- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Sajnos klasz, hegyes cerkat csak a Note-hoz lattam eddig, de az nem megy a mezei szenzorokkal. Vagy legalabbis a telefonommal nem ment. Bar mit is jelentsen ez....
(#27010) hun_gery válasza tvamos (#27006) üzenetére
Amikor az Aurora II-t megvettem, 7"-IPS-Dual Core tablet nemigen volt mas. (Mondjuk a mai eszemmel, inkabb GT-P6810-et vennek, de most mar az sem franko.) Akkoriban az RK3066-rol sem lehetett jokat olvasni. Raadasul nekem (CM10-et hasznaltam) nem a SOC-pel volt a bajom, hanem minden massal. Mar maga az zavart, hogy fozott ROM-mal megy csak, raadasul az erinto panel kritikan aluli volt, annak ellenere, hogy azt irtak, ezt a problemat sw megoldjak. (Persze, nem sikerult.) Persze ettol meg lehet, hogy igazad van abban, ahogy minositesz engem! -
keszo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest