- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mArZsi
tag
Nem akar valaki Zenithink C71-et rendelni?! Sürgős!
-
Vrtboy
tag
válasz
Pistakiss #7887 üzenetére
Szia,
Abszolút megértem a javaslatod, de ezen sokat rágódtam. Sokat agyaltam, hogy szánjak e 200k-t vagy akár többet egy ilyen kütyüre, várjak e a 4 magos gépekre, de amire nekem kell tényleg felesleges.
Jelenleg ha e-mail-t akarok írni vagy csak ránézni egy - egy site-ra akkor a telefonon megteszem (Samsung Galaxy I).
Na most a szemem már nem a régi, így ennek az érzésnek a folytatására / kiváltására keresek egy eszközt. Tehát ha találok 50k magasságában egy eszközt ami hozza a Galaxy-n tapasztaltakat (vagy inkább egy kicsit gyorsabban) akkor teljesen elégedett leszek.
-
Pistakiss
őstag
Szia!
Szerintem az, hogy most azt írod, a készülék csak bizonyos, kiegészítésként kell pillanatnyilag, ez hamar meg fog változni. Mióta megvan a tabletem, Samsung Galaxy Tab 10.1, azóta a többi gépem az, amiket csak akkor használok, ha olyan feladatra kell, amít a tablettel nem, vagy körülményesen tudnék megoldani. Ezért mondom, hogy nagyon meg kell választani, mire adod ki a pénzedet! Ha nem jól választasz, csak bosszúság és haszontalanságra kidobott pénz miatti harag fog urrá lenni rajtad és ezt fogod közvetíteni mások felé is. Tehát inkább vegyél egy komolyabbat, amít szinte mindenre tudsz használni, jók a szolgáltatásai, lesz rá frissítés.
A két érintő kijelző közötti különbséget megválaszolták. -
Luissimo
veterán
olvasgattam a rezisztív vs kapacitív kijelző között, de nem értem miért hypeolja mindenki a kapacitív-et.
Próbálld ki mindkét verziot és azonnal rá fogsz jönni.
(rossz a példa de eltudod képzelni micsoda különbség van a régenvolt un. "hanyattegér" és a mostanság használt optikai egerek között?
pontosságban, kezelhetőségben, kényelemben, funkcionalitásban ??
Na, kb ennek sokszorosa a különbség a két kijelző között. (mint a gőzgép és a villanymotor közötti különbség)
Használsz navigácios célkészüléket , GPS-t ? Annak a képernyőjét fizikailag MEG KELL NYOMNOD, ahhoz hogy érzékeljen, a kapacitívnál elég a bőröddel megérinteni.a másik kérdésedre:
amennyiben csak arra kívánod használni, hogy netezzél vele , néha játszál , filmetnézzél, könyvetolvassál rajta, és laptop mellé legyen egy gyorsan előkapható kütyüd, akkor felesleges a kétmagosra pénzt adnod, ugysem használnád ki igazán, elketyegnek a hagyományosak is még bőven. -
Vrtboy
tag
Sziasztok Urak,
Remélem, jó kategóriát választottam, de annyira szét van aprózva ez a kérdéskör, hogy szerintem heteket kellene olvasni mire valahová eljutok.
Totál elvesztem az infó-rengetegben. Valami 10" magasságában keresnék egy tabletet. Egy olyan kiegészítő eszközként használnám amit akkor vennék kézbe ha nincs kedvem a géphez menni, vagy a laptopot izzítani.
- olvasgattam a rezisztív vs kapacitív kijelző között, de nem értem miért hypeolja mindenki a kapacitív-et.
- számít hogy több magos legyen?Ezeket nézegettem, ti melyiket javasolnátok? Mik a fő buktatói ezeknek az eszközöknek?
Köszi
http://www.merimobiles.com/Cube_U9GT2_1GB_RAM_16GB_IPS_Screen_1024_768_1_2GHz_p/meri0725.htm
http://www.merimobiles.com/Zenithink_ZT280_C10_Zepad_C91_10_1_inch_p/meri2548.htm
http://www.merimobiles.com/MID_M12_9_7inch_Multitouch_Android_2_3_dual_camera_p/meri0704.htm
j
http://product.madeinchina.com/Android-2-3-Tablet-PC-10-quot-flytouch-3-superpad_13138398.shtml -
Luissimo
veterán
és MÉGVALAMI
remélem az árral jócskán fölélőtt az illető, mert annyiért nemlenne keresett és bestbuy !!
-
mArZsi
tag
válasz
Hammon Serra #7879 üzenetére
Bestbuy kategória.
-
mArZsi
tag
válasz
Hammon Serra #7876 üzenetére
Közép. Mire gondolsz?
-
DJGABI
addikt
Rankesz gépe?[link]
Pont linkelni akartam, szerintem abban a 40-50k körüli kategóriában best buy. Ilyen Huawei S7 meg Wayteq-eknél azért fényévekkel jobb mind hardveres, de inkább szoftveres support szempontjából (szerintem)... Egyedül a kijelző ami miatt én is ódzkodok tőle, bár a topicjában azt írják annyira nem gázos.
-
Hammon Serra
senior tag
És ez milyen kategória?
Zenithink 280 C91 A9 512M 8GB 10.1" capacitive android 2.3 tablet pc 1GHz with 3G WIFI HDMI 3D Flash 10.3
-
mArZsi
tag
ZT nem a gagyi alja szint...
Magyar tesztet nem láttam még róluk, de gugliban találsz róla sok-sok infót, videót.
Hogy a zene jól szól-eEz nézőpont kérése. Mire gondolsz, a két cicergő 2W-os hangkeltőre?
Nekem egy 1800W-os Pioneer rendszer mellett kicsit xarul, de valószínűleg nem ez a mérvadó.Ebben mások több infót tudnak adni.
(#7874):
Toshiba jó, de feltétele a főzött ROM. Ellenben kompromisszumokat kell kötni, market is csak a sajátja. -
Land
veterán
Ez a Toshiba Folio 100 milyen? Főzött ROM-mal jókat írnak róla. Jobb mint az xTAB-100? Nem a hw-es összehasonlítás érdekel, hanem a gyakorlat
-
Land
veterán
Üdv!
Kapacitív, 7-10"-os Tabletet keresek 40-60k áron (használt is akár), melyben 1 GHz-es processzor van és megfelelő 3D chip. Olyan érdekelne, mely megbízható, gyors, vannak rá mondjuk főzött ROM-ok is és minden program röccenés nélkül fusson rajta (mivel az 1 GHz-es 1 mag elég bármire így nem lehetetlen ez a feltétel..)
Köszönöm! -
Nara19
aktív tag
válasz
Hammon Serra #7865 üzenetére
Huawei s7 slim vaterán elérhető kb 40k. A t-mobi-s rendelkezik sim-mel, gps alapból van.
-
Hammon Serra
senior tag
válasz
Luissimo #7866 üzenetére
Szia!
Ez szerinted milyen?
CPU A10 Cortex A8 1.6Ghz, Multi-Core
Display 7inch 5 point touch capacitive 800*480
Ram DDR Ⅱ 512M
Memory 8G
Extend memory 4GB-32GB SD/TF Support
WiFi IEEE 802.11 b/g
camera 300K pixels
external 3G WCDMA / CDMA EVDO
GPS optional
G Sensor Support
Operation Google Android 2.3
Battery 3500mAH / 7.4V Dun cobalt battery
Play time 10 hrs muslic play,5 hurs vedio play,HDMI 4 hrs play
Language Chinese simplified, chinese tradition English, French, Germany, Italian, Japanese, Korean, Polish, Russian, Spanish etc 20 languages.
Browser Opera,UCWeb,SkyFire,Dolphin
online entertainment online vedio, online tv, online movie, online music, online FM.
Office software WORD, EXCEL, POWERPOINT, PDF, TXT,
game 3D game, internal 3D accelerator , 3D out putformat Support MP1, MP2, MP3, WMA, WAV, OGG, OGA, APE, FLAC, AAC, M4A, 3GPP etc andio format, multi EQ format,
S/N above 90dB
Record Support MP3,WMA format
others "The lyrics, tag search, search folder, photo album, custom sound"
"Azalia
" " Cirrus Audio encoding chip"
format AVI(H.264、DIVX、DIVX、XVID), rm,rmvb, MKV(H.264、DIVX、DIVX、XVID),WMV,MOV,MP4(.H.264、MPEG、DIVX、XVID),DAT(VCD),VOB(DVD),PMP,MPEG,.MPG,, FLV(H.263,H.264),ASF ,TS, TP,3GP,MPG ect 30 formats and internet all can be downloaded
Playing ability highest 1920X1080、30Mb code
vedio output HDMI 720P to 21600P full HD output,and Video OutPut(AV OutPut)
Fileread Support fonts changing,text colors,background colors,files folder,listening the songs and browsing pictures can be reading texts book
Picture JPG、BMP、PNG、GIF ect multi formats revolving/lantern side and highest support 4096*4096 resolution
Voice speaker
Digital interface Support Harddisk,digital Camera,Mobile,USB,card reader and able to connect printer ect OTG function
HDMI HDMI standard mini port,support HDMI1.3,support full screen output to HDMI Devices
USB USB2.0
Acc Charger, USB cable
Adapter small type charging port,DC5V input
Earphone 3.5mm earphone interface
Size 192 x 122 x 12.8 mm
Touch screen All flat-screen single-point resistive touch function
Key Touchable Button: HOME,MENU,BACK,Simple and pretty
Weight 360g
Temprature Less 35 degree -
Adamis
őstag
Ide is berakom, hátha: Szóval meg lehet-e azt csinálni, hogy tabletemhez usbs billentyűzetet kötve úgy gépeljek, hogy az ékezetes betűket kapásból írja? Mert most az van, hogy spec magyar karaktereknél amerikai kiosztást használ. A tableten anysoft kb hun van...
-
Luissimo
veterán
válasz
Hammon Serra #7865 üzenetére
ennyipénzért nemlesz benne egyiksem.
-legyen kapacitív kijelzője, nembaj ha nem 4:3-as
-legyen kellő memóriája (min 512)
-legyen okosítható.
-stb stbszerintem kicsit olvass vissza...
-
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék tőletek.
A megfizethető kategóriában keresek tabletet.Mit tartsak szem előtt? MI az ami számít és mi az ami parasztvakítás? 20-35k között szánnék rá.Nem tudom jó,ha van benne GPS, meg telefon.Lehet azokat használni, vagy felesleges?
Köszönöm mindenkinek!
Üdv:
Hammon -
keccsa
aktív tag
A Silverlight-os problémára senki nem tud gyógyírt?
-
válasz
rewentlow #7857 üzenetére
Oltári, akkor tuti lesz panaszkodás a szervízeseknek!
Megnéztem, ezt cserélték elvben:Replaced Part:
EP101-1B LCD BEZEL ASSY
Azaz egy lcd-keretet cseréltek???
Nemtom hogy hiszik hogy attól megjavulnak ezek a problémák.
Még1 kérdés: a facebook app az elmúlt 2 napban rosszalkodott nálad? Hogy nem töltött be semmit pl, se főoldal, se notification-ök? -
vonatkerek
csendes tag
Helló. Esetleg tudna nekem valaki abba segíteni hogy a Mypad MA-700as táblát hogy a rossebbe kell frissíteni ?
Ebból az Android 2.1-ből kihagyták a termék frissítést a beállításokból.
Vagy esetleg ha van valami program erre azt megköszönném. -
rewentlow
csendes tag
-
Üdv!
Múlt hét végefele beadtam a Transformert a szervízbe a hibái miatt (progik fagyása, mint böngésző, facebook, galéria, random újraindulás, egy OTA frissítés nem ment fel rá, stb)
Elég hamar vissza is jött (szerda délután), gyanús is volt, és elsőre olvasatra nem is vettem le mit is csináltak-cseréltek rajta. Majd hétfőn átolvasom a papírt. De a hibák nem szűntek meg, megmaradtak! Hogy ezeket vajon egy program csinálja vagy tényleg hibás ez a kis édes, azt nemtudom. Anno kérdeztem, akkor senkinek nem volt baja a sajátjával, de most is megkérdezem: Más nem tapasztal hasonlókat a saját transformerén?Ha hétfőig még jelentkeznek a hibák megint írok a szervíznek, hogy valamit mostmár kéne kezdeni a dologgal...
-
Luissimo
veterán
kösz urak, az uj winamp felrakása megváltotta a világot.
mostmár csak ki kell tölteni a kedvenc adók listáját és mehet a rédijózás a mindenhol és közben a lázas munka látszatát lehet kelteni.
mindenkinek küld egy puszit az aszisztensem a jó megoldásért, énmeg szépen mellébujok aludni, pá, kezeket a paplanfölé.
mit üzentek a lánynak? ?endzsigabi, nekedmár az ágyban a helyed régóta, már holnap van :-)
-
zacsek21
tag
-
Luissimo
veterán
válasz
Luissimo #7843 üzenetére
folyt köv., közben lejárt a szerkesztési idő:
-amikor ráklikkelek a honlapon a hangszóró ikonra , akkor felajánlja a következőket, hogy mivel nyissa meg:
-Galéria
-Opera mobile
-Rock Playerennyi.
az opera mobile elakarja menteni valahová, a rockplayer meg kb. 5 másodperces szuttyogás és sötét képernyő mellett lejátszik belőle 3 másodpercet.
ha az elmentett file-t akarom megnyitni Winamp-al vagy Astro Playerrel, azok meg nemtudnak vele mit kezdeni.
Próbáltam néhány internetes online rádiot is előkapni, de azokba meg nemtudtam beilleszteni a linket , hogy mitakarok, csak a saját beléjük égetett állomásokkal voltak hajlandók foglalkozni.tehát patthelyzet van de inkább betlire állok.
-
Luissimo
veterán
én pedig a következővel szívok:
online szeretnék rádio élő adást hallgatni,(klubradio.hu)
195.70.62.190:8080/96kbit.m3u
ez a fájl, amit letölt, ha ráklikkelek az ikonra.
Ha rockplayerrel megnyitom, kb 1 másodpercet játszik le belőle.ezt az asztali pc-n a win media player vagy a winamp símán lejátsza.
a droidos winamp, aztmondja ismeretlen filetipus, az astro player sem kezd vele semmit.van valami furmányos lejátszóprogram, ahova ezt belinkelem és szépen lejátszaná ?
vagy valami más megoldás ? -
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan lehetne Silverlight-os videókat lejátszani androidos (2.3) tableten?
-
pumedli
csendes tag
Még mindig nem döntöttem el, hogy melyik tabletet vegyem...
Van tapasztalata valakinek a Galaxy Tab 10.1-el? Esetleg egy Transformerrel összehasonlítva?Utóbbi még mindig befutónak tűnik...
Ha ne gondolkodjak tovább, akkor azt is írjátok meg. -
hori13
tag
Köszi a hozzászólásokat, lehet, hogy
rámozdulok a galaxyra. -
szakipeet
csendes tag
-
z0d1AK
nagyúr
-
hori13
tag
Üdv!
Galaxy tab 10.1 vásárlásán gonolkodom abból is a 3G verzió érdekelne. Szerintetek érdemes most megvenni vagy várjam meg a tegra3-as gépek megjelenését amik esetleg lehúzzák az árát vagy inkább várjak egy tegra3-as gépre? A gyártók közül a Samsung az Asus és az Acer jöhetne szóba. -
-
szakipeet
csendes tag
Lesz ez a DotcommerceDay csütörtökön, van egy csomó kedvezmény, találtam olyan webshopot, ahol 50% kedvezményt adnak a tablet kiegészítők árából.. http://www.dotcommerceday.hu/
-
BioNiCMaN
addikt
Urak!
~200k-s költségvetésből milyen Tabletet vennétek?
Nagyjából a Samsung Galaxy Tab GT-P7500 (16GB, nagyobbat nem találtam...) és az Acer A501 (64 GB) között vacilálok, esetleg valami más, ebben a kategóriában?
3G, GPS meg ilyesmi mindenképpen kell bele.
Köszi!
-
pumedli
csendes tag
Nem tudom, hogy jó helyen kérdezem-e, de hátha tud valaki segíteni...
Androidon van lehetőség online tv adást nézni? Gondolok itt olyanra, mint a stream-ek a PC-n. -
gyiku
nagyúr
hi,
elgondolkodtam egy tablet beszerzesen, felesegemnek webezesre, filmnezesre.
mivel otthon hasznalna foleg - pc helyett -, igy nincs szukseg 3g-re, gps-re, kamerara.
gagyi noname kinait nem akarok venni, de ipad aru csoda sem kell. valami kozepkategoiasat, de minosegit keresek, amire jon majd esetleg ICS is.
mi lenne nekem a best buy?
koszi -
coyote66
aktív tag
Üdv mindenkinek. Kínai Superpad 3-ra keresnék custom rom-ot. Amiket találtam nem optimálisak a készülék paramétereire, illetve bugosak. Foglalkozik ilyesmivel valaki, vagy szóra sem érdemes?
-
pumedli
csendes tag
Miért csak a dokkolóval együtt lehet jó? Az akksi extra kapacitása miatt, a csatlakozók miatt vagy esetleg maga a billentyűzet miatt?
Egyénként laptop van mellette, tehát nem ez az elsődleges cél... Első körben nem is gondoltam, hogy dokkolóval venném. Ma már nincs akkora árelőnye (ha egyáltalán van) a szettben történő vásárlásnak. -
pumedli
csendes tag
Mivel látom, hogy elég sok készülék megfordult már a kezeid között, így kíváncsi lennék a véleményedre. Kinéztem az ASUS Transformert, de még az Acer A500 is szimpatikusnak tűnik, bár előbbit ajánlották a szebb kijelzője miatt. Nincs tapasztalatom sem tablet, sem Android téren, ez lesz az első ilyen eszközöm.
Van esetleg más is, ami elkerülte volna a figyelmemet? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Tomix24 #7808 üzenetére
Az AMD C-50-e erős hardvernek számít? Vicces.
Személy szerint nem ajánlom a windows 7-es készülékeket, és az Acer w500-at sem, hiszen melegednek, meleg levegőt fújnak ki, nehezebbek, vaskosabbak.
Amíg az A500-at szerettem, és gyári tokkal csak 110 ezerbe kerül, addig a W500 alap verziója +10 ezer minimum. -
Tomix24
addikt
Belelendültem a Tablet keresésbe. Acer A500 volt még délelött(Rajta Android 3.1). Mostmár W500 is jónak tűnik, Windows7-el, ami elvileg támogatja az érintésvezérlést, és az erős hardvernek hála minden progi futna ahogy eddig.
Sőt Windows 8 is letölthető ingyen próbaverzióval.
Nektek mi a véleményetek a win7 tableten dologról, illetve a Win8-at használta már valaki?
-
válasz
Protekt #7803 üzenetére
Nem találtam én sem, aki javítaná (bár nekem sw hibás volt, de olyan meredek bootloader hibával, hogy azt már ember nem rakta helyre...)
De akinek van pákája, az ezt vissza tudja forrasztani, ha kideríted, hova kell. nem olyan nagy ügy ám az SMD-s nyák forrasztása, csak megfelelő hegy kell hozzá. A kínaiaknál szinte mindenki szebben forraszt -
Luissimo
veterán
az áruk valoban meggyőző, csak kicsit arrébbvannak
Én mondjuk Nagytétényben találtam egy boltot, ahol vannak hasonlók, de csak nagyusb-->mini usb relációban, (200 forintért) a micro az hiányzik nekik.
(majd lehet hogy megmutatom nekik, hogy hol a nagyker , kösz.Fontos szolgálati közlemény PROTEKT fórumtárs részére:
FORDULJ HOZZÁ BIZALOMMAL, ÜGYES ÉS SEGÍTŐKÉSZ, ARANYEMBER !! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest