- iPhone topik
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Még mindig nincs rá lehetőség, hogy lássuk ismét a google playen az alkalmazások alatt más nyelven is a véleményeket? Anno sokat segítettek
-
air
nagyúr
A BetterBatteryStats-nek van ilyen widget-je. Ez a kernel és partial wakelock-ot is mutatja. Tudja időben és százalékban is jelezni az értékeket.
Viszont olyan programot még nem láttam, ami adott napra mutatná az információkat. Ezek általában töltő kihúzásától, teljes feltöltéstől, bekapcsolástól, utolsó képernyő kikapcsolástól vagy egyéni referencia ponttól kezdve mérnek. Bár, ha az egyéni referencia pontot minden nap létrehozod kézzel, akkor tudhatja a napi adatokat mérni. Hogy a BBS-ben van-e egyéni ref. pont, abban nem vagyok biztos. -
ve24
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy olyan appot, ami méri és a főképernyőn mutatja, hogy adott napon mennyi ideig nyomkodtam/használtam a telefonomat (mennyi időt töltött sleep módon kívül)?Köszönöm előre is!
-
Van valami közismerten jó HDR fotózó app? Van egy pár, még fizetnék is, de nem akarok találomra venni. Ötlet?
-
fatal`
titán
válasz
Hungarikum87 #31163 üzenetére
Total Commander
Vírusírtó felesleges.
(#31165) quailstorm: Gépen maximum a windowsra írt vírust találod meg, az viszont a telefont nem nagyon érinti. Ésszel telepítve meg nem igazán lesz vírusos a telefon (sőt, a klasszikus értelemben vett vírus androidra nem is létezik).
-
Tyer
őstag
válasz
dobostorta #31190 üzenetére
Beálitások-> Hivás->További beállitások körül keresd
-
válasz
dobostorta #31190 üzenetére
A Tárcsázó beállításai között.
:-) -
dobostorta
tag
hello
egy n00b kérdés: hol lehet állítani android 4.2.1-ben a hívószám küldést (küld/nem küld/hálózati alapbeállítás)?
-
air
nagyúr
válasz
Hungarikum87 #31184 üzenetére
Szívesen.
-
quailstorm
félisten
válasz
Hungarikum87 #31167 üzenetére
Az épp nem lassú cucc...
Nem tudom, én ilyeneket nem olvasok, de havertól hallottam hogy az astrot ajánlják. Ránéztem, nem tetszik, sőt szerintem kaka.
Másik havert 3 hónapig nyögettem hogy próbálja ki az X-ploret. Azóta nincs Astro a telefonján...Ha ilyen miniatűr mobilra kell fájlkezelő, akkor az ES file explorert használom, de a TC hatékony UI-ja és szolgáltatáskínálata verhetetlen. Legalábbis én mozdulni nem bírok nélküle.
Bár attól függ ki mit szok meg. Láttam én már sok embert Windows intézővel meg nautilussal bohóckodni, és hosszítani, meg bonyolítani azt ami egyszerű. Csak én Volcov Commanderrel kezdtem, ez ivódott be...
Vírusirtóból nem tudok jobbat mint az Avast!, és még ingyenes is.
Böngészőket meg kipróbálod sorban, és kiderül melyik a jó. Tapasztalataim szerint eszköze válogatja, van amikor az Opera laggol, van hogy a Chrome. Okát még nem tudtam meg.
-
Bozek
nagyúr
Tasker-ben megoldottam. Azért kell, mert van egy meccs, amiről élő, szöveges tudósítás van. Azt az oldalt letöltöm 2 percenként (ez a minimum intervallum) és a címet vizsgálom. Ha változott, akkor jön egy értesítés, hogy gól volt. Tudom, hogy vannak livescore programok Android-ra, de ezekben nincs NB II.
-
kovisoft
őstag
válasz
Hungarikum87 #31167 üzenetére
Az ES File Explorer egy nagyon jó file kezelő. Én mondjuk angolul használom, de asszem van magyarítása is (legalábbis régebben volt).
SZERK: erre a magyarításra gondoltam, de ez még egy régi verzió.
-
Hungarikum87
tag
akkor vagy AOSP vagy CHROME?
és a Clean Mastert használjam vagy fölösleges?
És vírusírtóból vmi "gondozásmentest" tudtok ajánlani?
-
air
nagyúr
válasz
Próbáld ki az AOSP browser-t is!
-
Hungarikum87
tag
válasz
quailstorm #31165 üzenetére
Chuwi v88
Próbáltam már utána olvasgatni a dolgoknak és a TotalComandert nem ajánlják. Legtöbb helyen azt látom h az Astro az amit javasolnak, csak abból nem találok magyar nyelvűt
-
quailstorm
félisten
válasz
Milyen tablet? Erősebben érdemes próbálkozni a Chromemal, gyengén a Naked meg az Opera classic mehet jobban.
Totalcommander nem jó? Én X-ploret használok még, az angol nyelv meg nem zavar, annyira nem bonyolult még...
Avast!
De leginkább gépen találom meg a droid vírust Nod32-vel. Tablettel ne pirátkodj direktbe. Bár a play store is tele van hulladékkal...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Ööö, a Total Commander nem jó?
-
Hungarikum87
tag
Jó napot urak remélem jó helyre írok, ebben a topicban még nem jártam
Na szóval, kezdő androidos vagyok, vettem kínából egy tabletet, és még erősen barátkozok a rendszerrel
Segítséget szeretnék kérni. Én aki a totalcomanderhez van szokva, és a röghözkötött magyar nyelvhez tudnátok nekem ajánlani egy fájkezelőt amit rárakhatnék a tabletre és magyar nyelvű?
Következő kérdésem az lenne, h töltöttem le mozilla böngészőt, de annyira nem jön be, esetleg van javaslat tabletre mi lenne a legjobb?
Következő : vmi jó vírusírtót is ráraknék erre is adhatnátok ötleteket.
Illetve szeretném telepíteni a Clean Mastert, szerintetek van értelme vagy fölösleges?
válaszokat előre is köszönöm
-
forras2
őstag
Egymás pesztrálás helyett valakinek valami ötlete esetleg?
Ha nem vagyok túl válogatós, akkor valami magyar lenne jó -
forras2
őstag
Sziasztok
Van nekem 1 Xperia P telefonom. Létezik erre ingyenes GPS, de olyan, amihez nem kell állandó net kapcsolat?
-
kovisoft
őstag
válasz
dauphin #31129 üzenetére
Előttem már leírták, hogy ha be van kapcsolva a wifi, akkor azt használja. Azt viszont, hogy a telefon alvó állapotában mi legyen a wifivel, külön lehet szabályozni a wifi beállításokban (legalábbis ICS-ben, de gondolom JB-ben is). Ehhez a wifi kapcsolatoknál kell egy menü gombot nyomni és az "advanced" (magyar változatban nem tudom, hogy hívják) menüpontot kiválasztani. Itt be lehet állítani, hogy alvó állapotban mindig/soha/csak tápon maradjon a wifi bekapcsolva.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Van arra valami megoldás hogy egy bizonyos appot valamilyen jelszóval le tudjak védeni? Esetemben a google+ appnál szeretném azt elérni, hogy ha kijelentkezek az appból, akkor csak úgy lehessen belépni, hogy valamilyen jelszót kérjen? Normál esetben sok app ilyen, de mivel a google+ a teló gmail fiókját használja, nem kér jelszót, elég csak a megjelenő email címre bökni. GB van a telón.
-
Tyer
őstag
válasz
dauphin #31133 üzenetére
Amire én használom...
Ha itthon vagyok,Wifi be, 3G ki, és leveszi a hangot 80%-ra(7böl 6)
Este 10-6ig leveszi a hangot 2-re.
Ha elmegyekitthonrol, akkor 40 percenként 2 percre bekapcsolja a netet, és szinkronizál.
Ha elinditok bizonyos app-okat, akkor bekapcsolja a netet.
Ha a Waze-t inditom,a GPS-t is bekapcsolja.
Én ilyenekre használom. -
Bozek
nagyúr
ICS és HC alatt a Hide Bottom Bar elvileg megy root nélkül is. JB alatt azt írják, hogy nem, szóval ha az van a gépen, akkor ez megint bukta. Kipróbáltam, tökéletesen működik (de mivel nálam JB van, így csak root-al tudtam megnézni). Persze visszakértem a pénzemet a próba után, mivel nekem a full!screen is megteszi.
(#31136) Jacak: Hol vannak képek a Tasker-ben?
-
Jacak
senior tag
válasz
dauphin #31133 üzenetére
Nálam már úgy másfél éve alapprogi...
Feltétel-művelet.Ez a lényeg.De nem képekkel operál,mint a Tasker,hanem szöveges.
A teáltalad kívánt feladatra abszolúte megfelelő,én is használtam már erre.Pl.
feltétel:
-Kijelzővilágítás KI,és wifi-kapcsolat bontva,
művelet:
-Mobil adatkapcsolat BE. -
dauphin
aktív tag
Újra én!
Egy másik kérdés: ha él a mobilinternetem és emellett a wifi is be van kapcsolva, akkor a telefon alvó állapotában melyiket használja adatforgalmazásra? Vagyis: a wifi nem csatlakozik le a hálózatról (nem veszti el a jelet), amikor kikapcsol a kijelző? Az lenne a lényeg számomra, hogy okostelefonhoz méltóan a wifi-t preferálja (tegye első helyre) a mobilinternet ellenében, ha mindkettő működik. Nem akarom kézzel be- és kikapcsolni a mobilinternetet (bár ez is egy lehetőség), ha ezt a választást automatikusan elvégzi a mobil saját maga. Mert a munkahelyemen és otthon is van wifi, amit használhatok. Költséghatékonyság.
Szeretném a mobilinternetes limitemet minél lassabban felélni a havi ciklus alatt. Ha alapból nem így van, akkor ezt a beállításokban lehet változtatni?
-
AsusBoy
senior tag
HI!
Offline térképes alkalmazás androidra
.
HuMap-ot próbáltam de az nem jött be :S..
Tudnátok ajánlani nekem valami jó navigációs alkalmazást csak az a lényeg ,hogy offline térképes legyen és ingyenes
..
Köszi
-
gipsztigris
addikt
Köszi!
Nincs szükségem a play bemutatására. Viszonylag nagy biztonsággal és gyakorlattal kezelem a Google play alkalmazást.
Viszont a felhasználók nagyobbik része nem nézi a jogosultsagokat és ezt használják ki a rosszindulatú szoftverek készítői.És warez programnál már találkoztál vírussal vagy trójaival? :-)
-
air
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #31123 üzenetére
Igazán nincs mit.
-
Berv
csendes tag
Sziasztok!
Foglalkozik valamelyikőtök a Maverick nav. progival?
Segítség kellene
Köszi -
VD
őstag
válasz
gipsztigris #31115 üzenetére
Alapvetően a play-en látod, hogy milyen hozzáféréseket kér egy alkalmazás, és ha számodra gyanús, akkor nem töltöd le. Warez esetén erre esélyed sincs.
Sajnos mint minden, a play sem 100%-os biztonságú. Ennek ellenére 2009 óta használok android-ot, és még egy vírussal, trójaival nem akadtam össze a play-en! -
air
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #31112 üzenetére
Igen. Úgy hívják Android rendszer.
Takarít magának annyi helyet amennyi kell, azokból amikből lehet.
-
fatal`
titán
válasz
gipsztigris #31109 üzenetére
Aki a playről vírust szed össze az balf*sz.
Nem 10 letöltéssel rendelkező angry birdsöket kell feltelepíteni. Meg meg kell nézni mihez kér jogot egy app, nem egy nagy munka.
-
VD
őstag
válasz
gipsztigris #31109 üzenetére
Azért ahhoz kell egy nagy adag ostobaság is, hogy valaki a play-ről nyeljen be valami vírusos programot....
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok! Tudtok olyan appot ami a ramot tisztítja, de nem úgy mint egy task killer, hanem pl. ha megnyitok egy nagyobb rendszerigényû alkalmazást, bezàrja az összes megnyitott alkalmazást/ futó szolgáltatást?
-
wardemi
senior tag
Ez egy plugin ami (root jog kell) nagyobb szabadságot add a telefonhoz, pl hogy kilövi az appot, ha van custom rom akkor még többet add, nálam taskerhez alap volt fizusa is. Van benne egy helper rész azt is rakd fel kb bármihez bele tudsz nyúlni. Én ezzel állítom az nfc-t, gps-t, kill app stb per pill.
dauphin
TrustGo-t használok múltkor néztem utána (hétvégén) az av-test első helyet ért el februárban azt hiszem van egy pdf amit le lehet tölteni és látod a tesztet. (Jha és teljesen free még 1-2 plusz is van hozzá pluginszerű)
-
air
nagyúr
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni tőletek vírusirtó programokkal kapcsolatban. Érdemes telepíteni egy ilyen alkalmazást a telefonra (persze én is olvasok és hallok dolgokat a mobilvírusokkal kapcsolatban, de nem vagyok ezzel a témával képben)? Ha igen, akkor melyiket ajánlanátok?
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Létezik olyan progi / megoldás, amivel meg lehet változtatni a hívás fogadás vagy elutasítás módját?
Gondolok itt arra, hogy bejövő hívásnál a zöld vagy a piros ikont húzom az ujjammal... Az a gondom, hogyha rosszul érek hozzá (pl zsebből kivétel során), és nem húzom elég ideig a zöld ikont, csak hozzáérek, akkor az olyan, mintha kinyomtam volna a hívást...
Valami olyan megoldás érdekelne, amiben elég csak hozzáérni a zöld vagy a piros gombhoz (mintha billentyűzetes teló lenne), és ekkor fogadja vagy elutasítja a hívást...
Létezik ilyen megoldás?
Köszi előre is. -
JeffDebr
tag
korai volt az öröm. igaz első csatlakozásra szuper volt, de...
a program újbóli indításakor már már egy másikLAN hálózat megosztását
engedélyezte (először a "digi" másodszor meg vmi "Local Area Connection")
aminek lassabb a sebessége. a telefonon első alkalommal
a WiFi jel kék lett, a másodiknál szürke maradt, mintha nem is csatlakozna,
pedig azt írta, csatlakozott a hálózathoz! az pedig kevés volt a mobilnak,
h bármilyen program elinduljon. pl.: facebook, earth, youtube
most a connetify-jal szenvedek, mert a Win7 közel 400megányi file-t
frissít a telepítéséhez.kiváncsi leszek mi lesz a vége
ja és csak EGY kábeles net van itthon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 11
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest