- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elkészült és telepíthető az Android 16
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Krissz5435 #82407 üzenetére
Hát most nézem, hogy a t5-öt 4 óra alatt lehet feltölteni, míg az m5 liteot 2 óra.
A p10-nek is 3,5 óra kell.
Hát nem tudom melyiket válasszam, az m5 lite felé húzok, csak pár ezerrel lenne rövidebb. -
Krissz5435
aktív tag
válasz
rothfb #82406 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a lenovo tab4 10-nél pl panaszkodnak, hogy szoftveresen rossz a wifi (valami bug) és nem javítják ki.
A Tab4 akkor kiesik, marad a két huawei meg a p10. Ha az akkuidőt nézem, akkor a p10-zel kb párban van az m5 lite, viszont szarabb a p10 üresjárati fogyasztása.Viszont nézem, neten azért fellelhető a T5-ből arany színű is nem aranyáron. Lehet az lesz, és akkor lesz egy elég jó akkuidejű tablet ami jól néz ki. 1-2 helyen 58 alatt van picivel.
-
Krissz5435
aktív tag
Hello!
Tabletvásárlás előtt állok és kinéztem párat, de nem tudok dönteni.
Ezeket néztem ki:
Huawei MediaPad T5 10 Wi-Fi 3/32GB 58.990
LENOVO TAB P10 TB4-X705F 32GB WI-FI (ZA440034BG) FEKETE 69.990
Lenovo Tab4 10 Plus (TB-X704F) 4/64 74.990
Huawei MediaPad M5 Lite 10 3/32 76.490A lenovo tab4 10 plus tetszik, mert végre nem egyszerű fekete lenne, és 4/64-es, viszont olvastam, hogy nem lesz frissítés, marad a 7.1-es android rajta, ami gondolom nem valami jó hír.
A másik amit néztem az az m5 lite, ami elég jónak tűnik.A lényeg az lenne, hogy egy hosszú akkuidős tabletet vegyek, amivel jópár évig (3-4) nem lenne baj. Filmnézésre, netezésre kellene, de a lényeg, hogy jó legyen a wifi. Tudom, hogy kicsit erős a tablet ilyen célra, de ami 1-2 héten belül megjön (emiatt kína kizárva) csak ezeket találtam. A T5 az olcsósága miatt van benn, de az akkuideje az gyengébb, mint a többinek.
Ha esetleg tudtok újonnan másik 10 col körüli tabletet, ami legalább 3 giga rammal van, azt is szívesen meghallgatom.
-
Krissz5435
aktív tag
Ha esetleg valaki olcsó tabletet szeretne: itt egy.
-
Krissz5435
aktív tag
Egy kis adalék, a cc tab one alapban rootolva van, ha valakit esetleg érdekel.
-
Krissz5435
aktív tag
Hello, vettem egy cc tab one-t és ugye van a hálózati töltője, de nekem az túl rövid. Viszont van egy Samsung microusb-s töltőm (0,55A/4,75V). A kérdés pedig az, hogy használhatom-e huzamosabb ideig ezt a microusb-s töltőt tölteni, vagy inkább csak a gyáriját használjam(2A/5V)? Mivel ugye nem a töltőcsatlakozóján keresztül töltőm, hanem az usb-n keresztül, érheti valamilyen baj a készüléket? Csak azért kérdem, mert a szabvány USB 0,5A/5V-os, ez meg 0,05A-el több mint a szabvány, de kevesebb a V-ja. Előre is köszi a választ.
-
Krissz5435
aktív tag
Na ma megvettem a CC tab One-t. Szerintem első tabletként nagyon jó. Igaz van egy két akadás, de azt tudtam, hogy lesz. A flasht is szépen viszi a böngészőben. Alap játékokkal is boldogul. Fogásra is nagyon jó. Szóval nem bántam meg, hogy megvettem. Akinek esetleg kérdése van, vagy valamit próbáljak ki, az írja le.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Guszty81 #22520 üzenetére
Ha biztosra akarsz menni, akkor a 808dcc-t veszed és ha még biztosabbra, akkor az edigitalnál egy kis plusz garanciával. Én is gondolkodtam, hogy veszek egy ghoo 7000s-t(annó 20kért), de arra csak 1 év gari lett volna, és pesten, ami nekem olyan mintha kínában lenne. Szóval marad az edigital, cc tab one + 2 év gari. És az alatt a 3 év alatt(1 alap + 2 év standard) ha bármi történik a tablettel amit javítanak azért mégis jobb, ha 3 év van rá.
-
Krissz5435
aktív tag
Ma hogy jártam. Pécsi extreme digitalba ma érkezett cc tab one, de mire beértem elvitték az összeset.
Pontosabban egy karnyújtásnyira volt, de a másik kiszolgáló már készítette a számlát.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
csibe1 #22207 üzenetére
Engem konkrétan a +2 éves standard érdekelt, ami lényegében ugyan azt takarja mint a saját garija(pl ha leesik akkor annak már mindegy) + mivel +2!!! év ezért alapgari + 2 év = 3 év gari van a tabletre mindössze kicsit drágábban, mint 2000 forint. A másik lehetőség, hogy prémium garanciát vesz az ember. Erre azt írják, hogy egyszeri baleseti meghibásodási fedezet is van rá, ami annyit takar, hogy ha kiesik a kezedből és betörik a képernyő, akkor azt gariban megcsinálják, de pl a standardnál ilyennel elhajtanak (ha jól értettem). Meg nem csak az 1-2 éves garijuk van, hanem van több is, csak ugye mindegyiknek nő a pénzbeli értéke.
De összegezve, egy ilyen olcsó tabletet (CC Tab One) 3 év garival ( én +2év standarddal veszem) sehol nem kapsz.
Más: megkérdeztem, hogy milyennek látták a bronzot, meg a fehéret és azt mondta a csávó, hogy a bronz felületfestettnek tűnt, ergó egy idő után lekopik a bronz festék, de a fehér az anyagában fehér és nem festett fehér.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
laszlohu #22187 üzenetére
Épp akartam írni, hogy edigital milyen jó fej. Én pl ma benn voltam és rákérdeztem erre a garanciás dologra. Concorde Tab One-t akarok venni és +2 év standard garit hozzá így 26154(asszem) forintból kijön egy belépőszinten korrekt tablet 3 év garival, ami azért ritkán mondható el ilyen olcsó taboknál. És a +2év gari csak 22xx forint, ami szerintem megéri.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
gyuszmó #21925 üzenetére
Nem tudom jól emlékszem-e, de asszem te keresel olcsó tabot. Ha a 708a-ra gondolsz és olcsón be tudod szerezni (kb 25k) akkor szerintem nem egy rossz vétel az. Ha viszont a 708r-re gondolsz, akkor szerintem ghoo tab(most 20k-ért lehet venni az arzuzda.hu által) jobban megéri, mert nagyobb az akksija.
Szerk.: Én is gondolkoztam, hogy a ghoo tabot megveszem most 23k-ért, de amilyen balszerencsés vagyok inkább helyben veszek egy cc one-t 24k-ért. A garanciális ügyek miatt. Ha pesti lennék simán jöhetne a ghoo tab.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
gyuszmó #21799 üzenetére
Szerintem van 1-2 magyar áruház is, de ismerősöket kérdezve 2-t tippelhetsz
Más: neked esetleg megfelelhet ez: Ghoo 7000S
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
tvamos #21765 üzenetére
Hát igen, én is ezen vacilálgatok, de amilyen szerencsés vagyok tuti vissza kell küldeni. Asszem marad mégis a cc. Igazából a ghoo nem lenne rossz, csak a hivatalos oldalon nincs pl 7000s és a sima is csak 2.3-as androiddal van feltüntetve, de gondoltam hátha ez apróság. Mint kiderült mégsem. Köszi mindenkinek a segítséget.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
tjb007 #21756 üzenetére
És akkor ezt tudva, hogy a 7000S van olcsósítva melyik éri meg jobban?
A 7000S mellett szól, hogy 4k-val olcsóbb.
A cc tab one mellett pedig, hogy valszeg jön rá a jb(ami nem nagyon hoz lázba) és hogy helyben meg tudnám venni.Ezeken kívül van valami különbség még ami miatt érdemesebb lenne megvenni az egyiket a másik helyett?
Továbbá van a ghoonak valami weboldala? Mert én nem nagyon találok.@laszlohu: Később írtad a kommentet, minthogy láttam volna. Én mint informatikus nem bízok magamban, szóval pl ha ki is jönne a jb nem hiszem hogy feltenném, mert tuti téglásítanám. Még milyen előnye lenne a cc-nek?
-
Krissz5435
aktív tag
Hello, egy kis segítséget kérnék tőletek ismét.
Adott lenne egy Ghoo Tab 7000S. Ez nekem 20k-ért nagyon megérné, de valahol mintha olvastam volna, hogy van a sima 7000 és a 7000S. Jól tudom, vagy csak beképzeltem valamit? Ha jól emlékszem, akkor mi a különbség? Ez érné meg jobban, vagy egy cc tab one 24kért? -
Krissz5435
aktív tag
Sosem értettem miért kell az embereknek 3 grammos modem. A modemnek ha van egy kis súlya az csak azt jelenti, hogy van benne anyag. Különben is ki az aki mindig a telefonkábeleket hajkurássza városszerte, hogy legyen netje?
Troll mode off, tudom mit jelent a 3g, de nem bírtam kihagyni
-
Krissz5435
aktív tag
Esetleg aki már vett cc ab one-t az leírná, hogy egy akkutöltéssel wifi-videó lejátszással kb mennyit bír az akksi? Ha bírna mondjuk egy 4 órát szerintem megvenném.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
tjb007 #20000 üzenetére
Na ezt már mindegyik lejátszó szép folyamatosan vitte, de nem volt hang egyiknél sem
Egyébként aki ilyen minőségű filmet akar nézni, az nem tableten teszi(nincs is értelme) és még csak nem is ezen keresztül fogja kirakni a tvre(mivel belső memóriából microsd-vel nem lehet nagyobb a belső tárhely 40 gigánál). Ilyen videónál meg szerintem egy 2 órás film 50 giga ha nem több. -
Krissz5435
aktív tag
válasz
Krissz5435 #19997 üzenetére
Szerkesztési időm lejárt.
Átkonvertálva még jobban gyilkolja a gépet, pedig 4 mag +6850-es kártya, mindegy mit csinálok -
Krissz5435
aktív tag
válasz
tjb007 #19995 üzenetére
Windows media player nekem simán vitte. Media player classic szintúgy(evr-rel, de madvr-rel összefosta magát). Splayer meg csak az első 5 másodpercet játszotta le. Most egy gyilkosabb felállásban(40k kbps) próbálom majd ki, de kb 20 percig tart az átkonvertálás. Egyébként a videó egy résznél el van baszarintva, azért lehet nehezen lejátszani.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Crytek #19946 üzenetére
Mondjuk van is értelme annak amit mondasz. Ha nem láthatod viszont az egész belefektetett pénzt, csak egy kis részét, akkor inkább nem kell egy peták sem.
Mizónál volt régebben ilyen, hogy mivel a tejet nem tudták eladni x forintért, hanem csak a bizonyos százalékáért, akkor inkább el sem adtak, hanem az összeset kiöntötték. Nem hogy inkább örülnél annak a kevés pénznek amit kínálnak érte, inkább szennyezed a környezeted.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
z0d1AK #19200 üzenetére
Köszi, akkor már merek venni 4 gigás tabletet is.
Még pár dolog feltűnt. Lesz a tescoban Maxell maxtab tablet 7 és 8 colosban. A 7-es 30k lenne.
Másik, hogy myaudio series 7 708a lenne eladó 28kért(elvileg ez a típus), hogy az megérné(újonnan lenne)?
Sajnos a maxellről nem találtam konkrét információkat, mert az újságban 1 giga ramot írnak meg ics-t, de neten már 2.3-as android van fél giga rammal.
A myaudioról, meg nem találok tesztet. A 708r-re azt írták, hogy kb 2,5 órát bír és 2400-as akksija van, ezzel szemben a 708a-ban 4000-es akksi van, ami szerintem bírná a 4 órát.Elnézést, ha sokat kérdezek, és köszönöm az eddigi és az elkövetkezendő válaszokat is, de én az a típusú ember vagyok, aki ha vesz valamit inkább 100-szor megrágja és a 20 megoldás lesz a jó, minthogy spontán vegyek valamit aztán megjárjam.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
z0d1AK #19196 üzenetére
Hát a kijelző felbontása tényleg nem rossz,de kicsit érvágás, hogy a 7-esben nincs n-es wifi, illetőleg, hogy micro usb-n egyik sem tölthető. Igaz, a 8-asban viszont van n-es wifi, de a ghoo tab meg alázza. Esetleg ha a wayteqet kivesszük a listából(mindegyiket) akkor a megmaradtak közül melyik éri meg legjobban? Illetve, ha benn hagyjuk őket kb milyen lenne a rangsor? Előre is köszi.
Ja és a microsd-s kérdésre is tudsz esetleg válaszolni? Az nagyon érdekelne.
-
Krissz5435
aktív tag
Esetleg ebben valaki tudna segíteni?
-
Krissz5435
aktív tag
Na néztem párat és ezekre esett a választás:
My audio 7 series ezt nem tudom, hogy melyik, mert az eladó nem írt típust, ha nem az r akkor szerintem elég jó vétel.
Wayteq xtab 70i
Concorde 7015
wayteq xtab 80
wayteq xtab 70w (1.)
wayteq xtab 70w (2.)
ainol novo advanced 2
ghoo tab 7000És pár kérdés: egy cl10-es memóriakártya elég gyors-e a beépített háttértárhoz képest, mert ha igen, akkor merek venni 4 gigával szerelt tabot is, mint pl a ghoo tab, de ha nem, akkor inkább 8gb-osat vennék. Ha lassabb, akkor mennyivel lassabb? vagy nem lenne érezhető?
-
Krissz5435
aktív tag
Helló, gondolkodtam, és a cc7015 helyett lehet jobban járnék egy használt/ha-n fellelhető kínai tablettel. A kérdés, hogy milyen tabletek jöhetnek szóba, amit itt ha-n meg tudnék venni max 30kból? A következőket kéne tudnia: ics android, legalább 4 óra akkuidő netezésnél, filmnézésnél, legalább 7 col, de nem baj, ha ebbe az árba nem fér bele nagyobb, 16:9/16:10-es képarány, legyen hozzá usb és otg kábel. Tárhelynél nem tudom, hogy hogyan van, hogy ha veszek bele egy 16/32 gigás cl10-es microsd-t az tudja nyújtani azt a sebességet amit a beépített tárolók átlaga szokta? Ha igen, akkor elég bele a 4 giga háttér, ha nem akkor 8 giga kéne bele. A memória is kérdéses, mert nem tudom belefér-e az 1 giga vagy, csak 512-essel tudok venni ennyiért. A proci meg minél erősebb annál jobb, de 1 ghz alatt ne legyen. Na meg persze, ha úgy adódna akkor lehessen játszani is vele. Meg ha van némi support az sem baj, de ne legyen olyan, hogy még a legtapasztaltabb ember sem tud hozzászólni. Előre is köszi a válaszokat.
Szerk.: Legalább egy kamera legyen benne, ha kettő van az csak bónusz.
-
Krissz5435
aktív tag
Helló!
Ma reggel néztem a tesco-s újságot és találtam benne egy maxell 7 colos tabletet 30k-ért. Ez nem lenne újdonság, de 1 giga ramot írtak hozzá, ami azért igencsak dob rajta. Továbbá ics-sel árulják. Kérdés, hogy ez tényleg ilyen konstrukcióban van? Mert a hivatalos oldalon csak 512 megát láttam és nem icssel. -
Krissz5435
aktív tag
Ma voltam a pécsi plázás euronics-ben, gondoltam megnézem a tableteket. Örömmel konstatáltam, hogy vagy 7020-as és 7015-ös tabletjük is. Először a 7020-as árát láttam meg ami 47k volt, gondoltam, ok mert tudtam, hogy drágább mint a 7015, de aztán megnéztem azt is. Na itt esett le az állam. 45k-ba került. Mondom akkor innen sem fogok venni
-
Krissz5435
aktív tag
-
Krissz5435
aktív tag
Ennek az akkuja kb meddig bírja? Netezés, játék és filmnézés mellett. Megérné ez(ha nem kell hdmi) a cc 7015 helyett? Most 25 a teszkóban, ami elég jó ár szemben a cc 30-33k-s árával szemben.
-
Krissz5435
aktív tag
Van valakinek esetleg myaudio Series 7 708 R tabletje? Tudna esetleg véleményt mondani róla? Az akkuja meddig bírja? Most Pécsen a tescoban csak 25k. De ha kevés ideig bírja az akkuja, akkor inkább a cc 7015-öt veszem.
-
Krissz5435
aktív tag
Az akkuidőt majd beosztom. A btvel lehet könnyebb a kommunikáció, de igen, lényegesen lassabb. Telefonoknál is már megéri kábellel csatlakozni. A billkiosztáshoz, majd szerintem hozzászokok, de mi ez az anysoft bill? Én a cc saját billjét akarom majd hozzá venni, de gondolom ott is macerás az ékezetes írás. A chainfire-höz meg nem tudok hozzászólni, mert nem tudom mi az
Köszi, az infókat. Az eddigiek alapján nem fogom megbánni a vételét.
-
Krissz5435
aktív tag
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
nightmare13 #17709 üzenetére
Nem írtam akkora hülyeséget: x86
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
nightmare13 #17709 üzenetére
Köszi, akkor be kell érnem a feketével. Az androidot meg csak kíváncsiságból kérdeztem.
-
Krissz5435
aktív tag
Két hülye kérdésem is lenne:
1) A Concorde 7015 kapható más színben a feketén kívül?
2) Az android felrakható asztali gépre is?
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
morpheuss12 #17607 üzenetére
Csak nálam a 30k a max, még lehet, hogy így is rá kell fizetnem. Az meg, hogy nincs hiperszuper kijelzője ennyiért azt szerintem el tudom viselni.
Meg első tabletnek sosem szabad nagyon jóval kezdeni, mert ha baja lesz és másikat kell venni, nem biztos, hogy az annyiran jó lesz. Így meg bőven megvan rá az esély -
Krissz5435
aktív tag
válasz
nightmare13 #17604 üzenetére
Értem, most ha minden jól megy, akkor egy concorde 7015 tabletet veszek.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Sanzaa #17593 üzenetére
Hát hallod ez a 715-ös concorde nem semmi. 30k alatt lenne és ahogy nézem nem egy rossz felszereltségű. Főleg a gpuja tetszik, hogy nem adreno 200/205ös, hanem jobbnak tűnik. Ha esetleg még tudsz ilyen ötletekkel előállni, akkor hajrá, ne fogd vissza magad. Persze a 30k-s határ erejéig. Meg az tetszik, hogy ICS is van rá.
Egyébként iponnál nem találtam még meg.
Meg ez a teszt nagyon meggyőző tud lenni.
-
Krissz5435
aktív tag
válasz
Krissz5435 #17573 üzenetére
Azon gondolkodok, hogy mivel ingyen tudnék venni telefont telenornál, ezért vennék egy egyszerű telefont és mellé egy tabletet. Így telefonálni is tudnék, és az android is meglenne. Szóval a kérdés:
Milyen olyan tablet van max 30kért ami 7 inches(nem kell nagyobb), usb-n keresztül lehetne tölteni és legalább gingerbread van rajta? -
Krissz5435
aktív tag
válasz
nightmare13 #17574 üzenetére
az S7 Slim ugyanaz volt 3G tablet fronton, mint a ZTE Blade okostelefon fronton.
Ez pontosan mit jelent?
És használtan ennyiért lenne valami?
-
Krissz5435
aktív tag
Szerintetek milyen tabletet érdemes venni max 30-35kért amivel telefonálni is lehet? A huawei s7 slimet néztem, de gondolom még van ezen kívül is Ami talán jobban megérné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gyúrósok ide!
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest