- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
válasz
this is life #90139 üzenetére
Egy esküvői photobooth-ban lenne kezelőpanel és fényképező egyben, jól megvilágított helyen, és fotópapírra nyomtatna.
3-4 méterre kell max élesen exponálva fotóznia.
Olyan minőségű kép kell, hogy 10x15ös fotópapíron ne tűnjön gagyinak.
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Milyen tabletet javasoltok az alábbi, viszonylag kevés kritériummal?
- 9-11"-os,
- minél jobb minőségű statikus fotót készítsen az előlapi kamerájával (10x15-ös fotópapírra lesznek nyomtatva a képek)
- árban nem baj, ha nem felsőkategória, de 100-150e Ft még belefér.*a statikust úgy értsétek, hogy nem kell optikai képstabilizátor, mert egy helyen lesz a tablet.
-
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Erre a tabletre felvarázsolható a magyar nyelv? (van olyan custom rom?)
Ha nem, van most olyan hasonló hardver a kínai palettán, amin van/amire feltehető? -
Mittu88
senior tag
Még pár kérdés:
1a. Vannak univerzális custom rom-ok? Ha igen, tudnátok egy faszántosat ajánlani?
1b. Ha nincsenek: Erre a kis aranyosra létezik ilyen?
2. Ha már itt tartunk: melyek most a hasonló specifikációjú bestbuy modellek?
3. És végül: ha custom rom nincs/nem oldható meg, valahogy lehet magyar nyelvet varázsolni a 4.0-s és 4.1-es androidra?
Válaszaitokat előre is köszönöm
-
Mittu88
senior tag
-
Mittu88
senior tag
sziasztok!
Rég jártam erre, de újból a segítségeteket szeretném kérni.
Egy Asus EEE Pad TF300T-éhez hasonló tudású, specifikációjú kínai tablet kellene, az ár nem prioritás, de nyilván jóval olcsóbban. Dokkoló is kell! Az nem baj, ha 1-1 tulajdonságában jobb-rosszabb, csak az összkép nagyjából hasonló legyen.
Segítségeteket előre is köszönöm!Ádám
-
Mittu88
senior tag
válasz
this is life #35059 üzenetére
köszi szépen!
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Valaki hozzáértő meg tudná írni, hogy a MediaTek MT6589 hol helyezkedik el a SoC-ok evolúciós fáján? Megbízható chipek, nem bugosak, mint anno az Allwinner A10-es? Vagy ez nem a SoC-tól függ, hanem a rom-tól?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Mittu88
senior tag
válasz
nightmare13 #20458 üzenetére
-
Mittu88
senior tag
sziasztok!
pár hónapja jártam itt, azóta sajnos nem volt nagyon időm/energiám nézelődni. Kérdés: van már értelmes 3G-s 7"-os tablet a piacon? Esetleg várható a közeljövőben?
-
Mittu88
senior tag
Bocsi, hogy ide írok, de nem találtam topicot a kérdésemhez. Ainol Elf-hez szeretném EZT a ROM-ot feltenni, de nem tudom hogy kell. Mi az az MD5 Checksum és mit kell azzal csinálni?
-
Mittu88
senior tag
Elvisz mindent, 1 terát garantáltan. Haverom amúgy ilyen aktív hub-ot vett, élőben nagyon jól néz ki, dizájnos.
-
-
Mittu88
senior tag
válasz
Quaresma #14669 üzenetére
Igazad van, a jelenlegi rendszerek között az egyik leggördülékenyebb. De nem olyan nehéz úgy elérni, hogy gyakorlatilag zárt a rendszer. Egy szaros pendrive rákötéséhez már drága átalakítók kellenek. Előny is, meg hátrány is, hogy csak 1 csatlakozó van rajta (ja meg a 3,5-es jack).
Amúgy ár/érték arányban már alul marad a hasonló hardverű droidos gépekkel szemben (persze mint írtad, szubjektív vélemény).
Nekem valamiért az esik még nagyon szarul, hogy a barátnőm eddig kb 20-25ezer Ft-ot költött app-okra meg filmekre, zenékre. Ez valószínűleg kiküszöbölhető lett volna a jailbreakkel, de ahhoz nem értek (ő meg nem hajlandó bevállalni, pedig az egyik haverom megcsinálta volna, ő nagy apple fan).
Annyit még azért hozzáfűznék, hogy Ő nagyon szereti az iOS-t és neki tökéletes választás, csak hát mások az igények. Nekem nem az kéne, de sokaknak az a megfelelőbb -
Mittu88
senior tag
válasz
Quaresma #14658 üzenetére
én se akarok nagyon belemenni, ezért csak nagy vonalakban írom le a véleményem az apple operációs rendszeréről. Barátnőmnek ipad2-je van, az teljesen természetes, hogy nála lefagy! és újraindul néha a tablet, mert egy windowst 3 perc alatt megakaszt, akármilyen gép van alatta
/Hozzá kell tennem, hogy nem tudom hogy csinálja, de program tesztelőként jó pénzeket kereshetne./ Az viszont, hogy nálam is 1-2x lefagyott ez a hülyebiztos operációs rendszer, az valahogy kiverte a biztosítékot. Ráadásul semmi extrát nem csináltam, a tablet nincs jailbreakelve sem, teljesen gyári. És nem a processzor hibázott, mert nem olyan volt a hibajelenség. Egyikre például emlékszem, talán az az újságos szoftver fagyott le (bocs, nem tudom a nevét), de olyan szépen, hogy aznap többször már el sem indult (a többi program ment).
A lényeg, hogy nincs tökéletes operációs rendszer, de akkor ne úgy hirdessék, meg ne mondogassátok már, hogy nem fagy le, nem akad bázé. Örüljetek, hogy nem tapasztaltátok, egy-két elvetemültebb apple fan mehetne utána pszichológushoz -
Mittu88
senior tag
válasz
Dexter-2000 #14647 üzenetére
kb. vallási kérdés, android vs. iOS. Én tuti az androidost választanám, szerintem az iOS egy korlátolt szar
-
Mittu88
senior tag
válasz
BobbyBaccala #14513 üzenetére
ainolom van, custom rom-mal kurvajó
mondjuk van szoftver szerint bluetooth meg gps is, de leszarom
-
Mittu88
senior tag
-
Mittu88
senior tag
válasz
kelzsoca #14417 üzenetére
köszi szépen a kimerítő választ, de a haveromnak vettem az adaptert és övé a tablet is, ami még nem is gond. Viszont szombaton ment ki Hollandiába fél évre és mondjuk úgy, hogy kezdő felhasználó -> ha azt mondom neki: kernel, azt mondja "nem kérek, köszi".
Úgyhogy majd fél év múlva próbálkozhatunk -
Mittu88
senior tag
válasz
ATM_automata #14401 üzenetére
én egy ilyet vettem wayteq xtab-100is-hez és nem működött. szóval okosan :/
-
Mittu88
senior tag
válasz
pinnacle #14311 üzenetére
Én még annyit segítenék, hogy véleményem szerint 1 giga ram kell ICS-hez, hogy ne kelljen 2-3 program megnyitása után gondolkoznod, vajon megnyitja-e még a következőt. Meg gondolom az átlagapplikációk memóriaéhsége is folyamatosan növekszik.
Tényleg csak akkor vedd a 100s-t, ha mindenképp szükséged van bluetoothra és hdmi-re. Ha csak lehetséges, akkor vedd a 100is-t, max rákötsz egy BT modult, ami nem olyan elegáns, de teszi a dolgát.
-
Mittu88
senior tag
Azt, hogy 3-6 munkanapon belül Mo-on van a cucc és 60%-kal olcsóbban kapod, mint a "listaár", tehát 18.22$-ért. Ez persze a postázásra vonatkozik.
Ja azzal még számolj, hogyha így kéred, szinte biztosan megb*sznak áfával meg vámmal, olyan logika mentén, hogyha ilyen drága postázást kértél, biztos nem olcsó a cucc, amit rendeltél. Szerintem simán ingyenes szállítással kérd. -
Mittu88
senior tag
Akku 4,5-7 órát bír ténylegesen. 3G sticket is támogat, talán még benne is van a hirdetésben, hogy melyeket (bár nem próbáltam). Kijelző elég jó, főleg a felbontása (7"-on 1024*600 az igencsak fasza ennyiért), bár a betekintési szöge tényleg 150° körüli csak. Engem nem zavar. Minimum fényerőn használom mindig, elég az esetek 90%-ában. Így 6,5-7 órát bír, wifit kb. 50-50%-ban használom.
G*cijó az ár/érték aránya. Skype videóra alkalmatlan jelenleg az előlapi kamerájával valamiért, gondolom szoftvergond. -
Mittu88
senior tag
Ainol Novo 7 Elf-et vegyél, vaterán 35ezer körül van. Én most vettem használtan 30-ért postával, k.jó
iPad 2-höz meg WayteQ xTab-100is-hez tudom csak hasonlítani (olyanok voltak többször is a kezemben), azok lemossák anyagminőségben meg képminőségben is, de 1 nap alatt megszoktam és feleannyiba került, mint a wayteq. ipad2-vel ár/érték arányban össze se lehet hasonlítani. Ja, Skype videóhívás nem megy rajta, vagyis én láttam a másik félt, de ő nem látott engem. És akadozott, de számítógépen is szokott kicsit, az ipad-del is gond van szerintem ilyen téren (vagy netkapcsolat).
-
Mittu88
senior tag
válasz
tjb007 #14211 üzenetére
akkor ismereteink nagyjából megegyeznek ezen a téren. Csak furcsállom, hogy azt írják, hogy minimum 2.8V max olyan 3.6V. A tableten meg azt írja a program 19%-os töltöttségnél, hogy 3,7xx mV a feszültsége. Ez nekem nem nagyon akar kijönni, ha sorba kötöttek két cellát akkor se, meg ha szimpla cellás, akkor se. Ezt valaki el tudja magyarázni?
-
Mittu88
senior tag
válasz
tjb007 #14209 üzenetére
akkor jó
ezek a programok amúgy nem kellenek, van egy Battery Solo Widget-em, vagy mi, az ír az akkuról infokat, az persze 30°-os
A másik érdekes dolog btw, nem li-ion, vagy li-polymer akku van benne, hanem li-fe.
Van ennek valami speciális tulajdonsága, vagyis olyan apró dolog, amivel meg lehet hosszabbítani az élettartamát? (mint pl. li-ion akkuknál 10% alá nem ajánlott meríteni, li-po akkukat szintén, de azokat 90% fölé se) -
Mittu88
senior tag
meddig "egészséges" egy Allwinner A10-es proci hőmérséklete? van valamilyen szoftver, amivel figyelni lehet? eléggé tüzes fejű a kis ainol elf, amit ma vettem. Amúgy tetszik
-
Mittu88
senior tag
válasz
machogrande #13997 üzenetére
kitől vetted? akár privátba is megírhatod, de fontos!
-
Mittu88
senior tag
válasz
nightmare13 #13888 üzenetére
köszi! valaki esetleg gyakorlatban tapasztalható különbségekről tud hitelesen nyilatkozni?
-
Mittu88
senior tag
Cortex A8 és A9 között van valamilyen nagyobb teljesítménybeli/fogyasztásbeli különbség? Mondjuk egy Allwinner A10 és egy AmLogic hosszúkód-M3 között, azonos órajelen? Ha van, játékokat leszámítva észrevehető a különbség?
-
Mittu88
senior tag
Köszönöm a hozzászólást, időközben vettünk egy aktív usb hubot (hálózatról is lehet üzemelni, nagyon jól néz ki), boltban külső hdd pöcc-röff zakatolt, úgyhogy most ismét rózsaszínnek látom az IT piacot
Kicsit a mobilitás rovására ment a dolog, de ennyi kompromisszum még belefér (főleg mert nem nekem lesz)
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok megint!
WayteQ xTab-100is-hez próbálgattunk ma külső 2,5"-os HDD-ket. Az egyik boltban volt egy utolsó darab A-DATA CH94, a tablet nem érzékelte, de felpörgött meg világított a led a vinyón, explorerbe USB-re kattintva azt írta ki, hogy unmounted. A srác rádugta számítógépre, az se érzékelte -> küldik vissza garanciába.
Másik boltban egy Samsung G2-est kötött rá a srác (sajátját), felpörgött, led világított, de szintén nem működött, azt írta ki, hogy SD kártya (!) hibás szektorokat tartalmaz, ezért explorerben erre is unmounted-et írt. Számítógépre kötve tökéletesen ment a külső hdd.
Ilyenkor mitévő legyek? Valaki tudna olyan típust mondani, ami ment a tabletjén?
Holnap az első boltba jön még külső HDD, azt kipróbáljuk, de ha az se megy, akkor kell valami megoldás a tárhely problémára.
Sajnos Kaposváron korlátozottak a lehetőségek, így akármilyen típust nem tudunk kipróbálni.u.i.: OTG kábellel OTG-s microUSB portra kötöttük, oda kellett, ugye?
-
Mittu88
senior tag
válasz
z0d1AK #13612 üzenetére
Google.Play-ből töltöttünk le ingyenes torrent szoftvert és annak a letöltési sebessége le van korlátozva azt írta valaki feljebb. Ezt mondjuk elképzelhetőnek tartom, mert a 20-30 megás programokat a play-en keresztül pillanatok alatt lekapta. Torrent-en keresztül viszont 250-nél megakadt a sebesség.
-
Mittu88
senior tag
válasz
Sanzaa #13585 üzenetére
A magazin letöltése kicsit érdekes volt. Amikor elkezdte letölteni az újságot, kb 1 percig 0%-on volt, aztán felment 10%-ra. Ezután vagy 4-5 percig 10-en volt, aztán egyik pillanatról a másikra behozta az újságot. 10%-ról
De amúgy ingyenes torrentet használtam, az le van korlátozva?Na ezt mondom a haveromnak. Köszi szépen
-
Mittu88
senior tag
na volt szerencsém egy Wayteq xtab-100is -t végignyomogatni.
Összességében nagyon elégedett vagyok vele, ár/érték arányban ráver akármelyik almás táblagépre (elfogulatlanul), bár én a számomra ellenszenves iOS miatt azonos ár mellett is a Wayteq-et választanám (ez az elfogult verzió)
Tapasztalatok:
- összeszerelés minősége nagyon jó, az anyaghasználatot nem tudtam nagyon nézni, mert a haverom ragaszkodott hozzá, hogy rajt hagyjuk a gyári fóliákat (elöl-hátul), de oldalt nagyon kellemes tapintású volt a fém rész. A gombokat kellően erősen kell megnyomni ahhoz, hogy véletlenül ne nyomjuk meg (nekem ennek ellenére sikerült belekapaszkodnom egyszer, miközben az usb kábelt csatlakoztattam, kikapcsolt). A microSD kártyát pedig nem egyszerű "behegeszteni" a helyére, csipeszre volt szükségem.
- a kijelző nagyon szép, 50%-os fényerő ebben a napsütéses időben éppen, hogy elég volt a világos szobámban (déli és nyugati oldalon vannak ablakok), az érzékenység nem volt százas, de ismét meg kell jegyeznem, a vastag fólia rajta volt!
- a wifi könnyen csatlakozott, viszont az n-es protokoll hiánya feltűnő. Míg az iPad talál 5-6 kapcsolatot, a WayteQ kőkemény 2 darabot talált, az egyik a 2 méterre fekvő routerem volt.
- A letöltési sebességet netes sebességteszttel kellett volna tesztelnem, de ez csak most jutott eszembe, torrenten töltöttünk egy videofájlt, bőven volt seeder, 8Mbit-es (1MB/sec) netemmel, n-es routeren mindössze 250KB, azaz 2Mbit-es eredményt produkált. Kicsit kiábrándító, de utána Google Play-en keresztül mintha gyorsabban töltött volna, bár ez lehetett érzéki csalódás is.
- A szoftverekkel meg voltam elégedve, a gyári programok többet tudnak, mint amit elvártam.
- Na és a lényeg, a sebesség. Úgy gondolom, hogy bőven használható kategória, 480p filmet simán vitte torrentezés közben. Weboldal betöltési ideje se feltűnően lassú, én a termék árának a tudatában még élveztem is, hogy kicsit többet kell várni, mint ipad2-nél (furcsa perverzió, fel is írom magamnak). 6-7 futó program mellett is hasonlóan volt agilis, mint bezárt programokkal, szóval a ram bőven elég mindenre, a proci miatt vannak néha akadások, de ennyi. Ezek a mikroakadások amúgy főleg böngészőben történő görgetések során történnek.
Játékok, amiket próbáltunk: Cut the rope, Where is my water?, Building tower, Angry Birds. A játékok betöltési ideje elmaradt az iPadétől, de akadások játék közben csak a Building tower nevű alkalmazásnál történtek (ott viszont elég zavaró volt).
- Az akkuról csak annyit írnék, hogy félelmetes, majdnem iPad szintű.
- És az extra, amiről senki nem beszél: a Wayteq meglepte az xtab-100is felhasználókat egy e-újságolvasóval, amivel kb. 20 újság ingyenesen letölthető (és nem a töltelék szar újságok, én a 20-ból kb. 4-et szívesen olvasnék, pedig nagyon nem vagyok az az olvasós típus).szerk.: ja és valaki írta, hogy a hangja nagyon gyatra. Szerintem nem sokkal gyengébb, mint az iPad2 hangja. Tán nem hifi hangminőséggel kellene összehasonlítani
Nagyon korrekt, a hangerő is zavaró maximum hangerőn kicsit. Fülhallgatóval meg több, mint elég.
-
Mittu88
senior tag
valaki tudna segítséget nyújtani wayteq xtab-100is rootolásával kapcsolatban?
szerk.: abszolút kezdő vagyok, de gyorsan tanulok
-
Mittu88
senior tag
válasz
koncsik #13497 üzenetére
szerintem te másra gondolsz. Amúgy így nem sok értelme van a kiállításnak, ha más, mint amit megvásárol az ember...
-
Mittu88
senior tag
válasz
koncsik #13494 üzenetére
Köszi szépen, ez működhet Ainol Novo 7 Tornado esetén is
Amúgy teszkóba megnyomogattam ma egy Concorde 7015-öt, annak ellenére nagyon tetszett, hogy a galériában nem tudott megjeleníteni egyetlen képet/videót sem. Arra gyanakodtam, hogy valaki működés közben kivette a memóriakártyát, más értelmes válasz nem jutott eszembe. Volt amúgy sok mappa, változó mennyiségű képekkel, de még csak kis előnézetben sem mutatott képeket/videókat. Érdekes... -
Mittu88
senior tag
olvastam, hogy volt itt valaki Kínából rendelt belpiacos (ainol, hyundai, stb.) tabletet, nem tudta használni a Google Play-t (market), nem tudott letölteni. Ilyenkor hogyan lehet programokat telepíteni/beszerezni?
-
Mittu88
senior tag
valaki tud valamit a www.chinaecarts.com webshopról? szabad onnan rendelni?
-
Mittu88
senior tag
valaki tudna linkelni egy összefoglalást a rootolásról? (mi az, mire jó, hogyan kell, lehet-e szoftververziótól függetlenül, stb)
-
Mittu88
senior tag
haverom ma mondta, hogy majdnem teljesen akadásmentesen tudott honfoglalózni wayteq xtab100is-en, gyári böngészővel. szóval jelentem, viszi az összetettebb flasheket is.
-
Mittu88
senior tag
válasz
tjb007 #13273 üzenetére
de ez mekkora g*ciség, miért nem magonként írják oda a frekvenciát? Ezek szerint a SoC kisokosban is minden többmagos processzor mellett az "összfrekvencia" van feltüntetve? Vagy ez csak a gagyi kínai soc-okra igaz?
Tegra2 például 2*1-1,5Ghz, vagy összesen annyi? -
-
Mittu88
senior tag
válasz
weinmaker #13134 üzenetére
csak az Egyesült Államokban tavaly (vagy idén az első negyedévben, nem emlékszem pontosan erre) az Apple forgalma 40Mrd $ volt, a profitja 11,6Mrd $. Nem horror az árrés
Én úgy gondolom, hogy a többi nagy gyártó is ráteszi a pofátlan profitot, hogy attól tűnjön prémium minőségűnek az adott tab. A különbség csupán, hogy az apple pofátlanabb árképzés tekintetében, mert olyan szoftverrel adja, ami a piacon egyedülálló (hülyebiztos ráadásul, bár én már lefagyasztottam azt a szart is).
De ha már ilyen érzelmi vonalakra terelődtünk, szerintem sokan azért SEM vennének iTerméket, mert szeretnek mókolni, moddingolni, ha úgy tetszik, adott műszaki cikk hardverével/szoftverével.
Plusz elvétve akadnak olyan hosszú távon gondolkozó emberek is, akik beleszámolják az apple alkalmazások már-már pofátlan árát. -
Mittu88
senior tag
válasz
tjb007 #13041 üzenetére
bocsi, figyelmetlen voltam.
A tegnapi nap kemény volt, a 7"-os tab-ok piacán vagyok képbe nagyjából, a haverom meg megkért, hogy egy 9,7-10,1-est válasszak neki, plusz külső HDD-t, kábeleket és billentyűzetes tokot (Kínából), pendrive-ot, fülhallgatót, meg minden szart kellett hozzá. Szóval bújtam a fórumokat, árgépet, miegymástAmúgy ha tegnap rendeltem spemall-ról, május 2-áig ideér jó eséllyel a cucc? (billentyűzet-tok, USB-s UTP kábel, kijelzőfólia)
Van valakinek tapasztalata? -
Mittu88
senior tag
még egy kérdés.
Külső vinyót rá tudok csatlakoztatni a wayteq xtab-100is-re?
2,5"-ost, tehát külső táp nélkülit, konkrétan ezt.
Rendesen működik? -
Mittu88
senior tag
szerintem a wayteq xtab-100is lesz, nem merem kínaira rábeszélni. Magamnak megvenném, de ha gebasz lenne vele, én érezném magam nagyon szarul.
köszi a segítséget mindenkinek! -
Mittu88
senior tag
válasz
tvamos #12963 üzenetére
9,7"-től jó
megnézem ezt a concorde-ot.
hát... ha allwinner-est nem vennél, ilyet igen? a 75.000HUF még a kiváló support ellenére is kissé túlárazott.
ennyiért egy IPS-t rádobhattak volna, vagy legalább egy n-es wifi protokoll támogatást. Az akkuja is elég gyenge sajnos, bár lehet, hogy a kínai 7000mAh-s a valóságban még ennél is gyengébb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest