- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Sziasztok!
Ha a tab ehhez a bill-hez van csatlakoztatva akkor elbír még egy egeret, vagy annak már nincs lyuk? -
petipetya
nagyúr
válasz
nightmare13 #19553 üzenetére
Erre nem gondoltam.
-
petipetya
nagyúr
válasz
kosarob8 #19546 üzenetére
Tegnap még dicsértem a vasat, de azóta többet volt a kezemben. Lehet hogy a szoftver problémája, de az esetek 50%-ban elég darabosan vált ide-oda a menüben. Emellett az Asphalt7-et egyidőben futtattam ezen meg egy Desire S-en, és bizony a telón hamarabb betöltődtek az egyes küldetések (kb. 4-5mp volt a különbség) - pedig nem mai hardver van benne.
Szerintem ez a tablet kívánja a főzött rom-ot vagy egy rendszer frissítést.
-
petipetya
nagyúr
válasz
kosarob8 #19457 üzenetére
Épp a minap próbálgattam egy Galaxy Tab 2 10.1-et. A bt füles (valami Nokia márkájú) első pöccre párosításra került a megfelelő menüpontban, és működött vele a telefonálás. Micro sd-vel is bővíthető, de alapból van benne kb. 10GB felhasználható belső tárhely (progiknak + fájloknak egyaránt, nincs külön szedve). A RAM 330MB foglalt és kb. ugyanennyi szabad belakott állapotban. Igazából össze sem lehet hasonlítani egy Concorde tabbal, így a helyedben nem is gondolkodnék azon, hogy melyiket vegyem.
-
petipetya
nagyúr
válasz
z0d1AK #16684 üzenetére
Ezek közül az aksi zavar igazán. Nem kapcsolom ki és van hogy meló után dolgom van és este otthon már nem nyúlok hozzá. Így egy nap és két éjszaka alatt simán merül 30-40%-ot úgy, hogy repgép módban volt. Megint tanultam, hogy nekem ilyen 7000-es vagy nagyobb aksis 7 colos tab kell.
-
petipetya
nagyúr
válasz
tvamos #16682 üzenetére
Egy hibája van, mégpedig ha nem tartom mindkét kezemben egyszerre akkor nem precíz a képernyő érzékelése (amúgy az).
Az aksi 8 óra alatt merül kb. 8%-ot repülőgép módban. Egyesek szerint ez normális, de szerintem nem, mivel a telefon max 1%-ot merül éjjel.
Ezek zavarnak benne, amúgy jó.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Sanzaa #16619 üzenetére
Már megint Te? Elvből nem vennék olyat, amit orrvérzésig erőltetsz azt hangoztatva, hogy nincs belőle hasznod...
Van itt a topicban rendes eladó is, akit még sosem láttam reklámozni semmit. Korrektül bemutatja az új termékeket a youtube videókon és tanácsot ad. Neki például minden egyes szavára adok.
-
petipetya
nagyúr
válasz
dgergely1987 #15823 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
KaiotEch #15776 üzenetére
Ez tényleg szaggat.
V1 zolee: pont, hogy a gagyibb telók és kínai dzsunka tabletek szaggatnak így... És ne fogjuk rá a bekapcsolás utáni pár percre, mert nekem nem szaggat a frissen bekapcsolt tab. Az egy dolog, hogy a faszbuk alkalmazást nem kedveli, de anélkül folyamatos és gördülékeny.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Space marine #14827 üzenetére
Még szép, hogy érdekel.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Space marine #14825 üzenetére
Szép! Köszi.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Space marine #14822 üzenetére
Nem erre gondoltam, még arra is bökj rá.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Space marine #14820 üzenetére
Akkor légyszi nézd meg, hogy a beállítások / aksi / képernyő mennyit ír a bekapcsolva töltött időre.
A widgetet felejtsd el, az nem mindig frissít.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Space marine #14761 üzenetére
Radarképek:
- Telepítsd fel a World Webcams nevű alkalmazást.
- Legördülő menüre katt és válaszd az "add webcam" menüt:
név = értelemszerű
link = az időkép oldaláról a radarkép jpg kiterjesztésű címe (a radarképet nyisd meg új ablakban képként)
pl.: Magyarországé: http://metradar.idokep.hu/radar/radarz1.jpg- A legjobb hogy a hőtérképet és bármit be tudsz rakni az oldalról, pl.: http://terkep.idokep.hu/kep.php?kep=hoterkep2
- Ezek akkor frissülnek, amikor az alkalmazásban megnyitod az adott radarképet.
- A legjobb, hogy bármilyen más oldalról is betehetsz radarképet, így mindig egy helyről tudod megnyitni ezeket.
Így néz ki: kép
-
petipetya
nagyúr
válasz
Most nézem. Az időképes radarokat fogod tudni egy helyen megnézni, nekem remekül bevált ez a módszer, amit az androidos app topicban tanultam.
Délután tudom majd leírni a módszert. De addig is megpróbálhatod: a radarkép címét (jpg végűt) kell betenni a world webcams nevű alkalmazásba.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Köszi előre is.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Space marine #14739 üzenetére
Mennyi idő alatt megy le 100-ról 5%-ra folyamatosan bekapcsolt kijelző (50%-os fényerővel) mellett?
-
petipetya
nagyúr
Tudsz segíteni abban, hogy ezt pontosan merre találom a beállítások között? Vagy csak fizetésnél lehet kiválasztani? Még nem figyeltem fel erre (vsz. mert szituációtól függően szoktam fizetni a rendes webes oldalon, a mobilos felületen a telón és az ebay/paypal androidos alkalmazásban is) - melyik oldalon jön elő?
-
petipetya
nagyúr
Ugye ez a kábel az, amely a Samsung Galaxy Tab 7 2.0-hoz való és beletéve a pendriveot érzékeli a tab?
Tud valaki olcsóbban?
Köszi, z0d1AK.
-
petipetya
nagyúr
Arra, hogy kapható lesz-e ezen az áron?
-
petipetya
nagyúr
válasz
machogrande #13997 üzenetére
"egyszer csak újraindult és a állandóan firmware-t akar frissíteni ,be sem tölti a droid rendszert...-can not find any update image- üzenettel kezd,újraboot-ol és megint kezdődik minden előről..."
"nem egy hulladék cucc...."
Akkor micsoda?
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Az ICS óta néha pofátlan módon beszaggatott az a100, ám rájöttem az okára. Ha fut a Play-es
facebook alkalmazás, akkor egyből beszaggat a tablet (a telón nem okoz ilyet, így elsőre nem is gondoltam erre). Ám amint leállítom a beállítások / futó alkalmazások részben mindkét folyamatát, a tablet durva módon felgyorsul és röccenéstelenül teszi a dolgát.
Több napja direkt a böngészőből nézem a nagy kék oldalt. A minap frissült a facebook, így elindítottam és megint szaggatott a tablet. Amint kilőttem, újra megtáltosodott.
Vajon más tabokon is okoz problémát?
-
petipetya
nagyúr
válasz
gipsztigris #12633 üzenetére
Off. Elvből nem vásárolnám meg ezt a márkát, ugyanis nem szeretek se sorban állni, se ígéretekben bízni. Ha valami műszaki dolog kell, akkor azt fixre megrendelem a neten és bejelölöm az átvétel helyét, majd érte megyek.
-
petipetya
nagyúr
válasz
kelzsoca #12495 üzenetére
Egyszerű marketing, ki van adva a mobilarénának a partner által, hogy írjanak pozitív cikket erről a cuccról, aminek révén sokan megveszik. Mivel a kijelző felbontásával nem lehet eladni, így más dolgokat kellett kiemelniük, aminek révén az emberek bekapják a csalit.
Ez nem csak itt, hanem az összes tesztben megmutatkozik.
-
petipetya
nagyúr
válasz
tjb007 #12314 üzenetére
Valamelyik Achosban is van ilyen, és ha a telóra letölti az ember az archos remote progit, akkor az androidos telóról tudja irányítani a tévére kötött (hdmi) tabletet - kvázi kvázi csinált magának egy “smart“ tévét.
Acer tableten sajna nincs ilyen funkció. Van valami bevált remote alkalamazás, amivel így használja valaki a tabletet?
-
petipetya
nagyúr
válasz
klepto #12168 üzenetére
Ezeknél általában nincs gond a felhasználható tárhellyel. Nálam például 6GB a belső tárhely, ebből 5,45GB lenne a felhasználható. Persze a gyári alkalmazások és a cache is kivág magának egy-egy szeletet a tortából, ami után még mindig marad rajta 4,92GB. Ezt sosem telítem majd be.
Telefonra visszatérve (szintén htc) abban 1,1GB a felhasználható tárhely, amiből 700MB szabad.
Vagyis vásárlás előtt majd mindig érdemes megkérdezned az adott topicban ezt az értéket.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #12115 üzenetére
Hoppá. A gyári youtube kliens már másodszor játssza el azt, hogy belassul és szaggatnak a videók. Kilőttem minden futó alkalmazást (már ha a legutóbb megnyitott alkalmazás lista swipeolása annak számít), de csak a restart segített.
Közben megint megnéztem ugyanazt a videót és most nincs vele gond, pedig nem volt restart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged