Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
mi most a legjobb csillagtérkép app? régen volt a sky map, asszem google-ös alkalmazás, de eltűnt a play store-ból. mondjuk mentésből feltettem az új telefonomra is, de hátha van már jobb.
-
air
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Pl. ez: Packet capture
Vagy Play-ben "sniffer" kulcsszóra keresel.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Létezik Droidra olyan hálózatfigyelő, ami 100% pontosságban listázza, hogy mit küld ki a telefon/mit tölt le, milyen IP-nek/ről?
-
adrian94
őstag
Tudtok olyan kamera alkalmazást ami jó minőségben tud felvenni videót és videózás közben tudom váltani, hogy a hátlapi vagy az előlapi kamerával vegyen fel?

-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Sajnos probléma merült fel mikor az új (német) fizetési modott szeretem volna használni a google play-on, kiderült hogy az országot csak évente egyszer lehet modositani!
De igy nem sok érteme van a több profilnak (szerintem)!
-
Somatom
veterán
válasz
Mtbsrác
üzenetére
Mi nem megy? A program használata, vagy a log értelmezése? Újraindulásnál talán van egy egyszerűbb mód. Az ilyen hibákat külön logolja a rendszer egy fájlban, de sajnos, nem jut eszembe az elérési útja és ezen a telón nincs root jogom, hogy megkeressem. Talán vki meg tudná írni neked. Ha itt nem, akkor az Android szakmaiban. De még egyszer leírom, hogy újraindulási hiba felderítésére nincs biztos módszer. Olyan ez, mint amikor a csatában hírtelen fejbelövik a krónikást. A csata történetéből nem az marad meg az utókornak, amit utóljára látott, hanem az, amit utóljára még le tudott írni. A logoló sem tudja menteni a hibát, ha a hiba az, hogy kirántják alóla a rendszert.
-
-
törölt tag
Helló,
Pár napon belül utazom az ország keleti részéből a nyugatiba. Az lenne a kérdésem, hogy milyen alternatívát tudtok, ami hozza a Google saját vonalak színvonalát, és friss, valósidejű statiszkával lát el, valamint Facebookon is megoszthatóvá teszi azt?
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szoktam én is így keresni, most mégse jutott eszembe.
Viszont megtaláltam az ingyenes apk-t az XDA-n, rendes srác a fejlesztő: "The Google Play download is not free - it costs about a beer (thanks!). The download listed below is 100% the exact same program, but free. If you are able to purchase on Play, please consider that these tools don't write themselves, and beer is an essential fuel to the Chainfire." -
fdisk
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi.
Kipróbálom. -
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi szépen, ez gyors volt!
-
-
-
Norbi887
aktív tag
válasz
laleeee
üzenetére
Örülök, hogy nem csak én vagyok akkor egyedül vele.
Bár, most hogy elnézem, elég beleolvasgatni a Google Play-en a kommentekbe a facebook-hoz, kb. a napokban mindenkinek ugyanilyen fos. Leáll, kifagy, használhatatlan, és stb..
Ja, és igen. Majdnem minden nap jön hozzá frissités. Semmi sem változik, ugyanúgy összeomlik, de azért update kell minden napra, csak azt nem tudom mit javítanak rajta a semmi kívül.

-
Sziasztok!
Tudtok olyan GPS programot ajánlani, ami a beírt koordináták irányát mutatja, egy iránytűhöz hasonlóan?
Olyan kellene, amibe többféle formátumban (pl EOV) beírható a koordináta. -
-
fdisk
őstag
Létezik olyan alkalmazás ami számolja a hívás időtartamát?(olyanra gondolok mint adatnál a 3g Watchdog, havonat újra nullázódik)
Két simet külön számoló előny, de nem feltétel. -
Skillet
addikt
Sajnos a gsam battery monitor nem működik nálunk megfelelően. Újraindításnál nullázni szokta az akkumulátorról futott időt. Van esetleg más ajánlott program erre a célra? A droid beépítettje csak napokat ír, órákat nem. Így nagyon pontatlan. Nem tudjuk mennyit bír a telefon egy töltéssel.
-
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!: )
Másnak is ilyen szar az Androidos Facebook alkalmazás?
Kb. minden alkalommal lefagy (com.facebook.katana vagy mi folyamat leállt, stb. ), és ez már nem az első telefonom ilyen.
Jelenleg Nexus 5-n is csinálta 1x tegnap, ennyire el csesztek már megint valamit?

-
enginev3.0
félisten
Most ebben az android messages-ben lehet "ingyen" üzenetet küldeni telefonszámra vagy nem? Vagy most hogy van ez?Már látom
-
zzz03
őstag
NewPipe app mindenkinel lassucska? vagy nalam van valami hiba? (redmi nite 5 pro)
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
tibike8
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én is hasonlóra gondolnék inkább, de kb nem érdekel az sms.
Az eredeti kérdés amúgy is az értesítéssel kapcsolatos felvetés volt. -
-
tibike8
őstag
válasz
trialboj
üzenetére
Én is kipróbáltam (samu 8+) és megy az értesítés, hang meg minden ahogy kell.
Az ingyen SMS-t azért kétlem. Ez kb ugyanarra az elvre épülő app mint a whatsappnak a webes verziója. Egyszerűbben tudsz SMS-t írni PC-n mint telóról, de attól még a szolgáltató tarifáka szerint számlázódik gondolom. -
Bozek
nagyúr
-
Predator2
addikt
Helló
Aki használja a SwiftKey billentyűzet alkalmazást. Hogy lehet kikapcsolni, az enter billentyűről a szmájli/hangulatjel menüt [link]? Sajna gyakran előhozom mikor nem kellene.
Köszönöm
-
batai15
félisten
Sziasztok, melyik a legjobb moddolt youtube app? Agyfaszt kapok a wishreklámoktól, vagy milyen ad block módszer lenne jó
? Root van. Köszi -
Somatom
veterán
válasz
Mtbsrác
üzenetére
A kernel alapból logol. Progi csak a log kiolvasásához kell. De, 4.1 -től root kell a kiolvasáshoz. A leállás/reboot pedig egy speciális eset. Vagy benne lesz a logban a leállás oka, vagy nem. Remélem, nem kell magyaráznom, hogy miért! Egyébként az Extreme Logcat Pro -t javaslom. Ez floating ablakban realtime tudja futtatni a rendszerlogot. Hibafelderítéshez nagyon hasznos tool.
-
Vigyorka
aktív tag
Üdv!
Dual SIM-es (Vernne Thor) telomon szeretném elérni, hogy a kártyákhoz külön csengőhang tartozón mikor engem hívnak..
Megoldás?Köszi!
-
trialboj
őstag
Én most találtam rá erre az amúgy remek appra wifin keresztül is ingyen lehet smst küldeni, ÁLLÍTÓLAG.
Na most az a gondom vele, hogy hiába állítottam a telefonon alap értelmezettre ezt a levelező appot, nem kapom az értesítést az smsről

képernyő sem villan, hang sincs, csak az felső sávban mutatja ha én megnézem h nem-e jött.
Van rá valami megoldás?
-
Mtbsrác
senior tag
Nem találtam az összefoglalóban említést róla így megkérdem:
- Létezik olyan progi ami loggolja a történéseket? Értem itt ezalatt hogyha hirtelen újraindul a telefon. Akár akku hiba miatt, vagy bmi okól? Persze a progiban újraindulás után megtudod lesni mi miatt is volt? De lehet csak álmodozok ilyen progira
-
kaciokos
őstag
A Google Photos nem rossz app, benne is van az összefoglalóban.
Ettől függetlenül a QuickPic és a Simple Gallery tud egy csomó olyan dolgot, ami egyeseknek, pl. nekem hasznos:
- megjelenítés mappákban
- mappák kizárása
- képek megjelenési sorrendjének változtatása
- egyszerű szerkesztő képvágásra, átméretezésre
- diavetítés
- ...Ráadásul ezek az appok kicsik és gyorsak, ami szintén nem hátrány.
-
törölt tag
Köszi mindkettőtöknek!
-
punky10
addikt
Ez nem a Prime kiváltsága?Régebben mintha csak a fizetősben lett volna rá lehetőség...
-
acsati
aktív tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Köszönöm!

-
törölt tag
A nova launcher-ben csak a főképernyőn lehet mappákat létrehozni vagy az alkalmazás tárban is? Ha lehet hogyan?
-
-
GEPESZ66
veterán
A Chrome pl. ezen a fórumon, amikor kiválasztok egy témát, majd a nyílra kattintva, hogy az utolsó hozzászóláshoz jussak, laggol egy kicsit , nem mindjárt tudok görgetni.
A Samsung böngészője ezt nem csinálja.
A Chrome esetében ez valami bug, vagy beállítás kérdése? -
macilacus
senior tag
Amikor a mindent írtam én az egyszerű felhasználó igényei szerinti mindent értettem, nem pedig a professzionális szintű felhasználók full sok pluszos igényei szerinti mindent. Bocsánat ha félreérthető voltam, este van álmos vagyok és nem a full sok pluszosra járt az agyam.
-
macilacus
senior tag
-
macilacus
senior tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Az mind semmi, de tökéletesen google mentesen lehet vele mindent menteni a telefonról

-
fulton
addikt
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Ez jó XD kösz a tippet
-
pc360
addikt
Nem. Az egy phone manager progi, amit senki sem kért. Még ha található is benne ilyen sticker, egy sima jegyzetelőprogi helyett nem kéne totál irreleváns appokat ajánlani. Különben is már írták a Keep-et, ami tökéletes válasz, ráadásul a weboldalon keresztül PC-ről is szerkeszthető, ami hasznos lehet.
-
Narxis
nagyúr
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Ejnye zsolt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Call of Duty: Black Ops 7
- OTP Bank topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hyundai, Kia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

Viszont megtaláltam az ingyenes apk-t az XDA-n, rendes srác a fejlesztő:

crok
mobilizmo