-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
Itthon ez még nehezen elképzelhető, de nem tudod mit láttam az Egyesült Államokban. Keveset voltam ott, de arra bőven elég volt, hogy azt lássam, ott mindenki a telefonját nyomogatja. Az utcán, a buszon, a liftben, evés közben, mindig. És valóban a gyerekeknél is gyakran láttam különböző ketyeréket, Nintendo 3DS-t, iPadet, Galaxy Tabot és telefonokat. És nem csak a 10-12 éves kategóriában, láttam 3-5 éves gyerekeket is, akik valódi játékok helyett a kütyüket bűvöltek. Hozzáteszem, ez szerintem is rossz irány és komoly probléma.
-
szata.68
senior tag
keszo & Tenager18 & erzol köszi a válaszokat!
A Nexus is nagyon bejön,csak kár,hogy nem lehet tv-re kötni. A 7" is tetszik,jónak tartom,hogy zsebre lehet vágni.
A Sonynak meg az sd slot,és még sok más előnye van. Az infra valóban jó (bár nem tudom,hogy tényleg használnám-e). -
csibe1
addikt
Az attól függ milyen tokot veszel vagy készítesz neki.
Az aprón is találsz 27-28-tól Kindle olvasókat.Ezekhez kell lámpa is,mert nincs háttérvilágításuk,de napfényben is tökéletesen olvashatóak.
Ezt a hsz-t olvasd el. -
Kh@oSz
aktív tag
Onda vi40 dual core, a hátsó kamerás típusa pedig a V971
(#22424) Attici
ONDA V811 Dual Core a felbontása alapján ez 4:3-as
-
laszlohu
addikt
Én nem várok tőle csodákat, de
amiket javít az pozitív, többek közt az alábbi :
Jelly Bean has more reactive and uniform touch responses, and makes your device even more responsive by boosting your device's CPU instantly when you touch the screen, and turns it down when you don't need it to improve battery life.
Magyarul, amint megérinted a képernyőt, azonnal maximumra rakja a CPU sebességét,ezzel sokkal gyorsabban reagál,
mint az előző verziók.Ezenkívül :
ami még tetszik támogatja az ékezetes virtuális billentyűzetet alapból, stb. -
spiritex
veterán
-
kengyel
nagyúr
Na most itt kaptam egy olyan fülest hogy vegyem ki belőle a microsd kártyát mert ugye az egy külső elem a gépbe és próba. Meg is tettem és utána naponta teszteltem kikapcsolt állapotban és nem merült. Ez most történt meg 1-hetes kikapcsolt állapotból. Szóval most teljesen tanácstalan vagyok ,hogy aksi hiba vagy nem ! A kivett kártyát ma beraktam a telefonba ,és azzal semmi gondja nincs
Na ezt adjam össze
-
z0d1AK
nagyúr
Szerintem igazából ez az általad is említett "b kategóriás" márkáknál fennálló probléma, de ott szinte az összesnél. Az eddigi tabletjeim (Acer Iconia Tab A500, Samsung Galaxy Tab 10.1v, Acer Iconia Tab A100, Apple iPad 2, Google Nexus 7) ilyen probléma nem jelentkezett, ellenben a nálam járt Kínából honosított szerkezetnél tapasztaltam hasonlót, hogy lemerül akkor is, ha nem kéne neki.
-
keccsa
aktív tag
"Bár utólag, olyan infot is kaptam hogy az üzlethálózat más boltjából vissza került "esetleg hibás terméket" próbálják máshol elpasszolni.De ez csak urban legend!"
Biztos legenda. Az viszont tény, hogy hogy az első tőlük vásárolt tábla két nap múlva bedöglött, a második tábla (másik gyártó) kijelzőjében kosz volt, amire meg azt kicserélték, rossz volt az érintőképernyője. Nem jó ómen, úgyhogy lehet, hogy nem veszek tőlük többet tabletet...
-
z0d1AK
nagyúr
Én tavaly még adtam el 83 Concorde-ot egyben, talán 7020 volt, emlékeim szerint. Akkor azok között például nem volt egy hibás sem. Persze mindenbe bele lehet nyúlni. Illetve az említett külső-belső minőség, amiben különbözik egy WayteQ/Concorde egy ASUS/Samsung /Apple tablettől.
-
-
z0d1AK
nagyúr
Sajnos jelenleg a 60-80 ezres ársávot csak a "B kategóriás" tabletek fedik le, azaz a kisebb márkák. Ez nem azt jelenti, hogy ezek szarok, de sajnos ebben az árkategóriában 10"-os Samsung, ASUS, Acer, stb kevésbé van.
A kis márkák készülékei a legtöbb esetben kínai bérgyártásból készülnek, nem olyan minőséggel, mint mondjuk egy iPad, vagy egy Galaxy Tab. Persze ettől még itt is lehetnek "kiemelkedő minőségű" tabletek.Egyébként a nagyobb márkák gépei között főleg a régebbi modellekben vannak most nagyobb leárazások, a Lenovo ThinkPad tablet pl. már kapható 32 Gbájt háttértárral 90 ezer körül, Az Acer Iconia Tab A200 is elég olcsó lett, 100 alatt van az összes háttértár verzió belőle, ez tulajdonképpen egy piacit lecsupaszított A500-as.
Galaxy Tab 8.9-et kapni szintén 100 alatt, az új Samsung Galaxy Tab 2 10.1 wifis verziója pedig alig több, mint 100 ezer és ez a legújabb széria igazából.De ha tényleg azt akarod, hogy minden király legyen és a külső-belső minőséggel ne legyen gond, újonnan már iPad 2 16 Gbájt wifis modellt is kapsz 105-110 ezer között.
-
z0d1AK
nagyúr
Hmmm. Érdekes meglátás. Igaz, a CC 9.7 IPS Plus nem járt még nálam, de a Toshiba AT100 nálam már ott bűn rossz hatást keltett, hogy hatalmas és ormótlan.
Iszonyatosan vastag a keret minden irányba és maga a tablet is nagyon vastag. Persze a rendszerrel nincs komolyabb gond, de a külső... -
-
Mittu88
senior tag
Köszönöm a hozzászólást, időközben vettünk egy aktív usb hubot (hálózatról is lehet üzemelni, nagyon jól néz ki), boltban külső hdd pöcc-röff zakatolt, úgyhogy most ismét rózsaszínnek látom az IT piacot
Kicsit a mobilitás rovására ment a dolog, de ennyi kompromisszum még belefér (főleg mert nem nekem lesz)
-
CNS
csendes tag
Kérlek ne írj olyat, hogy a ConCorde tabokon lévő ICS-en (7030, 7015, 97IPS) nem működik a 3G támogatottság mert nem igaz!
Igen, még a 2012 febr 9 és 2012 febr 16 állapotokon nem működött, de 2012 február 24 óta ezt megcsináltuk. Lásd ITTA 7015-ös készülék kereskedelmi megjelenése óta 5 build frissítést adtunk ki.
Mai állapot szerint jellemzően a készülékeken a 20120309 és a 20120330-as változatok találhatók
(Beállítások/A táblagépről/ Build szám és itt az utolsó hat számjegy)Készítettem egy friss fotót is amelyen jól látható, hogy amint rádugom a kompatibilis websticket úgy hálózatra való feljelentkezés után az óraszinkron is automatikus, mint ahogy a firmwareben benne mindhárom magyar mobilszolgáltató APN adatai is.
Gyakorlatilag semmit nem kell csinálni csak rádugod és kb 1 perc múlva már megy is a mobilnet!
(wifi legyen kikapcsolva!)
KÉP -
Sanzaa
senior tag
Az egyik ,,vásárlóm'' használt volna C. 7015-ön. Első blikkre nem működött neki, aztán kiderült, hogy a stick szoftverét kell frissítenie. Utána elvileg megy. Nem tudom, hogy megcsinálta e már. Az a baj, hogy már az email címét sem találom, hogy megkérdezzem.
Ez a link még segíthet.
http:// www.concorde.hu/forum/index.php?topic=318.0 -
kisda
aktív tag
Elolvastam, de nem tudom hogy mi lehet a gond.
T-mobil 2gigás netem van, E1750 Stick. gond nélkül felcsatlakozik ICS alatt is.
Nem állítgattam az APN-t. Mikor kéken villog,de nem folyamatosan világít,akkor menj a Beállításokba ---> Továbbiak... -----> Mobilhálózatok ---->Hozzáférési pontok nevei. Itt nekem 3 féle APN-t hoz ki,magától felismeri a hálózatot-Tmobile mms
-Tmobile GPRS (internet)
-Tmobile GSM vagy nemis tudom pontosan.Itt a középsőt választottam,azóta akármikor csatlakoztatom a Stick-et,automatikusan az Internetet választja,és már jó is.
Üdv: Dávid
-
-
tvamos
nagyúr
Lattam cm7-et is ra, de ha nem mondja valaki, hogy nekem ilyen van, gyere ha gond van, segitek, akkor arra alapozva en nem vennek keszuleket.
(Igy vettem a ZT-180-at, hogy menni fog, majd megoldjuk... de losz@r se megy rajta. No mindegy, netradios ebresztooranak, meg digit kepkeretnek elmegy.) -
Alliterato
csendes tag
Jelenleg egy Spica-n netezek (amikor nem a gépen) és olvasok.
Azon a bluetooth-ot kb 3-4szer használtam a 3 év alatt. Szerintem nem fog hiányozni. Adatátvitelt kábellel vagy dropbox-szal is meg tudom oldani.
A fő kérdésem inkább, hogy ennyi pénzért melyiket a legérdemesebb megvenni. Mert tényleg csak olvasásra és netezésre kellene. Így első olvasatra a ConCorde tab 7015 egyáltalán nem tűnik rossz vételnek. De ha van ellene érvetek az is érdekel, mert nem akarok rossz vasara költeni -
-
weinmaker
őstag
-
Mandarinn
senior tag
Vegyetek Teclast P85-öt
Az van raktáron.
És akkor el tudjátok mondani nekem, hogy milyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged