- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightmare13
őstag
válasz
z0d1AK #20597 üzenetére
Én már egy ideje tudtam, hogy 90 a hivatalos ára itthon, én igazából a 10 forint híján 100 000 és a baráti ár kapcsán írtam megjegyzésem
Igazából nem értem az értékesítési politikát, amit itt folytatnak, hiszen ez az ár majdnem 175%-a az eredeti nettó árnak (olyan ebből kb 30 %-ot tesz rá a vám és áfa), de ha a hivataloshoz nézzük, még az is 156%-a a nettónak. Hiába vannak itt hivatalosan közel 200 000 forintos bruttó átlagbérek, a valóság mégse azt mutatja, hogy ilyen jól élnénk, hogy ekkora felárral kapjuk.
-
nightmare13
őstag
Az Aqua-ba megérkezett a Nexus. A hírlevél kedvenc mondata pedig a következő volt:
És az ára igazán baráti: 99 990
Ez kb 433 dollár
(250 dollár nettó volt az ára
)
-
nightmare13
őstag
Valahogy így értettem, ahogy itt írtad, én eddig abban a tudatban éltem, hogy ezek a "közepes" méretekig terjed az SDHC, de most nézem, még 64 gigás is van. Legközelebb pontosabban, és mélyebben fogalmazok, nem szeretem hülyének beállítani magam, mint ahogy most sikerült
-
nightmare13
őstag
válasz
osztraksajt #20008 üzenetére
Az ugyanúgy SD, az utána lévő tag a méretre utal, mint ruhában S M L
-
nightmare13
őstag
Mindegyik kínai tabnál elég sok a pixeles példány. Valszeg nem a csúcspaneleket rendelik be, hanem a B-ket.
Hardverileg azért talán valamivel jobb a pipo. Majd meglátjuk, nekem októberig még rengeteg időm van
Amúgy az egy tesztet, amit találtam, ott nem volt pixelhibás pont
-
nightmare13
őstag
válasz
idegbaj #19345 üzenetére
Senki nem oltogatott, elmondták neked szépen, nyugodtan, hogy külföldről utánvéttel nem vehetsz. Erre te mindig bevakkantottál valamit. Csodálkoztam, hogy Zodiak ilyen nyugodtan kezel.
Védelemnek ott a paypal: vagy egy bankkártyával kapcsolod össze, vagy csak utalsz pénzt a paypal számládra, és azzal fizetsz. Előre, igaz, viszont ha jól tudom 40 napod van arra, hogy visszavonasd a tranzakciód, így a pénzed se úszik el, ha véletlen gebasz van.
-
nightmare13
őstag
Nem tudom, de valaki észrevette már ezt azt ICO gépet?
Annyi hátránya van, hogy csak sima LCD-t kapott, nem IPS-t, de az ára kompenzál
-
nightmare13
őstag
válasz
z0d1AK #19266 üzenetére
A kijelzőt úgy értettem, hogy ugye most vesznek egy mintát, kapnak belőle hasraütésszerűen mondjuk ilyen eredményeket:
7" 15%
8" 35%
9,7-10,1" 50%Ebből látják, hogy a 7" nem nagyon mozgatja meg az embereket, és így nem is terveznek a jövőben ilyen modellt, szóval így értettem a jövő befolyásolását.
(ha jól sejtem, amúgy a Concorde kérdőíve lehet, legalább is facebookon volt valami kérdőív kitéve) -
nightmare13
őstag
válasz
tvamos #19169 üzenetére
A Microsoft ha jól tudom, szándékosan tolta el az asztalihoz képest a megjelenést.
Atomos helyett lehet érdemes megvárni az AMD üdvöskéjét, multimédiás teljesítménye mindneképpen jobb lesz.
Android x86-os kiadását is ígérték anno, kb egy időben a Win8-cal, azóta nem tudom mi van vele. Ilyen sufnis átültetések már voltak EEE PC-hez készült változatok formájában, kicsit bátyám is használta, de még nem volt tökéletes szegény.
-
nightmare13
őstag
Egyrészt CHIPMan elmondta az egyik felét, vannak WIN7 táblák, de Atomosak, nem bírják sokáig, és nehezek alapjában. x86 procival jönnek majd még az alacsony fogyasztású, C-s AMD APU-val ellátott x86-os winfost futtató táblák.
Viszont hiába jön az ARM Win8, mivel azon nem futnak az x86 programok. Ha átfordítja valaki ARM alapúra, akkor lesznek, igen, de addig hiába vesz ARM alapú Win8 táblát...
-
nightmare13
őstag
válasz
Kvazár #19049 üzenetére
Az a baj ezzel a szerencsétlen Cube géppel, hogy alapvetően nem lenne rossz, csak a gyár kapacitásai nem bírják a termelést, és kb 500-as sorozatokban kap a Panda. Na már most elég durván igyekeznek kielégíteni az igényeket, és az eddigiek alapján ez kicsit a minőség romlására megy.
-
nightmare13
őstag
válasz
GrooveHero #18920 üzenetére
Nem szar, valamivel nehezebben talál jelet. Az A-GPS tudtommal cellainformációk alapján be tud tájolni, úgyhogy nem szükséges net hozzá.
-
nightmare13
őstag
válasz
GrooveHero #18918 üzenetére
Döntő többségében A-GPS van ezekben, igazi GPS chip tjb007 által linkeltben van, meg 5 colon a WayteQ gépében. Persze előfordulhat még itt-ott Sirf chipes, de nem nagyon van ilyen.
-
nightmare13
őstag
Megérdeklődtem a Concorde-nál, hogy várható-e valamikor a közeljövőben 9.7 IPS+ hardveréhez hasonló erejű tab a 7"-os vonalon. Azt mondták, hogy ők úgy érzik, hogy nem annyira érdekli ez a magyar réteget, így egyelőre nem lesz( részben azért is, mert évi kétszer egyeztetik a modelljeiket). Ha úgy lesz, lehetséges, hogy októbertől azért beköszön egy jobbfajta 7-es is
-
nightmare13
őstag
Most nézem, hogy Window N70 Pandán egész kellemes 150 dolláros áron van. A leírás szerint ugye a kétmagos Rockchip a megszokott MP4 Malival, IPS, stb. Lehet, hogy bevállalom majd
-
nightmare13
őstag
válasz
Szőröstalpú #18438 üzenetére
A tegra 2 multimédiás szempontból nem a legjobb választás. tjb007 majd helyrerakja a dolgokat
-
nightmare13
őstag
A Concorde jobb kijelzővel, erősebb SoC-pel rendelkezik, folyamatosak a frissítések, megbízható a szervizes háttér. De csak 1 év.
MyAudionál erős a hardver, de azért nincs egy szinten az RKC SoC-pel. Kijelző sima TFT, garancia 2 év, de kérdőjeles a gyorsasága és megbízhatósága. Ugyanez vonatkozik a frissítésekre is.
Azt nem nekünk kell megmondani, hogy melyiket éri meg jobban megvenni. Neked kell eldöntened, hogy melyik szempontok a fontosak számodra.
-
nightmare13
őstag
Gyakorlati tapasztalat nem lehet vele, hiszen még nincs is ilyen az országban, majd csak aug közepén érkezik meg. Maga a vas és úgy alapvetően a gép nagyon jónak tűnik. Csak hát a support. Garanciáztatás még csak-csak megvalósítható, de a frissítések érkezése kérdéses egyelőre, persze nem lehetetlen, hogy a kibővített termékpaletta után ebbe is belehúznak.
-
nightmare13
őstag
válasz
qpakcovboy #18015 üzenetére
Ha van rá 90 ezred, és valóban érkezik az országba hivatalosan, akkor jó választás
-
-
nightmare13
őstag
válasz
Krissz5435 #17716 üzenetére
Igen, én is ezt írtam, hogy vannak, akik portolják, de lesz hivatalos kiadás is x86 alapon, hogy AMD/Intel procival szerelt gépekre is legyen valami
-
nightmare13
őstag
válasz
Krissz5435 #17707 üzenetére
Hülye kérdés nincs, csak hülye válasz
1) Tudtommal egy színben van csak.
2) Vannak portolások, talán érdemes megvárni az x86-os androidot, ami szintén érkezik majd (ha eddig nem jött még meg)
-
nightmare13
őstag
válasz
Krissz5435 #17576 üzenetére
Úgy értettem, hogy ez volt a legolcsóbb 3G-s tablet, úgymond "néptablet" lett belőle a 3G-t igénylők körében.
-
nightmare13
őstag
válasz
Krissz5435 #17573 üzenetére
Ilyen árban esetleg telefont találsz az S7 Slimen kívül... Hogy úgy mondjam, az S7 Slim ugyanaz volt 3G tablet fronton, mint a ZTE Blade okostelefon fronton.
-
nightmare13
őstag
válasz
bebokbarni #17226 üzenetére
Biztos, hogy arra a gépre vágysz? Ha jól emlékszek, nem éppen jól sikerült.
-
nightmare13
őstag
válasz
scanman #16900 üzenetére
Nem hinném, hogy pandán és társain jelen lesz a Nexus, szerintem csak a nagy szállítók kapnak belőle.
USA-ból postán nem szállítanak.
Ha nagyon szerencséd lesz, talán valamelyik shop Kínában be tud majd szerezni pár darabot. Persze garanciaérvényesítés ugyanaz lesz, mint bármelyik másiknál, amit Kínából rendelsz.
Szóval előferdülhet, hogy az a 200$ nettó mégse lesz annyi.
-
nightmare13
őstag
válasz
illes.bence #15926 üzenetére
Nem feltétlenül gyorsabb. Azt hiszem, CortexA9 lesz bent, nem CortexA8, jóval kisebb csíkszélességen, így elvileg alacsonyabb fogyasztás mellett képes ugyanarra a teljesítményre. (Ha úgy vesszük, lényegében erősebb, hiszen ugyanannyi teljesítményt kevesebb erőforrással lát el).
-
nightmare13
őstag
válasz
illes.bence #15918 üzenetére
Nagyobb felbontású kijelző, valamivel jobb SoC, hasonló support, szóval igen, megérheti simán
-
nightmare13
őstag
válasz
enginev3.0 #15723 üzenetére
Mint írtam, kb ugyanolyan, mint a többi hasonló kínai... Ugyanazt tudja pl, mint a Concorde 9.7-e, csak a support meg a garanaciaérvényesítés... Nem rossz gép, de te magad is beszerezheted ezt a pandawillről jóval olcsóbban.
-
nightmare13
őstag
válasz
enginev3.0 #15719 üzenetére
Hát ez ugyanaz a kínai cucc, amit te is megvehetsz pandawillről, szóval a garancia is kínai...
-
nightmare13
őstag
válasz
z0d1AK #15557 üzenetére
Ez nem lenne rossz
Amúgy igazi permium kategóriás (80-100) Ft-os gépek várhatóak majd vajon? (Csak azon filóztam, hogy haosnló taktikát választanak-e, mint a ZTE, hogy először az alsó kategóriát hódítják meg, majd ezután feltörnek a magasabb árszegmensbe is).
Egyre fokozódik a helyzet szerencsére
-
nightmare13
őstag
válasz
kisgyerek85 #15464 üzenetére
Tableten is beállítottad, hogy csatlakozzon?
-
nightmare13
őstag
Erre gondoltam a 42k alatt!
-
nightmare13
őstag
Vesszek meg, de én ennek örülök!
A WayteQ a jövőben RAmos gépeket fog forgalmazni!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest