- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
bigrock #118244 üzenetére
Root van? Mert a repülő mód nem nagyon változtatható anélkül. Vannak telefonok, amelyeken megy az AutoTools pluginnal, de nem az összesen. Nálam annyit tudtam elérni, hogy a BT-t visszakapcsolta, de a WiFi-t és a mobilhálózatot látszólag nem.
Esetleg még Quick Settings-be kirakott csempével és AutoInput-tal megy, de nálam ezt nem sikerült normálisan beállítani. Max. pozícióra lehet rányomni, mert ugyan ha Text-nek beírtam, hogy "Repülős", akkor kikapcsolt állapotban rányomott, bekapcsoltban meg valahová egész máshová bökött...
(#118245) Somatom: És a Robot root nélkül kapcsol repülő módot?
-
lovi27
addikt
válasz
bigrock #117730 üzenetére
Igen, a szerver szó ott félreérthető. Az Új szerver helyett szerencsésebb lett volna például az Új szerverhez csatlakozás kifejezést használni. De a fordítóknak sokszor problémát jelent, hogy az angollal szemben a magyar nyelv terjengősebb, és gyakran az is hibát okoz, ha a fordító nem ismeri eléggé a termék működését, tulajdonságait.
-
air
nagyúr
válasz
bigrock #111121 üzenetére
Én is meglepődtem, hogy mostanában mekkora ostobaságokat ad fel a javaslatok között. Ráadásul állandóan menteni akarja a találatokat.
Viszont a kurzor nyilakat, és vele egy oldalon a cut, copy, paste funkciókat, a gesztusos select all, copy, paste dolgokat már nem tudnám nélkülözni. És a ragozott szavakat is még elég jól felismeri.
Gboard versenyképes ezekben? -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
bigrock #109287 üzenetére
A Call Recorder-t most direkt visszahallgattam, a távoli partner hangja is jól hallható.
-
-
Heisenberg69
senior tag
válasz
bigrock #108732 üzenetére
Én is aquamailt- használok, szerintem a legjobb.
Ám abban tudtok segíteni vele kapcsolatban, hogy be lehet-e azt állítani, hogy jött 10 új emailem, ugye kis szám jelzi is az ikonon, és utána megnyitva az alkalmazást, mondjuk egy levelet megnyitok és kilépek, akkor mutassa a 9-et az app ikonján? Ilyenkor hiába van X nem olvasott levelem a kis számláló eltűnik az ikonról. Erre van megoldás, hogy mindig mutassa a meg nem nyitott levelek számát?
Bocsánat a rossz fogalmazásért... -
SunMount3r
nagyúr
válasz
bigrock #107256 üzenetére
Telepítettem a Google Translate-et és ahogy elnézem ahogyan működik a Moon Reader-el, nem egészen erre gondoltam. Most is megnyitja a saját "ablakát" a GT, amiből mindig vissza kell lépni a Moon Reader-be. Én ezt úgy gondoltam el, hogy be lehet állítani, hogy csak egy kis "lebegő szöveg buborékot" ír ki ilyenkor a Moon Reader-en belül, könyv olvasás közben, hogy az adott szó fordításával.
Kerestem a MR-ben és GT-ben is ilyen beállítást, de sehogy sem találtam... Ez így nem egészen "beépülés", más fordító esetleg nem tudja, pl. a Colour Dict (ez az amit a MR alapból felajánl, csak félek ez sokkal nagyobb helyet foglalna el, mert eleve Offline fordító, ha jól értem...)?!
És ha már itt tartok: Table-em van és olvasás közben idegesít, hogy a képernyő egy bizonyos "tétlenségi" idő után elhalványodik (levesz a fényerőből). Kerestem a Tablet beállításokba, hogy lehetne ezt az időt megnövelni (mondjuk 3 perccel), de csak arra találtam, hogyan lehet kitolni azt az időt amikor elmegy alvó módba. Van erre valami megoldás?
Mert így pl. az e-book olvasás meglehetősen idegesítő és kényelmetlen...
-
-
-
nyisziati
veterán
válasz
bigrock #98965 üzenetére
Ezt a funkciót a Google Maps-be is beépítették.
Múltkor jöttem Cirákról Pestre és Győr mellett jelzett egy balesetet és felkínált egy kicsit hosszabb útvonalat.
Nem fogadtam el, mert ez volt az első ilyen alkalom, nem bíztam benne. Aztán egy fél órát araszoltam az M1-esen és közelről megnézhettem a két összetört járgányt 5 km után... -
Lacielvtárs
nagyúr
-
törölt tag
válasz
bigrock #89524 üzenetére
Itt van egy friss szösszenet a témáról. Komoly bank alatt olyanra gondoltam, mint pl. a Barclays.
-
-
-
-
törölt tag
válasz
bigrock #67531 üzenetére
Igen. A VSD elég hozzá, mivel nem szövegértésen alapul. Először rögzíteni kell a hangmintát, majd hozzárendelni a számot. Ha azt mondod, hogy Mikkamakka és Dömdödöm számát rendeled hozzá, akkor Dömdödömöt fogja hívni, amikor Mikkamakkát mondasz. Hátránya, hogy mindennek egyeznie kell a hangmintával. Ha szól a rádió az autóban, vagy be vagy rekedve, akkor nem működik. Persze trükközéssel több hangminta is menthető és még sok mindent lehet vele vezérelni.
-
canniball
nagyúr
válasz
bigrock #66984 üzenetére
Ha az megfelel az Alarm Clock Xtreme Freeben van Random song by artist és Random songs by playlist opció.
-
pikszel
addikt
-
-
goom
senior tag
válasz
bigrock #59181 üzenetére
Bozek: kipróbáltam: nem működik, sajnos. Language & keybord \ Text-to-speech output \ ott látom a Vocalizer TTS-t. Alatta azonban a Default language status English (UK) is not supported - és inaktív.
Somatom: könnyen lehet, hogy én bénázok - de így igaz. Ha a fent említett helyen az SVOX Classic pontot jelölöm ki, alul a Default language status Hungarian (Mariska) is fully supported lesz - csak éppen a számomra fontos programokban (Locus Pro, Endomondo és GoogleMaps) nem választható.
bigrock: az itt említett alkalmazások közül működik neked bármelyik is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged