- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Weareus #175682 üzenetére
Én nem felolvasó appot ajánlok, inkább csak leírom, hogy mivel van Microsoft 365 előfizetésem (mobilra is jó), ezért észrevettem, hogy ez is tud ilyet.
Volt már doc, pdf doksim korábban gmail-en, megnyitottam az office-szal, majd alul volt ez a "speech" ikon, kipróbáltam és érdekesen ugyan, de felolvasta magyarul is.Jó, hát egy újszülöttnek minden vicc új. Persze nem használom sosem.
Itt egy YT videó, hogy pc-n kb mit művel angolul [link] -
Weareus
addikt
válasz
Weareus #150385 üzenetére
Üdv.
Közben megvettem androidra a Google-s Text Scanner nevű ocr-programot, nem volt vészes az ára, és bár kell croppolni (vágni) vele a fotó ellövése után, elég jól felismeri az ékezetes karaktereket.
Ha valaki tud még esetleg ilyen OCR-fotós programot, ami jó, megoszthatná.Szerk.: a fényképező felbontása az ilyen alkalmazásokban fix, vagy ha az alkalmazás elindítása előtt állítok a felbontáson, az hatással van a program által készített fotó felbontására?
Próbálgattam, de nekem nem tűnt fel, hogy változna valami és magában a programban nem találok ilyen fénykép-felbontás állítási lehetőséget... -
-
válasz
Weareus #113724 üzenetére
Magától nem kerül telefonra a Deezer, neki valszeg Telenoros készüléke van, azokon alapból rajta szokott lenni. Viszont 100%, hogy soha nem indul el magától. Én már évek óta használom a Deezert, szóval nem a levegőbe beszélek.
Elképzelhető, hogy rendszeralkalmazás, ilyenkor nem lehet uninstallálni, de ez esetben is valszeg le lehet tiltani az app kezelőben. Hajrá! -
air
nagyúr
válasz
Weareus #103924 üzenetére
Ez S7-nél is így van. Restart utáni első nyitás nem megy ujjlenyomattal. De utána már lehet a képernyőt azzal feloldani, bármikor.
Szerintem vagy MM vagy security update hozhatta nálad.
Én nem javaslom a visszacsinálását. Indításonként egyszer ki lehet bírni.gatto_:
Pontosan erről van szó.
Ha valaki tényleg annyira parázik, akkor a banki alkalmazást és az email klienst, illetve bármi mást ki lehet kapcsolni a szűrésből.
Dehát egyszerűbb fikázni, mint utánanézni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Gitáros topic
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szemüveges topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest