- Yettel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Egyiket se,mert 1 GB RAM van bennük. Ha beéred egy 8"-ossal,a Lenovo S8 lehet mondani a legjobb vétel. Mondom ezt úgy,hogy volt már Z3T,Galaxy Tab S 10.5,2014 10.1-es Note,stb tabletem,de egyik se volt ennyire használható teljesítményre mint ez. Főleg netezésre használom,meg jutub videók,zenék nézésére.
-
gps76
őstag
Tudnátok valami ötletet adni Innen a Voda Smart Tab 4G-hez a ROM-ot hogyan lehet letölteni?
Brianiac: Én vettem egy - még nem letiltott,de lehet az lesz,különösen nem érdekel - Vodafone Smart Tab 4G-t,ami Alcatel Pop 8S,és meglepően jó.Snapdragon 410,1 GB RAM(amit nagyon jól kezel),8"-os IPS HD kijelző tényleg nagyon szép képpel,kb.9 óra kijelzőidős akkuval,használható 5 megás autófókuszos kamerával,dupla kopp ébresztés,tenyérrel kijelzőre téve altatás,készenétben szinte nem is merül. És ilyen "lehet" problémával,25-30 körül meg lehet szerezni. A rendszer egy kis pucolás után(csak letiltogatás,egyelőre semmi root),nagyon gördülékeny,szinte bedobál mindent.
-
gps76
őstag
Igen megvettem. Érdekes,hogy máshol nem akciós...
Fentebb már írtam miért döntöttem így,ma nem sok időm volt még nyomkodni,de úgy látom tudja azt mint a Z2,elégedett vagyok,remélem az is leszek.
Összhasonlítva az S 8.4-el,forma-forma a kettő.A Samunak jobb a kamerája,a gumiszerű hátlapja,meg szebb a képe(nem az amoled,hanem a felbontás miatt),ennek meg gördülékenyebb a működése,jobban fut rajta a rendszer,szinte mindent "bedobál",a Samu többet gondolkodik program váltások között. A vízállóság,meg a külön mágneses töltő lehetősége plusz pont,viszont túl könnyű kellene valami tok hozzá,stabilabb fogás miatt.
Meg a sok kis extra ami a Sony telókban bennne van szerencsére ez is megkapta:dupla kopp ébredés,amíg a kezemben van nem alszik el a kijelző(mozgásérzékelőt használja,nem ilyen szemet figyel meg hasonló idétlenkedés),felismeri,hogy headset,füles,vagy akármi van hozzákötve és programozható melyiknél milyen folyamatokat indítson el. Ami sok tabletnél,meg telefonnál ba..ik normálisan működni ennél az autó fényerőszabályozó(ami állítható is) szépen végzi a dolgát,nem kell piszkálgatni. Ugyanúgy van a sztereó hangszóró az előlapon,mint a Z2-nél, van értesítő LED,meg pl. a Stamina módban semmit se veszek észre mit vesz visszább,de nagyon megdobja az üzemidőt,van rezgőmotor. -
gps76
őstag
válasz
ThorsHUN #57405 üzenetére
Úgy ahogy Gyb001 írja,a RAM kezelése miatt hajlamos nagyon beakadni primitív dolgokban is,hiába mutat még 300 MB szabad memóriát. Felhívtam az Asust lehet-e a jelezni a gyártó felé a problémát,azt mondták nem.Na akkor ba..ák meg a tabletüket mondtam neki.
A Samu 10.5 jó gép lesz,de hamar rá fogsz jönni a 8.4 használhatóbb,mert a 10.5-ön azok az érintőgombok állítva akaratlanul meg lesznek nyomva,meg sokáig bámulva elfárad az amoledtől a szemed,ha nem csak játszol rajta,hanem böngészel,olvasgatsz is.(nekem így 40 évesen elfáradt). -
gps76
őstag
A RAM-ot ne keverd a tárhellyel,azt nem lehet particionálni annyi,amennyi csak a GPU-nak is van leválasztva valamennyi,azért 2.71 GB.
Vagy csak úgy akarnád particionálni,mert rosszul van felosztva? Nem értem a kérdés lényegét.
Elvileg tudnia kell az OTG-t.
Szép tablet - bár nem szeretem a megnőtt Samu telefon kinézetet -,csak ennyi pénzért azért többet várna az ember.
Jó a Sony se ért 100-at,de ezen legalább szalad minden,nem ácsingózik az ember,hogy de jó lenne egy jobb,gyorsabb,több RAM-os. -
gps76
őstag
Abban a 400-as Qualcomm van. Nem rég találkoztam vele élőben,az általam tesztelt dolgokkal hajlamos volt belefagyni pl.az earth-ba. Hiába van papiron 1.5 GB RAM benne,amit kiír 1.36 GB. Bootolás után 700-800 már el van foglalva,marad vagy 500 MB a bazároknak. A kijelzője szép,fogásra is egész jó,de nekem olyan 40-nél többet nem érne meg.
Megvettem aztán a Z3 Tábláját,6000-ért még 2 éves baleseti biztosítást is kötöttem,törés,beázás,stb.-re. Akinek van kérdése miket nézzek meg rajta,szívesen teszem. Úgy voltam vele,hogy már elegem van a táblák próbálgatásából,megveszem használtan - vagy újonnan,mert kipróbálni úgyse tudom csak használat közben -,aztán bukok rajta ha eladom. Jó ez is zsákbamacsek,mert nem olvastam még rendes használati véleményeket,de ha hozza a Z2 szintjét elégedett leszek...
-
gps76
őstag
válasz
tjb007 #57387 üzenetére
Akkor nincs jelentősége,hogy foglalkozzunk vele,de lehet a 3735 még jobb lenne a magasabb memória órajel miatt?
Az Alcor O819M nagyon hulladék annyiért? Mert volt régebben a Q813i,de fizikailag nem volt nyerő,feljött az érintő,meg melegedett mint a tűz még a kijelzőn is látszott hol a proci.
-
gps76
őstag
válasz
tjb007 #57382 üzenetére
Valahol olvastam,hogy 3735-ben csak 1 csatornás memóriavezérlő van,észrevesszük ezt?
8"-ban HD kijelzővel esetleg FullHD,de feleslegesnek tartom ajánljatok már valamit,mert itt a pénz,megromlik a zsebemben "gyorsan" venni kellene valamit. Csak 2 GB RAM jöhet szóba.A Sony-ra sajnálok 100-at,olyan 60 körül látnám reálisnak.Nem kell 3G,meg mindenféle karácsonyfa szolgáltatás.Egy ilyen Intel 3745 szimpi lenne..
-
gps76
őstag
válasz
dragonfx #57377 üzenetére
Én most friss emlékemben turkálva,a 3745 a Memopad 8-ban gyorsabb volt,mint a Z1-es Sony,meg a Gpad 8.3,azokban amiben teszteltem. Azt nem tudom,Snapdragonban minek felel meg,mert más a működése,de pl. az Op3nDott tabletben a 2520-al Intelben lévő GPU az Asphalt8 Airbone-t szépen viszi,pedig az gondolom jóval gyengébb GPU,mint a 3745-ben lévő.Mert sok infót nem nagyon találni az órajelen,meg a HD,nem HD integrated szövegen kívűl...
-
gps76
őstag
válasz
dragonfx #57372 üzenetére
Az Intel 3735-ös teljesítményben,ahogy tesztelgettem a nálam lévő tableteket mindenféle procikkal,kb. a Snapdragon 800-al van kb. egy szinten.(mire bepötyögtem tjb007 már válaszolta is ugyanezt)
Én mostanában úgy szoktam nézegetni melyik mit tud,hogy chrome-al egy jó bonyolult oldalból betöltök 1-2-t(pl.www.haon.hu asztali nézetben,és kattintgatok a cikkekre utána meg visszalépéssel nézem milyen hamar tölti vissza a főoldalt ),meg az Earth-ben pl. New York felhőkarcolós részénél, 45 fokból nézve,forgatva,kerülgetve az épületeket,átmenve más területekre a környéken,aztán utcanézetbe lemenve,mászkálva az utcákon, utána vissza a 3D-be hogyan dolgoznak.
Ezek elég jól megtekerik mind a CPU-t,mind a GPU-t.
Lehet,hogy rosszul tesztelgetek így,de nekem eddig mérvadó volt,hogy belőjem melyik hova tartozik.Oké,hogy sok múlik a szoftveren is,de a kettő együtt számít.NandorHUN:8.4-esem nem volt,de 10.5-öm igen,ami ugyanez mindenben csak nagyobb kijelzővel és sajnos a Samsungokra jellemző lag betegség nála is előfordul,meg időnként gondolkodik a semmin.A másik meg az, hogy hiába tesznek bele egy bika hardvert,a nagy felbontás megfogja.FullHD-val a lag-on kívűl szerintem szélsebes lett volna.
Valahogy olyan érzésem volt,mint egy Snapdragon 600-as gép,pl.Gpad 8.3.
Ott a MM-ben már "rájártam" párszor a Z3 tabletre,szerencsére nem volt lezárva se,tudtam tesztelgetni,nagyon meggyőző volt,a Samu lemarad tőle. -
gps76
őstag
Én pont fordítva vagyok,mert a telefon mindig nálam van,mert nem nagy zsebben elfér,jó az,hogy megkapjak egy fontos emailt,vagy meg tudjak nézni valamit gyorsan,a tabletet meg akkor viszem magammal,ha tudom hogy használni is fogom.Emiatt adtam el a Z2-t,mert minek egy erőgép telefon,ha ki se használom a fene kuksolja órákig az 5"-t jojózik a szemem,most egy Op3nDott telefont használok ilyen célra,inkább veszek egy "bika" 8" táblát mert inkább az legyen gyorsabb,mint a telefonom. De hát kinek mi a fontos,nem vagyunk egyformák.
Nekem most lenne is pénzem a Sony-ra,de valahogy sajnálok kiadni 100-at érte. Van egy szintén Op3nDott táblám - még akkor vettem amikor megjelent 24-ért -,és nemtudom megéri-e,főleg a mostani 15000-es árhoz képest,hogy több mint 6-szor annyiba kerül,mert a teszkóssal abszolút semmi gond nincs maga teljesítményében jó,még felül is múlja amit várna az ember,akkuidő szintén jó,kijelző is rendben van. Lehet érdemes lenne várni kicsit,hátha dobnak piacra valami újdonságokat,esetleg 64 bites procikkal,olcsóbban nagyobb tudással.(nemtudom ennek felhasználó szempontjából van-e értelme,észreveszi-e..).
Az a gond,hogy 8"-osból túl nagy kínálat nincs,amire azt mondanám,hogy na ez megéri,és mondjuk van neve is. -
gps76
őstag
Nemtudom megéri-e a 30000 különbözet,manapság okosteló-tablet párossal mászkálnak sokan,ahol ott a tablet,ott a teló is bluetooth-on megosztva a netet,meg olyan mintha sim-es lenne a tablet.Otthon,melóhelyen meg van wifi,ha kell a,sebesség,mert azért veszünk ilyen tabletet,hogy kihasználjuk.
-
gps76
őstag
Mi az,hogy meg ne kövezzetek érte? Teljesítményben,használhatóságban simán megérinaz árát,és legalább márkás belseje van,akkuidő is simán hozza a középkategória felső sávját. A memória gond,meg orvosolható könnyedén.
Volt tegnap szerencsém kipróbálni(meg is akartam volna venni) egy Padfone S kombót Snapdragon 801-el. Maga a telefon része szép,a kijelzője is gyönyörű viszont az akkuja gyenge. Ami viszont eltántorított tőle az a dokkolója,mert kinézetre egy kínai gagyi tabletnak néz ki,nagyon vastag kerettel,a kijelző meg az a hagyományos érintő,alatta légrés utána a kijelző,fakó színekkel meg lassú megjelenítéssel. Nem tudom a tab kijelzője milyen gyártmány vagy technológia,mert ugyanaz az internetoldal görgetve a telefonon szalad,a táblán meg tök darabos pedig egyforma felbontású mindkettő,ráadásul a tábla érintője se 101-es lehetne érzékenyebb. Olyan érzés sebességben,hogy a telefon a Z2-vel egy szinten van,dokkolva meg mintha tegra3 lenne benne.
-
gps76
őstag
Valaki próbálgatta már a Sony Z3 Tabletet? Kíváncsi lennék a véleményére.
Ma személyesen próbálgattam és hasonlítgattam az Asus ME572-vel.
A Sony nagyon vékony,nagyon szép,(kár hogy nem gumírozott a hátlapja,mint a Z2 Tabletnek) csak a kijelzője olyan pasztelebb mint a Memopadnak aminek szép színei,oldalról is hasonló fényerővel,mint elölről.A Z3 oldalra fordítva eléggé csökken a fényerő. Sebességre az Asus gördülékenyebbnek tűnik,meg a képfrissítése pl. chrome görgetésnél simább,a Sony nagyobb léptékekkel görget,darabosabb. Az Asus-sal ha megnyitok 3-4 bonyolultabb oldalt,és onnan lépkedek a linkekben hamarabb visszatölti/visszadobja az előző oldalt,mint a Sony.(hú ezt jól leírtam...)
Valahogy olyan érzésem volt mintha gyorsabb lenne az Asus,viszonyításképp akartam antutuval megnézni,de nem tudtam ráküldeni,mert nem engedte a Z2 valamiért.
A 8"-os Memopaddal amiben a 3580 van, találkozott már élőben valaki? -
gps76
őstag
Én meg pont azért nézegetem a Z3 Compact tabletet,mert Z2-t használok,és ez a telefon - meg a Z1,Z1C is,amik voltak nekem az elmúlt időben - amit nem kell mókolni,buherálni,hogy normálisan szaladjon rajta minden,egy hónap után is. Egyedül az Adaway miatt rootoltam,más minden jól megy benne,nem kell piszkálni.Meg sok kis apróság van, amihez nagyon hozzá tud szokni az ember.
-
gps76
őstag
-
gps76
őstag
válasz
#03372544 #57002 üzenetére
Persze jól optimalizált,volt nekem is 7-es gpad-om,csak egy ilyet az ember nem számológépnek használ,hanem tartalomfogyasztásra,játszani nem játszottam rajta,de csak netezzéssel be tudtam akasztani rendesen,pedig nem 100 oldalt nyitottam meg.
Mindegy én nem veszek 1 GB-ost mégegyszer,inkább gyűjtögetek hozzá még,és akkor nem kell tab-ot nézegetnem fél év múlva.cidalain: Azért tesz bele bazárt Ő is rendesen,a G2 2 GB ellenére szabad ram 700 körül van,bekapcs után nemsokkal...
-
gps76
őstag
válasz
kissj83 #56999 üzenetére
Hát az 1 GB RAM,meg a Snapdragon 400 a maga 1.2 GHz-ével nem egy erőbajnok,az LG meg ennyi memória ellenére is telerakja mindenfélével a tabjait,hamar elfogy a hely. Én is próbálkoztam már mindenféle tab-bal,meg telefonnal és rájöttem,hogy megéri a 1.5-2 esetleg 3 GB RAM a többletköltséget,főleg hosszabbtávon, mert egyre hardverigényesebb szoftvereket csinálnak,ha legalább nem fut gyorsabban valami,legalább ne akadjon.
Az az igazság - hiba,amibe én is belefutottam,mert 1 GB RAM-ost vettem 55-ért,azt hittem elég ha a 4 magos Atom mellé az 1 GB -,nem szabad megvenni ezeket,mert nem low-end kategóriák árban.
Ezért keresek valami normális áron elérhető 2 GB RAM-os 8"-os tab-ot,csak sovány a felhozatal. Kíváncsi lennék a Nokia tab-jára vagy a Tesco Hudl 2-re milyen áron lehetne megvenni,ha lennének itt nálunk. -
gps76
őstag
válasz
makoss #56969 üzenetére
Én most adtam el a 10.5-öt,nem voltam elájulva tőle,hardver erős,de Samuék nem tudnak még most se szoftvert írni,simán be tud akadni,gondolkozni jópár másodpercig.
tjb007: Nekem most van ME181CX,jó is lenne,meg gyors is,csak az a fránya 1 GB RAM,na az időnként megfogja rendesen,bár a gyári launcher helyett a Nova van fent,mintha gördülékenyebb lenne...
Hol láttad az 581-et? A médiában az 572-t próbálgattam,na az ott van a szeren,a Samu 8.4,10.5 mögé állhat simán teljesítményben. -
gps76
őstag
Ne erre én is kíváncsi lennék mi jöhet szóba 8"-on,amiben 2 GB RAM van.A 8.3 Gpad már lassú,a Samu 8.4 meg hiába erőgép hajlamos beakadni,meg az amoled tableten nekem nem nyerő. Ami tetszene az Asusnak van/lesz Memopad Intel 3580-as proccal,na az bika lenne,mert a 7-es 572-es a 3560-al használat közben nagyon tuti,akkor ennek még jobbnak kellene lennie.
Van még a Sony Z3 tabja,csak az meg drága még. -
gps76
őstag
válasz
HellGreg #56813 üzenetére
Nekem volt ilyenem,kijelző szép,akksi is jól bírja,csak az 1 GB ram fogja meg,de az eléggé. Volt már 2 GB ram-os Lenovo-m is,az ugyanezzel procival gördülékenyebb. Nekem inkább a win korlátai tableten keserítenek el,mert a Metro-s felületre szánt programok nagyon soványak,az asztaliak meg nem tabletre valók,olyan pici minden kifolyik az ember szeme. Böngészőből meg csak az explorer használható normálisan,de azt meg utálom. Ha androidhoz vagy szokva csalódni fogsz.
-
gps76
őstag
válasz
makoss #56742 üzenetére
Nem lennének rosszak a Win tabletek,mert volt már nekem is Lenovo Miix 2,meg valamelyik nap járt nálam a Lark 8"-os 16 GB/1 GB tabletje,ami ha csak egy metro-s explorert indítottam el még jól ment ,de pl. egy fájlkezelő után már elkezdett akadni az egész.Gondolom amiatt,hogy a szabad RAM 200 MB körül mozgott indítás után. Tehát érdemes 2 GB RAM-mal szereltet keresni,de készülj fel rá hogy sok korlátja van egy androidoshoz képest. Ami tetszik bennük,hogy "smooth" a programok futása,de metro-s alkalmazás nincs túl sok tényleg használható,a sima asztaliakhoz meg sasszem kell,nekem így alulról súrolva a 40-et már néha látom a pici dolgok hátrányát. Böngészőből az explorer használható,csak ott meg a kiegészítők hiánya van,a többi böngésző meg asztali verzió mind akadnak rendesen ,talán a chrome ami valahogy megy az érintővel. Ha hozzá vagy szokva egy droidos telefonhoz jobban jársz egy droidos táblával,mert csalódás fog érni.
Ha tényleg olcsón akarsz egy alap,de jól használhatót az Op3nDott tábláját ajánlom 15-ért,mert járt már jópár féle nálam és teljesen használható,nem szenved a sok kínai tablet "betegségétől",ráadásul én még az elején vettem,tehát így közel 2 hónap alatt van tapasztalatom vele. -
gps76
őstag
válasz
cidalain #56262 üzenetére
Az az érdekes,hogy kb. 10 alkalmazást használok összesen,tehát nem töltök le minden baromságot,ha kell,ha nem. Ugyanazokat használom most az Op3nDott-on és ezen egy hónap után se jelentkezett semmi probléma. Lehet az 1 GB ram az LG-ben a gyenge láncszem,mert nem stock android van rajta,hanem teletömve mindenfélével.
-
gps76
őstag
Én meg vagyok elégedve vele,mert hiába nem csúcshardver,legalább bug-okat nem fedeztem fel(eddig) és nincs a sok kínai tab-nál előforduló érintő hiba(vagy túl érzékeny,vagy többször kell rányomni dolgokra).
Állítólag az Acer gyártja,pl. fénykép exif infónál azt írja,és olcsó tableteknél ritka hogy autófókuszos a kamerája,ami fogjuk rá használható valamennyire.(két eladó telefonomat ezzel fotóztam).Ami meglepett még,hogy üzemidőre - mivel sose mértem,nem érdekel - érzetre a Gpad kb.70%-át tudja.Aki kíváncsi valamire nézzen át a topikjába.Aki LG Gpad 7.0-t akar venni,készüljön fel rá,hogy nagyon jó üzemidőt kap,viszont belakott rendszer kb. pár hét múlva hajlamos csak úgy lefagyni,nem reagálni se a dupla kopp-ra,se bekapcs. gombra,meg véletlenszerűen belassulni.Írom ezt úgy,hogy júliusban amikor megjelent vettem és november elején adtam el.
-
gps76
őstag
Debreceni nagyobbik tacskóban az Op3ndott tablet 20900,nemrég jöttem haza,volt még jópár belőle.
-
gps76
őstag
Szerintetek nagy hülyeség lenne összeszedni,és esetleg egy első hozzászólásban nagyon röviden jellemezni,meyik ismertebb használható tipus(nem az újonnan 10000 Ft -os hulladékok,hanem min. kétmagos,1 GB RAM-os) ami már kb.fél-egy évnél idősebb - milyen problémákkal küzdenek?Gondolok akku állapota,érintő felválás,csatlakozó hibák,kijelző karcolódás,egyéb használatot gátló problémára(ez lehet szoftver is),bármi ami eszetekbe jut.
Azért jutott eszembe,mert több helyről hallottam igényt,hogy HASZNÁLTan melyiket érdemes megvenni.
Akár lesz belőle valami,akár nem, kezdem a sort amik jártak nálam/méeg megvannak:
Prestigio 5580C:Egy év 3 hónapos,akku közel annyit tud mint újkorában,nincs semmi hardveres vagy minőségi problémája,egyedül flash chip lassult kicsit,mert hiába van teljesen nullázva több mint másfél perc mire bebootol,újkorában fél perc se volt.
Prestigio 5570b.mésfék éves,akkuja 2 óra,újonnan 3 körül volt,más gond nincs vele.
Myaudio 708dcc:másfél éves akku kb.fél órát bír(régen kb.3),minőségbeli hiba nincs,hardveresen rendben van,szoftveresen rendben van.
Myaudio 808dcc:másfél éves, akku kb.másfél órát bír az eredeti 5 helyett,csak ICS-ig jutott a frissítés,hajlamos nagyon belassulni(tipikus földhöz vágnám...)
Nexus 7(2012):Akku közel az eredetit tudja,kijelző széle hosszabb oldalán nálam egyre jobban sárgul
Asus TF101b.2 éves,akku dokkolóval kb. 60%-át tudja az eredeti üzemidőnek,spec csatlakozódugója kétszer is megtört,dokkoló rögzítő deformálódik,lötyög a tab rajta.
Galaxy Tab 2 7.0:kb.2 éves,akkuja kb.70%-ot tud,más rendben van.
Alcor q813i:Érintő felválik,alá porosodik a kijelző,és ahol melegíti a proci ott hidegen is pici folt van,összeszerelés egyre gyengébb.
Van még jópár tipus a látokörömben,csak telefonról unom mér a pötyögést... -
-
gps76
őstag
Tudna valaki segíteni abban,hogy van egy Dell Venue 7 tabletem,amiben Intel Z2560 proci van és rootolni szeretném,de előtte le akarnám menteni a rajta lévő romot,mert csak wifin keresztül lehet frissítést szerezni hozzá,nincs komplett letölthető firmware. Viszont rootolva lehet egy frissítés érkezésekor összerogyik az egész rendszer,ami nem lenne jó. Valami olyan megoldás kellene amivel bármikor vissza tudom tenni a meglévő működő rendszert és frissíteni is lehet.
-
gps76
őstag
válasz
randras #48963 üzenetére
Nem rossz a Yoga 8,nekem volt. De az nem tetszett benne,miután belaktam, előfordult hogy belassult meg lafogyott pillanatokra. Üzemidőben verhetetlen,dizájnban is,csak én úgy éreztem a HD kijelzőhöz éppen kevés a hardver.
A mostani Dell Venue 7-esem olcsóbb és a kétmagos Atommal köröket ver rá.kovy29: Bőven elég a cl6,mert a tab (meg egy telefon is) sok pici apró fájlokat irogat a kártyára,abban meg ezek fürgébbek,mint a cl10-es,ami folyamatos nagyobb méretű fájl írás-olvasásnál jobb.
-
gps76
őstag
válasz
tjb007 #47463 üzenetére
Hét igen az alap android lenne az igazi a Gpadon is,csak portolt létezik rá,abba meg egy-két dolog nem működik megfelelően.(Gondolom nem csinál konkurenciát saját magának az LG). A custom romokból is a Mahdi,meg az AOSP ami használható volt,de ott is pl. a chrome "elalvás" után felébresztve hiába van állandón a wifi,meg van szabad ram is,míg vissza nem tölti - az amúgy ott maradt oldalakat - megdermed az egész és semmit nem lehet kezdeni vele,kicsit olyan "elnagyolt" a netoldal képe. Ezt több Qualcomm-os csodánál is tapasztaltam,lehet a RAM kezelésben van elmaradva,passz...
-
gps76
őstag
válasz
koncsik #47452 üzenetére
Nem foglalkozok egyelőre vele,semmi gond nincs vele,megmondom őszintén inkább a Gpad-ot adtam el ez számomra használhatóbb és nekem jobban tetszik a kijelzője,mert az LG-nek olyan sárgás,mintha fakó lenne a képe,auto fényerő nem működött rendesen és a leglényegesebb,hogy a 2 GB RAM-mal annyira pocsékul bánt,mintha 1 GB lett volna benne. Letiltogattam felesleges dolgokat,rootoltam,kitakarítottam de nem változott számottevően.A custom romoknak mindnek volt valami,ami nem stimmelt.
Ennél a 2 GB mindenre elég,több böngésző több oldal betöltve,RR3 elindítva utána home gombbal kilépve,a böngészők nem töltögetnek újra visszadobnak minden oldalt.
Ha gond lenne vele,gondolom akku lesz leghamarabb idővel,majd "megbarkácsolom".
Rájöttem ez a Qualcomm őrület,csak parasztvakítás,nyers tesztekben jól szerepel,de használat közben? G2 is hasonló szinten produkált a Gpad-dal.
Kíváncsi leszek az Intel 4 magosok mit produkálnak androidon,ha a 2-esek ilyen jók,ls még csak a "kicsit" próbáltam. -
gps76
őstag
válasz
koncsik #47441 üzenetére
Nekem Dell Venue 7 van Atom Z2560-al, gyári 4.3 érkezett rá 2 GB RAM-on osztozik minden.
Antutuban 19000 körüli pontot adott az 1.6-os procira,HD kijelzővel,használat közben mint pl.böngészés chrome-al összetettebb oldalakat,google earth épület megjelenítéssel kb. forma-forma a Gpad-dal(oké ez fhd,de sok előnyét nem láttam a hd-hoz képest). A Venue 8-asban nagyobb a proci is tehát még fürgébbnek kell lennie és érdekes,mert a 2560-as is alig melegszik,egy RK3188-hoz képest.
Lehet jobban jársz a Dell-el,csak kérdés a gari... -
gps76
őstag
válasz
szotyika77 #46972 üzenetére
A Samsung jobban ad a "karácsonyfára",élénkebb színeket használ, azért tűnik szebbnek a képe,de az Asus fürgébb,nagyobb felbontású kijelzővel,szerintem jobb választás.
-
gps76
őstag
válasz
RomiJosy #46939 üzenetére
Én vótam...
Nekem régebben volt már,az xda-n foglalkoznak mélyebben vele,de szerintem ha megfelel most is a tudása,sokminden nem változna egy frissebb droiddal,mert az Asus szoftvere azért ugyanolyan hardverű gépeknél gördülékenyebben fut,mintha stock android lenne rajta.
Lehet egy root nem árt neki,csak hogy a felesleges programokat kitörölgetni,de ahol írtam van sokminden. Ha a chrome-ot használod le is fordíthatod,ha könnyebben megérted. -
gps76
őstag
válasz
knoxhu #46869 üzenetére
Vegyél valami bluetooth billentyűzetet,semmi kiegészítő nem kell hozzá pluszban.
Vagy a MM-ben volt múlt héten 9000 a Logitech vezetéknélkülije,amin van tapipad a szélén.
Tokból érdekes,mert hiába 8.3-as a Gpad,nekem a Prestigio 7.0 gyári tokjában van,pont a tetejéig ér.
Ha találnék 7"-os kinyithatós tokot ami kb. 2 cm-el hosszabb lenne,jó is lenne hozzá.Van itt több emberke aki nagyon ért mélyebb szinten is a droidhoz,azoktól kérdezném ha rootolok egy droidos ketyerét,és kitörlök olyan progikat,amiket nem használok soha,akkor gyorsabb lesz a gép,vagy esetleg keresi/indítani akarja mindig valami és semmit nem nyerek a több szabad ram-on kívűl?
Mert "takarítás" után gyorsabb,de mintha akadósabb lenne egy két telefon/tablet.(lehet hülyeség,nem tudom...) -
gps76
őstag
válasz
donjohnson #46777 üzenetére
Akkor jó. Van ebben az Intelben jövő,ez ráadásul még az 1.6-os. Gondolom az Asus nem véletlen építi az új telefonjait is erre.
-
gps76
őstag
Na itt az összehasonlító videó:
LG Gpad 8.3 vs Dell Venue 7 -
gps76
őstag
válasz
donjohnson #46764 üzenetére
Most melózok,ha lesz időm éjfélkor felrakom,ha nem,akkor holnap.
RomiJosy:Ha márkásat akarsz ennyiért és mint irtad használt is jó,lehet az Asus TF101 nem lenne rossz választás. Szét lehet moddolni is,ha esetleg az öreged igényeinek jobban meg kellene felelni.
CHIPman: én a Nexuson sose használtam 50%-nál nagyobb fényerőn,mert semmi értelme,kifolyik a szeme az embernek,feltéve ha nem napsütésben nézi.
-
gps76
őstag
Nekem Z2560(1.6 GHz,antutu 19xxx) procival szerelt tabletem van 2 GB RAM-mal,igaz "csak" HD felbontással,azt kell mondjam hasonló a teljesítménye(nem sokkal marad el) érzetre mindenféle alkalmazásban,mint a Snapdragon 600-nak,FHD-val.
Melegedni alig melegszik,laggolás kevésbé fordul elő,mint az említettnél.
Ez a 2 GHz-es szerintem nagyon piríthat.
(Csináltam egy kis összehasonlító videót(Dell Venue 7 vs LG Gpad),is de nem merem belinkelni,mert elég igénytelen lett,van benne bénázás is). -
gps76
őstag
válasz
daniel2121 #46631 üzenetére
Neked kell eldöntened mit,mire akarsz használni,ha több mindent kell tudnia,akkor 20000-ért nem fogsz olyat találni ami az igényeid kielégíti.
-
gps76
őstag
válasz
daniel2121 #46628 üzenetére
Ha ilyen célra is akarod használni,akkor IPS kijelző,1280-as felbontás és 7" méret. Én szoktam erre is használni,nem fárad el a szemem,és azért a net használhatósága is megmarad,két könyv között. pl. Memopad hd7,Fonepad,ezeknek szép kijelzőjük van.
-
gps76
őstag
válasz
Optika01 #46577 üzenetére
A Wayteq-nek kukkancs be a fórumába, sok negatív dolog van róla én kihagynám,ráadásul ez a cpu+gpu a fullhd-val nehézkesen megy.
Az Asus jónak tűnik,de 1 GB ram határeset,lehetne több benne főleg,hogy nem puci stock droid van rajtuk,hanem sok saját progi. Ha mindenképpen választanom kellene inkább az utóbbi,de elég drága,semmi extra hardver nincs benne. -
gps76
őstag
válasz
mike1334 #46407 üzenetére
Teljesítményre ha a nyers adatokat nézzük középmezőnyben vagy alatta picivel szerepel,de a szoftver optimalizáltsága miatt használat közben jóval erősebbnek tűnik.
Érdekes kicsit alulértékelik a tesztprogramok az Intelt,pedig pl. a RealRacing3 akadás nélkül fut rajta,löktem is fel videót régebben.
Nincs fagyás,kompatibilitási probléma,teljesen használható ketyere,nagyon szép kijelzővel,hosszú üzemidővel.Nekem eladó most...egyéb géptől független ok miatt.
Van most nálam egy 2013-as Nexus 7,hát az mondom használat közben túl sok különbség nincs köztük,sőt a Nexuson már láttam jópár FC-t,gyári droiddal,mezei ismert programoknál.Próbálgattam custom romokat is,sokminden nem változik rajtuk,az biztos hogy agyonfeketézett egy kaptafára készülnek,semmi emberi szemnek kellemesebb kinézet nincs bennük.Dr. Student:Asus Fonepad nálam.
-
gps76
őstag
válasz
Muki94 #46288 üzenetére
Azokból az első generációsaknál(nekem volt C60-as az melegedett rendesen) volt melegedési gond,de azt hiszem a C80-as sorozattól(ilyenem is volt és tényleg valamennyivel "hüvösebb") már kiküszöbölték ezt a gondot. Mondjuk a refurbished akármilyen lehet,érdemes vételkor megnézni a szériaszámot,hogy kiderüljön melyik verzió.Ezeknél az újracsomagoltaknál érdemes még a kijelző színeinek homogenitását megnézni,mert volt jópár a régiek közül amelyiknél sárgult a hosszabbik oldalán szélen kb. 2 cm sávban.
-
gps76
őstag
válasz
Nara19 #46275 üzenetére
Érdekes mert a Fonepad az egymagos Atom procijával valahogy gördülékenyebbnek tűnik mint a Memopad HD7. Valahogy a táblákban lévő négymagos MTK proci,ha be van lakva hajlamos belassulni.Telefonban nem tapasztalok ilyet. A Memopad HD 7 nekem olyan kis bóvlinak tűnik kézben tartva,semmi márkás érzés nem jön le róla. Ami kicsit idegesít az MTK alapú táblákban,hogy bluetoothon megosztott internet fogadására képtelen,régebben írtam az előnyéről.
-
gps76
őstag
válasz
parandroid #46205 üzenetére
Igazad van amiket leírtál,a böngészőknél arra gondoltam,hogy nem lehet ugyanúgy kezelni őket,mint az IE-t,kétujjas nagyítás használhatatlan,szövegtördelés szintén. Jópár droidos táblát nyűttem már,mindenféle böngészővel,és hasonlót várna az ember,amiknek a tudásából az IE tud is valamennyit. Nekem úgy tűnik valami hátráltatja a többi fejlesztését/optimalizálását(lehet támogatást várnak az MS-től,majd utána...).
Én is kipróbáltam a 125%-os nagyítást,de ott meg már sokminden nem látszik,húzgálni kell a képet,valahogy fura az egész nekem,nem vagyok öreg,de közelebb vagyok a 40-hez,mint a 30-hoz,lehet "szemet" kellene cserélni már. Az biztos,hogy netezésnél veri bármelyik android erőgépet,használhatóságban.
Amikor megvettem,kellett kb.10 perc mire egyáltalán bekapcsolt töltőre dugva,annyira le volt merülve.
Jó úton halad a vonal,de szerintem kell minimum fél év mire kiforrja magát,én most úgy döntöttem addig nem várom,majd akkor úgyis bikább gépek is lesznek,bepályázok egy jobbra. Kicsit hiányzik a rendszer gördülékenysége,de hát... -
gps76
őstag
Egy jótanács azoknak akik Win8.1-es tábla vásárlásán gondolkoznak,hogy jól gondolják meg,mert elég sok kompromisszumot kell kötni vele kapcsolatban.Írom ezt úgy,hogy közel 1 hónapig nyúztam a Lenovo Miix 2-t.
Ha nem csak a metro felület van használva ,ujjal szinte használhatatlan olyan pici minden rajta,ráadásul a szeme is kifolyik az embernek. A metro felületen sok hasznos program van alapból,de ezeken kívül szinte semmi más nem tölthető le ingyen. Az auto fényerőt bekapcsolva semmit nem csinál. Nincs egy normális böngésző rá az ismertek közül,amit ujjal lehetne vezérelni,akad mind az exploreren kívül(én meg nem szeretem ezt).Egyszerűen nem lehet úgy kikapcsolni,hogy ne szívja az akksit.(szerintem 1 hét alatt 0-ra tudna merülni teljes kikapcs után). Sorolhatnám még,de ha valaki kíváncsi ,kérdezzen. -
gps76
őstag
válasz
this is life #45973 üzenetére
Ezt én is alátámasztom,mert ahhoz képest,hogy normál win 8.1 fut rajtuk,teljesen gördülékeny minden,meg számomra az office használhatósága hatalmas előny.Droidnál nem találtam még egy olyan progit,amivel a prezentáció automatikusan működne.
Nagyon ígéretesnek indul az atom + win 8.1 páros,igaz nemrégen én is el akartam "tökíteni",de amikor egy netoldal úgy jelenik meg,ahogy a gépen látom,kárpótol.Jó kell egy pár óra hossza mire belövi az ember,meg letilt mindenféle auto frissítést,ne zabálja a mobilnetet,de kezdem egyre jobban megszeretni. Valamelyik nap külső tápos dvd íróval lemezt írtam vele,Trainsimulator olyan szépen fut rajta hogy csak na. A böngészőkből még egyelőre az explorer megy rendesen,mivel a kétujjas nagyítás akad a többin,meg kicsit darabosabb,de lesz itt még csodálkozás,nálam az explorer van az utolsó helyen,a többi mind fürgébb asztalin ugyanilyen 8.1-en egérrel.
Akit érdekel azért csinálok egy videót a multitask,meg sok oldal egyszerre megnyitásáról,milyen jól kezeli le,meg egyszerre is tudnak futni akár a képernyőt megosztva is két darabra. -
-
gps76
őstag
válasz
parandroid #45891 üzenetére
Jól meggondoltad a 32-es verziót?
Mert nagyon minimális hely marad rajta,a microsd meg sose éri utol sebességben a belső tárhelyet. -
gps76
őstag
válasz
z0d1AK #45875 üzenetére
Hát ez az,hogy a Lenovo Miix 2-t 65 körül elvinnék,de mit kapon az árán!? Mert ez felhasználói élményben nálam veri az androidot,csak sokmindenhez külön progi kell,hogy ugyanazt elérjem vele,de pl.böngészésnél verhetetlen sebességben,gördülékeny,csak úgy dobálja az oldalakat be,20 lap is lehet nyitva egyszerre,a multi-window szintén hasznos dolog. Ezek miatt vacilálok ,hogy cseréljek vagy ne.
-
gps76
őstag
válasz
z0d1AK #45828 üzenetére
Akkor nem is lesz szerintem,mert gondolom kispórolták az ic-t ami kezelné...
Tud valaki segíteni,hogyan kell összehozni egy androidos telefon mobilnetjét bluetooth-on keresztül egy win 8.1-et használó tablettel.
Össze vannak párosítva fájlokat lehet küldözgetni.
Bluetooth-al rendelkező droidos tabletek közül sokkal sikerül,csak itt nem tudom mi kellene még hozzá.
(Mielőtt valaki wifit javasol,ismerem,de bluetooth-on keresztül a telefon nem merül annyira,és egész nap össze lehetnek kapcsolva,olyan lesz mintha a tábla mobilnetes lenne) -
gps76
őstag
Arra tudtok egyszerű magyarázatot,hogy az Asus Memopad hd7 miért nem ismeri az otg kábelen rádugott ketyeréket?(pendrive,egér,billentyűzet).A kábel jó,más géppel megy.Szégyen,hogy egy ilyen kaliberű gép ezen alapvető dolgot nem tudja...
Egyre jobban kezdek megbarátkozni a Lenovo Miix 2-vel,eddig nem igazán díjaztam a win-es mobil eszközöket,de ez tényleg használható.Akit érdekel egy két tapasztalati dolog,kérdezzen bátran. -
gps76
őstag
válasz
violentSt #45633 üzenetére
Na én is a miix 2-vel vagyok így,hogy az istennek se tudom megszokni(el is boltolom),mert asztali gép helyett nem jó olyan pici rajta minden ,kifolyik a szemem,ha meg a megjelenítésnél nagyobbra veszek mindent,húzgálni kell. Mobil eszközként meg annyira puritán akár a programokat nézve,akár az explorer,droidnál megszokott alap dolgokat vagy nem lehet,vagy körülményes elővadászni. Tiszta primitív az egész Metro-s rész,programok nagy része használhatatlan,ami meg jobb lenne az meg fizetős.
Asztali programok az érintővel - gondolok a kétujjas nagyítás,dupla koppintás,stb.-re - alig használhatók. Az asztali explorer megy rendesen,de a többi böngésző, ki merem mondani érintővel használhatatlan,ígérgetnek ekkorra,meg akkorra működő verziókat,de szerintem valami miatt direkt késnek vele.
Sebességben a gép gyors lenne,meg az is tetszik,hogy ugyanúgy jelennek meg net oldalak,ahogy asztali gépen is kinéznek,viszont mobilnetről használva jóval több adatforgalmat produkál,úgy néz ki inkább maradok a droidnál,használhatóbb.
Ami nem tetszik,de az nagyon,a hangminőség.A saját hangszórója elég gyatra,fülhallgatóval meg egy 1500 Ft-os gagyi mp3 lejátszó minőségét produkálja.supreme7: Böngészőkkel,egyéb programokkal.
-
gps76
őstag
válasz
megyestibor #45603 üzenetére
Tapasztalat:Volt nálam Alcornak nevezett 8"-os,meg Chuwi V88 is,és mivel ugyanaz mindkettő,a hibák is egyformák. Az érintő kettőnél picit felvált a hosszabik oldal szélén és nem is akart visszaragadni,fantomérzékelés attól függ,hogy hol tapizod,wifi csak szétszedés után jött helyre valamennyire(a soha és mindig beállítás ba**ik működni),játékok vagy proci igényesebb programok használatakor a kijelző elszineződik a proci hűtőlemeze fölött,az usb port kajla,alig lehet beledugni a kábelt,soroljam még?
Tudom,hogy ajánlottam a Nexus 7 helyett,de elhamarkodott ajánlás volt...
Az is érdekes,hogy nyers erőben tesztekben jól szerepel,de használat közben még akadósabb,mint pl. az MTK négymagosa,ami papiron gyengébb. -
gps76
őstag
Mondjuk az ilyen akciók mögé belegondolva,hogy miért akciózzák így és ennyiért azokat.Gondolom a tab-ból van jópár darab nekik,de magába nem nagyon fogy,hát melléteszik sok kockagyerek "álmát",az xbox-ot és apuci megveszi.Hiába érhet a tab 100 fölött,ha nem viszik. Általában azt akciózzák,amivel - ha nagyon olcsó - csalogatják a vevőt,aztán rásóznak valami drágábbat,vagy nem fogy ahogy elképzelték.Ha a több vevő megad valamiért x összeget,mert megér annyit,akkor miért adja olcsóbban annál? Nemhiszem,hogy saját maga ellensége lenne a bolt.
Cáfoljátok meg ha nincs igazam,csak logikából indultam ki. -
gps76
őstag
válasz
s.s.j.goku #44745 üzenetére
A Wayteq-nél vissza lehet venni 1600x1200-ra,mert lefogja a felbontás. Nézd meg mindet és dönts,mert úgyis akkor lesz jó választás ha kipróbálod.Boltba is nyugodtan bontasd ki,ne foglakozz a "dünnyögéssel".
Én a quantumot választaném,mert hd kijelzős,elbír a hardver vele,nem is pixeles 1024 ekkora méretben. -
gps76
őstag
válasz
s.s.j.goku #44743 üzenetére
A minőség,egy fokkal jobb.Több a hibás darab az alcorból.
-
gps76
őstag
Én is nekiálltam az Alcort köpködni a fórumába,de mondjuk segítettem is egy-két emberkének Chuwi romot melyiket lehet/érdemes felheggeszteni rá...
Huma:Ha olcsók között keresgélsz,érdemes az RK3168 procisok között is szétnézni,kellemes csalódás.Volt nálam egy RK3168 procis,kétmagos gép ÍGY fut rajta pl. a RealRacing3.Úgy tünt az Alcor-on jobban szaggatott.
Sajnos állítottnak érzékelte a telefont amikor csináltam a videót,ezért oldalt látszik,de a lényeg látszik. -
gps76
őstag
Én is csatlakozom a Yoga 8 táborához...
Nagyon jó gép egyszerűen "lemerítethetetlen". 5 órát ment a kijelző eddig,állandó wifivel,szinkronizálással,bluetooth-al,netezéssel,és még 65% szufla van benne. Először azt hittem az A1-810 1024-es felbontása után,hogy az MTK proci nehezebben fog megbírkózni az 1280-as felbontással,de nem,szépen meghajtja,semmi megjelenítési gond nincs,3D-ben is aránylag jónak mondható.
A dizájn,meg a vele járó használhatóság tényleg lesöpri az összes "hagyományos" tabletet.Filmet nagyon riktán nézek,ott is,meg pl. billentyűzettel-egérrel állított módban nagyon hasznos,mint egy monitor figyel előttem,nem kell támasztgatni mindenhova. Ha meg kihajtott támasszal a le van fektetve - kiemelve a hátulját,szintén könnyű gépelni,böngészni rajta,mert nem kell föléhajolni.(én pl. sokszor kajálás közben nézegetem,és pont szemben tartja a tab-ot.).
Van rajta értesítő led is,események érkezésekor és ezen működik a wifi alvóka - nem alvóka funkció!
Hasznos még az automata fényerőszabályozó,meg a sztereó hangszórók az ember felé adják a hangot,nem hátra. Nincs rajta HDMI,de "mi a francnak",otthon TV-n létezik több megoldás is kép,videó,net nézegetésére,ez mobil eszköz saját kijelzőjét kell bámulni.(HDMI hiányát nálam egy 2000 Ft-ért vett Myaudio 708dcc+ törött lcd-vel pótolja,és tesz jó szolgálatot multimédia célokra)
A Lenovo nagyon átdolgozta az egész rendszert,sehol se hasonlít az alap 4.2.2-höz,és érdekes,mert a RK3188-al szerelt csodák hiába tesztekben jobban szerepelnek ennél,valahogy ez gördülékenyebben dolgozik,többféle alkalmazásban is. -
gps76
őstag
Aki bérmilyen wifi problémával küzd vagy aggályai vannak egy készülékkel kapcsolatban(mert többen jeleznek ilyen problémát),olvasson már pár oldalt vissza,leírtam mitől van.Pont az Alcor 2 gigásánál oldottam meg a wifi problémát pár perc alatt,de más ketyerénél is hasonló lehet a helyzet.
troland26: Nagyon dizájnos,csak az MTK8125 akkora felbontáshoz szerintem kevés lesz,bár sok múlik a szoftveren is.
-
gps76
őstag
válasz
Blackhole13 #43530 üzenetére
Valaki nemrég írta le,hogy egy hasonló tudású kínai meg egy márkás között kétszerannyi különbség van,kérdés megér-e neked annyit,mert ha igen akkor vedd a drágábbat,nekem nem ér annyit így marad az olcsóbb.
Rover45: kipróbáltam a Chuwi V88-al,gyári böngészőből el lehet indítani a videót,a "vidtome" oldalon.Érdekes 2 GB-os tablet működése,nekem kell időnként bezárni dolgokat,mert annyi minden van megnyitva:több böngésző több oldallal,térkép,flight radar,próbaképpen játék,egyéb memóriazabáló progi.
-
gps76
őstag
válasz
Blackhole13 #43528 üzenetére
A nyálpad 2 engem nem érdekel,nekem férges az alma úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni,de szerintem nincs is sok értelme egy androidossal összahasonlítani,teljesen más.
Nekem volt 7"-os tab 2 amiben ugyanez a proci volt,kollégámnak meg olyan mit amit linkeltél,de én előbb-utóbb falhoz vágnám,ha akadna,lassú lenne ennyi pénzért.Próbáld ki,ha úgy alakul nyiss meg egy picit összetettebb internetoldalt,beugrik majd miről beszéltem.Hiába márkás már eljárt az idő fölötte. -
gps76
őstag
válasz
Blackhole13 #43525 üzenetére
Ha nem az a régi processzor lenn, szóba jöhetne,de még a Tab 2.0-ban az 1024x600-al is nagyon határeset,nemhogy az 1280x800-al.
-
gps76
őstag
válasz
korcsillio #43522 üzenetére
Akkor amit ajánlgatnak a többiek a 8" körüli WayteQ xTAB-79qci,Alcor Zest 813IX. Ezeket 40-ért megkapod(ha már kiadsz 35-öt szerintem 5-el többet ne sajnálj,mert egy nagyon jó proci van bennük).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest