- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
tboldi #25085 üzenetére
megjelenik a webes listában a tablet. Az elejétől megjelent. Sőt amit a hardver reset előtt amiket felraktam már progikat/játékokat azokat még mindig úgy hiszi a webes play árúház mintha még mindig a tableten lennének. De olyan játék sem települ fel így ami még nem volt korábban rajta.
És ez az ami fura. A tablettel közben most már leszedtem vagy 20-30 játékot. de webes árúházból továbbra se tudok telepítést kezdeményezni mert hiába nyomok rá hogy telepítés. kiírja hogy hamarosan letölti a tabletre, de gyakorlatban nem kezdi el letölteni rá. -
törölt tag
válasz
tboldi #14810 üzenetére
Szia!
Igen, a support nagyon fontos lenne.
Ez megbízható oldal? Megnéztem a fórumon és innen ajánlják valakinek, hogy rendelje, ez gondolom az eredeti oldaluk akkor.
Hogyha innen megrendelném, ICS 4.0.4-el vagy 0.3-al jönne?
Köszi!#14807
Asphalt 6 úgy olvastam hogy megy, kb ez az ami kell nekem meg főleg netezésre használnám.
Meg vannak olyan APK-k amik nem ellenőrzik a kompatibilítást.
Ha jól tudom ICS-vel jön és rootolva tehát Chainfire 3D-t fel lehet rakni rögtön, azzal meg a Wayteq-en is megy minden!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest