- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bopeti98
őstag
Sziasztok,
Ez a tablet mennyire ajánlott? 36 ezerért nekem egész jó vételnek tűnik, de azért gondoltam rákérdezek. Esetleg maximum 40 ezer ft-ért van másik jobb típus ennél? Ami fontos a minimum 10 colos kijelző értelmezhető felbontással (FHD), meg a SIM kártya támogatás. Semmi extrára nem lenne használva, főleg filmnézés, TV nézés (Netflix annyira nem érdekes, inkább Disney+ meg Yettel TV), meg sima böngészés a neten. Rákerestem itt erre a T45HD típusra, de ha jól láttam még nem volt róla szó.
-
bopeti98
őstag
Sziasztok,
Van egy Lenovo Tab M10 FHD Plus (2. generációs) tabletem. Az egy dolog hogy a gyártó már elengedte a kezét és nem frissítik, de annak mi az oka, hogy a Google Play rendszerfrissítés is megrekedt 2020 májusán? Ehhez ha jól tudom, nincs is köze a gyártónak, mivel ez Google Playen keresztül érkezne, de sajnos nem talál frissebbet: [kép] [kép]
-
bopeti98
őstag
Sziasztok,
Van egy Lenovo TAB M10 Plus FHD (TB-X606X) tabletem, amit még a Telenortól vettem 2021 novemberében. Sajnos úgy néz ki, hogy kezd behalni rajta az érintőképernyő, mert hol érzékel hol nem pedig alig volt használva. Volt hogy hónapokig hozzá se nyúltam. A Telenoros garanciajegy szerint csak 1 év garancia volt rá, viszont a Lenovo oldalán sorozatszám alapján azt írja, hogy még garanciában van szeptemberig. Most mi az igazság? Még elküldhetem garanciális javításra vagy sem? Azt láttam, hogy a TMX a hivatalos szervíz partner, csak most kitöltöm a garanciális javítási igényt, aztán kiderül, hogy már lejárt és ki tudja mennyit kell fizetni. -
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Erről a tabletről mi a véleményetek? 66 ezerért tudnám elhozni.
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
50k-ból milyen tabletet tudtok neked mondani? A lényeg hogy a lehető legjobb legyen amit 50k-ból ki lehet hozni. A márka is mindegy de rendelkezzen normális szervizháttérrel. -
bopeti98
őstag
Hol tudom megnézni hogy a ConCorde Play-el mely USB Stickek kompatibilisek? T-Mobile-os E173 jó hozzá?
-
bopeti98
őstag
Az edigitálon akarom megvenni majd ha lesz készlet a ConCorde Play-t vagy Novum-ot. Összehasonlítottam a két tabot és úgy látom hogy a Play-be nincs fényérzékelő és gravitációs szenzor:
Ez valami téves infó hogy a drágábbat vedd meg vagy tényleg nincs a Play-be?
-
bopeti98
őstag
válasz
monti0222w #27681 üzenetére
Köszi
Elég hiánycikk most a ConCorde Tab de ha találok majd egyet akkor a Play-t megveszem. A Prestigiót nem nagyon merek venni. Túl ismeretlen nekem mellesleg a ConCorde-nak szerintem jobb a terméktámogatása. Ha valakinek van Prestigió tablete az írna egy pár sort róla?
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Már elég régóta akarok venni egy tabot de vártam mert ugye itt van a karácsony és mostanság elég jó cuccok kerültek ki.
Első kérdésem az lenne hogy mi a különbség a ConCorde TAB Play és Novum között a kijelző méretén kívül?
Második kérdésem hogy mi a véleményetek a Prestigio MultiPad 7.0 Prime Duo tabletról meg úgy összességében a Prestigio tabletekről?
-
bopeti98
őstag
Lehetőségem van 50-ért megvenni a Galaxy Tab 2 7.0 Wi-Fi-t. Ismerősöm ajánlotta fel. Külföldön lakik, aláírt két évet egy külföldi net szolgáltatónál és olcsón megkapta de neki nincs szüksége rá így felajánlotta nekem 50-ért. Csak annyira kapcsolta be hogy megnézze minden működik-e. Szerintetek megvegyem? Csak mert így már feleslegegesnek tartok +20-30-at kiadni a Nexus 7-ért úgy hogy a 4+1 magos prociját korántsem használnám ki.
-
bopeti98
őstag
-
bopeti98
őstag
Amúgy a Nexus 7 8Gb és 16Gb-os változatai között van valami különbség? (Persze a tároló terület méretén kívül)
-
-
bopeti98
őstag
Erről a tabletról mi a vélemény: Toshiba AT100-100 ? Vagy inkább maradjak a Nexus 7-nél?
-
bopeti98
őstag
Eldöntöttem hogy inkább itthon veszek egy tabletet de ezért a keretet is egy kicsit feljebb kellet vinni. A My Audio Series 10 ( 1016DCC ) meg a Nexus 7-et néztem ki. Szerintetek melyik legyen a kettő közül?
Szerk: Innen én is meg tudom venni 264 dollárért? Vagy Magyarországra nem szállítják le?
-
bopeti98
őstag
Lehet hogy Google Nexus 7-et veszek. Ez az oldal mennyire megbízható szerintetek: [link] ? csak mert gyanúsan olcsó itt ez a tablet.
-
-
bopeti98
őstag
Erről a tabletról mi a véleményetek? Nekem tetszik hogy van benne 3G.
-
bopeti98
őstag
válasz
Osynho #24186 üzenetére
Akkor valószínű hogy maradok a Window N70-nél. Esetleg itthon is kapható táblagépek közül (Pl.: MyAudio) van valami olcsó de erős hardverű?
-
bopeti98
őstag
Sziasztok! Szeretnék beruházni egy tabletre de már annyi tablet van a piacon hogy nehéz kiválasztani. Max 60.000 Ft-ért tudtok ajánlani nekem valami jót? Noname tablet is jó csak hardveresen erős legyen. 3G is legyen benne ha lehet.
Szerk: Nem muszáj beépített 3G ha támogatja ezt az USB Sticket: E173
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest