- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
Békés,Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
pusihusi
addikt
-
pusihusi
addikt
Szia én maradnék a Snapdragon ill. Kirin procis taboknál! [link] Nekem ilyen van, most vettem 26000,-ft-ért a Ping Digitálnál. Igaz 4.4.4 fut rajta, de 44000 az antutu gyors mint a villám! Igaz ez Rockchip RK3288 . procival van, de a Kínaiak is rákaptak az olcsó Intel procikra, vagy még szerintem ingyen kapják
Előtte volt egy Samsung S kb az volt ilyen gyors!
Ja Tegrák is egy nagy F....k!
-
-
pusihusi
addikt
válasz
cidalain #70793 üzenetére
Igazad van de én úgy számoltam hogy letiltom felét az apkoknak, vagy rootal, v. az nélkül. S akkor szépen elmegy, na nem gyorsan. Mint már írtam 70-ig nincs jó tab itthon.Csak szenvedés! Az Intel tabok se jók, azok Windowsra valók, amik idáig kijöttek.
. Sna. 800 801 805 procik szerintem még mindig jobb lenne a tabokba.
-
pusihusi
addikt
válasz
®abstract® #70768 üzenetére
Szia belinkelnéd, mert nem találtam csak 4.4.4-est. Köszi előre![link] De ez Pipo 9. Nekem Pipo 8 van.
-
pusihusi
addikt
válasz
®abstract® #70750 üzenetére
Nagyon jó csak elfogyott a Ping Digitálnál!
-
pusihusi
addikt
válasz
herdsman12 #70734 üzenetére
Elég gyenge! Annyi pénzért!
Amartus Az is gyenge!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok Pipo P 8 Androidos tabletja van-e valakinek? Ha igen honnan lehet letölteni hozzá a Stock romot? Köszi!
-
pusihusi
addikt
Alcor IQ935R 32GB Wifi tablet, White (Windows 10) v.Asus ZenPad 10 Z300C Wi-Fi
Sziasztok melyik az erősebb, gyorsabb?Köszi a választ!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok a Navon Platinum7" milyen 3G mobil sticket ismer fel? Köszi!
-
pusihusi
addikt
válasz
Ultraviolet #23739 üzenetére
Meg a support
-
pusihusi
addikt
válasz
Davebowman #23408 üzenetére
06 40 200 115 itt mindent elmondanak, ha kérdésed, problémád van! Az aláírásod környékén 3 számból álló kód van? A kártyádon!
-
pusihusi
addikt
válasz
Crytek #23368 üzenetére
[link] 69900,-ft ua. S csak a szervizbe esetleg Miskolcra kell küldeni, nem Szecsuánba
És csak 10000,-el kerül többe!
" Amúgy is tervezem hogy veszek újat,csak magyaroknál majd kb 2 év múlva lesz ilyen tudású olyan árért!" Szerintem amit linkeltem tud annyit, csak nem megy magától vissza Kínába
-
pusihusi
addikt
Minden kártyát elfogadnak?
-
-
pusihusi
addikt
válasz
hamyka #23183 üzenetére
Szia nem a rajongód vagyok, csak azért kedvellek, mint fórumtárs( hangsúlyozom fórumtárs) nem kötözködsz be tartod az íratlan normákat! Igaz néha írsz nagy marhaságokat, hogy még én is lehidalok tőle! De ezzel együtt te vagy a "hamyka"! De azért most már jó lenne ha vennél egy kis tabocskát, akár milyen picit s aztán arról tudnál a fórum társakkal elcsevegni a tabod tulajdonságairól, vele kapcsolatos szoftverról, hardverról!
De különben is 10 hamyka, mint a volt kettő fórum társ aki csak blamálni és kötözködni járt! Ha adsz a véleményemre, ajánlok tabot szívesen, s aztán tudsz róla beszélni, sőt annak birtokában tanácsot adni, annak aki rászorul
Lehet hogy ezért többen megköveznek, vállalom! Csak néha azért fogd vissza magad, ne mindig más véleményét v. írását szajkózd hanem mindig legyen önálló véleményed, s a témákhoz akkor írjál ha úgy érzed biztos vagy benne!
-
pusihusi
addikt
Android 4.2 Key Lime Pie Jaj ne ijedjetek meg ez nem a mi tabunkra jön, de jöhetne!
Valaki hátlapot nem tud valahol ahol lehetne kapni itthon, v. Kínában, vagy bárhol! Köszi!
Tablet Series10 1016DCC Erre!
-
pusihusi
addikt
[link] Egy kis adalék a MyAudio tabokhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- EA Sports WRC '23
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Android játékok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest