Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Nem tudom feltünt-e,hogy nálam mindegyik csúszka más értéken van?

Pont ezért nem ajánlottam azonnal,mert én táblagépen használom,és a csörgés és a hanghívás ereje nincs kijelezve,mert csak adatkártya van használva.
Először átállítottam,kipróbáltam,és csak utána ajánlottam,azzal a megjegyzéssel,hogy nálam ez pont működik... -
Dolphine
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Ami nincs benne alapból, azt meg url formájában hozzáadhatod!

-
-=RelakS=-
veterán
válasz
punky10
üzenetére
Sony telefonon nekem is 3 hangerősávom van, a Volume Control+ mégis 6 dolog hangerejét engedte állítani. (amíg létezett
)
Mondjuk a csengés és az értesítés egyszerre mozgott, az tény
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az nem feltétlenül releváns, hogy hány csúszkát látsz a widgeten.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Dolphine
üzenetére
Az Oreóban kicsit cifrább az alkalmazások kezelése, mint a 6-osban. Fogtam, beállítottam a Alkalmazás/Speciális alkalmazás hozzáférések/Energiatakarékos funkciók-ban a kivételek közé, azóta működik rendesen. Legalábbis kb 20 percig hallgattam a rádiót, és kibírta

Ezt a Xiia-t meg megnézem, bár valahogy nem bízok benne, hogy Music FM jön rajta
Becarás, benne van XD -
-
Dolphine
addikt
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Én az Audials alkalmazással jártam így. Igaz nem ilyen telón és nem ezzel az Androiddal!
Itteni tanácsra kipróbáltam a XiiaLive programot. Azóta megvettem már megvettem a Pro-t.
-
punky10
addikt
válasz
pc360
üzenetére
Köszi,de nincs szükségem rá.Van alkalmazás,ami tudja a feltételeket,így nincs szükségem hangszerkeztőkre.Ha mégis kellena,akkor felrelepitenék egy csengőhangszerkesztő alkalmazást(le van mentve pár apk)azokban is van lehetőség a hangerő változtatására.Nálam amúgy is macerásabb lenne a hangerőpiszkálás,mert több csengőhangot használok(főnök,kolléga,asszony,család...)Az általam használt alkalmazás külön állitja a média,ébresztő,értesítés,hívás,rendszer és a csörgés hangerejét.
Valami ilyesmit kerestek,nem?
-
kuksa90
őstag
Telepített .apk-t lehetséges lementeni (esetleg adataival együtt), és átköltöztetni egy másik telóra?
Root elérés a telepített programnál van, a fogadón nincs (és sajna nem is lesz) Ha megoldható, akkor milyen programmal?
.
szerk: Titanium menti, de a másikon nem települ. (gond a csoma elemzésekor) -
punky10
addikt
Én az A-Volume widgetet használom.Egy próbát megér,mielőtt pc-vel bohóckodnánk
Ugyanis bármilyen hihetetlen,de vannak(vagyunk)olyanok,akiknél problémás a pc használat.
Nekem vagy meg kellene csináltatni,vagy elkérni a fiam laptopját,de nagyon útálom a win 10-et,így inkább hanyagolom...
-
IldiH
tag
Már miért ne lenne köze? A csengőhang és az értesítési hang az emberek 99%-ánál különböző hangfájl. Ha az értesítésre kiválasztott hangfájlom hangerejét leveszem, akkor az halk lesz, a másik (csengő)hangfájlom meg marad hangos ...
Amennyi idő itt eltelt a kéréssel és a válaszok cincálásával már rég meg lehetett volna szerkeszteni pc-n, online és androidos felületen is ... -
-=RelakS=-
veterán
válasz
-igu-
üzenetére
Én is az értesítés hang megmókolását javaslom. Sajnos utoljára a Galaxyx S2-n láttam, hogy külön állítható az ereje a csengőhanghoz képest. Utána átálltam a Sony táborba, és ott soha nem is ment külön.
Másik megoldás egy okos óra, akkor aztán 0 is lehet a hangerő, mert ha jön az értesítés, az óra letépi a karod
(már amelyik tud rezegni) -
HREH
senior tag
válasz
pc360
üzenetére
Milyen nyomiskodás? Ő külön szeretné választani a csengetési és az értesítési hangerőt a telefonon egy app segítségével. Ennek semmi köze ahhoz, hogy egy PC-s programmal halkabbra veszi a csengőhangot a telefonon, mivel az eredeti kérdés az értesítések hangerejének csökkentésre vonatkozott.
Előbb tanulj meg szöveget értelmezni!
(és még mindig nem volt megoldás, ezt Bodor is megerősítette)@Somatom: a kérdésnek semmi köze a hangfáljhoz, a két csatornát szeretné különválasztani.
-
Somatom
veterán
A cél szentesíti az eszközt.
Meg lehet csinálni automatizálóval és profilózóval is. Megnéztem, az Elixír2 -ben van ilyen különválasztás opció, de nem tudom, hogy működik-e. De, bármilyen program is végzi, annak meg kell tanulni a kezelését. Az a PC -s megoldás sztem is egyszerűbb út. Ha feldobja valahova a hangfájlt, akkor valaki (akár én is, ha egyszer hazajutok) szívesen megcsinálná neki a hangerőmódosítást. -
pc360
addikt
Megoldást írtam, ráadásul készülékkímélőt, merthogy innentől fogva nem kell semmit a telefonján alkalmazni csak emiatt. Most nehogy abba kezdjünk már bele, hogy nem illik PC-s programot használni egy androidos probléma megoldására, mert... nem etikus? Szóval ne! A nyomiskodásra nem vagyok kíváncsi.
De ha valakinek az a megoldás, hogy emiatt egy automatizálót futtat, utánaolvas és kérdez még 5x, hogy miként megoldható a dolog, és végül gazdagabb lesz egy programmal, ami mindenképpen plusz akkuhasználattal jár egy ilyen pitiáner dolog miatt, akkor hajrá!
Ügyhogy de, az volt, bármily nehéz is elfogadni / felfogni.
-
HREH
senior tag
-
pc360
addikt
-
-=RelakS=-
veterán
Amíg Sony Xperia Z3-mat használtam (Android 6), a Music FM alkalmazása frankón működött.
Most Sony Xperia XZ2-n használnám (Android 8), viszont kb véletlenszerű időközönként egész egyszerűen kikapcsol az alkalmazás, mintha el sem lett volna indítva.Nem lehet, hogy itt az Android mókol valamit, és a háttérben futó alkalmazást leállítja? Milyen beállításnak kellene utánanézni, hogy erről megbizonyosodjak / megoldjam a gondot?
-
-
darvinya
titán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Ezt már végig csináltad?
Az alkalmazás beállítása
Androidos telefonján vagy táblagépén nyissa meg az eszköz Beállítások Beállítások alkalmazás alkalmazását És még válassza a Google És még Google-fiók menüpontot.
Koppintson a képernyő tetején található Biztonság elemre.
Koppintson a „Bejelentkezés a Google-ba” részben található Kétlépcsős azonosítás lehetőségre. Előfordulhat, hogy ehhez be kell jelentkeznie.
Az „Alternatív másodlagos lépés beállítása” részben keresse meg a „Hitelesítő alkalmazás” lehetőséget, majd koppintson a Beállítás elemre.
Kövesse a képernyőn megjelenő lépéseket.
Működését a Hitelesítő alkalmazástól kapott kóddal ellenőrizheti. Adja meg a kódot a beállításokban. -
Még mindig a Google Hitelesítő-vel szívok, mert ez így nagyon macerás.
Itt azt írják, a "A Google Hitelesítő beállítása több eszközön" résznél, hogy:
4. Kövesse a képernyőn megjelenő lépéseket a kétlépcsős azonosítás Hitelesítő alkalmazáshoz való beállításához. Ugyanazt a QR-kódot vagy titkos kulcsot használja az összes eszközén.
5. Működésükhöz az ellenőrző kódoknak minden eszközön egyezniük kell.Vagyis valahogy csak be lehet állítani az új telón, viszont nem tudom sehogyse elővarázsolni ezt a QR kódot, amit itt írnak.

-
darvinya
titán
válasz
anonymus89
üzenetére
OTG kábelen fog működni USB billentyűzet, ha érintő rossz.
Kódot már megkapta anno fiókjába.
Ha nem akkor eljárás megkezdése itt található.[link] -
darvinya
titán
válasz
anonymus89
üzenetére
Ez Google OEM védelem.
Csak azzal a g.fiókkal fog megint működni, amivel még működött. -
GEPESZ66
veterán
A Bitdefender-nek van 200MB-os VPN funkciója.
Ha a telefonon, mobilneten bankolok, ezt érdemes használni? -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Kérdésem volna rendelkezik-e valaki zero devices készülékkel?
A gondomat majd képpel szemléltetem a lényeg, hogy nem jut tovább egy Z4C II készülék ettől a ponttól.
Sikerült letölteni "hozzá való fw-t" van rajta egy update gomb de nem tudom mi a menete.
Igazából a cég mintha megszűnt volna a support emailje-t a gmail rögtön vissza is dobta.
-
kaciokos
őstag
válasz
karldergroße
üzenetére
Az én tapasztalatom alapján maga a program eléggé lomha, és nálam előjött egy bosszantó bug is, a Viber üzenetekre nem volt hajlandó reagálni.
Áttértem Light Manager Pro-ra, az eddig jobban bejött.
-
g_g_g
őstag
válasz
karldergroße
üzenetére
Csak egy tipp, de gondolom erősen telefon függő lehet.
Nálam egy korábbi készüléken tökéletesen működött a jelenlegin meg sehogy......
Úgyhogy értékelhettem volna 5 csillagosra is, megy 1 csillagosra is
-
GEPESZ66
veterán
Pár napja a Galaxy Apps azt írja ki, hogy a szolgáltatás nem érhető el, s hibakódot ad ki.
Központi hiba lehet?
2221:1000:...…………….. -
-
fdisk
őstag
Másnál is crashel a fb?
-
kispx
addikt
válasz
üzenetére
Ha csak egy simpla PDF olvasó kell akkor a Google PDF Viewer-t ajánlom.
-
törölt tag
Van valami épkézláb pdf olvasó androidra? Az Adobe Reader kissé túlfújt (meg mindenhez hozzáférést kérne, anélkül meg nem hajlandó futni), a FoxIT meg egy hatalmas vicc az állandó nagscreenjeivel és reklámjaival.
-
Bodor
veterán
válasz
pc360
üzenetére
Köszi a válaszodat, de ez nem segítség. Én nem a hangfájl szerkesztésében, mókolásában kértem segítséget - nem is értek hozzá, de ha így is lenne akkor nem ebbe, hanem valamelyik audio topikban teszem fel a kérdésemet - hanem a topik címéhez hűen egy programban kértem segítséget, amely megoldja a leírt problémát a telefonon belül.
-
Bodor
veterán
Sziasztok! Olyan alkalmazást keresek, amely különválasztja a csengés és az értesítési hangerőt annak érdekében, hogy az értesítések hangerejét halkabbra tudjam venni, a többitől függetlenül. A készülék: Huawei Mate 10 Pro, Android 8.0 fut rajta.
Ezt már próbáltam, sajnos hiába állítom be, mindig visszaáll a rendszer beállításokra. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez szomorú.

Köszönöm.
-
Somatom
veterán
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Sztem az a beállítás nem erre való, nagyon szenvedősen lehetne ilyesmire használni. Nemrég én is kerestem ilyen felolvasót, és itteni javaslatra a @Voice Aloud Reader lett nálam a befutó. Ügyes kis progi. Van fonéma-szótára, amivel tanítható kifejezés-típusokra. Tud hangfájlt is kreálni a szövegből.
-
Bozek
nagyúr
válasz
adrian94
üzenetére
Azt nem tudom, hogy a Skype tud-e ilyent, de egy Light Flow-val úgy konfigurálod az értesítéseidet, ahogy csak akarod. Szerintem a Skype is benne van az ingyenesben, de ebben nem vagyok biztos (én megvettem anno), ki kell próbálni.
-
adrian94
őstag
Sziasztok. A legujabb Skype tud "hangos" ertesitest kuldeni ha irnak? Regebben frissitettem de akkor nem tudott hangos ertesitest kuldeni csak a led villogott es felebresztette a telefont ezert vissza raktam a regit..
Nekem hang jelzessel egyutt kene!
-
tisszekreny
tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni hívásblokkoló alkalmazás választásában.
Olyan alkalmazásra lenne szükségem, melyben külön-külön is beállítható a két SIM kártyára, hogy melyiken milyen számokat szeretnék blokkolni. Ezt a Root Call SMS Manager kiválóan tudta is, az Android 8.1 májusi biztonsági frissítésének telepítéséig. A fejlesztők elmondása szerint (megkérdeztem tőlük), azzal a frissítéssel a Google bezárta azt a kis kaput, amit az alkalmazás ki tudott használni a blokkolásokhoz, rootolás nélkül. Állítólag már csak rootolt telefonon fut az alkalmazás megfelelően. (Nálam azóta semmit nem blokkol.)
Tudtok ajánlani másik ilyen tudású alkalmazást, mely fut nem rootolt készüléken is? (Céges Nokia 6, ezért nem szeretném rootolni.)Előre is köszönöm.
-
darvinya
titán
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Kisegítő lehetőségekben keresed.
-
XboxGamePass
senior tag
Sziasztok!
Van olyan androidos alkalmazás, ami szöveges fájlokat fel tud olvasni magyarul?
Mint pl egy hangoskönyv. Galaxy S8-am van, elvileg van benne alapból is ilyen funkció, de nem tudom hogyan kell használni. 
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Szerintem újra kell olvass minden kódot.
Nem látok adatvisszatöltési/-költöztetési lehetőséget. -
Sziasztok
Nem tudom jó helyen járok-e, de hátha.
Szeretném az google authenticátor-t átköltöztetni az új telómra, de nem megy.
Bejelentkeztem a fiókba, hozzá is adtam az új telót, de nem jelennek meg a fiókok az alkalmazáson belül.
Vagy nem lehet átköltöztetni a fiókokat?
Újra be kell olvasnom minden QR kódot? -
air
nagyúr
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Nem tudom, azt sem használom.
De ez a CoSy szépen megcsinálta. -
A214
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nincs, de próbáltam ki-be kapcsolni.
Ezután is előjött de nem olyan sűrűn.Ebbe a menübe alul még kiválasztható, hogy Ford sync.
-
-
A214
aktív tag
Sziasztok,
Accuweatherr app időszakosan jelez és az értesítési sávban ezt írja majd visszaszámol.
smart device link waiting for connectionMi ez mit lehet vele kezdeni?
-
Llew
senior tag
Sziasztok!
Telefonról törölt adatok (képek, hangfileok, stb.) visszaállítására keresek egy jó alkalmazást (lehetőleg root nélkül) vagy pc-s programot (lehetőleg portable verzióban). Tudtok valami jót ajánlani?
-
hackeeeee
Jómunkásember
A microsoft excel, powerpoint, word appokat jól sikerült elrontani..Lényegében a "legutóbbi dokumentumok" rész baloldalt 1440p-ben is elfoglalja a fél kijelzőt, és nem lehet elhúzni, eltolni, meg semmi.. fektetett módban jó.

-
törölt tag
Sziasztok!
A bubble upnp app fizetős verziója miben tér el az ingyenestől?
-
air
nagyúr
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Sebaj.
Találtam valamit, ami kicsit melós, de működik.
CoSy a neve, ha valakit érdekel. -
air
nagyúr
Már a hivatalos Facebook app sem képes a profilképeket a telefonra szinkronizálni?
Visszatettem, mert egyik korábban használt program sem működik már. (A Sync.Me talált 11 képet a ~600 kontaktomhoz, akiknek a 90%-val a Facebookon is kapcsolatban vagyok.)
De a hivatalos Facebook appban már sehol sincs a kapcsolatok szinkronizálása.
Marad az egyesével bogarászás?
-
acsati
aktív tag
válasz
pc360
üzenetére
Persze gondolom. Csak hirtelen megörültem, hogy eBay-en találtam töredék áron az itthoniakhoz képest ilyen órát és megrendeltem. Kíváncsi lettem volna a szívritmus grafikonnak kiegészített track-ekre. Nagyon ennek a noname órának nem is tudok utánanézni, miből merre hogyan
Mindegy, bosszantóbb lenne, ha több pénzt adtam volna ki érte és akkor sem tudnám összerendelni a kettőt. -
punky10
addikt
Már miért ne lehetne jobb?Mi a jobb alkalmazás definiciója?Számomra az,hogy jobban ,vagy egyszerűbben tudom használni,mint a hasonló célú alkalmazásokat.Számtanilag:van egy alkalmazás 100 %-ban tudja ugyan azt,ami nekem kell,de angol hiányosságaim miatt csak az 50 %-át tudom kihasználni.Van egy másik app,csak a 75 %-át tudja annak,amit szeretnék,de a magyar nyelv miatt 90%-ban ki tudom használni.A maradék 10 százalék az én kreténségem miatt nem megy...Akkor istöbb,mint 60 %-os az alkalmazás.Melyik a jobb?Természetesen az első,de számomra a második fog töbet nyújtani.
Nem kérek olyan válaszokat,hogy tanuljak angolul.Akartam,nem megy.Nincs nyelvérzékem.Viszont azt garantálom,hogy több mindent megszerelek,mint a legtöbb tolmács!%![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bigmen55
csendes tag
Sziasztok. Lehet elég béna kérdés. Van egy androidos telcsi. Leesett a kijelzőnek annyi. A telefonszámok a telcsi memóriájába lettek mentve. Sehova máshová.Ki lehet ezt nyerni valami módon? Köszönöm várom az ötleteket, megoldást

-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni, vagy ötletet adni. Problémám a következő:
Használom a MapMyRide alkalmazást. Vettem direkt emiatt egy pulzusmérő Bluetooth-os órát.
A telefonon a WearFit 2.0 programmal jól működik az óra, monitoroz szépen mindent amit kell.Viszont, ha a MapMyRide-dal szeretném összekötni akkor hibát kapok. Pedig látni látja, de nem csatlakozik hozzá. Itt egy kép a hibáról.
Van valakinek esetleg valami ötlete, hogy mi a probléma és hogyan lehetne működésre bírni?
-
Zola007
veterán
keresek Youtube playeer progit, ami
- minél kisebb adatforgalommal jár
- tud apró méretben futni, ha másik program van előtérben (
- zárolt képernyővel futniPulzusmérő program menne nekem sport közben és látnom kellene a teljes felületet, de szeretnék közben zenét hallgatni. Ha viszont csak zenét hallgatok, akkor ne menjen a kijelző

Minimizer for youtube próbáltam, de gyakran összeomlik vagy 20-30 mp után ismét előről kezdi az adott számot. -
Micsurin
nagyúr
Amazon Alexa idehaza életre kelthető rendesen? Funkciók java nem megy pl Alarms és társai...

-
darvinya
titán
Keresek olyan app-ot, mint EsFileExplorer -ben lévő Távoli Gyorselérés, ami automatikusan tud futni háttérben, még készülék újraindítás után is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- FIFA 16 Playstation 4
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

)
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok