Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
janakbacsi #114873 üzenetére
Igen, QuickPic
Újra aláírt korábbi verzió, nem akarja majd frissíteni a play.[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
válasz
Bferibörs #114890 üzenetére
Na én magam is kipróbáltam a telekomos számlázásra való beállítást a google play-en.
Ez bizony a telekom száma ugyanis, ha belépek a play-be és a fizetési módoknál beállítom a telekomos számlázási lehetőséget, akkor egy pár másodpercre a felugró ablakban a következő üzenet jelenik meg:-Mobilszolgáltatója részére fiók ellenőrzési sms küldése folyamatban!
Azonnal megnéztem az üzeneteimet és ott virított a tárgyként említett szám és DCB-és üzenet tartalom!
Innen is nagyon szépen köszönjük a barátomnak másik oldalról és a kedves fórumtársaknak a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Nektek jelez a facebook app? Nálam csak ikon megy semmi más (s8) Lehet vhogy resetelni?
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
válasz
ollie #114886 üzenetére
Felhívtam a telekomot küldözgettek ide oda senki semmit nem tud ezzel kapcsolatban.
A szám nem ismert nálukViszont egy jó barátom is segített egy másik oldalról és adott egy képet illetve egy linket ami fedi majdnem a valóságot vagy fedi is, de számomra még mindig nem érthető, hogy az sms ellett küldve nem bejövő volt mégegyszer:
Mert, ha rámegyek az sms részleteire, akkor az alábbiak láthatóak:-Típus: szöveges üzenet
-Címzett: +36308080015
-Elküldve: 22:30
-Kézbesítési jelentés: Nem kérték
-Állapot: Elküldve -
-
bigdady
nagyúr
Tudtok olyan mail alkalmazást ami kezeli a jelvényeket hány olvasatlan üzenetem van gyárin kívül? Az sem baj ha wear kompatibilis.
[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenne a fórumtársak segítségére!
Volna ez az AVL Pro antivírus ami az összefoglalóban fel van tüntetve.
Letöltöttem telepítettem és van 3 funkcó benne.Analyzer,Task Manager és System Detection.
Task managert vagy a system detectiont, ha elindítom enable it gombbal több percen keresztül nem csinál mást csak töltés visszajelző mutatkozik egy kör formájában(mit pc-én az egér kurzor) alatta egy cancel és download gombokkal.
Meddig kell várni, hogy történjen valami?
A másik kérdésem:
Vásároltam egy dalt google play-en és le is töltöttem majd bekerült a play zene listájába.
Van-e megoldás arra, hogy sd kártyára mentesem a dalt és csengőhangként tudjam használni?
Nagyon fontos lenne! -
Pancsermeste
őstag
válasz
#49738752 #114874 üzenetére
Igen, pl. az audiot tartalmazó mappákból, vagy pl. mint a myMail-nél bedobja a teljes mappa struktúrát, és a tárhely tetszőleges mappájából válogathatok hangokat.
Nos, a tárhelyen ezek az általam is hozzáférhető alap droidos mappák vannak: Alarms, Notifications, Ringtones. Ezek mindegyike üres volt eredetileg. Mindegyikbe másoltam .mp3, .ogg audio file-okat, de egyik se jelenik meg a gyári hangok mellett, így ez a lehetőség kilőve.
Rootolni egyelőre nem szeretném a telefont, inkább nézek másik levelező progit.
Nagyon sajnálom a myMailt, hogy nem tud fiókonként különböző értesítési hangot, mert nagyon megszerettem, nagyon jól használható app. -
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Chromecast 2-höz melyik apk-ot ajánlanátok ami mindent játszik nem akadozik ? Gondolok itt saját videók,képek,webes élő videók,youtube stb..szóval minden egy alkalmazásban. A play áruházban a bőség zavara van
-
janakbacsi
őstag
quickpic alkalmazás állandóan leáll. tudnátok ajánlani valamilyen gyors és korrekt képnézegetőt? gyári galéria nincs ezen az xosp rom-on.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
csipuka #114867 üzenetére
Gmail-ben a kiválasztott fióknál elvileg tudnék hangot választani, de nem egyedileg kezeli mappa választással, hanem az androidos root mappát ajánlja fel, hogy az ott lévő hangokból választhatok.
Itt van ni.
Nos, a teló frissítés előtt, itt a legfelső sorban volt olyan, hogy további csengőhangok... ami most eltűnt. Így csak az itt lévő gagyi hangok közül tudok választani. Ha nem a gmail-ből nézem ezt, hanem a droidos setupban a hangok menüjéből, akkor az itt lévő értesítések alapértelmezett csengőhangjai menü alatt szintén ugyan ez jelenik meg, itt is eltűnt a további hangok lehetőség. (Thor E; 7.0)zhata: Kipróbálom a BlueMail-t.
-
air
nagyúr
válasz
MikeWazowski #114865 üzenetére
Kérlek mutasd meg, hogy az Outlookban hol lehet egyedi értesítési hangot beállítani!
Lehet, hogy csak én vagyok a béna, de nálam nincs benne ilyen opció. -
csipuka
senior tag
válasz
Pancsermeste #114860 üzenetére
Hogyhogy eltunt? Nekem a label-eknel ahogy megadom hogy mit szinkronizaljon, mar evek ota ott van az egyedi ertesitesi hang. OP3T, android 7.1.1
-
zhata
senior tag
válasz
Pancsermeste #114860 üzenetére
A Bluemailben megvan a lehetőség a fiókok egyedi hanggal történő jelzésére. (Fiók - különféle fiók beállítások -specifikus beállítások - fiók kiválasztás - értesítési hang - egyedi kimenő hangok.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Pancsermeste #114864 üzenetére
+1 az Outlookra.
-
S e t h
nagyúr
Reszeltek a samsung internet browser beta verzió éjszakai módján, végre lehet is látni vmit, eddig nagy homály volt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SunMount3r #114673 üzenetére
Még annyit hozzátennék a Solid Explorer-hez (ha már ajánlottam), hogy simán lehet benne nézegetni a beépített képnézegetőjével fotókat akár egy tömörített állományban is, nem kell hozzá kicsomagolni.
-
bigdady
nagyúr
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Eddig Gmail appot használtam, mivel alapból ez volt a telefonon, és tökéletesen működött 3 Gmail IMAP és egy céges exchange kiszolgálóval szinkronizálva.
Most is rendben lenne, ám egy telefon OTA frissítéssel az értesítési csengőhangoknál eddig szereplő "további csengőhangok" elérése eltűnt, és mivel a Gmail app is ezt hívja meg, így most nem tudok egyéni értesítő hangot hozzárendelni a fiókokhoz.
Ezért keresek egy másik jó levelező klienst, ami tudja a Gmail és az office exchange push üzenet értesítéseket fiókonként különböző, egyénileg (tetszőleges mappából) hozzáadott hanggal is jelezni.
Az összefoglalóban is szereplő Aqua Mail-t próbáltam, de azt nem tudtam exch. kiszolgálóval szinkronizálni.
A myMail nagyon tetszene, minden fiókomat szinkronizálja, azonnal jönnek az értesítések, nagyon jól testre szabható szinte minden.... szinte... csak pont a fiókonkénti értesítő hang választás nem megy neki, de itt legalább tudok egyéni hangokat kiválasztani.
Mivel nem szeretnék feleslegesen telepítgetni appokat, így tudnátok ajánlani olyat, ami tudja azt, amire szükségem van? -
Somatom
veterán
válasz
MikeWazowski #114845 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyiben érinti a mobilt. Öt fiókkal, intenzíven használom Androidon a Gdrive -ot, de a kliensalkalmazást egyáltalán nem. Kipróbáltam, de csak szenvedtem vele. Solid Explorer -rel ugyanúgy elérem a fiókokat.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Sziasztok! Van olyan böngésző, ami ismeri a Google Syncet, és a Chrome-ból az összes adatom át tudom vinni? Köszönöm!
-
BIZ0906
aktív tag
kaciokos; Probert75
Kösz a választ a mai hírt olvastam, csak fura, hogy manuális mentést nem tudok készíteni
-
cs1rk3
tag
Xiaomi mi4cm van bírja. 120 fpst is csak úgy akarom hogy megy normálba a videó utána lassítás mert nekem a gyariba az egész videó lasított
[ Szerkesztve ]
-
cs1rk3
tag
Sziasztok tudtok olyan videófelvevőt ami pl s6ba van hogy normálba vesz fel videót utána be lehet lassítani a videót ?
-
mylenovo
csendes tag
Sziasztok!
Még csak most váltok Windows Phone-ról Androidra (hát igen, nem kapkodtam el
).
Egyetlen kérdésem lenne: a WP-ben volt egy nagyon jó funkció, az sms és hívás szűrő. A beállításokban le tudtam tiltani a hívószám nélküli bejövő hívásokat, illetve konkrét számokat is tiltólistára tudtam tenni.
Androidnál ezt az alapbeállításoknál keressem, vagy van erre külön alkalmazás?
-
beg
veterán
válasz
MikeWazowski #114845 üzenetére
Nem. Azért van offban mert én raktam át.
Engedd el légyszi. A tárhellyel szinkronizál a mobil app. PC verzióhoz semmi köze, de ezt már kitárgyaltuk.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz
MikeWazowski #114843 üzenetére
De csak bekérdezted mi lesz új PC-re mikor kértem, hogy ne itt.
Nehéz lehetett ezt is értelmezni. -
válasz
Probert75 #114831 üzenetére
Ne szítsd már itt hangulatot, a Google Drive nem szűnik meg! Csak az asztali alkalmazás helyett lesz egy másik nevű. Ennyi! Az égvilágon nem fogja ez érinteni magát a Google Drive-ot semmiben.
(#114841) MikeWazowski: mindent pontosan leír a cikk. A régi alkalmazás lesz használhatatlan, nem a Google Drive!
[ Szerkesztve ]
-
IG55
senior tag
Üdv!
Olyan appot keresek, ami egy autózás során tud rögzíteni olyan adatokat, mint gyorsulás, lassulás, vagy hasonló menetdinamikai adatokat.
-
beg
veterán
Pc-s alkalmazás híreknek továbbra sem itt a helye.
Sem a drive sem a photos nem szűnik meg sem most sem az év végén sem jövőre. Mobilos alkalmazásból elérhetők lesznek továbbra is. Pc-re meg van új. -
kuyarashi
őstag
válasz
enginev3.0 #114824 üzenetére
Ma, az újraindítás sem segített. 1 oldalt engedett megnézni, utána se kép, se hang. Pár napja meg pl. csak 3G ment itthon, ahol mindig van 4G (Telekom).
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Probert75 #114828 üzenetére
Bazz. Ez durva... még a fotók alkalmazás is megszűnik. Hát ez vicc...
A Drive-ban és fotókban lévő dolgok megmaradadnak örökre ott? Jól értem, hogy lesz egy új alkalmazás aminek lesz xyz a neve, és abból elérem majd a Driveban es a fotókben levő tételeket? Magyarul nem kell több gigányi adatot mozgatni?[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz
BIZ0906 #114811 üzenetére
és (#114826) kaciokos
Meg fog szűnni! Oda minek menteni! -
kuyarashi
őstag
válasz
enginev3.0 #114824 üzenetére
Köszi, majd megpróbáljuk. Valószínűleg októberig várnunk kell vele.
-
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
A feltöltőkártyás Xiaomi RedMi 4X telefonomat (nem gyári Android) minden hó elején újra kell indítanom, ha adatforgalmat szeretnék. Csak így van internet hozzáférésem. A készülék is figyelmeztet, hogy ez előfordulhat. Na de minden egyes alkalommal, minden hónap 1. napján "restartolgassak"?
Valahogy meg lehet ettől szabadulni?Előre is köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
válasz
SimonJanos #114820 üzenetére
meglehet oldani, van olyan amit beletolsz, kilóg a telobóll de beletudsz tenni simet is meg micro sdt is meg kívül van a másik sim. régi telomnál be is ragadt... aztán reszeltem le a sim tálcát... meg a micro sdt hátha attól szorul.
aztán van olyan is hogy a sim kártyáról kihalászod a csipet melegítéssel, és ráragasztod a micro sdre... de az elég mókolós...[ Szerkesztve ]
-
psg5
veterán
Sziasztok! Face appban futtatott zárt csoport kozvetlen elerhetoseget nem lehet kizenni kezdokepernyore?
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
bb.bocs #114817 üzenetére
Nincsmit' - végül nekem is jól jött főleg hogy a Huawei-en hívnak többet és legalább foglalkoztam így újra én is vele és megy a P8 Lite-on / Android 6.0!
Frissítették és OK.
Naja, ha valóban döntened kell (két SIM vagy egy SIM és egy SD : ) - nekem ezért is van két készülékem
Mondjuk van olyan kép ahol egy foglalatba betolták az SD fölé a második SIM-et Kicsit olyan mint ahogy belebarkácsoltam a hagyományos (régi) SIM-em a Note 3-ba... Kicsit túlfaragtam stb. volt vele móka...Az SD-re mentés kicsit trükkös de megoldható.
Én az utóbbi válasz (túl nagy felvétel, stb.) miatt is kérdezek rá a felvétel megtartására - nem idegesítő és hiba nélkül működik az is.[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #114814 üzenetére
Én FLAC-et használok, ha már van egy 128 GB-os SD kártyám, akkor minőség legyen, ne spórolás.
Amúgy egyszer csinált egy 10 GB-os (éljen az exFAT) felvételt, mert a telefonálás végeztével nem kapcsolt ki, vette tovább a beszélgetést az irodában.
-
bb.bocs
őstag
válasz
SimonJanos #114815 üzenetére
aha. p10 lite7.0-ás androiddal.
nekem 2 sim van benne szóal ha csak nem okoskodnám ki,nem tudok beletenni még mikró sdt
nekem mindent vegyen, ne kérdezzen.remek kis proginak tűnik
köszönöm még egyszer "kollégának"
-
bb.bocs
őstag
válasz
zsoltzsolt #114814 üzenetére
szuper. mondjuk én állítottam hogy miben vegyen fel, AMR re raktam
[ Szerkesztve ]
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
bb.bocs #114812 üzenetére
(gondolom a megkezdettekre "válaszoltál" : )))
"Milyen" Huawei (típus, Android verzió...)? (érdekel : ) Energiabeállítás kellett?
Én elsőre SD-re mozgattam majd beállítottam hogy SD-re mentesen, mert opcionális (persze figyelmeztet hogy adatokat így lenyúlhatják, na de ha az SD titkosított... : )))
A hangminőséget úgy hagytam ahogy, nagyon remek felvételeket csinál!
Beállítottam még passcode-ot belépéshez és hogy kérdezzen rá, meg akarom-e tartani a felvételt.
Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Redmi4A
keresek akkumulátor info widgetet, ami pici (max 500 kB) és kiírja a százalékot, de rákattintva az akku részletes adatait is (hőmérséklet, feszültség, üzemidő)Battery Solo és Circle Battery Widgetet próbáltam, 1x frissít, utána befagy
-
bb.bocs
őstag
na ez a program bejött ,kköszi, automatikusan felismerte csinálja amit kell. kérdés melyik az a minöség ami jó, de kevés helyet foglal?
am huaweiem van, és teljesen jól megy vele
-
bb.bocs
őstag
válasz
SimonJanos #114809 üzenetére
meglátjuk köszi
-
bb.bocs
őstag
tudtok valami jól használható autmata hangfelvevő progit? olyasmire gondolok mint a call recorder pro. ( új telón nem hallom a másikat felvételnél, hiába állítgatom bármire is...)
-
Lacics25
aktív tag
-
beg
veterán
Appal kapcsolatban mehet tovább a csevej, de a bank témát hanyagoljuk.
Köszönöm. -
bb.bocs
őstag
legyen mindenki otps
gondolkodtam rajta...
-
woodworm
veterán
válasz
Tesztelo.hu #114801 üzenetére
De ha csak 10ezret töltesz, akkor 2% a díj és kidobtál 100Ft-ot az ablakon.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!