Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz
HoTaZo
üzenetére
Az erkezett uzenet felolvasasara en a Notification Listener-t hasznalom Tasker-rel.
Ha otthon vagyok wifi-n akkor felolvassa, ha valaki irt uzenetet, skype-on, whatsapp-on,stb.
Normal szoveggel faszasul elboldogul, de asszony mindig kirohog ha hosszu linket kapok. -
Somatom
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Engem a párom fertőzött meg a Whatsappal, mert nála, Spanyolban is az játszik. Megkedveltem, bár FB ellenes vagyok. De, amíg innen arra nincs átjárás, addig nincs gond. Legutóbb telóváltásnál lepett meg. Whatsapp menüből, Gdrive -ra mentés a régi telón. Az újon ahogy megadtam neki a fiókot, már írta is, hogy talált mentést. Linkestől, médiaüzenetestől, tok-vonó visszapakolt mindent ugyanúgy, mint ahogy a régi telón volt. Perfekt!
-
Somatom
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Az SGS 2 -m olyan mély álomba merült tőle, hogy magától fel sem ébredt. VOIP hívásoknál rendszeresen át szokta venni a hatalmat. Az elnémítása külön mutatvány. Örökre száműztem. Nem érdekel, hogy azóta mit változtattak rajta. Soha, semmilyen eszközömre nem vagyok hajlandó telepíteni, még tesztelésre sem.
-
HoTaZo
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Párom nem használ okostelefont, asztali Windows, slussz.
Ráadásul, most vettem egy filléres, de funkciónak megfelelő fejhallgatóba dugható csipi mikrofont. Ezzel csak ott a gondom (amit elfelejtettem az előzőbe leírni), hogy ha át is alakítja a leírt szöveget, akkor hogyan fogom hallani? -
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan (chat) alkalmazás, amely képes az én kimondott szövegemet írottá alakítani (ez még megy is a Messengerre uszított G-boarddal, valamiért a gyári Huawei Swype nem dobja ki a mikrofon gombot), de arra is képes, hogy az én készülékemre érkező írott szöveget kimondja? -
kazy76
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi a segítséget. Ramot nem találok rá lehet hogy akkor kuka mert nem ér annyit a teló.
-
-
kazy76
aktív tag
Sziasztok. Van egy fogós kérdésem. Van egy Selecline telóm. Csináltam egy gyári beállítást. Android 6.0-van rajta és amikor próbálom csinálni az első lépéseket akkor kér egy olyan fiókot amivel már volt szinkronizálva. Mi van ha én ezt nem tudom? Valakinek ötlet?
-
Somatom
veterán
válasz
szinimini
üzenetére
Nem értem, hogy miért kell a kapásjelzőt külön figyeltetni. Hiszen, azt Te magad is feszülten figyeled. A kapásra viszont bevágsz, ami az addigi állapothoz képest egy olyan hirtelen és nagy arányú mozgásváltozás, amit egy teló több szenzorán keresztül is képes detektálni. A küzdelem látványos része onnan kezdődik.
-
szinimini
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Kapásjelzőt gondoltam felvenni nem pedig azt amikor hal bekapja
sportszerű vaok 
Akkor legközelebb szerintem teszek oda egy kamerát v vmi,m akkor is jó lehet és újra indítom néha.
De tényleg a reakció idő kevés lenne sajna uh ez a hangvezerles lassú lenne.
De mondjuk akkor azt csinálnám , h 12 - 24 óránként törlöm az előző felvételt kívágnam belőle, ami kell és lementenem. Aztán folyt. köv.
-
Somatom
veterán
válasz
ksanc
üzenetére
Lehet, hogy itt valamit félreértettem. Én arra gondoltam, hogy a hatalmas cettel vívott heroikus küzdelmét akarja megörökíteni. Eszembe sem jutott, hogy csupán a hal táplálkozására szeretné kizökkentetni magát standby állapotból. Hát, ez, igy nagy, morális dilemma. Egyrészről sztem sportszerűtlen. Másrészről viszont a hal élelem, és a táplálékhoz jutás célja felülírja a sportszerűséget.

Fenekezéshez sztem beválna az általam említett alkalmazás. Közel kell tenni a damilra húzott, bevágott krumpliszelethez (alias kapásjelzőhöz), és sztem tökéletesen tudná detektálni a kapást. Úszózáshoz viszont nem lenne alkalmas kapásjelzőnek, mert az úszó messze van, és a víz mozgása is bezavarna. Nem vagyok nagy pecás, de, nagyon meglepne, ha nem lehetne kapni okostelóhoz hangolható, kapásjelző céleszközöket. -
ksanc
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Szerintem egy mobiltelefonon egy alkalmazással használhatatlan. Biztos vagyok benne, hogy a reakcióidő túl nagy lenne. Egy kapás tizedmásodpercek alatt játszódik le, az elejéről tuti lemarad.
Kell venni egy autós fedélzeti kamerát, azok alapból tudják a mozgásérzékelést. Bár ide az is lassú lenne.
Vagy, ha pénz nem számít, akkor egy akciókamerát.
Én biztosan nem tökölnék, beállítanék valamit folyamatos felvételre, tuti minden rajta lenne, ami kell és óccsóért megvalósítható. Sőt, valami óccsó kamerás mobillal meg egy médiaszerver alkalmazással bentről nézném mondjuk a saját mobilomon a szobából a sörök mellől. Aztán az riaszt is, ha mozdul valami és tuti megvan a felvétel is.
-
Somatom
veterán
válasz
ksanc
üzenetére
Mozgásérzékeléssel talán menne. Nemrég írtam erről a Motion Detector alkalmazásról. Ezen beállítható a kameraképen belül a figyelt célterület (pl. a bot), és az elmozdulás küszöbértéke. Sztem önmagában el tudja indítani a videórögzítést, de ha mégsem, akkor a nyilvános utasításainak köszönhetően, egy automatizáló bármit el tud indítani a riasztására. A kérdés az, hogy be lehet-e állítani úgy, hogy a célterület is látható legyen, és a "bevágásra" is egyértelműen reagáljon.
-
beg
veterán
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Ha nincs konstruktív ötlet, akkor inkább ne. Nem csak a mostani hozzászólásra vonatkozik.
-
szinimini
senior tag
Hali,
Olyan videó felvevot keresek, ami egy bizonyos hangra el indítja a felvételt.
Horgasztnal venném fel a kapást vele.
Vagy esetleg vmi ötlet rá.
Köszi
-
drmotto
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, akkor keresek mást helyette.
-
-
drmotto
őstag
Aldiko readert használnék egy Huawei M3 tableten.
Nagyjából jól is megy, viszont van egy olyan gondom, hogy napfénynél annyira sötétre veszi a kijelzőt, hogy szinte olvashatatlan. Hiába állítom a tablet fényerejét, az Aldiko ezt figyelmen kívül hagyja és ugyanolyan sötét marad a kép. Az sem segít ha átállítom fekete háttér, fehér betűre. Egyébként nincs gond a láthatóságával, csak ebben az esetben.
Van erre valami megoldás? -
SharpSA
veterán
A Poweramp helyett melyik lejátszót ajánljátok, ami külalakra, tudásra hasonló és le tudja tölteni a zenékhez a megfelelő képet? Az autóban ha telepítve van a Poweramp, akkor mindig az indul el például a rádió helyett elsőre vagy ha a rádión csatornát keresek. Már minden beállítást kipróbáltam. A Playerpro-val nincs ilyen gond, de az meg nem annyira tetszik és a képeket nem jól kezeli, nem mindig jót tölt le a zenékhez.
-
GEPESZ66
veterán
Az OS/Vírusírtó topikban írták, hogy az Avast esetében lassulást tapasztalnak a telefon működésében.
Én ezt nem vettem észre.
Nektek mi a tapasztalatotok? -
zsoltzsolt
addikt
Ha valaki szeretné/szereti magát önsanyargatni, akkor most ingyenes a Runtastic Sit-ups & Abs PRO
-
lalakov
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan rajzoló/tervező programot ajánlani, amivel komolyabb dolgokat lehet készíteni?
Egyáltalán nem tudok rajzolni, de a fejemben megszületett egy még nem létező gép, amit be kéne mutatnom, annak aki majd elkészíti. Egyszerűbb lenne ha látná, minthogy elmondom neki.
Ház tervezéshez használtam már háztervező programot és az hatalmas segítség volt, mivel egy egyenes vonalat sem tudok papíron meghúzni.
Van tollam a mobilhoz (Note 2).Köszönöm.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
De!

Firefox böngészőben megnyitva megy a Youtube háttérben is. -
gyuszmó
őstag
Tudtok olyan naptár alkalmazast amelyben képet, mellékletet tudok csatolni egy adott bejegyzéshez.?
KöszönömFree előnyben
-
válasz
Weareus
üzenetére
Magától nem kerül telefonra a Deezer, neki valszeg Telenoros készüléke van, azokon alapból rajta szokott lenni. Viszont 100%, hogy soha nem indul el magától. Én már évek óta használom a Deezert, szóval nem a levegőbe beszélek.
Elképzelhető, hogy rendszeralkalmazás, ilyenkor nem lehet uninstallálni, de ez esetben is valszeg le lehet tiltani az app kezelőben. Hajrá! -
Fire_Vire
tag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Köszi, kipróbálom

-
S e t h
nagyúr
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Én telepíteni akartam, de rájöttem, hogy már nem vagyok fiatal, így hagytam a francba.
-
Fire_Vire
tag
Helló!
Olyan applikációt keresek ahol jegyzettként be tudok szúrni egy háttérképet / térképet (pdf vagy jpg vagy....) és erre tudok megjegyzéseket beszúrni képekkel.
Építkezésen dolgozom és jól jönne egy ilyen térképes hibapont lista.
Fizetős app van, de elég drágán mérik a havidíjat és nekem csak alapfunkciókra lenne szükségem.
Segítséget előre is köszönöm!
Üdv, Feri
-
Weareus
addikt
Üdv!
Van egy ilyen Deezer nevű androidos alkalmazás, ami kéretlenül(
) egy ismerősöm Samsungjára került.
Kért, hogy segítsek megszabadulni tőle, mert néha random megnyílik, és eh, na mindegy: nem kell neki.
A letöltések mappába bemenve semmit nem találtam!
A Deezer ikonját nyomva tartva és a kukába húzva nem történik semmi! Nem törli!
Bementem az android mappába, ott minden látható mappát kitöröltem a Deezer mappával egyetemben. Most az üres. (nem volt sok: 5-6 mappa, kb, youtube-os, meg mp3-as faxszágok...)
Az ikon még kint van a képernyőn, de már mást ír ki, hogy nem találja, az appot, meg hogy letölti újra?
Sz'al a törlés sikerült.
Már csak az ikontól kellene megszabadulni. Kérdés, hogy miképp? -
szaboknak
aktív tag
Tud valaki olyan alkalmazást amivel a Bluetooth kihangosítónál be lehet állítani,hogy a készülék mikrofonját használja ne az autóét?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Theory66
üzenetére
Pie Control? Esetleg ha csak a három gomb kell, akkor Simple Pie(Navigation bar)?
(#113721) zsoltzsolt: Nem azért írtam, mert baj lenne, hogy linkelted. Csak leírtam a véleményem az alkalmazásról.

-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Ez tipikusan a fiatalabb korosztálynak szóló alkalmazás, de szerintem őket is csak 1-2 napig érdekli, aztán csak foglalja a telefonon a helyet...
-
zsoltzsolt
addikt
Az XnView több alkalmazása ingyenes most.
Pl. Sketch Me! Pro -
Theory66
aktív tag
hali
egy alkalmazást keresek, hasonló mint a MIUI lebegő labda, szintén a menü gombokat teszi be a kijelző jobb oldaláról behúzható felületre. Kicsit Win csempés designja volt, egy videóban láttam yt-n, de sajnos elfelejtettem menteni :S
-
Víz Elek
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Príma, köszi, tökéletesen működik!

-
válasz
Víz Elek
üzenetére
Nem.
Előfizetés kell hozzá (Magyarországon nem elérhető) vagy külön app. Én a Floating Apps-ot (fizetős) szoktam használni.
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Valahogy az megoldható lenne androidnál, hogy a háttérben fusson a youtube, tehát tudjak mellette mást is csinálni a telefonnal..?
Köszi.
-
kiskacz
senior tag
Bocs, megoldva.
-
ManUnited
aktív tag
Sziasztok!
Augusztus 2-án frissült a youtube app, azóta Xperia z2 tableten 60p videóknál eltűnt a 1080p mint választási lehetőség, csak 720p60 a max felbontás amit ki tudok választani. A frissítés előtt még simán ment a 1080p is. Másnál is ilyen lett, vagy csak nálam? És van erre esetleg valami megoldás? Próbáltam letörölni és újra felrakni de nem változott a helyzet. Próbáltam régebbi verzióval, de az se jött be.
Segítséget előre is köszönöm,
ManUnited -
A Viber-ben van arra lehetőség, hogy csak az adott személy üzeneteit némítsuk le?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Köszönöm.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) egy ismerősöm Samsungjára került.

crok
mobilizmo