- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Ice!?
őstag
válasz
gacsoi #25213 üzenetére
Épp a múlt héten ruháztam be egyre, mert a juronikszban le volt akciózva, 19k-ra. Ennyit még a hülyének is megér, nemhogy nekem.. Ár/Érték arányban szerintem verhetetlen.
Mindent tartalmaz amire szüksége lehet egy átlagjuzernek. Én személy szerint egyedül a bluetooth-t hiányolom belőle, sokszor jönne jól.
Az oprendszere nagyon stabil, egyáltalán nem akad, azt eddig mindössze kétszer sikerült összehoznom, valahogy Angry Birds közben, akkor is csak pár másodpercig. Valószínűleg, mert jópár dolog megvolt már nyitva.
Illetve még annyit, hogy kamerafronton nem áll a helyzet magaslatán. A hátlapján nincs kamera, sajnos, elöl viszont igen, de elég gyengusz.Most nézem, hogy aTab7G -t, írtál, én sima 7-et vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest