- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
Druss #126088 üzenetére
Itt egy leírás, benne link.
-
polonic
félisten
válasz
Druss #115954 üzenetére
Elmenti a böngésző a bejelentkezési adatokat és azt hozzárendeli a biometrikus azonosítókhoz. Aztán amikor be akarsz lépni a weboldalra csak elég az ujjlenyomat vagy az irisz, ha van irisz szkenner.
Ehhez samsung teli kell, gondolom. Nekem felajánlotta alapból az első bejelentkezésnél.
Bekapcsolva kell lenni a bejelentkezési adatok mentésének és a samsung passban is ennek az opciónak.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Druss #100953 üzenetére
Honnan vetted az információt, hogy van benne értesítő LED? A hivatalos oldalán erről nincs szó, a képek alapján meg az előlapon van egy kamera és egy light sensor. Nekem úgy tűnik, hogy értesítési LED nincs benne. De ha tudsz hivatalos oldalt mutatni, ami ezt jelzi, akkor elhiszem (kereskedések oldalai nem érnek, a Pandawill-en én is láttam, de úgy egyszerűbb eladni, mert sokaknál számít, hogy legyen benne).
Szerk: Egy bemutató videót találtam, ahol a telefon gyengeségének írja le a szerző, hogy nincs értesítési LED...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest