- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
nagyúr
Sziasztok.
Kérdés: valaki próbált mostanában bootloadert nyitni asus márkánál? Van egy unlock tool, ami kb egy éve simán működött (közben visszaraktam a gyári romot, ami visszazárta), azóta hibát dob:
Ismeretlen hiba történt, ami lehet, hogy hálózati kapcsolattal van összefüggésben. Várjon és próbálja meg később.
Kipróbáltam telefonról mobilneten keresztül, raktam vissza gyáriból régebbi romot, google fiókból kijelentkezve mindíg ezt dobja. Elvileg ez az asus oldalról szedi le a boot részt, azt valahogy le tudom szedni kézzel és felrakni valahogy?
Köszi
Fudi -
fudi2002
nagyúr
Néztem, a legtöbb teclast 9.7-esnél Lg paneleket írnak a tesztekben. Az egy jó pont lehet. Én a P98 4G-vel szemezek... Youtube-on keresgélve Cube hibás termékek videói vannak azért (persze arányaiban lehet hogy nem sok), teclast kevesebb. Ez persze nem feltétlen jelent valamit is, de egy kicsit megnyugtatóbb..
-
-
-
fudi2002
nagyúr
Urak segítséget kérnék:
Asus tablet. Rootolva volt, visszament garban, hardveres hibával, javították. Most ugyanezzel a hibával felhívtam az ügyfélszolgálatukat és közölték, hogy a garancia elveszett mivel rootolva volt. A garanciális feltételeknél úgy van megfogalmazva, hogy ha annak telepítéséből megsérül vagy használhatatlan lesz akkor garancia megvonás. Gyári szoftver fut rajta, csak roottal mivel programokhoz kellett. Megint touch panel hiba van. Most ilyenkor?
-
fudi2002
nagyúr
Üdv.
Egy kis garancia tapasztalat:
Itteni ajánlások alapján vettem pár hónapja egy ASUS Memopad fhd Lte 10-est. Kezdett olyat játszani, hogy egy helyen érintem és a képernyő másik felén érzékeli. Aztán ott is érzékelt ahol nem nyomtam. Aztán több érintés esetén 1 stabil volt, a másik két érintés hol érzékelt hol nem, persze folyamatos érintés mellett. Elindult a garanciális procedúra. Jött a futár, no idáig rendben is volt. Kaptam másnap emailt, hogy megkezdtük a javítást. 1 héttel később gondoltam rájuk zörgök, mégis hogy áll a történet. Közölték, hogy pont egy napja jött meg az alkatrész, nemsoká kész. Eltelt egy újabb hét, ismét érdeklődtem. Azt a választ kaptam, hogy pont tegnap jött meg hozzá 3-4 alkatrész, de nyugalom összerakják és 2-3 nap tesztelés után visszakapom ha tökéletes. Újabb hét eltelt, most érdeklődtem megint alkatrészre várunk. 2-19 napot írtak javításra (gondolom munkanapokban) no ez letelt.Azért írtam le, ha valaki ASUSt vesz, vagy reménykedjen hogy hibátlan lesz 2 évig, vagy készüljön fel a legrosszabbakra. Ja, amúgy ez egy 100.000 Ft-os olcsó tablet, mit is várhatnék...
-
fudi2002
nagyúr
Kérdés: androidnál a visszaállítás a menüben az csak a konfigfájlokat törli vagy a titanium backuppal törölt alkalmazásokat is visszaállítja?
-
fudi2002
nagyúr
válasz
antibes2000 #52802 üzenetére
Edigital.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Milka 78 #52789 üzenetére
Ippen kollégámmal beszélgettem tegnap asus padfone van nekije 2db. A fiának tönkre ment a mikrofon a telefon részén, garban 3-4 nap alatt javítódott. Futár jött, javították, futár hozta. Illetve hozzátéve, hogy nem csak a mikrofont, hanem hangszórót és akkut is cseréltek rajta bónusz. (valszeg ők úgy látták ezek is szükségesek) Ez a hozzáállás nekem szimpatikus.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
antibes2000 #52779 üzenetére
Ami miatt az asus memo ltet választottam (az itteni ajánlások mellett) a 2 év gar. Sony 1 év. Ez is megfontolandó tényező.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
tjb007 #52740 üzenetére
Köszönöm az ajánlásod, megvettem a Memopad 10 FHD LTE-t. Nyilván 1 napos tapasztalat még nem mérvadó, de az első benyomások igen pozitívak. Részletesebben írok majd róla pár sort, pl mit bír az akku. A rootolás sem volt egy nehéz feladat, a 4.2.2.-t én jól kiforrottnak és optimalizáltnak érzem rajta. Gps amit próbáltam szupi. A többi később
-
fudi2002
nagyúr
Még egy kérdés tabletvásárlás előtt.
Snapdragon 600 vs Intel Z2560 (memopad 10 fhd)
Sebesség, kompatibilítás, de főleg akkuidő. -
fudi2002
nagyúr
válasz
tjb007 #52474 üzenetére
Én használtam, tuti előtte nem piszkálta feleségem sem
Éreztük hogy melegszik, de melyik nem. Játék közben zöld lett a képernyő és fagyi.
Restart és azóta szar. Próbáltam újrahúzni, azt még recovery üzemben tudja, de az első induláskor is fagy. Ha be is jön, akkor az email alkalmazás leállt és megfagy 1-2 perc alatt. -
fudi2002
nagyúr
válasz
tjb007 #52467 üzenetére
Köszönöm! Amúgy adott egy fagyogatós Yuandao n101-2-es tab. Szted lehet ezzel bármit kezdeni? Szétszedtem, nyákról hőpajzsot leszedve nem látszik semmi égésnyom, de a burkolat a processzor fölötti részen sötétebb volt (talán megégett). A hővezető ragasztó széle is besötétült. Ergo megsűlt vélhetően. Fura, hogy időnként pár percig megy. Vélemény?
-
fudi2002
nagyúr
Kérdés következő tablethez:
Pipo vagy Cube?
Allwinner a80t vagy mtk6592-nek megfelelő vagy rk3288? -
fudi2002
nagyúr
Találkozott már valaki rk3066-as túlmelegedéses halállal?
-
fudi2002
nagyúr
Xiaomi Piston II
Pandáról rendeltem, azt kell mondjam kellemes meglepetés volt. Asszonynak rendeltem, gyorsan mielőtt megkapja leteszteltem. A kihívója egy 16.000 ft-os Sony agybadugós füles volt, egy 30.000ft-os sony mp4 lejátszó társaságával. Azt kell mondjam, ugyan úgy szólnak, a mélyek mindkettőnél szuperek, a dinamizmus is tökjó. Annyi, hogy ez 4.400 Ftba fájt, így majdnem 4db kijön egy sony árán...
Ha a sony 5 év után esetleg megadná magát tuti egy ilyen fogja cserélni...
-
fudi2002
nagyúr
válasz
happymondays #51021 üzenetére
Köszi!
-
fudi2002
nagyúr
válasz
happymondays #51019 üzenetére
Honnan rendelted? Mennyi volt a ára mindennel? Mennyi kijelzőidő?
-
-
fudi2002
nagyúr
Megérkezett a Yuandao N101 II 32gbos táblám.
4.1es droid, gyors nagyon. A felépítése nagyon jó. A kijelző szuper, kis bevilágítás bal lent, alig észrevehető. A wifi kb 5mp alatt csatlakozik, erőssége jó. A legjobb ezek mellett viszont az akku.
Tegnap este 3,5 óra nyektetés, ma plusz 4 óra és még 40% van vissza. Egyszer lett töltve, a gyárban. Ez kb 10 óra simán lesz. Amúgy wifi bekapcsolva folyamat. Ergo igen ajánlott.szerk. 230$ szállítva, no vám, sing post, 14 nap, minideal, antutu 11600 pont
Fudi
-
fudi2002
nagyúr
Kérdés:
Van aki életben látott már "retina" kijelzőt és össze is tudta hasonlítani a normállal?
Ergo ez megérhet 80-90 $-t plusszba? -
fudi2002
nagyúr
válasz
Csygusz #24544 üzenetére
Inkább ész. Főleg, hogy gar nehézkes kérdés ha bibi van. Szal a Yuandao N90II lesz sztem. Az már bevált sok helyen sok embernek. A supportja meg több mint frankó. 1 hónap alatt van mikor 2 Jelly Bean került ki. Ergo foglalkoznak a frissítéssel folyamat... Ez nekem pedig szimpi.
-
fudi2002
nagyúr
-
fudi2002
nagyúr
válasz
GrooveHero #18931 üzenetére
Haladjunk sorba. Nem tűnt esetleg fel ez?
mkm_seller ( 0 )
Tudod mit jelent...
-
fudi2002
nagyúr
A PIPO M1-el én is szemeztem, de nem találtam rendes supportot. Ti találtatok?
-
fudi2002
nagyúr
Windows/yuandao N90 személyes tapasztalata van vkinek? Még ezt találtam ami megfelelne és van értelmes weboldala.
-
fudi2002
nagyúr
Köszi kevertem, ezt megtaláltam, csak nem tudtam vele mit kezdeni
De a fordítóval okés. -
fudi2002
nagyúr
Köszönöm.
Weboldalát megtaláltad? Mert én nem. Már a support miatt. -
fudi2002
nagyúr
Hi
Tudnátok nékem ajánlani kínai táblagépet?
Elvárásaim:
-9.7 col felbontás mind1
-dual core lehetőleg rockchip 3066
-7000-es aksi minimum
-metbízható és jó supportTaláltam i97d,teclast, smartq, cube márkákat. Elsõ kettőnek weboldalát se találtam, cuberól meg vegyes dolgokat olvastam itt. Segítséget és a türelmet előre is köszönöm.
Fudi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest