Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz Mcrazy #125196 üzenetére
Én is összedobtam a makrót, de azt írja egy buborék értesítőben, hogy "Call not set."
És a Robot sem "kapja el" a bejövő hívást. Mindjárt kipróbálom az asszony Lollipopos Z1C-jén, hátha tényleg az Oreo okozza.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
beg
veterán
Ingyenes a Weather App Pro
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
őstag
Én 2 mp-el próbáltam, de ugye ez is szolgáltató függő. Amelyiknél én vagyok, ott beszél egy darabig, és ha a hívó nem rakja le, akkor nem lehet felhívni azonnal. Ha rögtön leteszi a visszautasítás után, akkor semmi gond. Szóval ez nagyban függ a hívótól is. Mindenesetre köszi az infót!
[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
air
nagyúr
válasz Mcrazy #125193 üzenetére
Nálam 50ms-ra van állítva a késleltetés. Eddig egyszer sem hiúsult meg visszahívás.
Közben próbálkozom a Robottal, de egyik esemény sem indítja el a parancsot.
Sem a bejövő hívás, sem a hívás állapota megváltozott.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
csadi0011
őstag
válasz pc360 #125167 üzenetére
Én nem találom az alkalmazásban a funkciót.
Nincs ilyen menüpontom. https://messages.android.com/ -
őstag
Én összedobtam egy ilyen makrót Macrodroid-ban, de a késleltetésre lennék kíváncsi, hogy az eredeti programban hogy működik. Visszahívja egyből vagy vár valamennyit? Ugyanis, amikor elutasítjuk a hívást, akkor a másik fél még hallgatja a "Nem elérhető" szöveget és mire letenné a hívást, már a mi hívásunk elindult kifelé, ami megint csak a másik fél elérhetetlensége miatt meghiúsul. Szóval a kérdés, hogy mennyit vár a Callback button, illetve hogy oldották meg ezt?
-
air
nagyúr
válasz Somatom #125188 üzenetére
Ki mondta, hogy működésképtelen? Ha nem száll el, tökéletesen működik. Teljesen random módon, egyáltalán nem működés közben, hívás alatt omlik össze. Legtöbbször alvó módból ébresztés után már nincs az ikonja az értesítési sávon. Vagy éppen valami teljesen más alkalmazást használok, hívás közel-távol sincs.
Szóval ez megint mellé ment...
Mit köszönjek a Google? Konkrétan milyen fejlesztés okozza a szerinted működésképtelenséget?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Somatom
veterán
Macrodroid topikban nemrég írták, hogy Oreoval újra működik a hívásmegszakítás funkció, de csak root -tal (ami már nem kunszt, hiszen root -tal az "input keyevent 6" shellparancsra is dobja a hívást). Szvsz. nálad a működésképtelenség az Oreo következménye. Köszönd a Google -nek, hogy a felhasználói élményed érdekében fejleszt! Verzióról verzióra egyre fosabb az Android.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Probert75
addikt
LG G3-on használtam egy lezáró progit, mivel Novát használok. Ezt a LockScreen progit használom Galaxy A3-on is. Nincs is vele problémám. De! Ha megnézem a Playben a telepített progikat, akkor nincs köztük. Nem is lelem a Playen. Törölték, vagy hova tűnt vajon? Ha újra telepíteni kellene, akkor nem tudnám, mert sehol nem találom. Ha törölték, akkor arról nem kéne valamilyen értesítést kapnom, mivel telepítve van a telómra? Érdekes ez! Ilyennel még nem találkoztam!
Jaa! És a iGO Szülinap is eltűnt a telepítetlen progijaim közül. Ezt sem látom, eltűnt.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Egészen eddig megelégedéssel használtam a "Callback button" nevű alkalmazást.
Funkciója, hogy a beállított kapcsolatoktól érkező bejövő hívásnál egy elhúzható sávot tesz a hívásfogadó képernyőre, amit ha elhúzok, akkor elutasítja a hívást, és visszahívja az adott személyt.
Sajna Oreo upgrade óta folyton elszáll az alkalmazás.
Már nem fejlesztik és a Play-ből is leszedte a fejlesztő.
Találtam egy másikat, Callback with One Click, Auto Reject and Callback, de sajnos ez sem jó.
A beállításokat nem menti el, mindig visszaállnak az alapértelmezések.
Illetve hiába teszem be az akku kezelésnél a kivételek közé, ez sem fut folyamatosan.A Play-en fellelhető összes hasonló reject + callback alkalmazást kipróbáltam már, de egyik sem működik rendesen.
Valakinek valami használható tippje?
Esetleg valamelyik automatizálóval próbálkozzam? Robotot régen vettem elő, de ha más nem lesz, teszek egy próbát. De abban nem tudok, gombot kirakni, hogy most valóban vissza akarom hívni az illetőt, vagy csak elutasítom a hívását, és majd később hívom vissza.
Ha a feltétel igaz, akkor mindenképpen lefut a parancs. Illetve talán lehet trükközni, hogy bizonyos esetekben mégse hívja, máskor viszont igen.
Szóval biztosan nem lenne egyszerű megcsinálni, ezért gondolkozom cél alkalmazásban.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
pc360
addikt
válasz Oldman2 #125181 üzenetére
A feloldás telefonfüggő, a lezárás meg a Screen Off and Lock programmal elérhető, ezt lehet berakni akármelyik launcherben dupla tap-re. A launcher csere alap, a widgetezés erre a funkcióra viszont nem annyira kézenfekvő, mint a dupla tapodás.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
Taktoj
aktív tag
Helló, telefonváltásnál mindent figyeltem kivéve hogy a dupla koppintásos ébresztés ezen nem működik. Valaki bármilyen alternatív megoldást tud javasolni amit elölről meg lehet oldani s nem kell matatnom a hátsó ujjlenyomat olvasót?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Slow motion felvètelt lehet valahogy szerkeszteni??
Arra gondolok,hogy a 10másodpercből mondjuk csak az 5.6.másodperc legyen lassítva??Xiaomi mi mix2s telóról lenne szó.
Van valami bevált progrma rá?
-
MODERÁTOR
-
-
Oldman2
veterán
Ingyenes a Secure VPN Pro.
Eredeti ár 17,99$ - 5.799 HUF
-
pc360
addikt
Most frissült az Adroid Messages (a Google SMS-kezelő appja), és kapott webes támogatást, hogy gépről is lehessen az SMS-esek kezelni (Messages for Web funkció a menüben).
-
pc360
addikt
válasz Joker88 #125162 üzenetére
• Meteogram
• Weather Mate
• WeatherProAz utsó kettőnek egy rakás szépen, átlátszóra bekalibrálható widgetje van. Az első pedig önmagában egy jól konfigurálható widget. Pontosságra meg sokkal jobbak, mint az időkép.
7Sony7: Ez is jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
-
7Sony7
addikt
válasz Joker88 #125162 üzenetére
Bár ez egyik sem, de ha a design a fontos, nézd meg a today weathert
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
fdisk
őstag
Mitől függ, hogy egy böngésző (Opera) megjegyzi-e a jelszavakat, vagy sem?
Mert egyik készülékemen lévő megjegyzi, a másikon lévő nem.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Joker88
őstag
szerintetek az Időkép vagy az Accuweather jobb, dizájnosabb alkalmazás ?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Bozek
nagyúr
válasz sebijani1982 #125156 üzenetére
Vodafone? Akkor állítsd át az APN-t internet.vodafone.net-ről standardnet.vodafone.net-re.
(#125160) Voice24: Valahol ott lent van egy Hitelesítő adatok törlése, vagy hasonló. Utána már lehet csúsztatást is állítani.
-
Voice24
őstag
válasz Voice24 #125152 üzenetére
Egyelőre magamnak válaszolok. Annyit sikerült megnéznem, hogy a képernyőzárra menve a beállításokban felül halványan, azaz nem aktív sávban azt írja, hogy jelenleg nincs képernyőzár, alatta meg szintén halványan azt, hogy Csúsztatás - Rendszergazda által letiltva, titkosítási szabályzat vagy hozzáférési jogok tárhelye.
Ezek alatt a Minta, a PIN sávok aktívak, tehát beállíthatók, de nekem a csúsztatás kellene. Hogyan tudnám újra engedélyeztetni vagy aktiválni?
-
Somatom
veterán
válasz szegnyereg #125153 üzenetére
Kameragombból csináltam már ilyet. Csak, ahhoz kellett root + Xposed + Xposed Additions pro + automatizáló.
Régebben volt itt a topikban vki, aki fejlesztett híváselutasítót hangerőgombra. Sztem Ő talán tudna neked segíteni. Vagy, esetleg Autoinput + Automatizáló is lehet jó erre.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne a chrome-mal, hogy nem jelenít meg képeket. Nem minden oldalon van ez a hiba, de pl. Nemzeti sport oldalán is előfordul.
Próbáltam visszaállni a gyárilag telepítettre, kilövés után, de nincs változás.
Érdekes, hogy, ha az adatmegtakarító be van kapcsolva sokkal kevesebb az olyan kép, ami nem jelenik meg.
De nem szeretnék adatot spórolni, ha már korlátlan a netem.A telefon egy Huawei P9.
Ötlet, megoldás valakinek?
Előre is köszi!"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
7Sony7
addikt
Üdv. A telón a zenelejátszás néha megakad egy pillanatra. Arra gondoltam, hogy valami progi piszkálja ilyenkor a telót, de mire ránézek, nem mutat semmit. Van olyan progi, ami logolja, hogy a háttérben milyen művelet indult?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Probert75
addikt
válasz szegnyereg #125153 üzenetére
A Tárcsázó beállításában nincs benne a "Hívások fogadása és befejezése" menü?
-
szegnyereg
csendes tag
Sziasztok!
Cat S30 telefonhoz keresnék olyan alkalmazást amivel fizikai gombbal tudom fogadni a hívást.
-
Voice24
őstag
Hali!
Segítséget kérnék, mégpedig lock screen, azaz záróképernyő témában.Alcatel Idol4 a telóm, nincs mókolva, minden gyári benne.
Múltkor jött egy értesítés, hogy új rendszerfrissítés érhető el, rámentem, és valami joy lock screen akármi volt az. Felraktam, ment, de nem tetszett, ezért megpróbáltam eltávolítani, ami nem volt egyszerű. Vissza akartam állni a megszokott gyári lock screenre, de az már valahogy nem üzemel, nem tudom előhozni sehogy sem.
A beállítások menüben a kezdőképernyőre menve beadja a onetouch launcher-t, ami előtt zöld a kijelölés, azaz aktív, és nem is tudom kivenni onnan a pöttyöt.
Próbaképp töltöttem le az áruházból több lock screen progit is, de egyik sem az igazi, ha pedig törlöm, akkor nincs semmilyen lock screen, a gyárit nem tudom újra aktívvá tenni.Van valami okosság a problémámra, vagy csak egy visszaállítás segíthet?
-
laleeee
őstag
Yandex böngészőben hogy tudom megnézni,hogy mi a Yandex emailem és a jelszavam , elfelejtettem
-
őstag
válasz Bozek #125148 üzenetére
Ki lehet tallózni a fájlokat? Ki lehet jelölni, hogy 10 azonos kiterjesztésűből csak 5-öt szinkronizáljon? Ki lehet zárni, hogy a fő mappán belül csak 10 különböző fájlt és a 10 mappából csak 4-t szinkronizáljon? És mindezeket tallózással? Én nem találtam anno erre lehetőséget.
-
Krystal_s
addikt
válasz Mcrazy #125095 üzenetére
Köszönöm.
A Playen található Virtual Number, Text Me féle programok erre alkalmatlanok? Leírásuk alapján elvileg erre vannak, de nem tudom hogyan működnek. -
őstag
válasz Somatom #125142 üzenetére
A Syncme-nél minden szinkronizálási feladatot parancsikonból lehet indítani.
Macrodroiddal már vezéreltem. A Foldersync nálam ott vérzett el, hogy nem lehet a fájlokra szürni.. illetve lehet, de ha egy mappából ki szeretnék zárni 10 fájlt, akkor be kell írnom betűnként a nevüket, kiterjesztésüket..WTF? Az már csak másodlagos dolog, hogy szinkronizálás közben megáll a telefon mint a szög. (de lehet, hogy csak nálam)Üdv: Mcrazy
-
Somatom
veterán
válasz Dare2Live #125141 üzenetére
Úgy látom, hogy ez a Syncme nem Tasker plugin. Hogy tudnám neki elmagyarázni, hogy csak akkor szinkronizáljon, ha:
X hálón vagyok + a teló töltőn van + legalább egy órája nem volt bekapcsolva a kijelző (vagyis, akkor foglaljon erőforrást szinkronizálásra, amikor nekem nem kell másra)?
Csak ennyire "buta" a Foldersync. Na, ezért (is) ajánlott.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Dare2Live
félisten
válasz atike #125140 üzenetére
Sajnos/szerencsére 99%nak ha azt mondod, hogy SMB azt fogja gondolni, hogy káromkodsz.
De ha SMBt meg is találja 99%nál DHCP van, magyarázhatod neki az ipt is. Meg DHCPt vegye le...Ehez képest syncme ráclickelsz végignézi subnetet megtalálja megosztást kész.
Na most nem is kérdés mi is innen az ajánlott szinkornizációs progi PC-mobil közt.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
Dare2Live
félisten
válasz atike #125137 üzenetére
hát ezaz....
nem mindegy, hogy click és kész
vagy kereshetem ki az aktuális DHCP által kiosztott IPt. ipconfig/all nem egy közismert dolog. De az SMB sem.@air: jah akkor ~uaz a nevük.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
syncme feltelepít. azonnal megtalálja wlanon a gépet, megosztott mappát. Kijelölöm mit, hova szinkronizáljon, hogyan (odavissza), mikor(amikor töltőre dugom, wlanra felkapcsolodik). Kész. megy.
foldersyncbe adjam meg az IPt. hüha DHCP van mindig más... itt el is bukott.
-
Rimuru
veterán
válasz #61600768 #125123 üzenetére
Ugy hogy a felhasznalasi feltetekbe beleirtak, te pedig ezt elfogadod a regisztracioval&/hasznalattal. Olyan jogon teszi hogy o a szolgaltato, ha nem tetszik akkor nem hasznalod, nem kotelez ra senki.
"A Szolgáltatásban megjelenített hirdetéseket és a látogatottság auditálását a Felhasználó nem blokkolhatja, ehhez segítséget nem kérhet és nem adhat a Felhasználói Tartalomban."
Vigyázat, csalok!
-
paatrick
őstag
válasz Viktor0610 #125121 üzenetére
Letöltéskezelő app adatainak törlése segített. Köszönöm.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Ma frissült a PixelPhone Pro. A régi témát nem tudom alkalmazni. Hogy tudnék régebbi verzióra visszaállni? Előre is köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
Bocs az offért de most nézegettem az összefoglalót. Mi ez hogy ph kijelenti hogy phán tilos a reklámblokkoló? Milyen jogon szólít fel így? Én meg akkor kijelentem hogy phnak tilos az eszközeimen reklámokat megjeleníteni.
-
MODERÁTOR
-
paatrick
őstag
Sziasztok, ma próbáltam letölteni egy sudoku apk-t böngészővel, de nem sikerült neki, és azóta nem tudom eltüntetni ezt a letöltési izét kb. 6 órája.
kép1
kép2
kép3Oldalra kihúzni nem engedi, ha rákattintok akkor feldobja a 2. képet amit leOKézok és ugyanúgy ott marad. Utána már hiába kattintok rá már azt az ablakot se hozza be. Beállítások->Alkalmazások részben már mindent bezártam (3.kép) de még mindig ott van. Kikapcsoltam, bekapcsoltam a telefont 2x még mindig küzd. Hiába adok neki internetet akkor se tudja befejezni a letöltést.
Szóval milyen programmal lehetne kiírtani? Vagy lehet valahogy resetelni az androidot?[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
MODERÁTOR
-
zsoltip
őstag
Sziasztok Fórumtársak!
Néhány héttel ezelőttig uTorrent klienst használtam telefonon is.Azonban az LG G4-emen, nálam ez az app okozta az utóbbi időben azt, hogy egy telefon indítás 15 percig is eltart. Több magyar és külföldi példa is van erre, más-más appok által előidézve a jelenséget.
Windows 10 Pro alatt pedig qTorrentre váltottam, mert bár mást, de szintén hibajelenséggel volt már jelen.
Itt elindul, ha akarom, ha nem, amennyiben van betöltött torrent fájl.qTorrent viszont kliensként nincs az áruházban.
Néztem, hogy miből választhatok, de eddig semmi nem győzött meg.
Egyszerű, kicsi klienst keresek, csak Download-ra.Ki melyiket tudná bátran ajánlani?
-
MODERÁTOR
-
Dare2Live
félisten
vmi szinkroniációs appot, progit tudnátok ajánlani?
Az kéne, hogy van PC HDDn egy könyvtár meg mobilon is és a kettő legyen szinkronban.
-
törölt tag
válasz pc360 #125108 üzenetére
Nincs már fent playen törölték. Erre írtam hogy nem értem miért törlik az ilyen jellegű appokat. Már nem ez az első. Baromira idegesítő hogy megveszek egy zsák pénzért 4k-ás cuccokat én is és ismerőseim is aztán le vagyunk korlátozva ha 4k-ás tartalmakat akarunk megosztani egymással. Az összes app lerontja, feltöltős oldalak szintén.
-
Baku
aktív tag
-
pc360
addikt
válasz #61600768 #125105 üzenetére
Nem rontja le minden esetben. Simán, böngészőből lehet, hogy 2 MB a határ, nem tudom, de PC-n pl. a MyImgur beállítás szerint 5 megáig érintetlenül hagyja a képeket. Ráadásul PNG-t is kezel. Az a Facebook, ami rohadtul lerontja a minőséget. Meg a YouTube a videók esetén.
Amit linkeltél, annak van rendes, Play-es oldala? Nem erről van szó?
[ Szerkesztve ]
-
Baku
aktív tag
válasz Fandango #125093 üzenetére
Perszehogy néztem, csakhogy azóta már a 35. frissített vwrziójú applikációt tölti le a QR kóddal, és ez köszönő viszonyban sincs azzal az appal, amit a videón látni ....
Az én appom nem wifi hálózatok között keres, hanem riasztók, robotporszívók, és elektromos fogkefék között -
törölt tag
válasz pc360 #125104 üzenetére
Én nem szeretem az imgurt, lerontja a feltöltött képek minőségét. Helyette ezt használom (bármilyen fájlra) ez megtartja az eredetit és ez is ad letöltési linket.
Azt mondja meg nekem valaki miért kerülnek törlésre az ilyen jellegű appok áruházból?
-
pc360
addikt
válasz MADcat #125101 üzenetére
Böngészőben se lehet képet megosztani a másikkal Facebook-on, úgyhogy ilyenkor jön jól egy progi, ami az Imgur-re tölti fel a képet, és ad egy linket. Ilyen a Minimgur, ami remekül működik (így néz ki), de már lekaparták a Play-ről időközben. Vagy azt kéne megkeresni valami mirror-on, vagy valami hasonló alternatíva után kell nézni, mert anélkül tényleg meg van lőve az ember, pedig csak egy szimpla képmegosztós feladatról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
sphe
senior tag
Visszatérve a Swype ra : megtartom , mert a diktálás része hibátlan , és nagyon könnyen tudok másik billentyűzet és a Swype között váltani .
-
MODERÁTOR
A facebook app-ból kivették a kép megosztásánál a csoportban való "közvetlen megosztás funkciót" vagy én vagyok balfék és nagyon eldugták... Kezd ez szar már rohadtul bosszantani... Ha eladó terméket nézek, akkor az előre megírt válaszoktól lehetetlen hozzászólást olvasni, a kép megosztásnál, nem engedi csak az alapértelmezett galériát használni stb... Ezek arra utaznak, hogy agyvérzést kapjak...
[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest