Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
albinolynx #19662 üzenetére
Szerintem az Excelnek nincs igazan jo alternativaja. Illetve, ha pl. az open office tablazat kezeloje megfelel, akkor Androidra is talalsz megfelelot. Nekem nem jott be egyik sem, de valami azert van.
Legjobb vetel kinabol... legfeljebb legkevesbe rossz...Ha nem varsz sokat, ott az Aurora II... nekem az van, a gyerek jol el van vele. Vagy most jon a Flame, de az gondolom nehezebb lesz, a vas hatlap miatt. Viszont a display-e bejon... 1280x800.
En a Nexus 7-et varom. Szerintem be is ujitok egyet, ha rendelheto lesz.Szerk: Linux alatt is a MS Excelt hasznalom, Wine-al. Meg akkor is, ha neha kilepeget.
(#19671 ) lacuska74 válasza crue (#19596 ) üzenetére
Nemreg meg videot is linkeltek be, hogy kell javitani! Olvass vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nyaralás topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sweet.tv - internetes TV
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple MacBook
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- CNC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest