Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beach head
senior tag
sziasztok, olyan email klienst keresek aminel beallithato hogy csak bizonyos cimektol (munkahely, csalad..) beerkezo emailek eseten ertesitsen. Letezik ilyen?
-
beach head
senior tag
Hello! keresnék egy ingyenes reklámmentes, gyors, kevés ramot igénylő mp3 lejátszót. Fontos lenne hogy lássa a mappákat is, tudjon mappából lejátszani, ne ömlesztve lássa az mp3makat. Tudtok ajánlani valamit?
-
beach head
senior tag
Sziasztok! Melyik szerintetek a legkisebb ram igényű, led értesítés kezelő app (led villogó, led notification)?
-
beach head
senior tag
Sziasztok! Tudtok egy olyan youtube lejátszót ami Freedi YT playerhez hasonlóan teszi a dolgát? A lényeg hogy a lejátszási listákat feliratkozásokat automatikusan lejátsza egymás után. Sajnos a Freedi egy ideje valamiért nem játsza le a videókat a régi smart II-esemen, pedig samsung s2-őn ugyanúgy hibátlanul megy. Kellene egy helyettesítő app de sajnos csak félmegoldások vannak ehhez képest.
-
beach head
senior tag
Nektek nem ír ki hibát a youtube? Engem minden indításkor hiba történt üzi fogad, és újból be kell lépni, persze hiába van beállítva h a youtube nevemmel akarok belépni, állandóan kérdezi, hogy a nevemmel vagy a gmail fiókommal akarok? Ez a youtube baromsága, vagy lehet az a baja hogy a play szolgáltatások sd karira van rakva?
-
beach head
senior tag
Sziasztok! Tudtok jól működő kisebb hely és ram igényű facebook messenger kliens appot? Trilliant használom, de néha nehezen, lassan akarja elküldeni az üziket és elég idegesítő..
-
beach head
senior tag
válasz fatal` #15841 üzenetére
Nálam is gyorsan indul az opera mini pedig legalja a telefonom, és a legjobban is ez tördel szerintem. A delfint is próbáltam de a mininél ragadtam le. A sima opera mobile el sem indul telepítés után nálam. A netes videókat (indavideó...) nem lehet valamilyen lejátszóappal elindítani flashplayer nélkül? Skyfire böngészőt szoktam használni, az képes egyes oldalakon lévő videókat lejátszani, átkonvertálva és elvileg adatot is spórolva ezzel, csak elég lassu az a böngésző.
-
beach head
senior tag
saját magadnak kreálhatsz rezgéseket az egyes kontaktokhoz ha érdekel valakit
-
beach head
senior tag
Sziasztok, droidos antivírusokról van valahol külön fórum és csak én vagy vak, hogy meglássam, vagy még nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest