- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mArZsi
tag
Jól látom, hogy az Alcor Comet Q789L (LTE) ajánlott? Ebben a kategóriában van most még valami bestbuy 35-ig bezárólag? (7", 3G/4G, GPS, IPS, elfogadható SoC és Lollipop)
-
mArZsi
tag
Természetesen.
Én DLNA Player és VLC párost használom, persze van pár más alternatíva is a Play-en.
(#65966) Drachoo
Az első hozzászólás (téma összefoglaló) pontjaira szedd össze az elvárásokat, mert így elég széles a skála.(#65965) Mr.C
Igen, ÁFÁ + vámkezelési költséggel számolni kell ebben az esetben. Nekem még nem sikerült megúszni egyszer sem. -
mArZsi
tag
válasz
kovaripeti #62130 üzenetére
Akai szerviz?
-
mArZsi
tag
válasz
Clown-corp #62003 üzenetére
A-a, ágyuval verébre nem ér.
bár annak már mindegy, ha megtetted.
Nos leforrasztani megpróbálhatod, úgy is kell mennie ha hálózati töltőn van. -
mArZsi
tag
válasz
Clown-corp #62000 üzenetére
Allwinnerest szoftveresen nehéz kinyírni, ott akkor hw hiba van.
Gondolom hangerő fel nyomvatartva bekapcs gombbal próbáltad, hogy felismeri
-
mArZsi
tag
válasz
Clown-corp #61998 üzenetére
Fw frissítést megpróbálnék a helyedbe előtte. Hivatalos oldalukon elérhető: link
-
mArZsi
tag
válasz
tjb007 #61992 üzenetére
Nos igen, Chuwi mögött jobban van support. Lehet kap egy Microsoft frissítési lehetőséget is pont a x86/x64 miatt
Sose voltam benchmark guru, de ha Antutu számokat nézzük MTK felé húz, nem is kicsivel (+10-12e).
Illetve a kijelző, bár erre még nem kaptam választ, mennyire nagy a különbség 1024x600 és 1280x800 között.(#61996) Clown-corp
Szerintem, ha mély-kisülésben is van az akksi, egy negyed óra alatt össze kell kapnia magát annyira, hogy jelezze a töltést. -
mArZsi
tag
válasz
csendes #61985 üzenetére
Köszönöm
...igen, tehát nagyjából egy kategória, mármint gyorsaságra. Fogódzkodó pont nagyon nincs, mivel benchmarkok és tesztek még nem szivárogtak ki, hogy mire is képes a SoFIA.
Mit tudni a kompatibilitási gondok és támogatottság hiányáról?Chuwi Vi7 vs Teclast P70 kérdés marad.
Standard 7" IPS, 1024x600 és 1280x800 között nagy a különbség? Nyilván 1280 jobb, de szemmel látható?
-
mArZsi
tag
Egy kis kitérő
Valaki használ Intel Atom 3G-R C3230 vasat? Hogy teljesít?
Mi a jobb választás, ez vagy MTK8392? -
mArZsi
tag
Egy Flytouch 9 csodamasinához keresek firmware-t, ami elvileg a következő oldalról letölthető:
http://www.flytouch-tablet.atValakinek nincs véletlen aktív rege ide?
Letöltéshez az oldalról minimum 3 poszt kell, megköszönném, ha jelentkezne valaki. Egyet már írtam, de moderátorok átnézik mielőtt kiteszik, így egy hét múlva se jutok hozzá -
mArZsi
tag
ICS támogat Bluetooth külső eszközöket, bár már előtte is támogatott egy-egy verzió.
Kérdésem, hogy ICS alatt, hogy lehet párosítani eszközöket? -
mArZsi
tag
válasz
Thunderzolee #11041 üzenetére
A 4GB rom az a beépített SSD? -> Nem, beépített háttértár.
Mi az a GB oprendszer? -> Android v2.3, azaz Gingerbread. -
mArZsi
tag
Reggeli mellé
:
Na gyerekek, egy ilyet fix áron, csak most, csak nektek 60-ért?
Pofám leszakad... kár, hogy az eladónak nem. -
mArZsi
tag
válasz
focista70 #10760 üzenetére
Egyrészt drágán vetted, ha azt vettél, gondolom WM8650-es széria.
De, hogy ne csak okoskodás legyen, egy főzött ROM-mal azért kicsikarható belőle egy kis plusz, gondolok itt AC3, Flash és modem támogatás társaira.
Csodát persze tényleg nem kell várni, de használhatóbbá tehető. -
mArZsi
tag
válasz
vertigojames #10574 üzenetére
Jaja
Paladin topicba láttam postoltad már. Én itt leltem rá:
tomkanok.wordpress.com/2012/03/10/ainol-novo7-aurora2-tablet-dualcore/
Droidon kicsit nehézkes linkelni
-
mArZsi
tag
Aurora 2 áprilistól láthatáron!
Changelog: DualCore AMLogic és LG IPS panel. -
mArZsi
tag
válasz
canniball #10545 üzenetére
Igen, elírtam euróról van szó, nem dollárról.
Tehát 22 juró, azaz majdnem 30 usd, mivel általában itt nem magánszemélytől való megrendelésekről beszélünk.
(#10547) Roxy27:
Zenithink Z102 esetleg. -
mArZsi
tag
Nekem az Aurora késik, bár nem Pandáéktól jön.
Állítólag akkor a készlethiány a nagy érdeklődés miatt, hogy jó, ha az ember megkapja egy hónapra rá.Szerintem nem kell túl idegeskedned, amúgy is ingyenes postával jön és az ajánlatuk se rossz. Az ünnep miatt nehezen térnek magukhoz...
-
-
mArZsi
tag
Elvileg már megoldották a MIPS problémát.
-
mArZsi
tag
A gyártó és típust nem ismeri valaki, mert a kedves Vaterás kolléga nem árulja el. Valami nagy titok övezi.
Link(#9556) szaszapi
Kicsit vársz és lesz összehasonlítás, már mondtamMost ünnepelnek, meg se moccannak.
-
mArZsi
tag
Kedves fórumtársak!
Kérnék szépen egy megerősítést arra, hogy az úgynevezett Allwinner A10 csudaproci NEM MIPS féle, hanem ARM. -
mArZsi
tag
Köszi, ezt néztem már. Az érdekel, hogy gyakorlatban is ennyi macerás vagy csak egy kis kompromisszumot kell kötni? Ugye ezeknél Market nincs, persze lehet feltenni, de hiába szed le valamit az ember, vagy nem telepíthető vagy nem indul. Appokat fordítgatni meg csak halvérűek és babrálók akarnak, vagy csak sok a szabadidejük.
(#9322) Armagedown:
Pedig hidd el... Hogy megéri-e? Mire kell, kinek? Ha nem nagyon akarsz rá szánni vagy ha nincs nagy elvárásod, akkor meg. Végül is használható, wifin lehet netezni, AngryBirds fut rajta. Egy HD videót és 3D-s gémet azért ne próbálj meg vele, PDF-et meg csak ha nem vagy egy ideges típus. -
mArZsi
tag
MIPS procis gépet hajt valaki?
Az érdekelne, hogy valójában mennyire jelentős az appok kompatibilitási problémái és, hogy mennyire kiküszöbölhetőek. -
mArZsi
tag
Renesas, vagy Haipad M9-el rendelkezik vki?
-
mArZsi
tag
Zenithinkekről tényleg van valós tapasztalat, ellenben a Cube-ról nincs. Ettől függetlenül lehet az még jó. Ellenben általában az ember nem kísérletezik, ha pénzről van szó.
The choice is yours.A kijelző védelme érdekében egy mezei kijelzővédő fólia sokat segíthet. Rezisztívnél akár alapfeltétel is lehetne, mert ott össze vissza lehet karcolgatni éppen azzal amivel nyomkurászod
Kapacitívnál szerintem inkább hátrány, mivel a hő átvezetést csak hátráltatja. Ráadásul ott nem ceruzával meg tollvéggel esel neki, ergo nem karcosodik.
(#7929) kelzsoca:
Nem WM8650-es.
WM8650-es 600-800 MHZ között ketyeg, a keresett pedig 400 MHZ-es,#7928) Pizzu:
WM8505-ös MID 7 valamely típusa. -
mArZsi
tag
Tablet rendelés senki többet először, másodszor...?
(#7915) Pizzu:
400 Mhz-es tabletből úgy 50 féle van...
Tehát valamit tudni kéne még hozzá, hogy valamilyen irányba el lehessen indulni.(#7908) Vrtboy:
ZT mellett még 1 voks. Már csak azért is mert van rendes support, szoftveres szervizelésbe is tudok segíteni, ha szükség lesz rá. (Reméljük nem)
-
mArZsi
tag
válasz
notforsale #7900 üzenetére
PÜ repült.
Ezekkel a kérdésekkel ne terheljük a topikot. PÜ-ben keressetek, vagy mail-en.
-
mArZsi
tag
Nem akar valaki Zenithink C71-et rendelni?! Sürgős!
-
mArZsi
tag
válasz
Hammon Serra #7879 üzenetére
Bestbuy kategória.
-
mArZsi
tag
válasz
Hammon Serra #7876 üzenetére
Közép. Mire gondolsz?
-
mArZsi
tag
ZT nem a gagyi alja szint...
Magyar tesztet nem láttam még róluk, de gugliban találsz róla sok-sok infót, videót.
Hogy a zene jól szól-eEz nézőpont kérése. Mire gondolsz, a két cicergő 2W-os hangkeltőre?
Nekem egy 1800W-os Pioneer rendszer mellett kicsit xarul, de valószínűleg nem ez a mérvadó.Ebben mások több infót tudnak adni.
(#7874):
Toshiba jó, de feltétele a főzött ROM. Ellenben kompromisszumokat kell kötni, market is csak a sajátja. -
mArZsi
tag
Találkozott már valaki Renesas A9-es tablettal testközelből? GPS-es verzióról érdekelne vélemény.
-
mArZsi
tag
Tudtok valamit arról, hogy külső (usb-s) gps-t fogad-e a droid?
-
mArZsi
tag
Egy kis eligazítás a kijelzők terén és felkészülés a télre
http://www.origo.hu/techbazis/mobil/20111105-miert-nem-mukodik-kesztyuben-az-iphone.html -
mArZsi
tag
válasz
Armagedown #7603 üzenetére
Elszüttyögni jó. Attól függ, mi az elvárás, mire kell...
-
mArZsi
tag
Folio 100-ra sikerült valakinek Marketet varázsolni?
Esetleg ADB használata nélküli rootolás? -
mArZsi
tag
Magyarosítással kereshettek engem is bátran
-
mArZsi
tag
válasz
csokaadam0 #6476 üzenetére
(#6477) rakal: De van!
(#6476) csokaadam0: Tőlem
-
-
mArZsi
tag
Kérnék szépen pár használható jó kis 8" tablet nevet tőletek.
-
mArZsi
tag
Egy kis reklám:
7" és 10" ZT-180 v2 magyarosítás elkészült!
A kockázatok és mellékhatások tekintetében, kérjük, olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét. (De magyarosítás kérelemmel felkereshet engem is
)
-
mArZsi
tag
Tudtok arra valami megoldást, hogy ne mobiltartalom (m.-el kezdődő webcím) jöjjön be Androidon böngészőben?
-
mArZsi
tag
Tehát senki nem használ Flytouch 3-at vagy ZT-180 v2-t?
-
mArZsi
tag
Nem tudom volt-e már témán, de szeretnék felvetni egy kérdést:
ZT-180 v2 vs Flytouch 3? Érv/Ellenérv
Személyes tapasztalatokat szívesen fogadok! -
mArZsi
tag
ROM buherálással foglalkozott már valaki? Mi a nyitja, hogy ne vesszen el a Google Legal Licensz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest