- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
-
Chaser
legenda
válasz
tvamos #21774 üzenetére
Az árérzékeny felhasználókra gondolva linkeltem
1-2 hete még valaki azt írta 7-esben nincs olyan SoC, pedig elég sok van. Még olcsóbban is TN panellal.
Érdekes, tegnap linkelte valami a myaudio 1016dc topikba az egyik Cube-ot, ugyanaz a gép, talán hátlapot kivéve. Nyilván ide a jobb darabokat szállítják. -
Krissz5435
aktív tag
válasz
tvamos #21765 üzenetére
Hát igen, én is ezen vacilálgatok, de amilyen szerencsés vagyok tuti vissza kell küldeni. Asszem marad mégis a cc. Igazából a ghoo nem lenne rossz, csak a hivatalos oldalon nincs pl 7000s és a sima is csak 2.3-as androiddal van feltüntetve, de gondoltam hátha ez apróság. Mint kiderült mégsem. Köszi mindenkinek a segítséget.
-
tjb007
nagyúr
válasz
tvamos #21710 üzenetére
Ha 35e forint lenne az ára én is inkább lebeszélnék róla mindenkit de vannak akinek megfelel ez is, legfőképp azért mert ennél többet nem tudnak (vagy csak szimplán nem akarnak) rászánni.
Ez most jelenleg egy egész jó ajánlatnak számít ha a hazai piacot nézzük.(#21711) szente
"eléggé jó áron vannak a cuccok, legalább is az SE LiveView az biztos"
Látom nem csak nekem akadt meg rajta a szemem
Épp azon morfondírozok, hogy vegyek e egyet vagy sem. -
hun_gery
aktív tag
válasz
tvamos #21595 üzenetére
gadgetgreats paypal checkout egyébként nem olvastam róluk még rosszat.
-
didros
senior tag
válasz
tvamos #21566 üzenetére
Nem OT szerintem. Nekem is tetszik ez a kis eszköz, jó a koncepció nagyon. Viszont már úton van a tabletem, így nem sok értelmét látom. Szerintem csak azoknak való, akiknek még nincs tabletjük estleg nincs hdmi kimenet a tabletjükön. Vagy tud ez valami extrát, amit egy hasonló chipes tablet nem tud?
-
tjb007
nagyúr
válasz
tvamos #21498 üzenetére
Igen, ugyanaz van benne és nem csak BT de még GPS is van benne.
A garancia az valóban sarkalatos pont de eddig is volt aki megvette Kínából ennyiért a SmartQ tabletet.(#21500) CHIPman
Hogy JB alatt mi van azt nem tudom, ilyen irányú tapasztalatom még nincs de ICS alatt azoknál a tábláknál amik itthon forgalomba kerülnek (csak más brand alatt) nem igazán szokott gond lenni, a népszerűbb alkalmazások elérhetők mindenféle buhera nélkül, szóval nem gondolom, hogy ez abban az esetben másképp lenne.
(#21522) afgk2012
Ha egy olyan monitorba dugod be aminek:
A; nincs hangszórója
B; nincs HDMI portja
C; előbbi kettő együttesen
D; van hangszórója de nincs HDMI portja ezért átalakító kábelre lesz szükség
akkor sehogyan sem lesz hang.(#21534) A Zéé
Itthonról ConCorde tab ONE (br. 24e forint), Kínából meg van egy rakás ami ezeknek az elvsárásoknak megfelel.
-
válasz
tvamos #21363 üzenetére
Köszi a cikket, átrágom, még nem találkoztam vele.
(#21365) Tim82
Már nem tudom milyen készülék lenne a megfelelő, lehet hogy nem is az Ipad lenne az én cumóm. Kicsit röghöz kötött vagyok, tetszik a windows fájlrendszer, gyakorlatilag 20 éve wines vagyok, lehet nem tudnék megbarátkozni az új rendszerrel, bármilyen jól optimalizált.
Mondjuk élőben is jó lenne megnézni, kicsit még utánaolvasok a dolgoknak. -
Crytek
nagyúr
válasz
tvamos #21363 üzenetére
Gépen kívül nem költök másra ,tehát sítúra ,nyaralás stb ilyenek nálam nem léteznek!
Elvből nem veszek apple cuccokat én ha veszek valamit nem egy logoért akarok fizetni.
Cube megmutatta hogy 53ezerből is egy jó gépet lehetne legyártani csak hát sajnos a full bovli ócska szar cuccok kerültek bele hentes kezek által.
Olyan emberről nem is halottam (talán Chuck norrisnak van 1 db
) akinek nincs valamilyen hibája a cube-al.
- Gyenge hangszóró (ezt a füles megoldja)
- Wifi vevő oltári gyenge egy pár perces youtube videó nem lehet végignézni mert állandóan megáll és tölt.
- Bevilágítási hibák
- Halott pixelek
- Nálam az otg kábelt csak félig tudtam berakni és néha kiesett
- USB-ről másolás sem teljesen 100%-os mert sokszor megszakad az átvitel. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
tvamos #21251 üzenetére
Igazából a kijelző ráadásul sima TFT-LCD, valamint emlékeim szerint az akkumulátor sem túl nagy. Emellett legutóbb 250 dollár körüli árat lehetett hallani. Persze az kérdés, hogy lesz-e kapható egyáltalán hazánkban. Véleményem szerint nem jobb ez, mint a Nexus 7, az Acer is még az N7 bemutatása előtt jelentette be a készüléket, aztán mióta tudjuk, mennyi a Google tablet, hallgatnak a tajvaniak.
-
Chaser
legenda
válasz
tvamos #21238 üzenetére
Annyiból össze lehet hasonlítani, hogy azokon van. De nem kell messzire menni, itthoni wayteq 35k-s tabon is van hdmi és sd slot, ennyi. Te nem használod, én használnám meg velem együtt még sokan.
Nem vettem még semmit, ha a vámosok úgy látják hogy ez nem érdemes arra hogy kibontsák pont az ő bajuk, nem az enyémÉs ha már lelkiismeret furdalás, az legyen olyannak aki nyakkendőben tevékenykedik és milliókat, tízmilliókat sikkaszt többek között a te és én pénzemből is
-
tjb007
nagyúr
-
devast
addikt
válasz
tvamos #20667 üzenetére
A nagyobbat(nehezebbet) huzamosabb ideig a kezedben tartani nem kényelmes. Ha csinálnának 300 grammos 10"-os tabletet jó akku idővel, simán használható lenne.
Vagy csak én vagyok ilyen rinyálós, hogy begörcsöl a kezem ha fél-1 óráig tartani kell egy 350-400 gramm fölötti tabletet ? -
Oldman2
nagyúr
válasz
tvamos #19798 üzenetére
Már csak egyetlen adat hiányzik róla, hogy mennyi a memória benne? Ár alapján gondolom csak 16GB, ami nem sok. El lehet ennyivel is lenni, de szerintem min. 32GB kell.
50-et talán megér, de egy dologgal nagyon légy tisztában: egyre kevesebb program fut rajta, az újabb menő progikhoz kell minimum az iPad2 vagy a retina kijelző.
Nekem egy 64GB-os 3G-s volt legutóbb, 80-ért vért izzadva tudtam eladni.
Ja, a legföbb problémám a készülék nehézsége volt, sokalltam azt a több mint 600 grammot. A legközelebbi tabletem max. 400gr súlyú lesz. Ez az egyik sarkalatos elvárásom.
-
hdman
őstag
válasz
tvamos #19700 üzenetére
Szerintem nekem ez a Tegra3-as Toshiba lefedné az igényeimet, de sajna nem ips a kijelző. Aztán ott van a transformer tf300 ami dokkal és ips kijelzővel szerelve tök ugyanaz 130-ért. Annyit viszont elvből nem akarok érte adni, meghuztam egy határt 100nál.
Először 60k volt ez a határ, de mivel hosszabb távra keresek egy erősebb gépet, és szinte csak otthon használnám, ezért kell a 10". Folyamatosan nőttek az igények, szóval már 100-nál vagyok és még ez sem elég...
-
albinolynx
senior tag
válasz
tvamos #19672 üzenetére
Oh, nem vagyok HC excel felhasználó. Adásvételek nyilvántartására használom, elég primitív módon. Ne kövezzetek meg, most jutott eszembe, egy ideje a google excel-jét használom...
Aurora II így elsőre tökéletes is. Gondolom kamerája jó sz@r. Akksival hogyan bánik? Play-ről megeszi a programokat? Kernel, rom cserélhető esetleg? ICS miatt van magyar nyelv is ugye? (engem nem zavar, barátnőm tudná értékelni, bár nagyon fejlődik)
(Privátban elküldhetnéd honnan rendelted.)
-
Bagira01
veterán
válasz
tvamos #19573 üzenetére
Kacsingattam afelé is. Igazából Bluetooth-ra nincs szükségem, hátlapi kamerára szintén nincs. Nagyobb felbontású kijelző, erősebb akku, jobb wifi adapter, fém hátlap lenne amik nagyon tetszenek. Ha RK3066-al lenne szerelve akkor nem is lenne kérdéses. Az a 10k nem kevés pénz
. A másik, meg, hogy csak hónap végén lesz belőle, szóval legjobb esetben is csak szeptermber közepére kapnám meg
-
tjb007
nagyúr
válasz
tvamos #19451 üzenetére
Akik naphosszat szeretnek gyönyörködni ezekben a pontszámokban azoknak biztosan jó de azzal, hogy az órajelet megemelték biztosan jelentősen megnőtt a fogyasztás is (bár gondlom nem tartósan járatják 1,7GHz -en, csak a teszt kedvéért húzták fel).
(#19453) dugesz77
Az L2 cache a valóságban is 512kB az RK3066 -ban is. Mondom, ahány oldal annyiféle verzió.
(#19454) laszlohu
Lesz abból Q4 is és inkább az Exynos 4412 -re fog hasonlítani aminél még jobb is lesz mivel ez már 28nm -es, nem 32 mint a 4412.
(#19455) z0d1AK
Majd csak jövőre, meg azok inkább telefonba fognak menni.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tvamos #19438 üzenetére
Nem tudom, hogy van megírva az AnTuTu, de ha egy program úgy van megírva, hogy csak egy magon fusson, akkor a két- és négymagos is elvérezhetne egy maggal akár egy valóban egymagossal szemben. Persze az AnTutu normálisan fel van készítve a többmagos kezelésre. De már az előzőeket is csak tippre írtam, illetve józan paraszti észre, úgyhogy nem szabad készpénznek venni, csak merengek magamnak.
-
idegbaj
csendes tag
válasz
tvamos #19309 üzenetére
Hali.
Az igazság az h nemigazán érdekel mit szeretnek a kínaiak meg mit nem.
Ezt most nem bunkóságból írom. Mert ez így van, és megbántani sem akarok vele senkit de ez attól még tény.
A másik meg miaz hogy köteles vok előre fizetni h ő nejárjon rosszul. De mivan ha behúznak?
Valszeg ez őket nemfogja érdekelni. De én sem szeretnék rosszul járni hamár fizettem a termékéért.
És sztem ezt akárhonnan is nézzük az üzlet nekik kedvez nem nekem.
Mert nekem előre kell fizetni, hol a gari arra h megkapom azt amiért fizettem?Csak ezért akarok utánvéttel semmi másért.
-
Bagira01
veterán
válasz
tvamos #19205 üzenetére
Csak akkor még nem láttam a hdmi-s ICOO-t ami csak másfél dolcsival drágább
Most vagyok meglőve, hogy melyik a jobb. Mert hát a hdmi se lenne rossz, meg videtelefonáláshoz az 1.3mpx-es front kamera
Illetve azt olvastam, hogy az A10-be magasabb órajelen fut a gépu és a proci is magasabb órajelű mint az ainol-é.
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
tvamos #19168 üzenetére
Biztosan rá lehet hegeszteni de túl sok értelmét nem látnám. Ha már Android kell akkor inkább vennék egy AMR -es gépet amiben nem pörög a ventilátor, nincs 1kg -os súlya és közel 2cm -es vastagsága.
(#19175) Pribi
WayteQ xTAB-100is de ha még az akciós 45e forintos MyAudio -ból akkor az is megfelelne azokra amiket írtál.
-
nightmare13
őstag
válasz
tvamos #19169 üzenetére
A Microsoft ha jól tudom, szándékosan tolta el az asztalihoz képest a megjelenést.
Atomos helyett lehet érdemes megvárni az AMD üdvöskéjét, multimédiás teljesítménye mindneképpen jobb lesz.
Android x86-os kiadását is ígérték anno, kb egy időben a Win8-cal, azóta nem tudom mi van vele. Ilyen sufnis átültetések már voltak EEE PC-hez készült változatok formájában, kicsit bátyám is használta, de még nem volt tökéletes szegény.
-
Markgx10
őstag
válasz
tvamos #19147 üzenetére
Nekem korábban volt sima Elf-em, ami nagy csalódás volt sebességre és a kijelzőre is, ezért döntöttem úgy, hogy csak IPS-ben és csak két magosban gondolkodom. Ilyen szempontból óriási előrelépés az ICOO ICOU7, mind a kijelzőt, mind a böngészést (nagyítás stb) tekintve, sajna ennek meg eddig a leggyengébb a wifije, a wifi melletti szobáig van az, hogy úgy tudok netezni, mint az álom, ha még 3 métert arrébb megyek, már szörnyű.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
tvamos #19082 üzenetére
Tényleg nem egy nagy élmény egy kínai billentyűzetes tok használata.
Viszont azon sem kéne sokat fabrikálni, hogy használható legyen. Csak merev zsanér kéne, hogy ne dőljön el, meg micro USB csatlakozó.
De ez nem tok lenne, hanem elvileg egybe van építve. Esetleg dokkolva. Még nem tudni. Meg nem is lenne Transformer árban
Viszont ilyen koncepció még nincs külföldről sem tudtommal, csak valami nagyon trutyli hardverrel. -
laszlohu
addikt
válasz
tvamos #18956 üzenetére
Ha nem lenne fontos az 5", akkor inkább ez a 7" -es :
TJB korábban linkelte, és nekem nagyon megtetszett :
Modecom Freeway , a neve, de van ahol csak simán Freeway -ként hivatkoznak rá
Van hozzá ICS is és GPS is,
a linkelt oldalon alul :
support - drivers /software - firmware - nél látható,
hogy van hozzá 4.0.3 - as Android -
Mankó
veterán
-
vamzi
senior tag
válasz
tvamos #18432 üzenetére
nem hinném. Eddig folyamatosan tartották, amit ígértek. Amit bejelentettek, azok szépen sorban meg is jelentek. És igazából semmi extra nincs ebben a gépben, mert egyedül az alaplapja tér el a korábbi modellektől. Tehát a felépítését és külsejét már nem kell megtervezni, kitalálni, legyártani. Mindössze 1 pcb-t cserélnek és kész.
(#18454) Szőröstalpú
Folyamatosan jönnek a frissítések a smart devices termékeire, a k7 pedig a legújabb és legsokoldalúbb 7colosuk, szóval egy darabig biztosan jön a frissítés. JB-t biztosan kapja hamarosan. -
Crytek
nagyúr
válasz
tvamos #18125 üzenetére
Hogy kinézetre nem ugyanolyan az engem nem érdekel paraméterei egyezzenek.A többit meg majd megmondják emailben hogy nem stimmel.
Akkor meg megmondom majd hogy a be nem szerelt alkatrészekből álló szarjukat kikurtam a picsába.Ha nem tetszik nekik akkor elmehetnek a sunyiba.
Ennyi erővel kérhették volna a tokját is vagy a védőfóliát is mert ezeknek ugyanúgy nincs köze a halott aksihoz.
-
mipityu
tag
válasz
tvamos #17790 üzenetére
Bagoly mondja verébnek ... Most nincs mosolygó, mint az előbb.
Olvasd el a hozzászólásodat ,amire reagáltam és az enyémet is és rájössz ...
Azt sem értem mi alapján képzelted bele az én hsz.-embe, hogy jobb az aurora?
Szerinted ki kötözködik? Én nem szoktam és most akármit válaszolhatsz - részemről ez a vita lezárva.Csak érdekességképpen: volt Acer A500-am, de eladtam és _nekem_ az AuroraII jobban bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Netfone
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest