- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
válasz
Somatom #113850 üzenetére
...é F.E.K..: hát jóvanna, nem azt mondom, hogy nem hasznos, csak nekem valahogy nem hiányzik
Talán mert sosem voltam hajlandó egy telóért huszonezernél többet fizetni, és a kínaiakból általában kispórolják.
Ja, hazudok, évekkel ezelőtt vettem egy Samsung Neo-t, csak hogy érezzem a különbséget. Na, azon van led, de engem teljesen hidegen hagyott
Most a feleségem használja, én meg vettem egy Dugit -
ksanc
őstag
válasz
MikeWazowski #113835 üzenetére
Üdv!
Mi a baj a Google Drive-al?
-
ksanc
őstag
válasz
Somatom #113763 üzenetére
Szerintem egy mobiltelefonon egy alkalmazással használhatatlan. Biztos vagyok benne, hogy a reakcióidő túl nagy lenne. Egy kapás tizedmásodpercek alatt játszódik le, az elejéről tuti lemarad.
Kell venni egy autós fedélzeti kamerát, azok alapból tudják a mozgásérzékelést. Bár ide az is lassú lenne.
Vagy, ha pénz nem számít, akkor egy akciókamerát.
Én biztosan nem tökölnék, beállítanék valamit folyamatos felvételre, tuti minden rajta lenne, ami kell és óccsóért megvalósítható. Sőt, valami óccsó kamerás mobillal meg egy médiaszerver alkalmazással bentről nézném mondjuk a saját mobilomon a szobából a sörök mellől. Aztán az riaszt is, ha mozdul valami és tuti megvan a felvétel is. -
ksanc
őstag
válasz
1egaly #113697 üzenetére
https://support.google.com/googleplay/answer/7100415?hl=hu
Ha személyesen óhajtasz dumálni velük, akkor nem árt az ehhez megfelelő szintű angol nyelvtudás...
-
ksanc
őstag
válasz
roxan #113679 üzenetére
a távoli vezérelt eszközön nem lehet valahogy a "kurzort" bekapcsolni? Hogy lássa az ujjam mozgását, mit hogy kéne nyomnia?
A Beállítások/Fejlesztői beállításokban bekapcsolod a az Érintések megjelenítése opciót. Ha hozzácsapod még a Mutató helyének megjelenítését is, akkor aztán már minden látszik
Mármint a távvezérelt telefonon kell mindezt...Házi feladat: Fejlesztői beállítások menüpont előhozása, mert alapból nem látszik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Jogász topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest