Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
Thnx mindenkinek, nekilátok a vadászatnak
-
arnyekxxx
veterán
Üdv!
Létezik olyan app ami logolja, hogy a tabon melyik program eszi az aksit screenOFF módban?
-
arnyekxxx
veterán
Üdv!
Androidon lehet tiltani/engedélyezni valahogy a képernyő kikapcsolást? Egy idej csak teljesen tudom kikapcsolni a pd10-et, se a rövid onoff gomb-megnyomásra, se screen-off appokkal, se magától x idő után nem megy le pihenő állapotba. A gomb maga hardveresen jó, hiszen ki-bekapcsolni lehet vele, a droid meg tud így butulni, vagy valami program letilthatta a screenoffot?
-
arnyekxxx
veterán
válasz
idegbaj #19380 üzenetére
számládról a paypal veszi le a pénzt, te tudod beállitani, hogy paypal saját árfolyamán vagy a bankod árfolyamán számolja, - utóbbi szokott a kedvezőbb lenni.
vám-áfa ezerszer ki van tárgyalva, DHL-el rendelve garantáltan kell fizetni, china-posttal meg közel, de nem teljesen 0 valószinüséggel
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Bagira01 #19381 üzenetére
a paypal saját átváltását használod vagy a bankodét? Nekem tök alap raiff... számlához van kötve a pay és raiff...es átváltással (alapból a paypal sajátja van beállitva ami jellemzően rosszabb) kb forintra szokott passzolni az iridium.hu-s árfolyammal kiszorzott összeg, ami ma 225ft
-
arnyekxxx
veterán
válasz
idegbaj #19366 üzenetére
csakhogy 40k-ért ugyanazt a készüléket kapod ugyanazzal a supporttal mint amit kapnál ha a paypalon keresztül közvetlenül a kinainak fizetsz 28k-t. A 2. linkeden konkrétan ezt is teszed, csak nem a kinainak hanem a magyar számlatulajnak fizetsz előre 14ezerrel többet és várod a kinából érkező dobozt 2 hét mulva.
Természetesen szíved joga adni
ajándékba3 egérkattintásért 10-15ezret egy magyar srácnak . -
arnyekxxx
veterán
válasz
laszlohu #19335 üzenetére
http://xdigital.hu/vasarlasi-informaciok.html
Szállítás
Termékeink ajánlott, értékbiztosított postai csomagként, bélelt csomagolásban kerülnek kiszállításra! A szállítási idő 5-15 munkanap!
Termékeink külföldről, közvetlenül a vásárló címére érkeznek, így az utánvétes fizetés és személyes átvétel nem megoldható!
Svsz ne propagáljuk olyan oldalt ami semmi mást nem tesz némi felárért, mint amit bárki maga is meg tud csinálni egy pandawilles/ebayes 3 kattintásos vásárlással.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
idegbaj #19334 üzenetére
ezért használtam az "éppenhogy nem" szóösszetételt.
Ha a stilusod nem változik, arra tennék jelentősebb tétet, hogy nálunk magasabb jogosultsággal rendelkező nickek fognak megkérni rá.
A másik sztem nem véletlenül folyik minden lyukból h soha neutalj előre.
Ezért nem is javasolta senki az utalást, hanem helyette a Paypal fizetési rendszert, ami != előre utalás.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
GrooveHero #18906 üzenetére
Ok, nekem eleve a 7' mint gps kérdéses, persze ha kamionba kell akkor ok, de hardvert winCE pna vs. android tablet viszonylatban összegasonlitani értelmetlen, egy 128megás pna-n röccenés nélkül megy bármilyen navigáció, egy androidos gép meg tán be se bootol ennyivel.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
GrooveHero #18901 üzenetére
ha csak a gps a fontos akkor miért nem vesz egy gps-t?
van tabletem is gps-em is, eszembe se jutna a tablettát felcuppantani a szélvédőre.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
GrooveHero #18860 üzenetére
az alap pd10-hez tökéletes a régi nokiák töltője (az a nagyonnagyonpici végű)
(#18885) tjb007
Nekem az Ulock root a pd10-re azt mondta, hogy már rootolva van, akarom-e ismételni. -
arnyekxxx
veterán
válasz
Crytek #18398 üzenetére
amit irtak neked, azt én igy értelmezném: ha nem karcos a hibás tablet akkor azonnal küldenek ujat (javitás után meg el tudják adni a viszaküldöttet ha az karcmentes) ha karcos akkor javitják (ami értelemszerűen tovább tart)
Nem azt irták, hogy nem javitják ha karcos, és tetszőleges magyarországi márkaszerviz se fog kapásbol adni neked egy uj telefont/fényképezőgépet/vibrátort ha valami hibával beviszed
-
arnyekxxx
veterán
nem tudom volt-e már, kijött a PD10 gps+3G dualsimes verzio 1024x600as felbontással 170$ért
-
arnyekxxx
veterán
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Crytek #16266 üzenetére
neked egyfajta sport, hogy folyamatosan a vámmal stresszeled magad (meg azokat akik olvasnak)? Néha a zebrán is el szoktak gázolni embereket, de legtöbbször nem, ezért nem azon parázik mindenki, hogy "ha elgázolnak akkor minimum lábtörés, jajdeizgulok lemenni tejért a boltba"
-
arnyekxxx
veterán
válasz
illes.bence #15188 üzenetére
elolvastad egyáltalán amiket írtunk?
-
arnyekxxx
veterán
+10ezer amivel sajnos le akar húzni ez a remek ország
a vám meg forgalmi adó nem magyar találmány, bármennyire is jó miatta panaszkodni.
persze az nem esik le neki, hogy az emberek nem jókedvből lopják..hanem mert máshogy nem tudnak megélni.
A gázt nem igazán lopják, szemben az árammal, de ez a "lopom az áramot mer nincsrápénzem" magyarázat elég tré, nem kötelező szegényként nonstop TV-t nézni meg hősugárzóval fűteni. gazdagként meg nem kötelező villannyal füteni a medencét meg a jégmentes kocsifeljárót. Aki 45Ft/KW áron lopott áramot használ, az 30Ft/KW áron is lopná (lopta is amikor annyi volt).
-
arnyekxxx
veterán
válasz
tjb007 #15161 üzenetére
hehe, fentebb irtam a pandás meg az xdigis árkülönbözetet.
xdigi bemutatkozásból:
"Az XDIGITAL weboldalnak köszönhetően, Ön külföldről, közvetlenül a gyártó országból rendelheti meg áhított kedvencét, megspórolva így a kereskedők általi többletköltségeket! A termékek külföldről, közvetlenül vásárlóink címére kerülnek postázásra, így azokat a lehető legjobb áron vásárolhatja meg!"
-
arnyekxxx
veterán
válasz
szabi__memo #15155 üzenetére
nem tudom mennyire lenne igazi számla:
Kapcsolat
Cégnév: Inter Digital Kft.Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat
1055 Budapest, Kossuth tér 4.
Cégkeresés cég elnevezése alapján(A cég nevének kezdete: inter digital.)
2012. június 16. napján 13 óra 44 perckor inter digital kezdetű cégnév a cégnyilvántartásban nem szerepel.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
illes.bence #15150 üzenetére
"Termékeink külföldről, közvetlenül a vásárló címére érkeznek, így az utánvétes fizetés és személyes átvétel nem megoldható!"
Szvsz ugyanugy megrendeli csájnábol ahogy te is megrendelnéd, ugyanugy előre kifizeted csak kicsit többet mintha a pandawillről rendelnéd.
Példa. Novo7 tornado 1/8GB pandawillen 19.700 xdigitalon 24.400
a leirásokban az eröteljes gtranslate filing se a bizalmat erősiti.
lassú voltam
-
arnyekxxx
veterán
-
arnyekxxx
veterán
PD10 belülről:
Az adatlap szerint 3ezres aksi a cimke szerint 2700as
pandawill-fórumos kép
-
arnyekxxx
veterán
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Sanzaa #13964 üzenetére
nekem ez van fent és ékezetes
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anysoftkeyboard.languagepack.hungarian
-
arnyekxxx
veterán
Ilyen bőrtokos billentyűzetből van olyan ami mikrousbs és direktbe megy a tabba vagy ezek is otg adapterrel mennek?
-
-
arnyekxxx
veterán
A T20 tesztben irtál egy ilyet:"mondván nem kompatibilis a készülékkel. Valószínűleg a build.prop megfelelő szerkesztésével,"
Van arra valahol leirás, hogy a build-ben mi alapján azonosit a Play, hogy lehet megmagyarázi a rendszernek, hogy ez a gép ugyanaz ami tegnap még kompatibilis volt vele?
-
arnyekxxx
veterán
válasz
mipityu #13681 üzenetére
Az ehavi frissitést tetted rá? Én tegnap tettem fel az 2012.05.03-as firmware-t, ezzel a marketből play lett de egy halom program ami fent volt korábban a gépen, nem kompatibilis cimkét kapott. konkrétan pl az appbrain se megy fel a Play-ből, simán apk-ból meg szó nélkül.
a proci nekem is igy skálázódik, lentebb venni nem tudtam.
Van valakinek ötlete, hogy mi alapján találja a market Play kompatibilisnek a programokat, és át lehet-e verni valahogy? Én annyit látok a Playen, hogy a SXZ-PD10 helyett SXZ-PDX0-01 lett a neve.
-
-
arnyekxxx
veterán
válasz
arnyekxxx #12884 üzenetére
ez itt most az én kinábólmegjöttkicsomagolós-kipróbálos részem
Nézegettem a pd10-re fóliát, de olyan ami pont passzol / nem is tul kicsi, égen-földön nem volt.
Ez lett a kiválasztott, le kellett vágni a hosszabbik oldalon pár mm-t, de üveglapon a snicer tökéletesen megoldotta, szépen felsimult, a borotválkozótükör csillogós kijelzőből kellemes matt felületet csinált, végre nem tapad az ujjam húzáskor, elégedett vásárló lettem
-
arnyekxxx
veterán
Az ugy normális, ha a tábla ujraindul magától és kiir egy ilyet :"android frissitése folyamatban x/100" aztán x elmegy 100ig aztán mintha mi se történt volna müködik tovább a gép?
-
arnyekxxx
veterán
usb-lan adapterrel működhet a tab drótos hálózattal?
-
arnyekxxx
veterán
Ha kinyomom a gépet sleepbe? szóval az az állapot amikor kikapcsol a képernyő, az aksi nem merül de gombnyomásra azonnal feléled, akkor ebből néha magától visszakapcsol. Ezt valami program okozhatja vagy androidhülyeség?
-
arnyekxxx
veterán
Két gyors kérdés.
Lehet-e valahol állitani a notofication bar magasságát (dpi-t átállitottam igy kisebbek lettek rajta a betűk de a fekete csik ugyanannyit takar)
A másik, hogy lehet-e a beéiptett mikrofon bemeneti jelszintét valami programmal állitani? -
arnyekxxx
veterán
Ha már PD10 Létezik program ami le tudja tiltani a hardveres keresés gombot? Pont ott van ahol az ujjam tartani szeretné a tabot és naponta 20x feldobja nekem a gép a keresés ablakot.
-
arnyekxxx
veterán
a 105$-os tabletre kb egy hete pont 0Ft vámot és áfát fizettem.
-
arnyekxxx
veterán
Gyorsjelentés: PD10 az Unlock Root-al (az android sdk-s driver felrakása után) két kattintással rootolva.
-
arnyekxxx
veterán
egér-billenytű csatlakoztatásához OTG-s adapter kell (ICS-es tabletnél) vagy elég egy natur usb-microusb átalakító? Vagy ez gépfüggő?
-
arnyekxxx
veterán
az OFF gomb rövid megnyomására minek kellene történni? Képernyő kikapcsolás vagy ilyenkor sleepbe megy a gép?
-
arnyekxxx
veterán
-
arnyekxxx
veterán
Gyakorlati életben van előnye az 5 pontos multitácsnak, van olyan program ami kihasználja?
PD10 tapasztalat, az ősrégi nokia 6101 töltője passzol bele és (ha lassaban is mint a sajátja) de fel is tölti. bekapcsolt wifivel, netezve, programokat telepitgetve, videotesztelgetve 0 fényerővel (beltéren bőven elég igy is, éjjel, lekapcsolt villanynál jó lenne -50 lehetőség is) olyan 5 órát megy el.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Sanzaa #11819 üzenetére
Meló van, nem volt még időm belemélyedni, de ami késik múlik, addig pár tömondat róla.
a 109,9$ verziót vettem, a GPS nélküli "csúcsmodelt" fizetni 106$-t fizettem, 4$ husvéti nyereményt beszámoltak. 6-án rendeltem meg, 18-án hozta a postás a csomagot.
Összehasonlitási alapom annyi, hogy iPad már volt a kezemben pár percet (na ez nem olyan
, egyébként tablet és androidszűz vagyok.
Csodát nem vártam, nem is kaptam, 24eFt-ért nem jött kiugró minőség. Nem egy atomstabil a felépítése, fényes műanyag, kicsit nyöszög ha jól megfogom, de maga a rendszer az gyorsan reagál, a tapizás egy álom a rezisztiv gps-emhez képest, flashvideó szépen megy telepítés után, Market látja a gépet.
Milyen (free) játékot érdemes rátenni amivel jól meg lehetne izzasztani? Az Antutu teszten 3060 pontot ért el.
-
arnyekxxx
veterán
Megjött a pandátol a pd10, ezt már ezen irom: ). A rendelėstöl 13 nap telt el. Elèg fura ezen irni rendes bill utãn. Van androidra valami tesztprogram mint pcn az everest amivel mindent meg lehettudni a belėröl?
-
arnyekxxx
veterán
Minden bejövő cucc átmegy a vámhivatalon és ez bekerül a trackingbe. Multkor a 40$-os állványfejem 3 napig porosodott a vámnál mire megkapta a vámkezelve plecsnit, persze fizetni nem kellett rá semmit. Valahol visszább azt olvastam ebben a topikban, hogy a panda is kis értékű giftént küldi a csomagot.
-
arnyekxxx
veterán
Kicsit off, de hátha valaki tudja a választ. Android-ismerkedésként feltettem virtualboxba egy ICS-t. Meg lehet valahogy oldani, hogy market valamilyen létező tabnak lássa?
-
arnyekxxx
veterán
-
arnyekxxx
veterán
válasz
AXisBOLD #11446 üzenetére
Az aksikérdésre annyit, hogy utáljára az NiMh aksiknál volt jelentősége ennek a töltőnhagyós-lemeritős formázásnak, a Li-Ion technológia számára mindez közömbös, ezeket a gyárban megformázzák (robbanásveszélyes folyamat, nem is lehetne a felhasználóra bízni) és a töltőelektronika ugyis lekapcsol ha 3 óra alatt feltöltődött, felesleges még 7 órán át a kábelen lógatni.
-
arnyekxxx
veterán
Még egy kérdés jutott az eszembe, aktuálisan mi a tapasztalat, ilyen 100dolcsis cuccokat szoktak vámmal áfával megfejelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Microsoft Surface Pro 4 - Core M3 900MHZ - tablet
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest