- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rtom
senior tag
Voda Smart Tab7-essel nincsenek WiFi problémáitok? Állandóan felfüggeszti a WiFi-t, nehezen találja meg a hálózatomat, megszakad a kapcsolat...
Nem bírom eldönteni, hogy a routerem, a szolgáltató kábelmodeme vagy a tablet okozza a problémákat, de kezdek a táblára gyanakodni.. Esetleg tanácsok, mit nézegessek, hogy ez kiderüljön?
-
engine88
aktív tag
Udv
Milyen tabletet ajanlatok 45.000ft korul?
9" felett, WiFi, 1,4 vagy dualcore, min 16gb, 1gb ram lenne az igenyem.
HP Touchpad 16GB-ot neztem elso korben, az van kb 150font korul legolcsobban. -
thug
tag
Szia!
Az update leszedett egy új sw-t, ami demó módban működött, és sajnos nem működött rajta ez-az..
És mivel nem tudtam máshogy, csak recovery módban resetelni, hát azt eszközöltem!
Recovery módba úgy tudsz belépni, hogy mielőtt bekapcsolod 3mp-ig nyomva tartod a hangerő+ gombot..
A 64bites win 7 ultin nem sikerült megcsinálnom, ezért ubuntu lemezről live-ba megpróbáltam és ott csonk nélkül ment, amit ez a szerencsétlen winfos nem volt hajlandó... -
bigdady
nagyúr
voda smart tab kellemes meglepetés. wayteq xtab-om cseréltem erre. Jó döntésnek bizonyolt akkor is ha csak 7 colos.
-
keszo
őstag
-
DJGABI
addikt
Pár napja én is próbálkoztam, market szintén nem találja nálam se, telepíteni az apk-t sem engedi. Azt olvastam, hogy egyelőre USA-only a dolog. Bár ettől még nem értem miért nem megy fel a program maga... Pedig ha Kindle/Nook-on megy akkor tegrás vas alatt is kellene. :S
(#8886) keszo az a Novo7 Basic utódja, ugye? Szóval a MIPS-es változat. Akkor nem.
-
keszo
őstag
A NOVO7 Paladin ICS-sel megér 32000ft?
-
tjb007
nagyúr
válasz
doncortio #8878 üzenetére
(#8879) petipetya
Fent van az, azért nem látod mert sem a telefonoddal, sem a taboddal nem kompatibilis, legalábbis hivatalosan.
-
doncortio
senior tag
Üdv!
Valaki letöltené Marketről az OnLive-ot és átküldené nekem az .apk-t? Megköszönném! -
petipetya
nagyúr
-
Smart tab 7-hez lehet valahol hdmi kábelt venni?
-
keccsa
aktív tag
A Magic Penről:
Először én is parasztvakításnak tartottam, amíg el nem kezdtem használni. Nagyon jó a jegyzeteléshez (sokkal jobb, mint a tompa hegyű kapacitív tollak), illetve a rajzoláshoz, képmódosításokhoz is kiváló. Én munkához is használom, és nagyon szeretem azt a funkciót, amikor csinálok egy fényképet a megfelelő nézetből, majd egyből rárajzolom, hogy mire gondoltam. Nagyon jó!
Ráadásul a 3.2-es frissítéssel megoldották a tollal kapcsolatos egyetlen szívfájdalmamat, vagyis hogy nem lehetett azt úgy használni, mint egy sima kapacitív tollat. Eddig ha bármikor megérintettem a képernyőt, a látványról csinált egy képet, amit csak módosítani lehetett. Most alaphelyzetben a toll kapacitív pointerként működik (és a hegyessége miatt sokkal pontosabban lehet vele kijelölni, mint egy átlagos kapacitív tollal), viszont ha megérintem a 3.2 óta egyetlen fizikai érintőgombot (az a karika a kis tollal), akkor megkérdezi, hogy mit akarok (képernyőfotót, új feljegyzést, vagy módosítani a toll beállításain).
Na, így már SZVSZ "tökéletes"! -
thug
tag
Sziasztok!
Van nekem egy Archos101-esem.
Elkövettem vele egy hibát, méghozzá, hogy recovery módban véletlenül nem a reset android&storaget-nyomtam, hanem a reformat device-t...
Gondoltam sebaj, google és letöltök egy gen8 aos-t és visszatöltöm, de ez mégsem lett ilyen egyszerű!
Hiába töltöm vissza az .aos-t update faile: (221)-es hibával leáll az update...
Lenne valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj?
Esetleg csinálta már valaki ugyanezt?
Segít nekem valaki ebben?Köszi előre is!
-
petipetya
nagyúr
Vajon mikor ér ide az acer_a100_2.007.04 frissítés az a100-ra?
Kijött valami patch az a500-ra is. Azt már megkapta, akinek az van?
-
CHIPman
nagyúr
Nem valószínű... SmartTab7 megfelelne ennek, viszont a HDMI-hez egy egyedi ZTE kábel kell, nem simán HDMI van rajta. Acer A101 stimmel mindenre, csak nem kapható itthon. Ha jól tudom, a Samsungokon nincs HDMI. Az Acer A100 a GPS-en kívül stimmel, de androidos telefonnal lehet rá osztani, ha az úgy jó.
-
hun_gery
aktív tag
-
jFox
addikt
Igen, de mindenképp beszéld meg a vezetéssel, nehogy probléma legyen belőle!
Vagy a Pistakiss által javasolt mobilnet lehet még megoldás, ha nem akarsz a belső hálózatról elérni fájlokat.Ez azt jelenti h az olcsó kínai modellekbe még ilyesmiket is bele applikáltak ?
Nem ez azt jelenti, hogy azok a procik nem feltétlen tablet-be vannak tervezve, csak ügyes kínai mérnökök ráforgatták a droidot és "ha már úgy is benne van" alapon kivezették a drótos hálókártyát is. Ennyivel is többet tud a cucc.
Viszont amire a tab-ot használná az ember arra éppen hogy csak alkalmas. -
jFox
addikt
Szerintem ez nem csak csatlakozás kérdése. Eleve nincsenek ezek sima drótos hálókártyára felkészítve, mobil eszközről lévén szó. Szóval, ha gyárilag nem adnak hozzá, akkor felejtős szerintem.
(Ha csak nem tudod valahogy a kernelbe bele mókólni valahogy az adott eszköz driver-ét.)
-
bodola
csendes tag
-
tjb007
nagyúr
Mindenképpen a 8.9 -es Galaxy Tab -et. A Flyer -nél (is) nagyon jó az anyaghasználat, a kijelzőpanellel sincs semmi probléma, van Magic Pen (ami sokak szerint csak parasztvakítás) viszont a hardver már a megjelenésekor is elég kevésnek számított. Én inkább a 8.9 -et ajánlanám, persze itt is meg kell barátkozni pár dologgal mint például a micro-SD bővíthetőség hiányával vagy az egyedi rendszercsatlakozóval.
Olcsóbb gép van de ott is meg kell barátkozni ezeknél jóval nagyobb problémákkal.(#8850) bodola
Ha az FM rádiót elfelejted akkor lesz egy "csomó" választási lehetőség, ha nem akkor gyakorlatilag egy sem.
-
bodola
csendes tag
Boldog Új évet mindenkinek!
Legyetek szívesek segíteni: olyan táblagépet keresek amiben van GPS, DLNA, FM rádió (jó lenne rds), WIFI is. Hab lenne a digitális iránytű és 10" alatti méret és HDMI. A 3G nem feltétel. Lehet, hogy ezt a masinát még nem találták fel/rakták össze? Kösz előre is! -
laolaj
aktív tag
Sziasztok..
lenne egy pár kérdésem.
Nekem ez a Tablet dolog új pálya viszont egy kinézett darab már van több napnyi olvasás után...
ARCHOS 80 G9elsőnek valami olcsó kategóriát lőttem be de rájöttem, hogy ez marhaság mert csak szívok majd vele.
így ezt a darabot néztem ki...
akinek van megkérdhetem, hogy írna egy pár sort, hogy milyen követelményei voltak és mi fogadta az eszköz kézhezvételétől.Vagy mi lenne amit ilyen 300€ hatáig ajánlatok.... Ebben az összeg határban van itt Asus eepc is olyan 275€ körül Atom N570es cpu 1GB ddr3 és 10"... de az kis lapos..
egy tablet lehet h jobb lenne.
Ami a cél: net, olvasni, nyelvet tanulni, kép és zene ...köszi válaszokat
jó éjt. -
hun_gery
aktív tag
Miért ne lehetne itt beszélni a feketemarketről? Nem támogatom a warezt, csak beszélek róla. Nem ugyanaz. Mondjuk mindegy, csak egy érdekes anomáliáról írtam, majd idővel a chainfire megoldja ezeket a gondokat
Az meg, hogy a gl nem ismeri a zte-t a gépei közt, azt hiszem nem a zte, hanem a gl szégyene. (mondjuk számukra a mali gpu is csak pár hete létezik...)
egyébként valóban érdekes ez a hw-kompatibilitás, amit írtok. biztos a ts-vezérlő más a táblákban, és a market azt is nézi, csak mi nem tudjuk -
chubii
senior tag
Sziasztok!
Valaki lenne olyan kedves, hogy e-mailben elküldi a Pocketbook IQ701-en található gyári könyveket ? Sajnos frissîtés után eltűnt az összes , és fontos lenne . Előre is köszönöm ! -
tjb007
nagyúr
válasz
hun_gery #8844 üzenetére
A warezről szerintem pont itt nem kéne beszélni, amúgy szerintem te is tudod, hogy azok miért mennek (c betűvel kezdődik és rack -el végződik).
A Smart Tab 7 -et a Gameloft nem ismeri, még magát a ZTE -t mint márkát sem. Amúgy nagyon érdekes, az Asphalt 6: Adrenaline HD a Motorola XOOM -mal kompatibilis de az Acer Iconia Tab A500 -zal már nem holott hardverben csont ugyanaz mindkettő. -
hun_gery
aktív tag
Ugye az tény, hogy a gl játékok kijönnek ugye majd' minden gpu-hoz. (adreno, pwervrx, tegra, mostanában mali is). ezért van 1.0, 1.01,1.02 stb verzió is.
Namost magyarázd el légyszíves, hogy a lewarezolt játékok miért mennek ugyanezen a gépen? (pl rainbow6 nem is látszik marketen, feketén beszerezve pedig megy, 9mm látszik, de a marketes verzió szerint nem kompatibilis, a warez azonban igen)
A warez játékok is a gl szervereiről szedik le a szükséges x100 megát, nincs mögöttük "sáros" szerver (megnézheted a letöltött apk-ban)
-
tjb007
nagyúr
"A Market elvileg nem engedi telepíteni azokat az alkalmazásokat, amelyek nem kompatibilisek a készülékkel."
Dehogyis nem engedi. Az a pár kilo- vagy megabyte-os "keretprogram" amit te letöltesz a Marketről ugyebár egy csupasz valami ami önmagában semmire sem jó, ahhoz, hogy használni tudjad le kell tölteni a játék fájljait a Gameloft szervereiről. Na, itt a probléma gyökere mivel amelyik eszközt a Gameloft szervere nem tudja beazonosítani arra egyből jön a nem kompatibilis szöveg holott a valóságban meg az lenne.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hun_gery #8839 üzenetére
A Market elvileg nem engedi telepíteni azokat az alkalmazásokat, amelyek nem kompatibilisek a készülékkel. Facebookon követem őket, várom is, hogy mikor lesz 1 USD. Bár nem össze esküvés elmélet, de ilyenkor megy fel az árfolyam is...
Egyébként érdekes,hogy több Honeycombos masina sem támogatja (Galaxy Tab 10.1v, Archos 80 G9, A100). De még a Packard Bell Liberty Tab sem, holott az megegyezik hardverben és szoftverben is az Acer Iconia Tab A500-zal, amit meg támogat...
-
hun_gery
aktív tag
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hun_gery #8837 üzenetére
Jah, már látom, a bejelentkezés sokat segített.
Bár a Modern Combat 3: Fallen Nation több, mitn 1600, pedig kipróbálnám.
-
hun_gery
aktív tag
tényleg felsoroljam? nézd meg légyszi a marketen.
szerk:
megnéztem:
ingyen: uno free, gt racing, bia2, fantasy town, asphalt5, nlf pro 2012, let's golf
232 ft: aspalt6, block breaker 3, uno, backstab, mc2, order & chaos, 9mm, nova2, bowling, poker, solitaire, assasin's creed, sudoku, asphalt hd, driver SF, tintin, immortals,stb
(nem tudom, hogy eddig mi volt ingyen, vagy mi nem, de hogy nem 1USD volt egy játék, az tuti) -
hun_gery
aktív tag
A Gameloft játékok 1 v. 0 dollárba kerülnek ma a marketen! (meg szerintem holnap is)
-
keszo
őstag
Sziasztok!
EZ az átalakító működik tablettel is -
Spidee
senior tag
Sziasztok!
A Samsung Galaxy 8.9 és a HTC Flyer között vacillálok.
Tudtok mondani valami negatívomat a két géppel kapcsolatosan, ami elriaszthat vagy az egyiktől, vagy a másiktól? -
petipetya
nagyúr
WayteQ xPAD-70 és xTAB-100 teszt - GSM online, youtube link. Még nem néztem meg.
-
Luissimo
veterán
van egy olyan app a marketen, hogy PAW server.
ha azt felteszed a kütyüre és elindítod, akkor megad egy ip címet, amit ha beírsz a böngésződbe, akkor az egész kütyüt látod, szőröstül-bőröstül-lekestül.
mindent tudsz vele csinálni, másolgatni is , kedvedre.
egy percet szánjál rá, szerintem.... -
krain
tag
valakinek tapasztala a samsung galaxy s wifi 5.0-val?
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Luissimo #8811 üzenetére
3.2-n nincs sok redőny.
#8812, ocsesz:
fel kéne telepíteni a driver-t, amit kaptál hozzá (dugd össze a géppel, lesz egy meghajtó, arról), aztán intézőben látni fogod, mint smart tab 7, total commanderben meghajtóként nem.(#8809) mArZsi:
mert retek lassú volt, még az sd film is akadt rajta, nemhogy egy komplexebb gameloft-cucc.
Mondjuk én még a megjelenéskor vettem, azóta van rá sok firm, lehet, hogy szépen összereszelték a gépet a robottal, mert szerintem volt benne potenciál. -
ocsesz
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy Smart Tab 7-es.Ha összekötöm a notival hogyan látom mint külső meghajtót?
Telepített valami progit,de semmi.
Egyedül a media player jön be ha csatlakozok.
Nem lehet külső meghajtóként kezelni?
Ja,a táblában van microsd is,azt sem látja. -
mArZsi
tag
Renesas, vagy Haipad M9-el rendelkezik vki?
-
feeder42
csendes tag
Köszönöm a választ és használatban általános dolgokra pl: levelezés ,internet ,persze a multimédiás képességeket sem szeretném nagyon elhanyagolni mert a melóhelyen éjszakánként jól fog jönni az is.
Most egy HTC telefonom van de már meguntam állandóan cserélgetni a romokat inkább használom már fél éve nem cseréltem rajta romot.
Akkor valószínű,hogy marad a wayteq a méretet még átgondolom.
Még egyszer köszönöm. -
tjb007
nagyúr
válasz
feeder42 #8797 üzenetére
Kérdés, hogy kijelzőméretben mekkora számodra az ideális és, hogy mire szeretnéd leginkább használni.
Ha nagyobb kijelző kell akkor xTAB-100, ha megelégedsz a kisebbel is akkor xTAB-70 vagy CC 7030 annak függvényében, hogy mire szeretnéd leginkább használni. Ebookra, netezni a 4:3 miatt a xTAB alkalmasabb, filmnézésre meg a 5:3 miatt a CC 7030 bár egy ez nagyon egyénfüggő, van akinek ez nem okoz problémát.
Multimédiában az xTAB -ok erőseb de ha nagy buherátor vagy és úgy cseréled a ROM -okat mint más a zokniját akkor inkább a CC 7030 ajánlott. -
hun_gery
aktív tag
semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest