Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Netfone
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Örök téma, hogy iGO-ról nem lehet beszélni itt, de ha legálisan akar valaki hozzá jutni, akkor lesz lehetőség, persze géppel együtt (OEM), és nem app-ként
iGO + Android = Navon Platinum Explorer (7"-os tab, 800x480)
http://totalcar.hu/magazin/technika/2013/03/01/navon_platinum_explorer/Árak, ha valaki a cikket nem akarja végig olvasni:
[...] Ami az árakat illeti, a készüléket már említettem, ugyanez Magyarország-térképpel, egy év frissítéssel nagyjából 37 ezerbe kerül. Teljes Európát egy évnyi frissítéssel egy tízessel adják drágábban, a legdrágább személyautós változat az Európa+élettartam frissítés kombó, 60 ezerért. A teherautósok EU-s szoftvere, egy évnyi frissítéssel 70 ezer forint körüli áron kapható meg. [...]Gép adatai:
Jellemzők:
Beépített GPS vevő
FM Transmitter
7” Kapacitív, multitouch
5x multitouch érintőképernyő
800 x 480 felbontás
ARM Cortex A8 1,2GHz
512MB RAM
MALI 400 3D Grafikai gyorsító
8 GB Beépített memória
Android 4.0 ICS
1,3 MP Előlapi kamera
Micro USB 2.0
Micro SDHC
WiFi 802.11 b/g/n
beépített hangszórók
elforgatásérzékelő (G) szenzor
akkumulátor:2900 mAh
Működési idő töltés nélkül akár 4 óra
Bővíthetőség Micro-SD, 32GB-igDoboz tartalma:
Autós szivargyujtó-töltő
tapadókorongos autós tartó
USB kábel
Felhasználói útmutató[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
aktív tag
Akik szeretnének Androidon valami védelmi app-ot használni mindenképp, és nem tudnak választani, akkor ez hátha segít: [AV-TEST (jan-2013)]
-
aktív tag
válasz Tompie #13673 üzenetére
Sajnos én se találtam rá megoldást.
A programok, amik megkapják az adatokat (mezőket) azok nem dolgozzák fel jól, erre kéne egy szabványos app-ot írni, ami megfelelően tudna névjegyet menteni pl.
GO Contacts EX se tudja rendesen elmenteni, vagy csak a QR code olvasók adják át rosszul az adatokat.Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
aktív tag
válasz atillaahun #6749 üzenetére
IntelliCover-nél nincs véletlenül a Screen Off Only opció bekapcsolva, vagy a Screen On Delay érték magasra állítva?
Mert nekem tökéletesen kapcsolja vissza a kijelzőt, nincs olyan gondom, amit írtál.Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
aktív tag
GO Dev Team új Launcher-e: Next Launcher
(béta, de a publikus teszt megkezdődött)[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz petipetya #3890 üzenetére
Ha az app tetszik, akkor van egy másik fajta, ami hasonló, csak ott be kell mondjuk állítani, hogy milyen mozdulatra kapcsoljon ki/be (mondjuk 3szor "megsimogatod" az érzékelőt, akkor arra be/ki kapcsol), én a fizetős verziót használom, de azzal megvoltam/vagyok elégedve
(#3894) Penész Gomba
nem tudom, mert ma találtam és kezdtem használni/tesztelni, de a Smart Screen ON-t használva én nem éreztem, hogy jobban merülne a defy-m (előtte és utána is szinte ugyan annyi ideig bírja), és a megoldás szinte ugyan az[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz atillaahun #3885 üzenetére
Igen "arccal" lefele kell letenni, mivel a közelség érzékelőt használja.
Halkan megjegyezve, aki nem tudná: Érdemes azzal is számolni, hogy a szenzor folyamatos működtetésével picit megnőhet a fogyasztásSamsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
aktív tag
IntelliCover Free
Aki szereti az olyan megoldást, hogy a proximity sensor használatával kapcsolja ki/be a kijelzőt (és így kíméli a gombokat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest