- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mArZsi
tag
válasz
kovaripeti #62130 üzenetére
Akai szerviz?
-
tjb007
nagyúr
válasz
kovaripeti #62130 üzenetére
Nem a halkítógombot kell nyomi, hanem az erősítőt. Ha így sem jön be, akkor ennyi volt, nincs más mód a felélesztésére.
(#62131) gixxer-tomee
Mennyit szánnál rá?
Az iGO meg tabletre hivatalosan el sem érhető, szóval diafilm sem tud lenni. Ez egyben egy célzás is volt.(#62134) keszo
Az Intel GPS-e is jó. Nem a legjobb, de jó. Tudom, hogy mi miatt írtad ezt, de ez nem feltétlen a combo chip hibája, és nem is jelenti azt, hogy az összes Inteles tablet ilyen. Volt már olyanra példa, hogy hiányzott az antenna, vagy épp nem volt a helyén és ezért nem működött megfelelően. A kínai gyártóknál ez sajnos benne van a pakliban.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kovaripeti #34324 üzenetére
Itt már érdeklődtél?
-
pusihusi
addikt
válasz
kovaripeti #21054 üzenetére
Én a feleségemnek Navon Platinumot vettem! Eddig kifogástalan! Igaz videó csevegés nem volt!
-
spiritex
veterán
válasz
Erre válaszolta a CC-s kolléga azt, hogy csak nagyon kevés az ún. "certified" készülék Skype részről, és adott egy linket egy Skype patch-hez. Ki kellene próbálni valakinek, hogy avval megy-e...
-
kovaripeti
aktív tag
válasz
Ja és még valami: Ezen van Googleplay? Mert a maxell-en azt sem volt, rátöltöttem az meg behalt mindig, be sem engedett:
-
csibor
addikt
válasz
kovaripeti #21040 üzenetére
Végül is a hazai garancia nagy előny, közben még a Ghoo Tab 7000s lenne 30K-ért, de +6K a hdmi miatt
tjb007: Köszönöm, hétvégén meg is nézem
-
pusihusi
addikt
válasz
kovaripeti #20977 üzenetére
Egy hónapja én is vetten, másnap landolt vissza a tescoba, nem jó vétel volt!
Csinált mindent, amit nem kellett
-
Langsam
aktív tag
válasz
Szia. Szerintem vidd vissza. Én egy hetet szívtam vele, segítettek itt a fórumon (köszönöm ez úton is), a neten is utána néztem, de hiába, alapvető dolgok hiányoznak róla. Mikor visszavittem, azt mondták hogy sajnos már másnál is előfordult ez. Mondtam hogy nem kérek új cseredarabot. De nagyon korrektek voltak, visszaadták a pénzt.Kis ráfizetéssel vettem egy másikat, amely azonnal működött, minden tökéletes rajta. Kopp.Kopp.
Szerintem ne kínlódj vele, sanszos hogy egy hibás széria kerülhetett forgalomba, nem tudom hogy a vas-e vagy a szoftver, de így is-úgy is használhatatlan. Nem sajnáltam, mert amit vettem azon már a 4.0-ás van, sokkal jobb is. Sajnos ez nem megoldási tanács, inkább csak probléma rövidre zárási. Üdv.
-
kovaripeti
aktív tag
válasz
kovaripeti #20990 üzenetére
Köszönöm, írtam neki. Nagyon bosszantó, hogy nem tud felmenni.
-
spiritex
veterán
válasz
kovaripeti #20986 üzenetére
Próbáld meg akkor nem csak a Play adatait törölni, hanem utána a Letöltésvezérlő/kezelő (Download manager) adatait is.
-
Nara19
aktív tag
válasz
kovaripeti #20986 üzenetére
Törlés után a gép újraindítása?
-
spiritex
veterán
válasz
kovaripeti #20984 üzenetére
Az Alkalmazásoknál próbáld meg törölni a Play applikációba belépve az Adatokat.
-
spiritex
veterán
válasz
kovaripeti #20981 üzenetére
Talán az, hogy most már két Play van a gépen..
Mert vannak tabletek, ilyen a Navoné is, amin gyárilag fenn van a Play, és sok más gyári app, amik el vannak valamiért rejtve. Nem tudom ennél is ez-e a helyzet, de a Navon-nál pl. be kell lépni a Beállítások-ba, majd a Fejlesztői lehetőségekbe, és azon belül a Service Functions mellé pipát kell tenni, utána a gyári app-ok már meg fognak jelenni az applikációk között, ahonnan egyszerűen ki lehet őket húzni a kezdőképernyőre. -
tjb007
nagyúr
válasz
Parancsolj: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged