Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
A telóm főképernyőjén jelenleg a Fancy widget óra/időjárás widgetje látható (előtte beautiful widget volt), de már kicsit unom.
Az alkalmazás bemutatóban láttam a Timely Alarm Clock-ot, ebben nagyon szép digitális és analóg órák vannak, gyönyörű hátterekkel.
Ehhez hasonló óra-időjárás alkalmazást keresek a Fancy/Beautiful widget helyett. -
dokee78
félisten
Melyik appal tudom megnézik,hogy az alkalmazásokon kívül mi foglal még helyet a belső tárolón?
-
rjg
őstag
Ez ebben a formában azért nem teljesen igaz, vannak kivételek. Pl a Galaxy S vonalra - most éppen S4-re - JKAY alkalmazása többek között ezt teszi lehetővé egy whitelist-tel. Nálam pl a MoonReader és az AOSP browser soha nem záródik be.
De ugyanezt próbálja megadni a Memory Locker is az OOM értékek megváltoztatásával. -
air
nagyúr
Cig finder
A fórumában jó kis flame volt a megjelenésekor. 91 hsz-ből 20 maradt.
-
Probert75
addikt
válasz
laszlohu
üzenetére
Meg van a Winamp Pro is, de töröltem, mert a Play Zene a telóm gyári fülesével jobban szól. A hozzászólások/vélemények-re nem vagyok kíváncsi annyira. Ki kell próbálni a dolgokat, majd aztán megtartani amelyiknek tetszik a hangzása. Nem vagyunk egyformák(még szerencse), kinek mi tetszik jobban.
-
törölt tag
válasz
S e t h
üzenetére
Én sem értem. Tudtommal csak ez az egy van: TrafikRadar –Dohánybolt kereső
Viszont nem nézem ki belőle, hogy ne találta volna meg. Egyébként az app egy talicska sz@rral egyenértékű, úgy laggol. -
Jacak
senior tag
Értelek.
Nézd:
-Ha vki cigizik,azzal károsítja magát.Az (ne haragudj) csak duma,h. nem mindegy,milyen cigivel.Tökmindegy,mindegyik károsít.(Amúgy,ezt magamra is értem,én is dohányzom.) De ez egy dolog.Viszont megint más az,h. a kiskorú gyerekem önkárosításához nem lennék hajlandó tevékenyen hozzájárulni.Ez érzelmi,és elvi kérdés is. -
Probert75
addikt
-
Hungarikum87
tag
Köszönöm
meglesem mind a kettőt 
-
laszlohu
addikt
válasz
Hungarikum87
üzenetére
Én a minimál dizájn híve vagyok,
ezért nem biztos, hogy érdemes rám hallgatni,a fentiben nincs hangszínszabályzó, elvileg, bár nekem nem is hiányzott
Az alábbi appal rámegyek az adott Mp3 - ra ,és lejátszom direktben a kiválasztott playerrel, esetünkben play zene.
Először is kiveszem az eszközt a tokból ( tablet, telefon ), ha pl. a hangszórója hátul van, mert a tok a
hangminőségen rengeteget ront, kivéve, ha fülhallgatóval hallgatom. -
tomy86
addikt
válasz
Hungarikum87
üzenetére
-
Hungarikum87
tag
ismét köszöntöm önöket uraim

Tegnapi kérdések kipipálva, vagy megoldva
Ma egy ingyenes, és jó zenelejátszót kéne nekem ajánlani
ha van rá lehetőség esetleg lehetne benne magyar nyelv 
-
Probert75
addikt
-
S e t h
nagyúr
Nekem még mindig nem esett le, hogy mihez kell app.
Mai világban fontossá vált tudni hogy egy "rohadt" Nemzeti dohánybolt
Ha ez arra utal ,hogy merre van ,akkor végképp nem értem.Folyamatosan úton vagy, utazol, hogy tudnod kellene az országban merre vannak?Én a lakóhelyemen, melóm környékén tudom merre vannak ezek a szutykok.
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! A kérdésem: ha egy app-ot leállítok az alkalmazáskezelőben, később azt hogyan tudom újra aktiválni? Köszönöm.

-
Tyer
őstag
Mert anyám basztat...
És bárhova megyek bármit csinálok, jön,hogy hozzál cigit...
Amugy real time helyzetben elgondolkodtató, hogy venne-e az ember. Inkább szivjon valami normális(abb)at, mint valami szaros fecskét, vagy mit, ami ócsó. Ha szivja, akkor legalább tudjam, hogy mit sziv, és mennyit.
Az más, hgoy nevelés kérdése IS, hogy szivja-e. -
domerator
veterán
Arra van lehetőség a playen hogy kilistázzam az éppen akciós alkalmazásokat?
-
xSide
őstag
válasz
Jaffa75
üzenetére
Wifi-re Wi-fi Matic
Megj.: nálam, ha lecsatlakozik a wifi-ről automatikusan kikapcsolja, ha hazaérek automatikusan bekapcsolja.
A leghosszabb időre van állitva milyen gyakran nézze a cellát, illetve beállitható fix időre mikor legyen kikapcsolva. A tanuló időszak (cellák megjegyzése) után 4-et hagytam meg az észlelt 12-ből csökkentve az indokolatlan bekapcsolva hagyást.
Akksimerülést nem okoz. -
Gedeon31
addikt
Sale ,de jó nem vettem meg eddig

-
Jacak
senior tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ne haragudj,de nem tudok veled egyetérteni.Én nem vennék a gyerekemnek cigit,semmi szín alatt nem tudom elképzelni.
@Jaffa75:
-Érdekes,nekem nem eszik olyan brutál sokat a Llama.A másik meg az,h. ha automatikus kapcsolgatást szeretnél,akkor az azt végző appnak így is,úgy is mindig futnia kell,és dolgoznia,akkor meg tutira nem lesz 0%-os cpu-fogyasztása... -
LonGleY
veterán
válasz
Jaffa75
üzenetére
A többivel sem jársz sokkal jobban... Ha a spórolás a cél, akkor használj rá könnyen elérhető kapcsolókat, pl. Notification Toggle, az csak 3 MB memóriát eszik, CPU-felhasználás nélkül.
-
Jaffa75
őstag
Sziasztok,
Egy olyan appot keresek nem rootolt telóra, amilyen a Razr I-is fut. Egy időzítő alkalmazásról van szó, ami automatikusan kapcsol fel/le wifit, repcsi üzemmódot... Llama ne kell, feleslegesen sokat eszik!
Ha vn vkinek tippje vagy tapasztalata ossza meg... kösz
előre is!LonGley: persze hogy a spórolás a cél, ezért kellene az app, illetve a kényelem is szempont (oké, lustaság
). Az bejövős volt, meg jól testreszabható... -
LonGleY
veterán
válasz
gipsztigris
üzenetére
Megengedően, önszántadból fullasztod meg? Ez sehogy sem százas... :s Nem irigylem a helyzetet.
-
-
gipsztigris
addikt
-
Tyer
őstag
De van egy ilyen opció, hogy Energiatakarékos mód. A telom pl 15% alatt automatikusan bekapcsolja.
Kérdésem lenne:
Mai világban fontossá vált tudni hogy egy "rohadt" Nemzeti dohánybolt (láthatjátok, hogy nagyon szeretem öket.) Nem elég, hogy el kell mennem egyeseknek ciit venni, még meg is mondja Állambácsi, hogy hova...Találtam Playen 8 ilyen appot, de elég vegyesek a vélemények.
Van aki használ ilyen app-ot? Melyiket, és miért? -
Jacak
senior tag
Az egyik dolog az,h. jópár fajta,1,v. többmagos cpu van,és nem minden cpu-overclock app kezeli őket univerzálisan,így a Llama-nak se lenne 1xű dolga kompatibilitási szempontból.Amellett,szvsz nem is lenne célszerű leszabályoznia a cpu-t,inkább a cpu-governort lenne érdemes átállítania,de ott meg megint az van,h. nem feltétlen lenne kompatibilis.
-
Jacak
senior tag
Mit értesz energiatakarékos mód alatt konkrétan?
Én csak annyit állítottam be,h. x % aksitöltöttség alatt lejjebb vegye a világítást,majd még lejjebb.
#31460:
-A Llama kaphat root-jogot bizonyos funkciókhoz,rootolt eszközön,de cpu-órajel állítási lehetőségről nem tudok.S sztem az nem is lenne célszerű ilyen módon amúgy. -
Tyer
őstag
LLamaban be lehet állitani, hogy x esemnyre kapcsolja be az energiatakarákos mód-ot?
-
voyi
aktív tag
Üdv!
AOSP böngészőt használok és egyszerűen nemtudom beállítani a telómat (samsung galaxy s3) úgy,hogy mikor kilépek a kezdőképernyőre, majd vissza megint a böngészőbe,akkor a legutóbb látogatott oldalt mutassa. Ehelyett sajnos már csak a kezdőlapot mutatja a böngésző. Van -e rá módszer annak beállítására,hogy a telóm ne zárja be a böngészőm,hanem engedi futni a háttérben?
-
fuze
őstag
válasz
Hungarikum87
üzenetére
Hát ott vagyunk aktívan, csak a fórum nem aktív

-
Hungarikum87
tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
ott vagyok én a forumon aktívan
elvileg 4.2.2 és Oma 5.1 es romja van most felrakva rá 
-
fuze
őstag
válasz
Hungarikum87
üzenetére
Azt hiszem gyárilag 4.2.1-el érkezik, de OTA frissítés van 4.2.2-re (Az enyém még nincs meg, de nagyon várom
) -
Csocsesz75
őstag
válasz
Hungarikum87
üzenetére
Megtudod nézni melyik fut rajta.
Beállítások - A telefonról (vagy nem tudom tabletnél lehet A tabletről) és ott lesz valahol.
Valoszínű 4.0 vagy 4.1 valamelyik verziója van rajt, esetleg ITT tájékozódhatsz meg kérdezgethetsz róla, kicsit talán jobban értenek hozzá.
-
fuze
őstag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Pontosan ilyenre gondoltam! köszi

-
KurtCobain
őstag
Anysoftkeyboard + magyar nyelv. Én is ezt használom már jó ideje.

-
Hungarikum87
tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
ohh köszi meg is van
Chuwi V88
h őszinte legyek veled nem is tudom pontosan melyik android fut rajta
van rajta multi window nem tudom ezzel előrébb vagy e 
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Hungarikum87
üzenetére
Föképernyö egy üres részén hosszan nyomvatartod az ujjad, hozzáadás, widgetek vagy modulok attól függ milyen rendszered van.
Milyen tablet, melyik android ?
-
fuze
őstag
Van olyan billentyűzet alkalmazás androidra ami teljes értékű magyar billentyűzetet varázsol? Úgy értem, hogy külön-külön leüthető áéőű stb betűkkel. Egy tableten el is férne. Ha jól sejtem, alapból nincs erre beállítás androidban.
-
Logeeen
senior tag
Smart Keyboard Pro-ban hogy kell elővarázsolni az enter billentyűt?

-
Jacak
senior tag
válasz
razorka777
üzenetére
Azzal nem,a superuser "csak" az engedélyt adhatja meg,amennyiben a rendszerpartícióra van telepítve.
@johnnyjoker:
-Ilyen app sztem nem létezik.Max. olyan,amivel sokmindent meg lehet változtatni a rendszerben.De ha így kérdezed ezt a dolgot,akkor szvsz nem biztos,h. gyakorlott v. e téren,sztem először olvass utána a témának.Jó tanács. -
Hungarikum87
tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
ha esetleg még beleférne egy kis segítségkérés

Az időjárás widgetet h tudom kirakni kezdőképernyőre?
tudom h hülye kérdés de nem értek hozzá
nem találom hol lehetne 
-
razorka777
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Superuser?

-
Jacak
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ez így elég furán hangzik...

-
dokee78
félisten
válasz
Polllen
üzenetére
Lesd meg: Angol nyelvtan
-
Polllen
félisten
Sziasztok,
Komolyabb nyelvoktató programot tudtok ajánlani?
Olyan kellene, amiben van külön nyelvtani rész is.
-
MurdR
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ezt egy kicsit bővebben. Mit szeretnél átállítani?
-
air
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mit szeretnél? Próbáld meg még egyszer, hátha értelmesebbre sikerül a kérdés!
-
jonnyjoker01
veterán
Tudtok ajánlani egy olyan root programot, amivel szinte minden rendszerbeállítást át lehet állítani?
-
Probert75
addikt
válasz
Hungarikum87
üzenetére
Mi is örülünk neked!
De ha 5 percen belül vagy, jó lenne, ha szerkesztenéd a hozzászólásod! -
Hungarikum87
tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
köszönöm
bocsi csak a képen azt láttam h angolul vannak rajta a szavak 
Esetleg van még vmi hasznos dolog amit ajánlanátok rátelepíteni?
-
punky10
addikt
válasz
Hungarikum87
üzenetére
Minden androidos telomon/tablettemen az első alkalommal engedélyeztem ezt az opciót.És azóta sincs semmi gond egyik eszközömmel se,soha nem kaptam vírust.Csak ezzel az egy pipával még nem fertőzöd meg a géped,viszont ha nem csak a Play=ről akarsz telepiteni,akkor Neked is ki kell kappcsolnod ezt a funkciót.
-
-
Csocsesz75
őstag
válasz
Hungarikum87
üzenetére
Vedd ki a pipát, én kipróbáltam feltelepült.
A widget magyar nyelvű.
-
Hungarikum87
tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
innen van letöltve, és nem engedi a tablet, mert ki van pipálva a nem biztonságos alkalmazások letöltésének tiltása. Magyarán ki kéne kapcsolni de nem merem.
Nagyon tetszik a widget de mindenkép magyar nyelvűt szeretnék

-
Csocsesz75
őstag
válasz
Hungarikum87
üzenetére
Vírusirtót én sem használok, lassan 2 éve van androidos telóm, nem kaptam még semmi férget eddig.
A program ugye nem a Playről való ? Mert akkor nyugodtan rakjál oda pipát, máshogyan nem tudod telepíteni.
Ha jól értettem a kérdést.Időjárás widgetkén én az Android Weather & Clock Widgetet használom.
-
Hungarikum87
tag
Jó napot uraim, múltkor már tettem fel kérdéseket és szerencsémre sok építő jellegű tanácsot és konkrét segítséget kaptam, ami jelentősen javított a helyzetemen
Lényeg az lenne h nemrégiben lettem gazdája egy kínai Chuwi v88 tabletnek, és teljesen kezdő androidosként, fogalmam nincs semmiről de tanulom a szakmát 
Az újabb kérdéscsomagomban lehet lesz olyan kérdés és ami esetleg nem feltétlenül fedi a topic témáját , ezért előre is elnézést kérek és pici türelmet

Szóval múltkor azt mondtátok h fölösleges vírusítót felraknom, viszont aggódok kicsit, terveim szerint sok sporteseményt néznék linkekről ami sajnos sokszor vírusos. Így szükségét érezném h telepítsek rá egyet
esetleg tudnátok ajánlani egyet mi nem igényel semmi "kezelést" csak felrakom és valamelyest szabatolja a "biztonságomat" ? 
Ezzel kapcsolatban lenne egy újabb kérdésem. Van egy elég elterjedt program amin sporteseményeket tudok követni, nevezetesen a Sopcast, erősen hiányos képességeim ellenére (igen ennyire láma vagyok
) sikerült találnom hozzá egy androidos verziót, és megpróbáltam volna telepíteni, de a tablet nem engedte, mint később rájöttem a biztonság beállítás alatt, tiltás van az úgynevezett nem biztonságos alkalmazások felett. Most kicsit megijedtem nem tudom ki merjem e kikapcsolni, és letölteni azokat az alkalmazásokat amikkel ezeket az online közvetítéseket követni tudnám? vélemény esetleg tanács? 
Esetleg tudnátok ajánlani egy jó időjárás vidgetet, ami magyar nyelvű és szép a grafikája meg jól alakítható milyen infókat írjon ki?
Bocsánat ha vkit felbosszantottam "egyszerű tudásommal" vagy jobban mondva nem tudásommal, előre is köszönök minden segítséget

-
DonMarco
aktív tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Szivesen. Jelezd légyszi ha telepíthető lesz, akkor énis ráfrissítek majd ! Köszi !

-
DonMarco
aktív tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Üdv ! Nálam is azt írja az 5.5.1-nél hogy "nincs telepítve az alkalmazás"
Szerintem hibás az apk fájl. Nekem egyébként az 5.3-as van fent és prímán műkxik 
-
simico
aktív tag
Ti nem tapasztaltok olyat a Whatsappban, hogy sokszor az üzenetek késve érkeznek meg? Nálunk elég rendszeres, hogy 10-20 perc késéssel jönnek, de néha akár több órás késés is van. Például többször előfordult, hogy délután küldtem egy üzenetet asszonynak, erre hirtelen egyszerre beesett tőle tucatnyi üzenet amiket az előtte levő 6 órában írt...
Ez leginkább akkor fordul elő ha egy ideje nem váltottunk üzenetet. Folyamatban levő csevegésnél, azaz ha az elmúlt 1-5 percben sikeresen küldtünk egymásnak üzenetet, akkor minden rendben és a további üzenetek azonnal jönnek, mennek.Más programban nem tapasztaltam ilyet, egyéb push üzenetek és minden más netes dolog megy, csak a Whatsapp csinálja ezt mindkettőnknél

-
LonGleY
veterán
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Elnézést, észre se vettem, hogy a hivatalos nem magyar.
Sok szöveg nincs benne, szóval már csak ezért sem...Van benne pár gomb, azon kívül mit kellene lefordítani? :]
Igazság szerint nem szívesen telepítenék újra, úgyhogy ez másra marad. -
LonGleY
veterán
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Mi a gond az újjal?
-
Csocsesz75
őstag
Megkérhetnék valakit, hogy próbálja meg feltelepíteni a Boat Browser Mini 5.5.1 magyar változatát? Az 5.4-es felmegy gond nélkül de az 5.5.1-es nem települ.
Köszönöm.
-
proci985
MODERÁTOR
Megkérnék mindenkit, hogy maradjon a topik témájánál.
-
Antilhu
tag
Sziasztok!
Melyik messenger-t célszerű használni BlackBerry Messengerhez? Kell-e hozzá bármi spéci BB-s regisztráció, licensz...
Tapasztalatok? Amit androidról írunk az simán átmegy, mint ha whatshup lenne mondjuk?
Előre is köszi!
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

meglesem mind a kettőt

). Az bejövős volt, meg jól testreszabható...

elvileg 4.2.2 és Oma 5.1 es romja van most felrakva rá

Szerintem hibás az apk fájl. Nekem egyébként az 5.3-as van fent és prímán műkxik

crok
mobilizmo