- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
taip
senior tag
Lehet, hogy a MM szerint a nyugatabbra lakók elég gazdagok hozzá, hogy meg tudják venni akció nélkül.
Én is nagyon készülök, hogy meg kéne venni, de mivel én mobilneteset akarok, az sokkal drágább. Szóval inkább várok az alkalomra.
A Samunak túl nagy a felbontása szerintem. Nem próbáltam, de annyi pixelt mozgatni kell erő és szerintem a Sony felbontása sem rossz egyáltalán. Ja és nem hiszem, hogy meg tudnám szokni, hogy a hardveres vezérlőgombok miatt fekvő állapotban jobb oldalon vannak a gombok, nem forog be alulra.
A Sonynál meg lemondanék a vízállóságról némi érezhető árengedményért cserébe. -
xtend
senior tag
Nem keverem a memóriát a tárhellyel
Nem is a memóriát akarnám újra particionálni, hanem a tárhelyet, ha pl a 16GB úgy van felosztva, hogy 1+12. Akkor a nagy méretű játékokat hogy rakjak rá többet?
Eldöntöttem, vagy Samu tab 4 8" lesz vagy a GALAXY Tab S (10.5") LTE SM-T805. De lehet, hogy az utóbbi, ha lúd akkor legyen kövér
Sajnos a T-mobile a Sony Z2-t nem engedi készülékcsere vásárlást, de mondjuk a többit sem, csak a Samsungoknál van ilyen opcióm....na ezt sem értem amúgy -
-
tjb007
nagyúr
A semmi extrától is el tud fogyni a hely egy idő után, na meg ott vannak a rendszerfrissítések is, amik szintén helyet foglalnak. Ki lehet amúgy jönni simán a 32-vel is, de inkább egy rendszer mellett.
(#57353) CPT.Pirk
Több helyen is írták, hogy ezzel megy, de ezek szerint még sincs vele minden rendben.
-
taip
senior tag
Ha már az olcsóbb kategóriában nézelődünk, akkor szerintem az LG G-Pad 8.0 Wifi elég jó árban van (52-55e).
Csak ebből a 4G verzió gyakorlatilag nem kapható itthon, és egyébként is 78-80e körül lenne, annyiért meg már nem olyan jó vétel szerintem. Nem lenne egy időtálló vétel, az 1GB RAM és 1,2 GHz SoC mellett úgy érezném, hogy már rögtön el is avult.Ezért gondolkodtam a Sony-ban, mert az elég erős, szerintem 1 év múlva sem lesz használhatatlanul lassú. (És szerintem rohadt jól is néz ki.
)
-
taip
senior tag
Igen, sajnos nagyon nagy az árkülönbség, ráadásul én úgy vagyok vele, hogy ha már mobilnet, akkor ne 3G legyen, hanem 4G. Csak sajnos ezzel néhány db-ra szűkítem a lehetséges tabletek számát.
Megint csak az én egyéni szoc. problémám, hogy hiába van okostelefonom, a net előfizetéses SIM kártyám a tabletemben van, szóval inkább a tablet osztja a netet a telefonomnak, mint fordítva. És elsősorban olyanokra használom a tabletet, amihez kell az internet otthon/munkahelyen kívül.
De mivel még nem találtam meg az ideális jelöltet a céljaimra (8" + LTE), ezért használom a régit (7" + 3G).
-
q2w3
senior tag
Semmi gondja sincs. Még 5.0 kicsit laggos volt viszont dec 23án kiadták rá az 5.0.1et és azóta hasít. Hát nekem 5 nap volt Franciaországból, de most németben is ugyan annyi, onnan 3 nap alatt kb megjön. Max Z3at tartanám mellette egyenrangúnak, de én már baromira meguntam a sony felületet és inkább 20al olcsóbban ezt választottam + beépített stylus + Nvidia GRID + Gamestream. Szerintem legjobb 8as tablet a piacon.
-
q2w3
senior tag
Én amazonon kis akció keretében 90ért tudtam venni Nvidia Shield Tabletet. Ha Galaxy Tab S-t meg Z3-at néztél, akkor ez még véleményem szerint jobb is. Erősebb akksi, igaz játék közben merül, de amúgy jól bírja, minden fut rajta, nem melegszik, masszív és nincs olyan érzésed hogy kettétörik a kezedben. És kb nexus után leginkább STOCK android.
-
tjb007
nagyúr
Az iPon, és az Aqua is forgalmazza (többek között).
(#57008) hans989
Olyat, ami ajánlott is lenne ennyiért nem kapsz.
(#57009) villamos
Ha az Alcor Access O819M (fontos infó) normál SIM-es, akkor az, ha viszont nem, akkor meg semmi. Gyakorlatilag ma már szinte az összes 3G-s modell micro SIM foglalatos, az itthon elérhető minimum 16GB-os modellekkel is ez a helyzet.
-
cidalain
veterán
Nalam 500 a szabad inditaskor, es hasznalat kozben meg 2-300 elfogy ebbol, van tartalek. Nem akarok vitatkozni, de ez egy atlagos tablet hasznalonak boven elegendo. Ha ez valakinek nem eleg, akkor extrem felhasznalo, aki rosszul merte fel az igenyeit, es ehhez merten nem a megfelelo tabot valasztotta. Neki nem megfelelo, de nem azert mert a tab szar, hanem mert nincs kozos halmaza az igenyekkel.
Ugyanez a vita mindenben megvan. Nezz be az Lcd teve topicba, ott aztmondjak hogy 55" es 400e alatt nem erdemes tvt venni mert szar.
Aki egy autoval 200-zal akar menni az persze hogy szarozza a szuzukit, de aki csak 70 elzotyogne a boltig, annak untig eleg, sot 1000x jobb a babettanal
Es ezt az irast nem vitainditonak szanom, hanem inkabb azert hogy a tabletvasarlas legfontosabb kerdese a mire fogom hasznalni. Ha itt valaki alulbecsul akkor kinlodas lesz. Ha viszont a penz miatt ad lejjebb az igenyekbol, akkor is kilodas lesz. De mindket esetre igaz, hogy rosszul valasztott. Es mint mindenben ittis feltetlenul igaz az, hogy eroteljes felhasznalashoz az arlista tetejerol kell valasztani, ami 2-3-szor dragabb mint az atlag. Vqgy 8-10-szer dragabb mint a legolcsobb
-
törölt tag
Az LG rendszere elég jól optimalizált, meglepően jól fut 1Gb rammal is.
Nekem a 7"-os g pad van, szintén s400 + 1Gb ram + HD felbontás, de nincs rá panasz egyelőre.Néha még reszponzívabbnak is érzem a telefonomnál, pedig az 2Gb ram, erősebb (bár régebbi, s4pro) SoC, igaz FHD felbontás mellett.
-
cidalain
veterán
Nem tudom, nálam 550 mega foglalt szokott lenni, erőteljes használat közben, tehát van tartaléka. Illetve több tablet megfordult a kezemben, de pont az LG az, amelyik nincs teletömve minden szar alkalmazással gyárilag.
Mindenesetre lehetett egyedi hiba is esetedben. Legalábbis eddig semmi ilyesmit nem tapasztaltam szerencsére az enyémen -
cidalain
veterán
Gpad-os lassulást, problémákat amiket írsz én nem tapasztaltam, pedig már belaktam.
Ez szerintem egyénfüggő, nálam a win98 sem fagyott sose, valakinél meg mindigArra akarok kilyukadni, hogy mivel teljes user szabadság van, ezért tele lehet annyira pakolni minden rendszert hogy az szar legyen...
-
tjb007
nagyúr
Tarthatod parasztvakításnak, de attól még nem lesz az.
Alapból hátránnyal indul egy olyan gyártó modellje, ami -elnézést a szóhasználatért- tele van a gyártó erőforrás zabáló szarjaival, szemben azzal, amin a teljesen alap rendszer fut. Ez az LG készülékeire hatványozottan igaz, a GPE változatokkal például semmi gond nincs.
Lehet tényleg jobb lenne, ha a Google megszabná a gyártóknak, hogy csak stock rendszerrel kerülhetnek piacra a készülékek, aztán akinek szüksége van az extrákra letölti majd magának.(#47461) laszlohu
Mivel csontra ugyanolyan SoC van mindkettőben, ezért elég érdekes lenne, ha nem lenne benne.
-
Köszönöm, este elolvasom majd a véleményeket az Amazonon...
Igazság szerint csábító ez a Dell, még próbálok jobban utána nézni. A gariztatás nehézkes, az biztos, elvileg járnak közeli rokonaim USA-ba, csak ilyen szempontból nem elég sűrűn... (persze kiküldeni ki tudom a kinti rokonoknak...) Te hogyan oldod meg (reméljük persze, hogy nem kell)? -
tjb007
nagyúr
A Clover Trail/Clover Trail+ platformnak speciel már nincs jövője, az Intel elég szépen le is csípett az árából, az ASUS új telefonjaiba is ezért került csak (ők még ezen felül is kaptak kedvezményt, szinte ingyen volt nekik).
Jövője meg tényleg van az Intelnek ezen a piacon, de ezt a jövőt én nem az Androiddal, egy „gyárilag” ARM-es rendszerrel képzelném el, amihez semmilyen pluszt nem tud hozzáadni az x86-os processzoraival.(#46792) secler07
Alcor Zest D714I, Prestigio MultiPad 7.0 HD
-
gps76
őstag
Na itt az összehasonlító videó:
LG Gpad 8.3 vs Dell Venue 7 -
parandroid
félisten
1 hét használat után (Dell Venue Pro 8):
- "Ha nem csak a metro felület van használva ,ujjal szinte használhatatlan olyan pici minden rajta"
Ennyire azért nem kritikus a helyzet, vagy csak nekem vannak kissebb ujjaim, de tény, hogy van még mit fejleszteni a Windowson, ha tabletes oprendszert akarnak belőle csinálni - ott a droid és az alma példája, igazán nem lett volna annyira nehéz erre felékészülni. Én átállítottam mindent 'nagy ikonok'-ra, az sokat segít, de a hozzá adott MS Office programokat még nem próbáltam ki (nincs még billentyűzetem), gondolom ott is lesznek azért majd gondok. Hiába, a 8", az 8", mondjuk fel voltam rá készülve.
- "ráadásul a szeme is kifolyik az embernek"
Lehet, hogy túl régóta használok már mobil eszközöket, vagy csak jó a szemüvegem, de nekem ez nem okoz soha gondot. Tudom, majd fog.
- "A metro felületen sok hasznos program van alapból,de ezeken kívül szinte semmi más nem tölthető le ingyen."
Tényleg nem sok hasznos appot találtam én sem, de ez egy PC, azt telepítesz rá, amit akarsz, aztán lehet ikont rakni a metro ui-ra is. Tény, hogy hatalmas kihasználatlan potenciál van még ezen a területen, én optimista vagyok, amilyen ütemben jelenleg terjednek a windowsos mobileszközök, ez szerintem nagyon hamar fog változni.
- "Nincs egy normális böngésző rá az ismertek közül,amit ujjal lehetne vezérelni,akad mind az exploreren kívül(én meg nem szeretem ezt)."
Eddig használtam a gyári IE-t, most került rá egy Opera, eddig nem okozott egyik sem gondot, akadni nem akad, böngészőben meg tipikusan az egyszer bökök, és kattan dolog működik, úgyhogy nem vagyok benne biztos, hogy értem a problémát.
- "Egyszerűen nem lehet úgy kikapcsolni,hogy ne szívja az akksit.(szerintem 1 hét alatt 0-ra tudna merülni teljes kikapcs után)."
Ez viszont tényleg probléma: ha csak lealtatom este a gépet, akkor reggel már be sem tudom kapcsolni. A teljes kikapcsolást csak tegnap este próbáltam ki, ráadásul fel sem volt teljesen töltve, kíváncsi vagyok, mi lesz, ha bekapcsolom (próbálom bekapcsolni
). Erre kell találniuk valami megoldást, mert ez így valóban súlyos, és ezek szerint nem csak a Dellnél áll fenn a probléma. A másik dolog, hogy elég komoly tempóban veszi fel a töltést, elég durván melegszik a töltő, és a készülék (gondolom az akku) is, ami nagyon nem tetszik a hoszzútávú kilátások tekintetében.
Mindezek ellenére én összességében eddig elégedett vagyok a készülékkel, fenntartásaim amúgy is voltak, de tekintve, hogy már a laptopokat is untam (bár szubnoti volt, de hangos, nagy, nehéz, kényelmetlen a képernyő-test kialakítás miatt, ha csak böngészett az ember, ráadásul abban is gyorsan halt az akku), és minél nagyobb mobilitásra vágytam, eddig hozta az elvárásokat. Persze egy hét még semmi, majd én is visszanézek egy hónap múlva.
p
-
z0d1AK
nagyúr
Az a baj, hogy a 8"-os kategória androidos fronton még nagyon a kínaiaké, azaz 4:3-as 1024x768 pixeles kijelzőt kaphatsz csak, MediaTek, Rockchip, AllWinner, esetleg Actions belsővel 50 alatt. A nagy gyártóknál szolidabb a kínálat és jellemzően 16:10-es, vagy 16:9-es kijelzővel. Ilyen a Galaxy Tab 2 8.0, a Yoga Tablet 8, MeMO Pad 8 és a G Pad 8.3.
Ebből kettő ugye már nálad is volt, míg a másik kettő nem feltétlenül neked való. Az ASUS túlárazott, a Samsung meg kevés lesz neked.
A pletykák szerint készülhet egy Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 amit a jövő héten, a CES-en mutathatnak be talán. Ez már akár jó is lehet, bár a hardverről egyelőre nincs sok információ, csak annyit tudni, hogy 8,4"-os kijelzője lesz. Bár az ára sem biztos, hogy 60 ezer lesz, inkább tippelnék legjobb esetben is 100 körüli nyitó árat, függően attól, hogy mennyire próbálkozik megfogni a piacot a Samsung.
A nagy márkák között van még egy 8"-os a Dell Venue 8, ebben Atom proci van, 2 GB RAM-mal, HD kijelzővel. Ez talán nem olyan rossz és nem is drága, igaz, Magyarországon nem kapni. Egy ilyet próbálok még Vegasban én is felderíteni, hátha találok, mert jó ára van. Majd max utána átveszed ezt is.
-
SUPREME7
őstag
1 hónapja még ajánlgattad a nexus 7-el szemben
Nemrég írtam, hogy tényleg baromi gyenge anyaghasználat, bár ez nem azért van mert alcor, hanem mert egy brandelt kínai motyó (chuwi v88), mint a legtöbb nem "nagy márka". De ettől tud olcsó lenni, és amíg van garancia (ugyebár az alcornál 2 év) addig ez a nagy hibaszázalék nem akkora gond. Én meg speciel elsőre kifogtam egy egyelőre (kopkop) hibátlan darabot. Szintén írtam korábban valakinek, hogy meg kell nézni a wayteq 79qci topikot, egyfolytába a wifivel küzdenek meg egyéb hibákkal, tehát az itt folyamatosan ajánlott cucc is egy szériahibásnak mondható darab, és drágább is az alcornál 1 év garanciával....
Meg hát azért na, elég erős dolog csípőből leszarozni az összeset.
-
adeak
csendes tag
Én már láttam egy példányt, ami több mint egy hónapja hibátlanul működik, napi kb. 2 órát. Használat: filmek, net, .pdf magazinok, újságok (nem játszom). A gép szépen össze van rakva, wifi rendben, még nem találtam olyan funkciót, ami ne működne, kijelző szép. akku jó.
Típus: Alcor Zest 933R, 4.2.2-re frissítve. -
mexel
veterán
Na megnéztem néhány tab-ot. Sajnos Wayteq-ot nem találtam kirakva sehová, kipróbáltam a Prestigio-t, az Alcort és a Concorde Tab Slim-et. Úgy néz ki hogy a 7"-t elfelejtem, nem tetszenek a kijelzőik, nem szépek a színek, az IPS-es 1280-asoknak pedig igen kicsi az ikon és minden egyéb méretük. A 7,9" lesz az igazi, azon éppen jól látható minden. Ami tetszett működésre, az az Alcor Zest Q813i. A képe szép, mondjuk nekem a 8" környékén már jobban esne kicsit nagyobb felbontás, azért néha pixeles a kép. Sajnos mindben ilyen van, csak sokkal drágábban van jobb felbontású kép. Azért lehet élni vele. A színek szépnek tűntek, és az Alcor gyorsnak is tűnt. Könnyű a gép, de az összeszerelése nem nagyon tetszik, kicsit olcsó kinézetű, a keretnél érdekesen álló darab. A Prestigio-ból az 5785C-t próbáltam (MultiPad 4 Quantum 7.85) ez valahogy nem tűnt olyan gördülékenynek, és a fogása is más volt. Az összeszerelés szebbnek tűnik, de valahogy ez sem az igazi. A képe talán kicsit kékesebb mint az Alcor-é, az alcor színei szebbek voltak nekem.
A Concorde Slim külsőre tetszik, kis vékony, de a rendszer színei amik voltak, azok borzalmasak. Valami fehéres hátterű rendszer volt rajta, barnás- rózsaszínes ikonokkal, stb. Pedig a kijelzője annak is szép. Gyorsnak is tűnik, de arról nem túl jókat hallottam ezért az kimarad.
Sajnos Wayteq-et nem láttam. Azt hiszem az Alcor mellett döntök, mégpedig a 2gb/16Gb miatt, a 2 év gari miatt és az 5000-es akksi is tetszik. Ez a 3 tulajdonság ami miatt talán az éri meg legjobban. Mindegyik típusnak vannak hibái, így bármelyiket veszem foghatok ki rosszat is, de akkor legalább a legjobban felszerelt legyen az.
Az Alcor egyébként abszolút röccenésmentesen futott ahol próbáltam, anetezés nagyon gyors volt, nem találtam zavaró dolgot.Ami dilemma: a Q813iX kb 10000 ft-al olcsóbb, és 2giga helyett 1 gigás. (a 16/8 nem érdekes mert bővíthető ha kell, de szülőnek a 8gb is elég lenne)
A kérdés, hogy vajon netezés és alap játékok, Youtubozás közben észre lehetne-e venni hogy "csak" 1 giga ram van benne? Lehet hogy az a gép érné még meg jobban. (3db-ot kell vennem, 3 db-nál az egyik már féláron lenne szinte)Nagyjából ezek az első benyomásaim. Mondjuk még megnéznék szívesen a Prestigiótól 1-2 típust és a wayteq-et is ( bár ez az 1 év gari miatt má inkább kiesik) de sajnos nem sok helyen lehet ilyesmit nézegetni. Főleg régebbi modellek és márkás darabok vannak kiállítva)
-
tjb007
nagyúr
Ez a készüléken lévő szoftver hibája, nem a chipseté.
Az meg, hogy nálad mindegyik így viselkedett szimplán pech. Butaság lenne ez alapján általánosítani (főleg úgy, hogy nem fedi a valóságot).(#43070) Tannhauser
Itthonról ez: [link]
Kínát/külföldet passzolom az USB-s töltés miatt.
Az USB-n keresztüli töltés meg nem a kijelzőmérettől függ. -
Gzolo
senior tag
Nekem van egy Quantum-om, így lebeszélnélek róla. Sajnos annyira masszív lett a cucc fém háza, hogy teljesen leárnyékolja a wifi-antennát. 3-4 méterre a routertől, ha már van egy fal, akkor használhatatlan, épp most megy a Prestigio szervizébe, mert Edigi csak úgy hajlandó cserélni más típusra, ha először ők rámondják az áment.
A1-810-ről írnál kicsit részletesebben? Mert ha megítélik nekem a cserét, akkor az az egyik lehetséges jelöltem.
-
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
Igazán nekem az árral lenne problémám.
Nem feltétlenül fizetnék ki sok (35.000 Ft) pénz egy tablet-re.
A lányomnak egy olyan érintőképernyős eszköz kell amin játszhat (és nem a navigációmon),zenét hallgathat, esetleg youtube videónézés.Két három hónap vagy egy fél év és úgy is megunja.
És akkor ott fog porosodni a polcon mint a kvarcjátéka (amit negyedévente elővesz) vagy a netbookja (amit már eladtunk).Minket szülőket meg nem igazán vonz a tablet.
Van laptoppunk ha kell valamire (utazás).
-
Bocs felre ertettelek, amit te irsz az a funkcio egyes telefonok szofverebe van beleirva pl sony is tudjak,de ezt nincs lehetosegem kiprobalni, mert egyenlore egy symbis nokiat hasznalok. Nalam a bluevpn-t a kenyszer szulte, mivel a nokia csak ibbs ad-hoc wifit tud letrehozni amit a droid nem ismer, igy erre a megoldasra kenyszerultem. Ha maskent nem megy ezt a modszert te is hasznalhatod, a bluetooth nem eszik sokat, beallitani meg a tabon kell az apn nev megadasaval...
-
-
Gzolo
senior tag
Lassan 2 hete van nálam egy Quantum, majdnem azt mondom rá, hogy best buy, de sajnos a wifi beárnyékolja ezt a jelzőt.
Pozitív:
-példás az összerakás minősége, nagyon egyben van a gép, fém az egész
-gyönyörű kijelző (felbontáshoz mérten), nagyon erős fényerővel, végtelen betekintési szög
-Rk3188 erős, 1 gb ram is elegendő. Antutu 17.000 pont.
-Játékteszt: Minion Rush jobb grafikával simábban fut, mint a mobilomon (Lg L9), Dead Trigger 2 high-on megy.Negatív:
-a wifi nagyon hektikus. Itthon egy 2 antennás Tp-link router van, van, hogy 2 falon át is használható a net a tabbal, van, hogy 0,1 megával jön csak.. Ugyanitt a telefonon 21 mega a net. Érthetetlen okból, néha a tab becsatlakozik, de adatforgalmazás nincs. Wireless Signal Info-val bemértem, elvileg a tab is ugyanolyan erősséggel fogja a jelet be, mint a telefon. Speedtest-tel szoktam néha mérni a sebességet, és arra lettem figyelmes, hogy a tablet feltöltési sebessége minden esetben sokkal jobb, mint a letöltési.Valami a wifi-t kezelő szoftverben nagyon el van szúrva, ha ezt kijavítanák, maximálisan elégedett lennék a készülékkel.
Akkor javaslom neked megvételre, hogyha a használati helyen a routerre jó rálátásod van, vagy nincsenek vastag falak.
-
a.t.t.i.
senior tag
Nekem van egy prestigio quantum 7,85,de a böngészéssel gondjaim vannak.Már 5 böngészőt kipróbáltam,de mind időnként befagy,megnyomok valamit,és van hogy percek múlva veszi az "adást".
Nem tudom mit lehetne vele csinálni.opera,boat,firefox,gyári,next,chrome...ezeket próbáltam. -
tjb007
nagyúr
A belső tárhely méretében (8 vs. 16GB).
(#42441) AxBattler
Csak a Diamond 7.85 3G-s verziójában van másik SoC (MT8389), a Wi-Fi only változatban ugyanúgy RK3188 van, mint a Quantum 7.85-ben.
(#42446) senki11
A kínait úgy érted, hogy Kínából is rendelnéd meg ?
(#42449) Sanyabá
Ajánlott.
(#42450) Peat
Egyelőre nem valószínű.
-
Thx a segitsegert, amugy amiatt krdeztem hogy mennyire gyors, mert nalam samu p5110 , hat nem egy sebesseg bajnok ennek a pdf-nek a megnyitasa.
Sodokan
Az mindegy mikori, mennyi idos a tab egy factory reset jot tehet neki, mert lehet hogy telepitettel olyan appot ami megkavarta a rendszert es a fr ezt helyre teszi, ha ez nem segit akkor ujra flasheles , hatha az uj romban javitva van a fagyasokat okozo hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest