállításokban adod hozzá a fiókot, ilyenkor nem tölt le semmit.
-
LonGleY
veterán
válasz
xenom0rph #26471 üzenetére
Ha nincs root, akkor csak névjegyeket, sms-eket és apk-kat tudsz menteni. A Super Backup tudja ezeket.
-
S e t h
nagyúr
válasz
xenom0rph #26253 üzenetére
Nem fogja neked a pontos időjárási adatokat mutatni egy külföldi program ami a hivatalos állomások adatait dolgozza fel 15-30 percenként.
Ha kitör nálad egy vihar miután frissített, akkor nézhetsz ki a fejedből ,hogy kint szakad az eső a jéggel, közben még napsütést mutat az alkalmazás 35 fokkal.
Nem kellene irreális elvárásokat támasztani az ilyen alkalmazásokkal szemben és akkor nem éri csalódás az embert.
Realtime időjárást bemutató alkalmazás kell?Ott az ablak, vagy az időkép, a többiben mindben csalódni fogsz.
Az ilyen alkalmazásokat csak akkor használnám ha olyan városban lakom, ahol hivatalos mérőhely van.Én konkrétan 30 km-re lakom egy ilyen állomástól, nem nagyon akarom tudni ,hogy ott milyen idő van, minek nézegessem azt a telefonon.Az időképen legalább van olyan sanszom ,hogy a közelben észlel vki. és akkor látható a pince mélyén is ,hogy mi van kint.szerk:6 és 10 között esett?Ez merre volt pontosan?Amúgy időkép valószínűleg jelezte volna.
-
szumoo@gmail
tag
válasz
xenom0rph #26221 üzenetére
http://prohardver.hu/tema/torolt_adat_visszaallitas_hogyan/hsz_21-21.html
Hopp most látom, nem friss a hozzászólás amit feldobott a kereső.
Mindegy a link még él benne, szóval hasznos lehet.
Mindazonáltal, lehet hogy "rendes" kártyaolvasó kell majd hozzá, ezek a cuccok elég alacsony szinten nyalogatják az adathordozót, nem biztos hogy a telefon ezt engedi usb-n.
Próba szerencse.
A kártyát ne írd amíg nincs meg a file, mert ha esetleg pont arra a területre ír valamit akkor végleg elvész az adat. -
fatal`
titán
válasz
xenom0rph #25384 üzenetére
Ezt nyújtja az IE is, csak az legalább nem cacheli be a fél internetet a hddre, nem reszeli folyamatosan a hdd-t feleslegesen (vagy ssd-t, ami van), és tud a tempbe töltve megnyitni. Ha ezeket megcsinálnák a Chromeban normálisan (úgy, ahogy egyébként az összes többi böngészőben működik, vagy megoldható valahogyan), akkor kiegészítőkkel egy egész jó böngésző lehetne.
-
quailstorm
félisten
válasz
xenom0rph #24863 üzenetére
sehogy, az már a múlté...
mostmár kötelező hozzá egy valamilyen fiók(én nem értékeltem azóta), de nem találom a változásról szóló cikket...
az se egy google felhasználó volt mindig, csak meg voltak engedve a fantázianevek. De rengeteg a trollértékelés és fékezni kell.(#24864) LonGleY: biztos fos telefonod volt... nem volt nehéz, abból van több. Kb olyan mint a droidot egy Vodafone smart alapján megítélni...
Amit te mondasz az OK, csak nekem kevés. X-plore bezáródik, míg symbianon WinCE-n nem, adobe flash háttérben, arról meg ne is álmodjak. De lehet elő kéne vennem egy droidos telót mert túl régóta nem használtam... -
quailstorm
félisten
válasz
xenom0rph #24853 üzenetére
Az elég érdekes... Ace2-őn ilyet belassított mobilnettel sem csinál. WiFi-ről meg tökéletes a képe. Én inkább a telefonban keresném a hibát. De kipróbálhatsz egy tonna másik Voip klienst: [link] Csak a megfelelő keresőszó kell.
De kb mindenki a gtalk+viber+skype hármast használja. -
-
DS39
nagyúr
válasz
xenom0rph #23905 üzenetére
akár elég egyszer is. mondjuk így fórumhozzászólás írás közben begépeled az ismeretlen szót, szóköz, folytatod tovább az írást (akár flow-val) és meg szokta jegyezni. de szöveges fájlokból is egyből kiszipkázza.
megnyitottam egy-két forráskód fájlt (java,sql) telón, azt is megtanulta -
fatal`
titán
-
Oldman2
nagyúr
-
DS39
nagyúr
válasz
xenom0rph #23771 üzenetére
hát szerintem is. ha a fejlesztő nem tesz bele nyelvváltást, akkor olyan lesz amilyen az OS, ha nincs olyan fordítás az appban, akkor meg default nyelv. pedig hasznos lenne mert néha nagyon gagyi a magyar verzió vagy kilóg a designból a felirat stb.
zoltanz: én inkább úgy fogalmaznék hogy play-ről azért került ki mert a mobilOS gyártók száműzni kívánják a technológiát a web világából. de PC-n is ez lesz, csak ott még eltart majd pár évig.
mondj példát ilyen webm-s stream-re biztos többen tudnának segíteni itt a topikból hogy hogyan lehet azt lejátszani.
-
válasz
xenom0rph #23700 üzenetére
Egy kicsit dizájnosabb lett, de ez ízlés kérdése. A funkciók maradtak, csak másképpen működik, ez sok embert megzavar.
Nekem mintha egy kicsit lassabban töltené be a leveleket.
Valaki panaszkodott, hogy több fiókot egyszerre kezeléskor valami problémát észlelt.
Bátran frissítheted, nem lett olyan használhatatlan, mint az Opera. -
LonGleY
veterán
válasz
xenom0rph #23495 üzenetére
A Boat Browser-ben van tab bar és tab-kezelő gomb (lejjebb görgetve persze nincsenek útban), illetve oldalról behúzható kiegészítők. Nameg ott van a gesture-alapú irányítás.
A Boat Browser Mini-ben nincs tab-bar, és csak a külön gomb adott a nyitott oldalak kezelésére.
-
golyós
addikt
válasz
xenom0rph #23464 üzenetére
A Tapuban nincs magyar nyelv viszont (Index-belföld, Origo, Blikk, Index 24 óra , hvg , mobilarena , techbázis, csakfoci , origo sport, ) napi frissitéssel átlag 2Mb-ot tölt le.
A gReader magyarul is tud de nem tudom ellenőrizni, hogy mennyit tölt csak ha nézem az adatforgalmat, mert nem írja ki.
Mindkettő tud offline, tehát otthon reggel wifin leszedem a hireket és amikor ráérek elolvasom offline.
(#23468) w.miki
beírod, hogy pld. : index.hu, hvg.hu, blikk.hu ha van neki rss csatornája beadja egyből.
-
Bozek
nagyúr
válasz
xenom0rph #23454 üzenetére
Én a gReader Pro verzióját, már csak azért is, mert működik offline is. WiFi közelben mindig letöltöm a cikkeket és később elolvasom. De megy online módon is, ha nagyon muszáj.
(#23465) w.miki: Ott van a képen a Hírcsatorna hozzáadása. Oda kell beírni az RSS linkjét.
-
Bozek
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- SQL kérdések
- Hobby elektronika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mini-ITX
- Nintendo Switch 2
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged