- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
fatal` #30194 üzenetére
Az az Apexben is jelez az ikonokon a saját pluginjét használva, csak valamiért a Light Flowban beállított különböző LED színek nem működtek. Tehát nem az volt a gond, hogy eltűnt a jelzés, hanem meg sem jelent az adott ikonon. Ha kilőttem a Light Flowt, akkor megint működött. Novában már ki sem próbáltam a hozzávaló plugint. Lényegesebb, hogy a LED színéből lássam, hogy milyen eseményről maradtam le - anélkül hogy a telefonhoz kellene nyúlni -, mint az hogy 2 vagy 32 olvasatlan mailem van.
-
TomWexX
addikt
válasz
qpakcovboy #30187 üzenetére
PlayerPro (van trial változata is)
Most próbáltam ki egy 1 órás mix-el, a csúszkát is egész pontosan odalehet tekerni a kívánt időhöz, és + van előre-hátra nyíl gomb, amit ha folyamatosan nyomsz, akkor 5-10mp-ként ugrik.
Anno kipróbáltam a poweramp-ot is, de szerintem a playerpro annál sokkal jobb lejátszó, annak ellenére hogy mindenki azt ajánlja. -
spiritex
veterán
válasz
freemanone #30196 üzenetére
Akkor újfent ajánlom a PowerAMP-ot, mert annál az előre- ill. hátra nyíl tartásával 5 másodperceket ugrik a megfelelő irányba.
-
diegho
nagyúr
Időjárás+óra app-okat keresgéltem, konkrétan az android weather&clock-ot tettem fel, de így szeretném belőni
viszont fogalmam sincs hol tudom kikapcsolni az 5 napos előrejelzést, nem találtam sehol lehetőséget rá.
-
fatal`
titán
válasz
tomy86 #30182 üzenetére
Pedig a Nova a Missed Ittel együtt jó, mindenféle értesítés jelzés kint marad az ikonokon, akkor is, ha már kitörölted az értesítést (persze csak a missed itben beállított appokhoz).
(#30189) qpakcovboy: Ez erősen telefonfüggő, pl. a Sonykon a gyári appban is van csúszka, amivel tudsz tekerni, és a Samsungokon is láttam már ilyesmit.
Szerintem a stock android lejátszó is tudja ezt.
-
spiritex
veterán
válasz
qpakcovboy #30189 üzenetére
Esetleg a jetAudio-ra is ránézhetsz.
-
TomWexX
addikt
válasz
E.Kaufmann #30190 üzenetére
Navigon potom 18k-ért EU térképekkel?
Vagy 12k-ért kelet EU ezekkel az országokkal: Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Rep., Estonia, Hungary, Kosovo, Latvia, Lithuania, Macedonien, Montenegro, Poland, Romania, Serbia, Slovakia, SloveniaiGO navigáció Androidra (röviden: felejtős)
-
E.Kaufmann
veterán
Kellene offline térképes navigáció Galaxy S Advance-ra. Magyar és szomszédos országbeli térképpel, magyar hanggal, akár fizetős is jöhet.
Mit ajánlanátok? IGo, ahogy olvastam, túl macerás (ha jogtisztán akarjuk magunkévá tenni) és röhelyesen sokféle Samsung telóra jó (vagy 4 fajtára, miközben a Samsung meg fossa a picit eltérő de hasonló típusokat) -
spiritex
veterán
válasz
qpakcovboy #30187 üzenetére
Mert ezt nem tudja mindegyik?!? A PowerAMP, amit évek óta használok nagy megelégedéssel tudja ezt a "bonyolult" funkciót. Vagy azt szeretnéd, hogy közben haljad a gyors tekerést?
-
qpakcovboy
őstag
Sziasztok!
Olyan zenelejátszót keresek amiben lehet "lassan" beletekerni a zenékbe, ez hosszabb összeállításoknál lenne számomra jó. Valahogy úgy képzelem el, mint az MX playernél a videóba való beletekerést, amikor is elég a képernyőn jobbra, vagy balra húzni az újad, hogy a videóba tekerjen.
Előre is köszönöm! -
S e t h
nagyúr
válasz
tomy86 #30168 üzenetére
Én egy rakás embernek javasoltam már, utána csak lestek mint Matolcsy az általános iskolai elsős matek tankönyvre.Anno azt mondtam mikor először felraktam, hogy konkrétan olyan érzés, mintha megduplázták volna a procik számát, annyira gyors és smooth lett a kezelői felület.
-
csaba83
csendes tag
Sziasztok!
A problémám a névjegyek vezetéknév-keresztnév elrendezésével kapcsolatban lenne.
Amikor a vezetéknévhez voltak írva a vezetéknevek és utónévhez a keresztnevek, akkor a telefonkönyvem rendben volt viszont az üzeneteknél és a vibernél valamint a hívások közben is felcserélve hozta a neveket.
Most átírtam, hogy utóneveknél a vezetéknevek és vezetékneveknél a keresztnevek szerepelnek... mindenhol rendben van csak a telefonkönyvben nem jó a lista.
Gmail-ről szinkronizál a telefon. Gmail-en beállítottam, hogy a "keresztnevek" szerint rendezze a listát és így jó lett, de a telefonon sehogy se tudom.
Szóval egyszerűen a problémám: Szeretném ha figyelmen kívül hagyná ezt a magyar módszerrel történő név rendezést (mert úgy láttam nem megy neki rendesen) mert felvittem már a neveket úgy, hogy ha külföldi módon rendezi akkor úgy fogom látni ahogy én szeretném...
Remélem érthető és tudtok segíteni.
Köszönöm előre is!
(android 4.1.2. galaxy s advance) -
dobolson
senior tag
válasz
LonGleY #30176 üzenetére
Köszi a segítséget! Azért nem is pc-re kerestem a megoldást (bár gondoltam, hogy ott profibb lehet a manőver kivitelezése), mert most nem volt szükségem arra, hogy hibátlan legyen a végeredmény, hanem csak hogy nagyjából halljam a nótát a nem kívánt részek nélkül. A telóval már szívesebben buherálok amúgy mindent, mint laptoppal, azért gondoltam, hogy hátha van valami megoldás, ami itt ismert már. De köszi még egyszer!
petipetya
A ringdroid is csak kivág egy adott részt, de utána csak azt menti el, a teljes számot nem a kinyesett rész nélkül.
cappa72
Audio editor dettó!Annyit nem ér az egész.
-
tomy86
addikt
válasz
LonGleY #30181 üzenetére
"Az, hogy különszedték az értesítés dolgot pluginként, nem jelent gyakorlatilag semmit."
Nem tudom, hogy amiatt van-e, de azóta nem hajlandó a Light Flow progival párban működni (vagy az egyik jelzett vagy a másik). Lehet, hogy a Light Flow "hibája", de mindegy is, mert a Light Flow hasznosabb számomra, úgyhogy Apex/Nova értesítés kilőve. -
LonGleY
veterán
válasz
petipetya #30177 üzenetére
Persze, végülis az Androidra is vannak ún. képszerkesztők. Aztán, ha a minimálisnál kicsit bonyolultabb dolgot oldanál meg, vagy egy kicsit igényesebben tennéd, megborul a nyúl és a puska elmélete. Ahol a mobilitás a lényeg, egyetértek a mobilapplikációk használtával. Viszont, ha adott egy probléma, amire kézenfekvő az asztali gépet használni, akkor miért ne ajánlanám azt? Elvégre az egyszerűség nyer, nem? Valósznűleg az ember sem vág minden nap szét egy zeneszámot, hogy ezért külön program kelljen a telefonra. Az asztalin pedig nem számít, hogy a két portable ott fekszik-e, amikkel egy mozdulat a kívánt művelet.
(#30179) tomy86: Nálam ez rendben van, nem tűnik fel, de elhiszem. Ugyanilyen gépem van, csak 3-as végű droid verzióval. Az, hogy különszedték az értesítés dolgot pluginként, nem jelent gyakorlatilag semmit. Attól még ugyanaz a funkció.
-
tomy86
addikt
válasz
LonGleY #30174 üzenetére
Nálam már a főoldalak lapozásakor is megakadt néha az Apex, de főleg az appdrawerben a programcsoportok lapozásakor volt feltűnő. A Novában eddig ilyet nem tapasztaltam (pedig régebben az Apex volt gyorsabb). Droid 4.0.4, 1GHz CPU és 512 MB ram mellett.
Régebben az is tetszett az Apexben, hogy nem kellett külön progit telepíteni az értesítésekhez, de már ez az előny is megszűnt. -
rgyorgy
tag
Sziasztok tudom ,hogy nem ide vág de hátha tudtok segíteni.
Párom telefonján néhány alkalmazás telepítésénél a play -24 hiba kódot ír ki.
Furcsa mert egy hét el ezelőtt még az én telefonom volt és nem volt ilyen gond.
Próbáltam már a play frissítéseit el távolítani de így sem jártam sikerrel.
A másik dolog, hogy neki csak 2g az sd kártyája az enyém meg 16g volt lehet ez a probléma?
Köszi a válaszokat ui: google már próbáltam. -
LonGleY
veterán
válasz
dobolson #30175 üzenetére
Nade most nem egyszerűbb, mint a telefonon szórakozni? Úgy könnyebb elrejteni a vágást, ha gépen, precízen dolgozol, a vágott részek egymás alá mosásával. A szimpla vágásnál a mp3directcut-nak annyi az előnye, hogy újra sem kell kódolnia a hanganyagot a mentéshez. Az Audacity viszont a profibb.
-
dobolson
senior tag
Tudtok olyan alkalmazást, amivel úgy tudok zenét vágni, hogy pl a közepéből kinyeshetek 10 mp-et, majd úgy menthetem el a számot, hogy azt a részt ténylegesen kidobtam belőle? Szóval nem ilyen ringtone maker kéne, hanem amivel konkrétan kivághatok egy adott részt a nótából. Thx!
-
tomy86
addikt
válasz
dokee78 #30166 üzenetére
Na ez tényleg elég érdekes módon van megoldva.
Nova beállítások - alkalmazásfiók - alkalmazástár-csoportok. Ott van a "Fül" és a "Mappa" menüpont. Rámész a mappára, a + jellel létrehozol egy mappát, amit azután bármelyik alkalmazáscsoporthoz hozzá tudsz adni, ugyanazzal a módszerrel, ahogy bármilyen programot.(#30167) LonGleY: korábban én is az Apexet használtam, de most ismét kipróbáltam a Novát az itteni hozzászólások hatására és jelenleg fényévekkel gyorsabb, mint az Apex (abszolút ugyanazokkal a beállításokkal használom).
-
dokee78
félisten
Régóta használom a Nova Primet,de mégsem tudom,hogyan tudok az appdrawerben mappát létrehozni.
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Bluetooth tethering alkamazásra lenne szükségem. A Nokia 808-asomban lévő sim kártyán lévő mobilnetet szeretném megosztani BT-on keresztül az Asus Memo Pad 7 HD-mnek. Mivel a 808-asomon lévő wifi hotspot alkalmazás csak ad-hoc wifi hálózatot tud létrehozni (és legjobb tudomásom szerint az android nem tud ad-hoc wifi hálózathoz kapcsolódni), így BT-on keresztül tudom csak megosztani a mobilnetet. Viszont amit eddig play-en próbálgattam az nem erre való volt, hiába BT tether(ing) volt a neve. Tudna valaki ilyen alkamazást ajánlani?
-
tomy86
addikt
válasz
batai15 #30162 üzenetére
Egyetértünk, bár nyilván van, akinek az is számít és ha lehet, inkább ingyenes verziót használ. Igazából a lényeg az volt, hogy már nem csak a Novában lehet a drawerben mappát létrehozni.
(#30160) air: az tényleg kimaradt, hogy ez csak a pro verzióban érhető el. Bár soha nem használtam se az Apexben, se a Novában. Inkább létrehozok több programcsoportot, számomra az átláthatóbb és kényelmesebb.
-
LonGleY
veterán
válasz
#46372352 #30154 üzenetére
A pontosság a GPS mintavételezés gyakoriságától függ. Meg, hogy épp mikor nyalábolja az infókat, pl. egy sprintszakasz lehet, hogy épp kimarad (ez inkább csak bringánál lehet gond, hogy nem mindig kapja el a valódi max. sebességet), de az átlagokban nem kéne nagy különbségeket kapj (hacsak nem ment el a jel menet közben). Amúgy volt sportolóként nem rohadt mindegy, hogy milyen színű lenne a felülete, ha kivennéd futás közben a zsebedből és feloldanád a képernyőt? Hogy jön ide a pirosimádat? Ugyanez a reklámcsík kapcsán is: használd, ne a külcsín érdekeljen... vagy vedd meg, ha ennyire zavar!
Inkább számít az, hogy milyen funkciókat használsz, mennyire szimpatikus a webes felület, a generált térkép, milyen a program használata. Nálam pl. már csak azért is az Endomondo a befutó, mert több ismerősöm is használja, és így látom az ő edzéseiket is. Nameg jó az app és a megosztó funkciók.
-
LonGleY
veterán
válasz
jonnyjoker01 #30157 üzenetére
Ha szeretnél egy WebKit-eset, akkor Boat Browser. A Dolphin-nál kicsit gyorsabb, annál letisztultabb. Egyéb alternatíva nemigen lesz.
-
jonnyjoker01
veterán
Melyik az a böngésző amit gingerbreadre a legjobban ajánlotok? Opera Classic eddig nálam a nyerő, de keresnék valami hi-tech browsert: ha tudtok jobbat szívesen várom válaszaitokat!
Amik nem jöttek be: Opera (az új), Next browser, UC Browser, Firefox, Dolphin brw. + jetpack. -
tomy86
addikt
válasz
batai15 #30143 üzenetére
"Amiért jobb a nova nekem.... app drawerben mappa is lehet"
2.0 óta az Apexben is.
De tényleg gyorsabb lett a Nova. Nemrég váltottam Apexről és a korábbi tapasztalataimmal ellentétben, jelenleg a Nova sokkal gyorsabb. Viszont,ha valaki ingyenest használ, akkor az Apexben kevesebb a korlátozás. -
dokee78
félisten
-
Probert75
addikt
válasz
batai15 #30143 üzenetére
Na ezt az agresszív asztali módot megkeresem benne. Akkor lehet maradok a Nova Prime-nál.
(#30144) dauphin MX Player-t használ a megfelelő kodekkel, az nekem még a dts-t is letolja. Volt a beállításaiban valami beta állapotú kiegészítő, azt feltettem az XDA-ról és lejátszhatóvá tette a DTS hangot is. A feliratokat simán kezeli.
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok!
Új user vagyok az android világában, ezért kérem az elnéző mosolyotokat, ha olyat kérdeznék, ami számotokra evidens. Számomra még sok minden nagyon nem egyértelmű. Előjáróban: egy új Huawei Ascend Mate készülékem van 4.1.2-es androiddal (JB), nem tudom, hogy ennek lesz-e jelentősége a későbbiekben. Van valamelyikőtöknek tapasztalata a BSPlayer Free-vel kapcsolatban? Én letöltöttem, és az .mkv kiterjesztésű filmeknél a hangot nem játssza le.
Azért töltöttem le (a két meglévő alkalmazással ellettem volna egyébként), mert a gyári lejátszók a felirattal nem birkóztak meg. A BSPlayer tökéletesen megjeleníti a feliratot, az .mp4-es fájlokat szépen viszi (egyelőre ezzel próbáltam ki) mindennel együtt, de az .mkv-t nem, ahogy előzőleg írtam. Van ötletetek, hogy miért? Köszönöm előre is az ötleteket.
-
-
Probert75
addikt
válasz
Rimuru #30141 üzenetére
Köszönöm!
Fentebb olvastam, hogy az Apex többször tölti újra be magát. Ez mennyire akkumerítő, zavaró a működés közben. Nova-t használtam egy hónapja az új telómon és annyiszor emlegették már az Apexe-et, gondoltam kipróbálom és az este feltettem. Azt egyenlőre nem tudom eldönteni, hogy simábban üzemel e a Nova-nál, még nem használtam annyit. Az viszont jobb benne, hogy csúsztatások a free-be alapból vannak, míg a Nova-ba ezek a ficsőrök, csak a fizetősben vannak. Valamint az Apex-ban az Alkalmazások menüben a fenti fülön lévő widgetek listája kis képpekkel ugyanúgy jobbra-balra átnézhetőek, mint a gyári ICS-ben. A Novában ha ráböktem arra, akkor egy felugró ablakban listás felsorolásként jelenítette meg.
-
Probert75
addikt
Sziasztok!
Az Apex Lancher-hez kell valami külön progi, hogy jelezze a nem fogadott hívásokat, olvasatlan SMS-eket és email-okat? -
alitak
senior tag
Sziasztok,
nem kimondottan app kérdés, de talán annyira nem vagyok rossz helyen: ha egy ismerősöm Angliában megvesz egy 10 fontos ajándékkártyát, akkor azt én fel tudom használni itthon?
-
Frissült a Swype, újra le kellett töltenem a magyar nyelvet hozzá, és beállítani alapértelmezettnek. Csak azért írom, hogy más ne lepődjön meg ezen, és ha kicsi a mobilnete, akkor próbálja wifi-ről megoldani.
-
Edi77
őstag
Kipróbáltam a Nova Prime-ot, eddig tetszik, Apex Pro-t váltottam, mert rendszeresen felment a mobilnetre a háttérben, Nova-nál ilyet nem tapasztaltam. Kérdésem, hogy hol kell a Novat beállítani, hogy a memóriában maradjon? Nem találom.
-
megint én
őstag
Hali!
Van olyan app amire az alábbiak mindegyike illik?
Clock, timer, stopper, alarm, widget? Ez ugye 5 funkció, de olyat sem találtam még amire egyszerre 4 illene -
fatal`
titán
válasz
batai15 #30098 üzenetére
"Mert dupla kopp után össze tördeli."
Ok, így már értem. De az egész beszélgetés nem erről szólt.
Duplatapira az összes tördeli, de az nem sokat ér kis képernyőn és, ha továbbzoomolsz nem csinál semmit.
Ahol lehet én is a mobil-verziót olvasom, de nem minden oldalból van. (Pl. indexen sincs a fórumhoz).
(#30109) diegho: Nova Prime vagy Apex Pro.
(#30116) LyonnaisFan1: Régen valóban gyorsabb volt az Apex, ezért is vettem meg azt (a Nova Primeot csak az 55ft-os akcióban), most viszont feltettem a Novat és gyorsabb sokkal, valamint kevesebbszer is tölti magát újra. Az Apex állandóan újratöltögetett, hiába volt bepipálva a beállításokban, hogy tartsa magát a memóriában.
(#30117) Henker2: BlueStacks.
(#30121) Henker2: Más emulátor pedig nincs.
Az SDK-ban lévő emulátor azon a gépen használhatatlan lenne (gyakorlatilag csak az új CPU-kon, Intel HAXM-mel nyújt értékelhető teljesítményt, de még így is sokkal gyorsabb a BlueStacks).
-
Henker2
addikt
A másik kérdésem: Van olyan futóprogram /futás = sport/ amihez nem kell netkapcsolat, hanem csak GPS?
-
LonGleY
veterán
válasz
diegho #30122 üzenetére
Widget locker-ből csak fizetős verzió van?
Amint látod.
Nova launcherből a fizetős mivel nyújt többet az ingyenesnél?
Ez is szépen le van írva a Play-en, a *Nova Launcher Prime Features (Paid version)* sor alatt - mondjuk nem könnyű észrevenni abban a formázatlan szövegben. Nem is értem, hogy egy ilyen felhasználóbázisú fejlesztő hogy lehet ennyire igénytelen... ennél még egy warez NFO-val is többet bíbelődnek!
Az Apex előnye számomra: pár felületbéli megoldás átláthatóbb, letisztultabb. és nem lassabb.
-
diegho
nagyúr
Widget locker-ből csak fizetős verzió van?
Nova launcherből a fizetős mivel nyújt többet az ingyenesnél?
-
San398
őstag
-
batai15
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #30116 üzenetére
Nézd meg azért .. gnexen is érezhető a sebesség a nova javára! meg most már különbözik tőle felépítésben és az is jobban bejön.
-
Henker2
addikt
Üdv!
PC-re milyen emulátort tudtok ajánlani az android játékokhoz? Egy eeePC-re lenne pontosan. 1GB RAM van benne. Konkrétan a POU-t szeretném a kisfiamnak elnditani XP oprendszeren.
Köszi
-
diegho
nagyúr
Köszi mindenkinek próbálgatok. Most egy iphone lockert találtam, ami egész tűrhető, de annyi van ezekből, hogy 1 év alatt nem érek a végére, megnézem azokat, amiket írtatok.
Hú ez a Nova igen jó! Nagyon szimpi, hogy át tudja venni a gyári launcher-ről a widgeteket, szuper.
-
batai15
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #30111 üzenetére
Régen apexes voltam, de jobb az új nova.. sebességben is állva haggya az apexet!
Lockra widget locker! -
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Melyik az a launcher, ami gyors, jól néz ki és egész jól testre lehet szabni? Most tettem fel a smart launcher-t, bejön ez az elrendezés, nem tudom a pro-ban widget-et is ki lehet tenni? Azt láttam, hogy ez a launcher kér hozzáférést mindenhez pl a telefonszámok közvetlen hívásához is - ami pénzbe kerülhet - ebből lehet probléma, vagy csak sablon szöveg?
Másik dolog pedig valamilyen pofás lockscreen kellene nekem.
THL W100-am van.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
quailstorm #30107 üzenetére
Nekem a program csinált egy szép kis "Force Crasht", és el sem indult. Még ilyet.
Úgylátszik megsértődött a program, hogy hónapok óta nem nyúltam hozzá
-
quailstorm
félisten
válasz
LyonnaisFan1 #30106 üzenetére
Most néztem és nincs benne RTL és TV2. Csak a magyar királyi TVk...
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
szlovibuki #30104 üzenetére
-
air
nagyúr
válasz
szlovibuki #30104 üzenetére
Mert a retekklubnak nincs streamje. Se a csigatvnek.
-
gatto_
senior tag
Az a jó ebben a MindigTv alkalmazásban, hogy külföldön nem működik. Csak magyar ip-ről megy. Én is megörültem neki eleinte, hogy majd a török fuvarok alatt is lesz mit néznem, aztán ott szembesültem, hogy mégsem.
-
batai15
félisten
válasz
szlovibuki #30100 üzenetére
mindig tv app. [link]
-
xenom0rph
őstag
válasz
szlovibuki #30100 üzenetére
MinDigTV
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Egyedi ékszerdobozka
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest