Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- CES 2026: Diktálni lehet rá, tölteni soha nem kell
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParadoxH
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A rendelkezésemre van bocsájtva egy román-magyar szótár adatbázis excel táblázatban. Ezt magánjelleggel szeretném felhasználni, hogy egy android szótár app-hoz hozzácsatolva használhassam. Jelenleg is keresgélek a témában, közben érdeklődnék, hogy szerintetek mennyire bonyolult dolog ezt az adatbázist összehangolni bármelyik szótár alkalmazással? Szóval szerintetek létezik olyan alkalmazás, amelyik csak annyit kér, hogy egy adott formában és mondjuk egy adott txt filban csatolnám az adatbázist, akkor az boldogulni tudna vele?
Várom a segítségeteket, nagyon fontos lenne - és köszönöm a türelmet!
Üdv,
K. Levi -
arti1121
senior tag
sziasztok!
olyan használhato alkalmazást keresek amin zenét lehetne keverni. nem gond ha pár dolcsi is.
köszi
-
Bozek
nagyúr
Nyomattam egy újabb tesztet, mert csak később vettem észre, hogy a Performance Level állítható. Ez alapján az eredmények (Nexus 7 esetében nem támogatott az Ultra High Quality):
Xperia V - Qualcomm MSM8960 (2x1,5 GHz) Krait proci, Adreno 225 GPU.
Average FPS: 45.8
Resolution: 1200x720
Performance Level: High PerformanceAverage FPS: 43.2
Performance Level: High QualityAverage FPS: 27.9
Performance Level: Ultra High Quality (Render 100%)Nexus 7 - Tegra 3 T30L (4x1,2 GHz) proci, 416 MHz-es 12 magos Nvidia GeForce ULP
Average FPS: 56.2
Resolution: 1280x736
Performance Level: High PerformanceAverage FPS: 55.2
Resolution: 1280x736
Performance Level: High Quality -
Fandango
veterán
Average FPS: 32.0
Resolution: 1600x1128
Performance level: High PerformanceWayteQ xTAB-100 QCR
-
goom
senior tag
Tudok-e Evernote jegyzetet megosztani barátom (szintén androidos telefonjának) Evernote kliensében? Azaz: készítek egy jegyzetet, megosztom - majd (nyilván szinkronizálás után) ez nála is megjelenik. És ha módosít valamelyikünk a jegyzeten, az új tartalom a másik telefonon/kliensen is látsszék?
Ha erre nem képes az Evernote (nem ragaszkodok feltétlenül hozzá), akkor tudtok-e ajánlani másik alkalmazást? Talán Keep? Gnotes? Trello? Catch?... -
busman
veterán
Average FPS: 55.8
Resolution: 1800x1080
Performance level: High Performance
Tesztalany:Xperia Z. -
punky10
addikt
Most próbálom a Next browsert,eddig nagyon bejön.
-
fdisk
őstag
Probert75,TRob1,Bozek:

Tudnátok mondani pár dolgot,ami érdemes végrehajtani ezeket a műveleteket?
-
Bozek
nagyúr
Na, lefuttattam a tesztet:
Average FPS: 45,5
Performance Level: High PerformanceA tesztalany: Xperia V - Qualcomm MSM8960 (2x1,5 GHz) Krait proci, Adreno 225 GPU.
-
Bozek
nagyúr
A rendszer Dalvik integrálást már leírták. Annyit még hozzátennék, hogy ez csak a rendszeralkalmazások Dalvik fájljait rakja be a /system partícióba.
A rendszeralkalmazássá konvertálás meg szerintem egyértelmű. A Kötegelt műveletek közt van olyan is, hogy Rendszeralkalmazások frissítésének beillesztése a ROM-ba. Ezt se árt megcsinálni néha, mivel az eredeti alkalmazás a /system-ben van, a frissített meg a /data partíción. Szóval 2 helyen egyszerre. Az frissítések beillesztésével már egy helyre kerül az egész.
Amennyiben ez után egy alkalmazás nem indul, akkor alakítsd vissza felhasználói alkalmazássá, majd utána megint konvertálhatod rendszeralkalmazássá. Nálam a Chrome és a Google+ szokott FC-zni a frissítések beillesztése után. De az említett ide-oda alakítgatás után működik és nem veszik el semmilyen adat.(#32182) TRob1: Olyant, ami már rendszeralkalmazás, nem tudsz rendszeralkalmazássá konvertálni. Arra más metódus van, leírtam fentebb.
-
TRob1
veterán
A 2, pedig "beintegrálja a system-be", a rendszerpartícióra teszi az alkalmazást, ezáltal szintén helyet szabadít fel a data partícióról. Persze ehhez kell szabad hely a system partíción.
És itt van egy másik lehetőség is a Titaniumban, a rendszeralkalmazások frissítésének beillesztése a Romba. Pl. Play alapból a rendszer része. Ha mondjuk jön hozzá egy frissítés, akkor az újabb már a datádból veszi el a helyet, tehát nem a rendszer része lesz... ezáltal a régi foglalja a helyet a systemből, az új meg a datából. Ha beilleszted TB-vel a rendszerbe, akkor viszont csak egy, az újabb marad meg a rendszer részeként, a datán meg visszanyered a helyet.Innentől tudod hogy érdemes-e.

(#32183) Bozek:
Természetesen igazad van, gyorsan akartam írni és kicsit egybevontam a két dolgot.
Pedig évek óta alkalmazom
Módosítottam is kicsit. -
fdisk
őstag
A TB-ben van olyan funkció,h
1.Rendszer Dalvik integrálása a ROM-ba
2.Konvertálás rendszeralkalmazássáMire való a két funkció?
Jó vagy rossz konvertálni ill. integrálni?
Van előnye ha megcsinálom őket? -
LonGleY
veterán
válasz
whiskeys
üzenetére
A Skype-ot semmi sem kezeli, lassan asztalin sem. Az imo messenger alternatívája a Xabber és a Trillian lehet, amik jól használhatók FB, Google stb. chatre. Azt sajnálom csak, hogy a Xabber nem vágja a Yahoo csatornáját.
(#32169) Edi77: A Word dokumentunok olvasására az office programok vannak fejlesztve...
-
kovisoft
őstag
válasz
darvinya
üzenetére
Előrebocsátom, hogy nem használtam az appot, de úgy tudom, hogy PC-n kell gyárts hozzá egy .img diszk image-et (pl. QEMU-val), aztán ezt az image-et felmásolod a telóra egy adott könyvtárba. Ezt az image-et fogja bebootolni az emulátor. Maga az emulátor szintén a QEMU-n alapul. Legnagyobb hiányossága, hogy nem kezel virtuális billenyűzetet, kell hozzá egy külső (pl. bluetooth) billentyűzet. A kommentek alapján nem tűnik egy kiforrott darabnak, pl. nem kezel külső USB eszközöket, SD kártyát, .iso formátumú CD image-et.
-
Edi77
őstag
Tudtok javasolni olyan appot, ami Word dokumentum olvasására van kifejlesztve? Nem office programra gondolok és nem baj, ha fizetős.
-
whiskeys
őstag
IM+-hoz hasonló progit keresnék ami kezeli a fecebook és skype-ot is. Imo sajna màr nem kezeli....
-
bigrock
addikt
válasz
Thrawn
üzenetére
Sajnos, a legújabb eresztés már nem támogatja. Valamelyik régebbi release tudta, de az még tele volt reklámmal...
Petipetya: egyrészt erre gondoltam, másrészt meg arra, hogy küldéskor rákérdezzen, hogy melyik SIM-ről küldje el. A balra dőlő ékezetek már csak hab lenne a tortán... -
darvinya
titán
Erre valaki?[link]
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Splashtop remote-ból ha meg van a teljes verzió, elvileg nem csak azonos wifi hálózaton kellene hogy tudjam irányítani a PC-t igaz?Hanem bárhonnan.
Látja a telóm a laptopot, de azt írja kud' not reach.Há' mér nem?Mit kell beállítani?Előre is köszönöm!
-
petipetya
nagyúr
válasz
bigrock
üzenetére
Azt hogy kell elképzelni? Tegyük fel, hogy van egy két simes androidom és rajta az sms alkalmazás. Ömlesztve jönnek be az üzenetek, és egy listán látom az összeset.
Szóval azt szeretnéd, hogy külön lehessen látni? Pl. sem, sim2?
Nem tudok ilyenről, de érdemes rákeresni valamelyik pörgős két simes androidos telefon topicjában.
-
Thrawn
félisten
-
bigrock
addikt
Keresek dual-simet támogató SMS app-ot. Ötlet?
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Van valami jó alkalmazás, hogy tudjam a telefont távirányításra használni? (tv,hifi,házimozi stb..)
Olyasmi mint egy Logitech Harmony.
Lehet fizetős is.
Köszönöm. -
petipetya
nagyúr
Nektek működik a Gmail? Reggel valami volt vele nálam, mert nem akart elküldeni egy levelet, aztán telefon restart után megjavult és jöttek a bejövő emailek is. Ezáltal sikerült kétszer elküldeni egy hivatalos levelet, de inkább kétszer, mint egyszer sem.

Persze lehet, hogy a hálózat vagy a telefon tehet róla.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78
üzenetére
Az, hogy 3D Mark-hoz hasonló, még nem fogjuk tudni, mire gondolsz pontosan.
De pár tipp: NeoCore, NenaMark2, Relativ Engine 3 Benchmark, RD 3D Benchmark.
És végül: 3D Mark

-
kovisoft
őstag
válasz
dokee78
üzenetére
A Widgetsoid is meg tudja jeleníteni a memóriát, de talán a használt és a szabad közül csak az egyiket. Viszont tetszés szerint lehet átlátszóvá tenni.
-
tpeter77
addikt
sziasztok.
főzött rom (sevenrock) van a telefonomon (moto defy+) és nem tudom az alábbi reklám a sevenrock-hoz kötődik?
naponta 2-3 alkalommal is megjelenik ez a reklám, mivel tüntethetném el végleg?
-
Richee11
senior tag
Tudnátok mondani egykét jó játékot, ami nektek bejött? Ha lehet akkor ingyenes legyen.
-
dokee78
félisten
Egy olyan,lehetőleg ingyenes alkalmazást keresek amelyik realtime kiírja widgeten a szabad és használt RAM mennyiségét.
Van egy GPU tesztprogi 3d markoz hasonló,valaki tudja a nevét?
-
dauphin
aktív tag
válasz
Probert75
üzenetére
Nem, nem, nem ezt keresem (nem tokot).
Szerintem félreértettél. Egy app-ot keresek, ami lekapcsolja a fényt, amikor a tok fedelét ráhajtom a kijelzőre. Tehát: nem manuálisan kapcsolom le, hanem azt szeretném, hogy azonnal elsötétüljön a kijelző, amikor elteszem a mobilt (tokba, zsebbe; ha nem akarok azzal tökölni, hogy a bekapcs-gombot tapizzam az oldalán, mert sietős, rohannom kell, így csak le-, elteszem gyorsan), a távolságérzékelőt (vagy közelségérzékelőt, ki hogy ismeri) szeretném rávenni egy kis plusz melóra ezzel. Ha meg azt is tudná emellé, hogy fel is ébreszti a kijelzőt, ha kihajtom a tok fedelét, az már csak hab lenne a tortán!
Vagy már túl sokat szeretnék, nagyok az elvárásaim? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
air
nagyúr
válasz
dauphin
üzenetére
Proximity Actions Smart Screen On/Off funkciója.
-
kovisoft
őstag
válasz
dauphin
üzenetére
Én a Proximity Tool Extension-t használom. Sokan dicsérik a Gravity Screen On/Off-ot, de sajnos ez nálam nem működik rendesen.
-
Probert75
addikt
válasz
dauphin
üzenetére
Ilyenre gondolsz? 3:20-tól. Szerintem ez Samsung ficsőr.
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Egy gyors kérdés: tudtok olyan app-ot ajánlani, ami lekapcsolja a kijelzőt, ha tok fedelét ráhajtom a telefonra? Csak azért (persze a kényelmi okok mellett), hogy ne kelljen állandóan a bekapcs-gombot használnom, nehogy az idő előtt beadja a kulcsot (bár gondolom erre azért odafigyelnek a tervezők). Az sem baj, ha vannak extra funkciói mind e mellett az alkalmazásnak. Pár hete láttam egy videót, amin egy hasonló funkciójú programot mutatott be egy srác, de az istennek sem találom már! Nagyon bosszantó! Megbántam, hogy nem mentettem el a linkjét.
Előre is köszönöm a fáradozásotokat! 
-
bruxelles
tag
Hello!
Quicpic-ben valahogy megoldható hogy az összes mappára egyszerre beállítsam a sorrendbe állítást? -
dokee78
félisten
Soroljatok már GPU benchmark appokat.
Smartbench stb -
gyuszmó
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Köszi

-
tonyqa23
senior tag
Szerintem, ha fagyasztom, akkor ugyanaz lesz az eredmény, mintha törölném. Arra gondolok, h mindenképpen kell neki egy sms-mms kezelő cucc rendszer szinten.
(#32126) Mr X
A jelzés a gond, csak az a baj,hogy a második smst, amit kapok, már a gyári jelzi, a Handcent pedig nem. Pedig Handcentet állítom be alapértelmezettnek,de csak az első smst jelzi, a többit megint a gyári,ilyenkor meg már a Handcent nem jelez...
-
gyuszmó
őstag
my data manager
Használjátok ? Kellene egy progi ami meg mutatja,hogy mi mennyi adatforgalmat generál?
Jó progi csak túl sokat ébreszti a telót.
Tudtok valamit amivel kiválthatom ?
köszi
-
air
nagyúr
válasz
pepe091
üzenetére
Én is pontosan így vagyok. Tudom, hogy direkt vannak külön az ékezetes betűk, de nem áll rá a kezem. A SwiftKey bevált, bár most van nálam egy BlackBerry Z10 tesztelésre, aminek úgy is nagyon bejön a bill. appja, hogy nem tud swipe-ot. Mert baromi jó az automatikus szó ajánlata és kiegészítése.
-
Nekem a Swype-ban az nem jön be, hogy külön vannak az ékezetes betűk, és nem kezel több nyelvet egyszerre.
Ez még nem is lenne olyan nagy gond, hogy külön vannak az ékezetek, viszont ha gyorsan írok, és megszokásból mobilon ö-ő helyett simán az o-ra nyomok, nem ajánlja fel a helyes szót, csak ha az ékezetes betűre nyomok. De bízom benne, hogy csak még gyerekbetegségről van szó, és majd csiszolnak még rajta. Addig meg a Swiftkey-t használom.
-
alienpapa
senior tag
Zte atlas-on be lehet kapcsolni, hogy a 4 érintős kezelőbillentyű egyfolytában világítson?
-
zsoltzsolt
addikt
Hali, tud valaki valami jó SMS appot? Köszi
-
tonyqa23
senior tag
Márpedig ez volt. A TB-vel töröltem, de azért előtte kimásoltam az mms.apk-t, Már nem melékszem,h mit írt ki, de jött 4 frissítés, és valami 404es hibával egyiket sem tudtam frissíteni. Többször is próbáltam,csak azután lett jó, h telepítettem az mms.apk-t. Nem lehet,h a Handcentet valahogy be kéne faragni a system/app -ba és akkor átvenné azt a szerepet, amit az mms.apk?
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Az új Gmail-t (4.5.2) nem lehet valahogy 2.3-as Androidra rávarázsolni?
-
chab7
addikt
Azért valaki ajánlhatott volna swype keyboardot is
Na de sebaj, megteszem én 
Swype írás, hangalapú gépelés, tökéletes szókiegészítés és szótár - nálam a legbeváltabb. -
darvinya
titán
Tudja valaki hogyan működik a Windows, Linux, Unix emulátor app?
-
Jacak
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Persze,h. nem kellenek,csak én spec nem láttam értelmét itt bárkivel is vitatkozni ezen.
Mikor új ROM-ot rakok fel,az Mms.apk pl. az elsők közt van,amit kukázok.Csak a provider.apk az,amit nem xabad törölni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Autós kamera eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Pedig évek óta alkalmazom

Szerintem félreértettél. Egy app-ot keresek, ami lekapcsolja a fényt, amikor a tok fedelét ráhajtom a kijelzőre. Tehát: nem manuálisan kapcsolom le, hanem azt szeretném, hogy azonnal elsötétüljön a kijelző, amikor elteszem a mobilt (tokba, zsebbe; ha nem akarok azzal tökölni, hogy a bekapcs-gombot tapizzam az oldalán, mert sietős, rohannom kell, így csak le-, elteszem gyorsan), a távolságérzékelőt (vagy közelségérzékelőt, ki hogy ismeri) szeretném rávenni egy kis plusz melóra ezzel. Ha meg azt is tudná emellé, hogy fel is ébreszti a kijelzőt, ha kihajtom a tok fedelét, az már csak hab lenne a tortán! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Előre is köszönöm a fáradozásotokat!

crok
mobilizmo