- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Weareus #175682 üzenetére
Én nem felolvasó appot ajánlok, inkább csak leírom, hogy mivel van Microsoft 365 előfizetésem (mobilra is jó), ezért észrevettem, hogy ez is tud ilyet.
Volt már doc, pdf doksim korábban gmail-en, megnyitottam az office-szal, majd alul volt ez a "speech" ikon, kipróbáltam és érdekesen ugyan, de felolvasta magyarul is.Jó, hát egy újszülöttnek minden vicc új. Persze nem használom sosem.
Itt egy YT videó, hogy pc-n kb mit művel angolul [link] -
Weareus
addikt
válasz
Weareus #150385 üzenetére
Üdv.
Közben megvettem androidra a Google-s Text Scanner nevű ocr-programot, nem volt vészes az ára, és bár kell croppolni (vágni) vele a fotó ellövése után, elég jól felismeri az ékezetes karaktereket.
Ha valaki tud még esetleg ilyen OCR-fotós programot, ami jó, megoszthatná.Szerk.: a fényképező felbontása az ilyen alkalmazásokban fix, vagy ha az alkalmazás elindítása előtt állítok a felbontáson, az hatással van a program által készített fotó felbontására?
Próbálgattam, de nekem nem tűnt fel, hogy változna valami és magában a programban nem találok ilyen fénykép-felbontás állítási lehetőséget... -
-
válasz
Weareus #113724 üzenetére
Magától nem kerül telefonra a Deezer, neki valszeg Telenoros készüléke van, azokon alapból rajta szokott lenni. Viszont 100%, hogy soha nem indul el magától. Én már évek óta használom a Deezert, szóval nem a levegőbe beszélek.
Elképzelhető, hogy rendszeralkalmazás, ilyenkor nem lehet uninstallálni, de ez esetben is valszeg le lehet tiltani az app kezelőben. Hajrá! -
air
nagyúr
válasz
Weareus #103924 üzenetére
Ez S7-nél is így van. Restart utáni első nyitás nem megy ujjlenyomattal. De utána már lehet a képernyőt azzal feloldani, bármikor.
Szerintem vagy MM vagy security update hozhatta nálad.
Én nem javaslom a visszacsinálását. Indításonként egyszer ki lehet bírni.gatto_:
Pontosan erről van szó.
Ha valaki tényleg annyira parázik, akkor a banki alkalmazást és az email klienst, illetve bármi mást ki lehet kapcsolni a szűrésből.
Dehát egyszerűbb fikázni, mint utánanézni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest