- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cozmo
őstag
-
cozmo
őstag
Telefon lemerülést naplózó app kerestetik.
Egy olyan app-ot keresek ami naplózza, hogy mi ill. mely app-ok voltak amik leszívták az akkum.
És persze minden infót elment, és egy esetleges teljes lemerülés bekapcsolás után is azonosítani tudom a bűnös alkalmazást. Létezik ilyen?Lehet hogy volt már szó róla nézzétek el nekem, hogy nincs időm visszaolvasni.
-
cozmo
őstag
Memory Booster (Full Version) Júni 14-ig akciósan -30%! Vegyem vagy ne vegyem? Ez itt a kérdés!
-
cozmo
őstag
válasz
San398 #22892 üzenetére
Köszönöm már próbáltam az ingyenes verzióját. Fagyasztotta a telefont
(#22896) vadkörte:
Na ez kap egy próbát de ha nem akkor jön ezICS-en nem megy MÉG.. >> Nem kivánt hozzáférések kigyomlálása az androidos appokból. -
-
cozmo
őstag
Említette valaki már de nem fejtette ki a módját....
Meg lehet fosztani az alkalmazásokat az apk installálása előtt bizonyos nem kívánt jogoktól. Erre van ötlet?
Vannak erre appok amik a már telepített appokat fosztja meg az általunk problémásnak vélt jogoktól, de eddig mindegyik fagyasztotta a telefonom. Vagy el sem indult a cenzúrált alkalmazás... -
cozmo
őstag
Kijött play-re a hangouts, és az új youtube. Frissítem, használom a friss verziót. Aztán mikor újraindítom a telefont, a play újra felkínálja, hogy frissítsem az új hangouts-ra és youtube-ra. Ezt meg hogy? Néztem valóban a régi verzió fut megint a készülékemen. Mintha nem is frissítettem volna.
-
cozmo
őstag
Azt én is használom, tényleg jó. Viszont feltenném a Vibert de túl sokat akar a mocsok! És ha letiltom akkor nem is fog működni.
Tehát egyenként szeretném elvenni a jogait -
cozmo
őstag
válasz
hodostamas #20915 üzenetére
A visszajelzések alapján, nem valami jó cucc.
-
cozmo
őstag
Gondolatébresztő, avagy kémkednek utánunk!? Régen találtam egy alkalmazást amivel más alkalmazásokat lehetett jogaiktól egyenként megfosztani, tud valaki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest