- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tussky
tag
Sziasztok
Egy ideje már gondolkodok tablet vásárláson,de nem tudtam döntésre jutni a 8Q és az LG g pad 8.0 között. Esetleg valakinek van tapasztalata mind két típussal? Megéri azt a +20 ezret az LG vagy sem?
-
Tussky
tag
válasz
kelzsoca #54397 üzenetére
Csendes: a nexus lenne a nyerő, de úgy vagyok vele, hogy inkább inkább 8-as méretet szeretnék.
Kelzsoca: az LG g pad 8.0 jobb lenne mint az asus memo pad hd 8? Mivel több modell van belőle, így pontosítanék én az ME181CX-re gondolom. Illetve nem tudom megéri-e azt a +20-30-at az LG vagy az asus a WayteQ-hoz képest.
-
Tussky
tag
Tablet vásárláson töröm a fejem, az alábbiakat néztem ki:
Asus memo pad 8
LG g pad 8.0
WayteQ xTAB-8QLeginkább filmezés + netre használnám, játszani nem fogok rajta. Jó lenne ha napsütéses időben is lehetne látni mi van a kijelzőn. Valamint fontos az üzemidő, GPS is kellene.
Ami még fontos lenne:
Android 5-ös frissítés
Működő root megoldás
Amennyire lehetséges minél kevésbé módosított gyári droid -
Tussky
tag
Sziasztok,
LG g pad 8.0 és asus memo pad 8 közül melyiket érdemes inkább választani?
-
Tussky
tag
Nem tudtok olyan 8" inches IPS-es tabletet aminek 1024*768-nál nagyobb felbontása van, itthon v EU-n belül kapható és nem aranyárban van ?
-
Tussky
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Eddig egy Cube U30GT minivel rendelkeztem,amin viszont elhalálozott a kijelző egy része. Kínai barátaink cserélnék is a dolgot,viszont én ennél gyorsabb és kényelmesebb cserét szeretnék.
Amire szükségem lenne:
- 7" vagy 8" kijelző méret IPS panel
- minimum 1024*600-as felbontás,a nagyobb jobb
- RK3066 vagy erősebb belső,hogy hány magos annyira nem érdekel,mert ahogy látom a 4 magos megoldások lásd Ainol Venus
- Normális akku idő
- Rootolható legyen
- Itthoni beszerzés kivéve ha nem sokkal olcsóbb kínábólAmiből lehet hasonlóakat kapni az Concorde, WayteQ és Prestigo ezek közül nekem az utolsó tűnik a legjobb ajánlatnak.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Tussky
tag
válasz
anonym1s #26919 üzenetére
Igen,onnan rendeltem. Anno 124$ dolcsi volt ( kb 28k) ,viszont nagyon lassan ért ide. Még kb. október elején rendeltem,de postára csak október 21.-én került,ide pedig november 19.-én érkezett meg. Sima fres shippinggel rendeltem.
Lenne igény esetleg majd egy későbbi hosszabb cikkre/leírásra szerintetek amúgy erről a tabletről ?
-
Tussky
tag
Megérkezett végre a Cube Mini. Egyenlőre 2 napja nyüstölöm,addig egy kis összefoglaló,hogy mi tetszik és mi nem:
Kijelző: A képe nagyon szép, a 180 fokos betekintési szög megállja a helyét. Akár hogy forgatom a kép éles,szépek a színek. Csodás ez az IPS panel.
Sebesség: A gép iszonyat gyorsan áll fel kikapcsolt állapotból, minden nagyon gyorsan és akadás mentesen fut. Egyenlőre ICS van rajta,de majd frissítem JB-re hamarosan. Akadást, fagyást nem tapasztaltam.
Wifi: Tökéletes, erős stabil jel van mindenhol, nem dobálja el. A WayteQ xTab70-es átviteli sebességét messze túlszárnyalja.
Programok: Itt egyenlőre abba futottam bele,hogy a HD wigedts és a Maxthon nem telepíthető. Ami viszont fut,az akadásmentes.
Melegedés: Hosszas böngézés alatt feltűnt,hogy a gép aljának egy része bizony melegedik. Meleg,de nem forró.
Üzemidő: Egyenlőre még elég érdekes számokat dobál néha,de 2 órát tuti kibír egyhuzamban 70%-ról. Itt sajnos nem néztem meg,hogy meddig merült,de még nem kiáltozott töltőért két óra Angry Birds után.
Amin meglepődtem,hogy az egész gép fehér,pedig a pandawill oldalán fekete előlapos van.
-
Tussky
tag
Ha nyomkövetésnél ezt látom,akkor mi a helyzet ?
2012.10.21
09:57
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted2012.11.01
09:16
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2012.11.01
22:13
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2012.11.02
22:13
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadHa jól értem,akkor 10.21-én adták postára és onnan egy hete indult el a csomag ?
-
Tussky
tag
válasz
vertigojames #24278 üzenetére
Reméljük szerencséd lesz vele. Sok bíztató dolgot nem olvastam eddig róla
-
Tussky
tag
válasz
dugesz77 #23877 üzenetére
Hát a srác valami tablet mániás,összesen 35 van/volt neki ainol,teclast,window,cube,nexus 7,stb. Elsősorban arra alapoztam amit ő mondott,illetve amit az ottani fórumon írtak. Ő annyit emelt ki,hogy a window n70 illetve a cube mini nem melegszik annyira mint amennyire az AML8726-MX SoC-os tabletek amik voltak neki. Őszintén szólva ezzel nem is foglalkoztam,amíg nem említette meg nekem.
@Gege94: Pandawillről rendeltem ezt. Onda-val az volt a bajom,hogy a root-olásról nem kaptam tiszta képet Elvileg rootolva vannak gyárilag,gyakorlatilag akár melyik webshopba kérdeztem ennek pont az ellenkezőjét mondták. A Slatedroid-on annyit tudtam meg,hogy jó kis cucc a support is jó rá,ha RK3066-os lett volna én is azt veszem,de meggyőztek
-
Tussky
tag
Slatedroidon kicsit olvasgattam,illetve PM-ezgettem pár emberkével. Sikeresen lebeszéltek az Onda-ról vagyis inkább a V711-ben lakozó SoC-ról,mindenki az RK3066-os tabokat preferálja.
Viszont N70 helyett Cube Minit ajánlottak,mert jobb a supportja valamivel és a kettő egyébként ugyan az. Említettem nekik,hogy a Cube-ról sok jót nem hallottam,főleg az U30GT-ről nem,de megnyugtattak,hogy a Mini nem szenved semmilyen betegségtől és teljesen korrekt cucc. Pandaról rendeltem is egy 16GB-osat,ha megérkezik,majd megírom,hogy milyen a tablet.
-
Tussky
tag
válasz
afgk2012 #23749 üzenetére
Ahogy nézem az Ampe A10 egy 180 dolláros tablet,ami azért már eléggé ingerküszöb felett van még a vámon is. Ha megnézed,akkor sokaknak simán átcsúsztak az olcsóbb tabletek.
Én úgy vagyok vele,hogy nem vagyok hajlandó 2-3 * annyit fizetni itthon azért amit olcsóbban megkaphatok. Elég sokminden szoktam rendelni,a drágább tételek bizony elakadnak a vámon,de általában még így is olcsóbbak mint itthon. Lásd pl Levis farmer eBay-en sokkal olcsóbb és még vámolni se szokták
-
Tussky
tag
Memória kártyából milyen class ajánlott ? 4-6-10 ?
-
Tussky
tag
Cube mini U30GT-ről mi a véleményetek ? Kb egy az egyben N70 viszont a slatedroidon beszéltem egy sráccal,akinek mindkettő van és ő inkább a Minit ajánlotta. Azt tudom,hogy a sima U30GT-vel elég sok gond van/volt,de a mini elvileg nem szenved ettől a betegségtől.
-
Tussky
tag
Sajnos a pandapad kupon már nem működik a pandawill oldalán.
-
-
Tussky
tag
Nagy nehezen körvonalazódik a dolog. Az alábbiak közül melyiket lenne érdemes megvenni ?
Amire kéne az filmezés + pdf olvasás + netezés.
Window N70 16GB
- 120 dolcsi, RK3066 és rootolható. A supportja viszont nem tudom,hogy milyen.Onda V711 16GB
- 129 dolcsi, Amlogic 8726-MX aminél az RK3066 jobbnak tűnik nekem,jó a supportja és csak jót olvastam róla,de nem tudom,hogy rootolható-e ?Onda V712 8G
- 139 dolcsi, kevesebb memória viszont 1280*800-as felbontás. Kérdés,hogy van-e egyáltalán értelme a dolognak 7"-es tabletnél. -
Tussky
tag
válasz
Davebowman #23030 üzenetére
Igen én is most nézem,h playen csak addig látom,amíg nem jelentkezek be. Defy-re nem engedi xTab70-re dettó
Pedig jól fest valóban.
-
Tussky
tag
válasz
Davebowman #23026 üzenetére
Ha google play-en lehet megvenni,akkor elég az oldalra felmenni,login és megvásárolható.
-
Tussky
tag
Innen már rendelt valaki ? Ahogy látom az Onda tabletekre elég jó a support a Hyundai-ról meg a mai napig nem derült ki semmi értelmes.
Illetve V711 V712 között ahogy látom a különbség a felbontásban és elvileg az akkuban van. A felbontás miatt nem feltétlen venném a V712-őt,de az akku elvileg +2000mAh ami lehet,hogy csak erős marketing.
-
Tussky
tag
válasz
Chaser #22082 üzenetére
Lehet,sajnos élőben eddig csak egy xTab70-et és egy Aurora 2-őt nyomkodtam. Nekem valahogy nem világos,hogyha a 7"-esbe van egy panel,akkor a 8"-asba miért raknak gyengébbet. Amúgy én is egy 9-10"-es tabletet szeretnék viszonylag normális áron. De a Hold-X nagyon szimpatikus,de még nincs róla normális teszt sajnos.
-
Tussky
tag
Én elég sokat olvasok az xTab70-en,de sose volt gondom a pdf-ekkel,semmilyen fagyásos problémát nem tapasztaltam.
Igaz,hogy ha itthon veszed akkor legalább van hol csapkodni az asztalt,de nekem elég vegyes tapasztalataim vannak ilyen téren. Egyszer fiatal koromban vettünk egy Samsung LCD monitort MM-ban,egy hét után ment vissza,mert a jobb oldalon kb 2-3 pixelnyi szélességű sávban szép kék volt a monitor és ennyi. A MM nem akarta cserélni,semmi szerintük ez teljesen ok.
Kisseb meccs után végül ment a szakszervízbe,én meg vártam a hírt az MM-től. Amikor egy hónap után is annyit hajtogattak,hogy hát még bevizsgálás alatt van a cucc,akkor hívtam fel a márkszervízt. Érdekes módon a beérkezés másnapján rányomták a gyári hibát és meglepődtek,hogy az MM 3 hete nem értesített.
Ellenben ha kínából rendeled és valami nem jó,akkor sűrű elnézés kérés közepette cserélik és küldik a cuccot. Legyen szó egy 5 dolcsis cuccról vagy egy 150 dolcsis tabletről.
-
Tussky
tag
Tudtok olyan webshopot mondani,ami EU-s és normális árakkal/szállítási költséggel dolgozik ?
-
Tussky
tag
válasz
hun_gery #21641 üzenetére
Igen,ez jó kérdés. Ezért is filózok azon,hogy lehet,hogy az Ainol Aurora 2 / Crystal vs Window N70 párosból inkább az Ainolt kéne erőltetni,mert arra jobb a support. Kérdés,hogy a Hyundai-nál mi lesz. A termék maga jó,az ár versenyképes,de kérdéses,hogy milyen támogatás lesz rá. Bár őszintén szólva az xTab70-emet a mai napig nem frissítettem ICS-re.
-
Tussky
tag
válasz
devast #21181 üzenetére
Igen olvastam,hogy az Ainol Flame-mel elég sok probléma van,illetve az Aurora 2-esből is kijött egy halott pixeles széria,mint a Pipo U1-ből ( pedig az is szimpatikus volt ).
Első szériából tuti nem veszek semmit,ezt hosszas évek alatt megtanultam. Majd ha lesznek már tesztek,akkor talán. Ilyen szempontból az N70-es jobb,mert régebb óta kint van és elég sok teszt van róla,illetve problémákról se hallottam vele kapcsolatban.
myaudio 9-nél én keveslem azt az 1024*768-at.
Igen,ez igaz,de gyakorlatilag minden tabletet,okostelefon made in china
-
Tussky
tag
Nekem még mindig érik a Wayteq Xtab70-esem cseréje. Most pont N70-esen illetve ezen az Ainol Crystalon töprengek. Szívem szerint az Ainolt venném,de nem értem,hogy miért pont a bluetooth-ot hagyták ki belőle,mert N70-esben ha minden igaz akkor bizony van.
-
Tussky
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Jelenleg egy Wayteq xTab 70-el rendelkezem,ezt szeretném valami IPS paneles masinára cserélni. Ami fontos lenne az a wifi,IPS panel és az üzemidő. Bluetooth,GPS nem fontos Elősorban net+film+olvasásra lenne a cucc,illetve sokat hurcolászom,de még a 10-es méretig ok a dolog.
Az utolsó kommenteket végifutva találtam ezt a Pipo U1-et,ami nagyon szimpatikus,főleg az ára és a felbontás miatt. Ezzel kapcsolatban egy olyan kérdésem lenne,hogy ha emlékeim nem csalnak,akkor 150 dollár alattig elektronika eszközre nincs vám+áfa ?
Illetve tudnátok ajánlani 9.7-eseket amik megfelelnek erre a célra ? Illetve nem gáz egy 9.7-es panelnél az 1024*768 ? Főleg,hogy a 7-esekben is már 1024*600-800-as panel van ?
Köszönöm!
Tussky
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged