Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz
beach head #119050 üzenetére
A gyari gmail app tudja a label szerinti ertesitest. Csak azokra kell beallitani notification-t ami erdekel.
-
-igu-
veterán
válasz
szerver oldalon szűrőket állítasz be, hogy a figyelni kívánt címekről érkező leveleket adott mappákba rakja, majd a levelező kliens IMAP beállításainál csak ezeket a mappákat kéred le
arra figyelj, hogy az alap INBOX mappát mindenképpen be fogja olvasni a kliens, így érdemes az egyéb leveleket is mappázni, csak épp azokra a mappákra nem állítasz be IMAP kérést -
air
nagyúr
válasz
Szerintem nem.
-
törölt tag
válasz
beach head #101959 üzenetére
Ahogy beg is írja, az összefoglalóban ott a Music Folder Player. A nevében is benne van, hogy miben domborít.
-
beg
veterán
válasz
beach head #101959 üzenetére
Én az összefoglalóban találkoztam párral, először azokkal kezdeném.
-
aelod
veterán
válasz
beach head #42466 üzenetére
Próbáld ezt
Én ezt használom egy ideje... -
fatal`
titán
válasz
beach head #15842 üzenetére
Itt az új bétáról és a régi mobileról volt szó, a Mini nálam is gyorsan indul, de az meg túl butácska, a turbora pedig nincs szükségem, sem wifin, sem mobilneten (elég nagy a csomagom).
-
choco01
addikt
válasz
beach head #14958 üzenetére
Ha a sima vírusirtós topikba írsz az is jó..
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest