Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Gear S3 - második kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
-
őstag
válasz tundrak #25389 üzenetére
Volume Boost: a leírásban szerepel a fejlesztő weboldala, ahonnan ingyen letölthető: [link].
(#25409) HollyBoni: Xtradata Downloader-t próbáld ki, ez 1 hétre előre letölti a műholdak pozícióit, így sokkal hamarabb lesz fix jeled: Agps leírás
(#25428) gologolo: többek között Avast is tudja, de rom csere esetén szerintem a program is törlődik.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
-
dokee78
félisten
válasz tundrak #25085 üzenetére
Photo FX Live Wallpaper
Amíg nem találsz megfelelőt addig ezt próbáld ki. -
quailstorm
nagyúr
válasz tundrak #24763 üzenetére
Néha jól jön, mint pl böngésző és SMS app egyszerre. Főleg BT billentyűvel. Szal én szeretem. Ezek szerint viszont az általános fogyasztásra ítélt ROMra nem került fel... gratula Samsung. Végülis azért vesz az ember drága mobilt hogy a létező fejlesztést csak videón nézze nem?
-
quailstorm
nagyúr
válasz tundrak #24746 üzenetére
azzal hogy be tudsz rakni parancsikonokat, meg gyors beállításikonokat? Egy ICS, vagy JB alap megoldás szerintem bőven elegendő. nekem legalábbis...
(#24745) Bozek: kakudo jobbnak tűnik
Multitaskra meg nem alkalmas, mivel maga a droid sem multitaskol. Max tud alkalmazások közt váltani. De a gyári touchwizes cucc az tényleg multitaskol, és két ablakban is tud egyszerre. Note 2 előnyei.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz tundrak #24740 üzenetére
Az a multitask menü. Gyárilag ha nem támogatja a teló, akkor le is mondhatsz róla. Ilyeneken láthatod mint SGS2 és felfele, Note és felfele.
A touchwiz framework meg csak úgy nem telepíthető egy készülékre, ráadásul még az adott appnak is támogatnia kell a kisképernyős módot. ez a lényeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest