- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hann
tag
Hölgy ismerősöm szeretne venni egy tabot max. 70k értékben, átlag felhasználás, főleg net.
3G fontos, a gps előny. Lehet 7-10", inkább kisebb, talán a külső 3g modemmel is kibékül.( Wayteq xtab 70i-t alapból beraktam a listába. ) Milyen más lehetőségek vannak?
Köszönöm !
-
hann
tag
Sziasztok,
Milyen megbízható bolt van Budapesten, ahol raktáron van xtab-70i, amiket ismerek ott mind csak rendelhető?
Esetleg milyen más alternatíva van, amivel jobban járnék ilyen árkategóriában, vagy max. 50k-ig.
Amire használva lenne: email,film,skype,online stream nézés,netezés.
Köszönöm !
-
hann
tag
Sziasztok!
Egy ideje én is szemezgetek ezzel az xPad-70-nel, aztán megláttam a 100-at, hogy 2.3-mal jön és gondoltam akkor várok még. Most, hogy látom, hogy biztos lesz a 70-hez is 2.3, megint kezdek gondolkodni rajta.
Első tabletem lenne, és elég tanácstalan vagyok, elég lesz-e a 7" vagy várjak a 10-esre.
Átlag felhasználásra lenne, barátnőm is tudjon rajta néha játszani, böngészni.Esetleg más alternatíva? Bár ilyen felszereltséggel ,ilyen áron más gépet nem találtam.
Köszönettel,
hann
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy S9 Ultra 5G eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest