- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dbilas #20682 üzenetére
"Van olyan dokumentum kezelő ami betördeli az adatot akkor ha nagyítok?
Gondolok itt egy word fájlra, ha nagyítok akkor tördelje be úgy, hogy ne kelljen keresgélni... office suite sajna nem ilyen..."
Office Suite tudja, csak webes (mobil) nézetet kell kiválasztani, régebbi verzión ( 1.5.3) alapból így nyitotta meg.
Mellesleg, ha csak olvasásra kellene, akkor a Cool Reader (könyvolvasó) is a kijelzőhöz tördeli a szöveget, itt nagyítani viszont nem lehet. -
dokee78
félisten
-
Mr X
veterán
-
dokee78
félisten
-
w.miki
veterán
válasz
dbilas #15072 üzenetére
Titanium Backuphoz tud valaki leírást?
ROM csere előtt szeretném lementeni a programjaim, és a beállításaik jó részét, de én nem találtam meg, hogy lehet.
Egyesével még csak felajánl valami mentést, de több programot kijelölni, és elmenteni adatokkal, azt hogy lehet ebben?Én ezt: Mobile Counter Pro - 3G, WIFI
Ajánlották még a aPhoneLog-ot is, itt a topikban, az elvileg a hívásokat is tudja mérni, de nekem az nem mér se hívást, se SMS-t -
Mr X
veterán
válasz
dbilas #11532 üzenetére
A PC-s Google Naptárban add hozzá a magyar névnapokat, utána minden naptár alkalmazás mutatni fogja őket. Én személy szerint a Smooth Calendar widgetet használom erre.
-
air
nagyúr
Nem kellett volna sokat visszaolvasni. Csak egy hetet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kuponkunyeráló
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest