- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
gyuri81 #169467 üzenetére
Hat nezd.. ez az Adguard official site -> innen tovabb a menuben AdGuard DNS oldal -> innen tovabb AdGuard public DNS -> itt pedig Method 2 -> Android.. es itt az all, hogy:
Default server
dns.adguard-dns.com
AdGuard DNS will block ads and trackers.Non-filtering server
unfiltered.adguard-dns.com
AdGuard DNS will not block ads, trackers, or any other DNS requests.Family protection server
family.adguard-dns.comAztan hogy te mit hasznalsz a te dolgod, az infod meg a public IP change elottrol lehet ami majd' egy eve volt.. aztan ha holnap meg azt lovik ki akkor megall.
-
válasz
gyuri81 #169019 üzenetére
Ha valakinek bejön a gesztus vezérlés (oldalról simogatni a kijelzőt), akkor remek lehetőség gyorsan és kényelmesen elindítani alkalmazásokat. Sony telómnál találkoztam először ezzel a lehetőséggel, de nagyon béna volt. Nem is használtam. Viszont ez a One Hand Operation [link] sokkal jobb, és rendkívül jól testreszabható. Először féltem, hogy a Nova Luncherrel nem fog együtt működni, de szerencsére nem zavarják egymást.
Kérdésedre válaszolva, gyakran használt alkalmazásokat indítok vele, de nagyon sok lehetőség van, nem is tudom mindent, hogy mire való.
Van magyar nyelv támogatás! Kell egy kis idő még beálltja az ember az igényeire.
Most biztosan felteszed magadnak a kérdést, hogy minek, amikor van widget, ikon pont erre a célra. Nem szeretem telepakolni a kijelzőt teljesen, ez egy pusz lehetőség, kényelmes és gyors. -
vacs
veterán
válasz
gyuri81 #165676 üzenetére
Bal felül 3 vonal, alul beállítások, Általános beállítások, értesítések kezelése.
De ettől még a probléma marad, ismert hiba.
Én Gmail helyett Outlook appot használok, simán hozzáadtam a Gmail fiókot és azóta minden értesítést megkapok.
A Gmail továbbra is szinkronizál, csak ki kapcsoltam az értesítéseit. -
-
crok
Topikgazda
válasz
gyuri81 #159640 üzenetére
Ott van az.. alarm vagyis valamit csináltat az alkalmazás ami időzített és majdnem pontosan ugyanennyi NLP ami a network location provider.. Fused location-el kérhet pozíciót. Összesen nem sok időt vesz igénybe (így nemigen kér csak coarsed location-t, nem GPS-es precise location-t) így nem is igen fogyaszt egyébként sokat - mindenesetre én pl. biztosan jelenteném az OTP felé hogy ez mégis minek kell (13 óra alatt 481 NLP wakelock = statisztikailag cca. másfél percenként egy.. és én látom és értem hogy nem sok idő de elég magas a darabszám, jó lenne tudni mi az indok, hogy ettől most megszabadulj-e vagy ne.. kell-e ez valamihez amire az alkalmazást használod vagy nem).
-
crok
Topikgazda
válasz
gyuri81 #159638 üzenetére
Leginkább azért mert így van megírva
Ha lenyitod a kis nyilat a jobb oldalon akkor megírja neked hogy miért volt ébresztés. Doze alatt úgyis mindegy mert ha wakelock ha alarm akkor is a doze maintenance-ben lesz elvégezve. De szinte biztosan alarm, vagyis időzített "elvégeznivaló" lesz, esetleg az alarm neve lehet még beszédes. De ezt a Simple fejlesztőinek írd meg szerintem.
-
-
Probert75
addikt
válasz
gyuri81 #157622 üzenetére
Én az ADB AppControl-t használom egy fórumtárs javaslatára. De csak módjával a törölgetéssel, mert összeomolhat a rendszer.
"Csatlakoztatod a telcsit ( feloldott kijelzővel ) Mag adod az engedélyt felül a jobb sarokokban . Kiválasztod az eltávolítandó alkalmazást bal oldalon .
Majd a jobb sarokban felugrik egy kis ablak. Ott lesz az eltávolítás lehetősége ( Én még csak fagyasztásra használtam ) , rányomsz és végzi a dolgát . Van fölötte egy jelölő négyzet , ahogy a gyorsító tár ürítési lehetőtőséget érdemes pipálni . Jobb alsó sarok- ott lesz amit választottál lehetőség . Arra rányomni. Majd még egyszer rákérdez és mindíg OK - ra nyomni . " -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
gyuri81 #144421 üzenetére
Én régen ezt az alkalmazást használtam erre: DroidStats.
Elég részletesen be lehet állítani. -
-
regener
veterán
válasz
gyuri81 #114293 üzenetére
Ezt (a bétát) rakd fel és jó lesz elméletben.
-
Fall-N
veterán
válasz
gyuri81 #91633 üzenetére
Én nemrég írtam a fejlesztőknek pont emiatt a hivatalos Chrome fórumon, remélem lesz belőle valami.
A honlapot kell úgy megírni, hogy színes legyen. Nagyobb külföldi portálok már felkészültek rá pl. Androidpolice. Hogy a magyar portálok mikor figyelnek ilyenekre az rejtély. Szerintem soha. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
gyuri81 #82119 üzenetére
voip topik, itt kaphatsz tippet egyéb lehetőségekre is.
-
flesh
tag
válasz
gyuri81 #66678 üzenetére
Mastermind és magyar, Dusza Andrea készítette, valamint ingyenes!!
-
-
-
LonGleY
veterán
válasz
gyuri81 #20921 üzenetére
Itt is megpróbálható: Android játékok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged