Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Ice!?
őstag
válasz
gacsoi
üzenetére
Épp a múlt héten ruháztam be egyre, mert a juronikszban le volt akciózva, 19k-ra. Ennyit még a hülyének is megér, nemhogy nekem.. Ár/Érték arányban szerintem verhetetlen.
Mindent tartalmaz amire szüksége lehet egy átlagjuzernek. Én személy szerint egyedül a bluetooth-t hiányolom belőle, sokszor jönne jól.
Az oprendszere nagyon stabil, egyáltalán nem akad, azt eddig mindössze kétszer sikerült összehoznom, valahogy Angry Birds közben, akkor is csak pár másodpercig. Valószínűleg, mert jópár dolog megvolt már nyitva.
Illetve még annyit, hogy kamerafronton nem áll a helyzet magaslatán. A hátlapján nincs kamera, sajnos, elöl viszont igen, de elég gyengusz.Most nézem, hogy aTab7G -t, írtál, én sima 7-et vettem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX