- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
Asus Transformer Prime-al szemezek. Tud valaki megjelenési dátumot, árat? Vagy hasonló terméket?
-
BéHGT
senior tag
válasz
Luissimo #9295 üzenetére
Vodánál 6900 Ft, mellé kell 2 év a 8000-es netre... Ennyi nekem vállalható az asszony miatt, mert nagy részben ahol használná van wifi, de nem baj ha van hozzá mobilnet is..
Vagy T-től a 8.9-es Tabot... 10-eset nem akar semmiképpen sem...Mondjuk mondanom sem kell, az a 4GB adat rémesen kevés
-
tjb007
nagyúr
Ha csak az a felsorolt három típus jöhet szóba akkor mindenképpen a 8.9.
(#9295) Luissimo
Nézd meg az árlistát és döntsd el, hogy megéri e neked
-
hun_gery
aktív tag
én ezt vettem telejsen jó, minőségi kidolgozás, picit kell rajta igazítani, olvasd el a smarttab topicjában, ott leírtam mit
szerk:
bocs, most látom, hogy 10-hez kell -
tjb007
nagyúr
-
jacis
nagyúr
Szerintetek ezt tudja majd kezelni a táblám?
-
BéHGT
senior tag
Még egy kérdés... Voda Smart Tab 7, Samsung Galaxy TAB 7, vagy 8.9? gyáltalán megérné még a Galaxy Tab 7-et venni? Bár a T-nél nincs Tab 7...
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Tud valaki ajànlani valami jó bt billentyüt?
Vàlaszt elöre is köszönöm. -
z0d1AK
nagyúr
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Mitöl lehet az, hogy a tabomon lévö 3.2-es rendszer nem a megfekelelö idöt írja ki hiába állítom be? Ha átállítom automatikus idöbeállítsra akkor is hülyeséget mutat egy idö után.
Más: valami oknál fogva az elsö napon még játszotta a flash videókat most meg már két napja nem megy a kép csak a hang?A válaszokat elöre is köszönöm.
-
drahotab
tag
Sziasztok!
Nem tudtok arra valami módot, hogy egy androidos tabletet (Asus Transformer TF101) hogyan tudom az otthoni hálózatomba (wifin keresztül) beléptetni? Hogy lássam a megosztott fájlokat, a hálózat gépeit (esetleg nyomtatóit), stb.
köszi az értelmes válaszokat!
-
Luissimo
veterán
válasz
banhammer #9265 üzenetére
szerintem ha a teljes kikapcsolt állapotából kb. egy perc alatt feláll, az teljesen normális idő, nemhosszú az.
A P1000 Samu TAB 35 másodperc alatt harcrakész (és ráadásul mégaz esti szundira 11 óra után is kb. 35%-os akkuszintet hoz, reggel 8 as indulástól) , de a Ideos S7-nek is kell az a közel egypercnyi idő.
Viszont a DROPAD, minélinkább tele van pakolva, annál hosszabb ideig bootol, a ROM upgrade után kb majdnem üresen volt neki 1 - 1,5 perc, most telepakolva már azóta az az idő lassan már megduplázódott.Az is megoldás hogy éjjelre repülőmódba teszed és ugy dugod fel töltésre is, akkor reggel egy gombnyomás után azonnal indul.
Sőt, ha felteszed ezt akkor nem is kell gombokat nyomogatnod, mindent megcsinál magától.
-
losi73
senior tag
üdv érdeklödnék van egy ilyenem Teclast P76Ti amin most 4.01 ics van elvileg 1500-as a proci a gépben de ics nél 1000 megy ezt itt vissza állithatom a cpu masterel 1500 ra?illetve miért megy egyáltalán 1000-en nem valos adat rola az 1500????
-
banhammer
veterán
A tablet használattal kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Másnak is lassan indul el a gép a tablet (Tegra 2) ha teljesen ki van kapcsolva?
Nekem kb. 1 perc alatt áll fel a rendszer.Teljesen kikapcsoljam a gépet vagy elég ha csak pár pillanatra megnyomom a kikapcsoló gombot és alvó(?) állapotba kerül a gép?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
banhammer #9263 üzenetére
Magyar lokalizáció elérhető az Iconiákhoz.
Viszont jött be az országba egy adag dél-afrikai lokalizációval rendelkező A501-es, azon pedig nem lesz magyar nyelv, mert ahova szánták, ott felesleges a magyar.
Erről úgy tudsz leghamarabb meggyőződni, ha beírod a márkát és a gyártói cikkszámot a Google-be, és ha csak afrikai oldalakat dob, akkor te is abból vettél. -
banhammer
veterán
Adott egy Acer Iconia A501 és az a problémám, hogy nem tudom átállítani magyar nyelvre a rendszert.
A gépet az IPON-ban vettem, szóval szerintem nem lehet szürkeimport.A magyarítással kapcsolatban két lehetőség van:
1.: vak vagyok és nem találom azt a menüpontot a beállításokban ahol ezt meg lehet csinálni.
2.: nincs is lokalizáció hozzá. -
losi73
senior tag
üdv erre valaki?(#9246) losi73
-
engine88
aktív tag
Ehhez mit szoltok?
www.ebay.co.uk/itm/290656467021?item=290656467021?_trksid=p5197.m462
Csak a mai napon fel aron. -
Rokko77
tag
Sziasztok, van egy point of view tabletem 2.3.3-as Androiddal. A hálózatom mac address szűrésre van beállítva. Hol találom meg a tablet mac address-ét ? Előre is kösz a segítséget.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Milyen tabletet ajánlanátok 30-50k körül? Lehet használt és új is. Amiket eddig találtam: Wayteq Xtab-100, Huawei S7. Öcsémnek kellene netezésre, FB-ra, filmezésre, játékra.
-
losi73
senior tag
üdv érdeklödnék van egy ilyenem Teclast P76Ti amin most 4.01 ics van elvileg 1500-as a proci a gépben de ics nél 1000 megy ezt itt vissza állithatom a cpu masterel 1500 ra?illetve miért megy egyáltalán 1000-en nem valos adat rola az 1500?
-
válasz
sittes79 #9243 üzenetére
Amíg nem jön ide érdemi válasz, esetleg nézz szét a 70-es saját fórumában.
:-) -
sittes79
addikt
Akinek ilyen eszköze van, mennyire van megelégedve vele és hol lehet venni jóárasítva?
WayteQ xPAD-70
-
selenge
tag
válasz
Luissimo #9239 üzenetére
mi van?????? elmehet az artisjus a mindenki tudja hová brodyval együtt... hihetetlen, hogy minden létező bőrt lehúznak az ember f@rkáról... lassan már mindenre jogdíjat kell fizetni, hamarosan már fing@ni sem lehet matrica nélkül! bocsánat de nem először találkozom az artisjus gazságával, kissé kiakadtam, itt ma mindent lehet ha megfelelő körökbe tartozol
-
Luissimo
veterán
válasz
petipetya #9238 üzenetére
EZ IS elég szomorú.
mintha nemlettvolna már ígyis elég drága a wincseszter (és a többi is) -
BéHGT
senior tag
z0d1AK, engine88: Köszönöm, én is így voltam vele, persze nagy részben azért, mert Samsung... Szerencsére egy termékre sem volt gondunk(smart tv, laptop, galaxy s2, mikró, és a 10.1-es tab), van aki meg csak úgy szórja a fikát rá...
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Valaki esetleg nem tudja, hogy a Vodafone táblákra mikor jöhet kb. az ICS frissítés? -
engine88
aktív tag
GalaxyTab szerintem mindent visz. Ha van ra eleg penzed..
-
BéHGT
senior tag
Szerintetek Vodafone Smart Tab 7 vagy Samsung Galaxy Tab 8.9? Nem vicc, komoly a kérdés...
-
-
z0d1AK
nagyúr
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Luissimo #9219 üzenetére
esetleg még innen érdemes venni valamit, a dealextreme baromi lassan szállít.
Szerintem most, ha valakinek nem kell gps meg 3g, akkor valamelyik ainol cucc a legjobb vétel ár/érték arányban. pl. ez 115USD-ért ICS-vel, mali 400-al vagy esetleg ez 200usd-ért 1g ram-mal, 1024x600 IPS panellel ICS-vel február közepétől -
Luissimo
veterán
mivel annyira aláspecifikáltad, ebből csak a kínai oldalra vonatkozó kérésedet tudom teljesíteni !!
PARANCSOLJ, válogass ! -
gjoe
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani 7" méretben valami jó tab-ot, max 200$-ig?
Valamint valami megbízható kínai oldalt ahonnan rendelhető!Üdv: gjoe
-
losi73
senior tag
üdv tudnátok segiteni?vettem egy ilyen csodát Teclast P76Ti amin most 4.01 ics van és szeretném vissza rakni a 2.3 rá.de a win7 em az istenek nem ismeri fel mikor a készülék boot modba kerül,ezt a le irást követtem.http://tabletrepublic.com/forum/teclast-p76ti/teclast-p76ti-android-4-0-firmware-v0-131-a-253.html de a live suit program nem láttja mert nincs meg az boot modos usb driver instal.remélem sikerült érthetöre fogalmaznom a problémám.
-
keszo
őstag
válasz
littlemole #9209 üzenetére
Az én szívfájdalmam is az, hogy jobban örülnék az 1GB-os RAM-nak és jobban is hiányzik, mint a kétmagos proci.
-
keszo
őstag
válasz
Szabónagymer #9210 üzenetére
Valszeg nem rontana, de én a magam részéről jobban örülnék ha az xTAB-100-ra kiadnák a HC-t.
-
tjb007
nagyúr
válasz
littlemole #9209 üzenetére
"Ebben az arsavban van olyan amiben 1gb Ram van?"
Jelenleg nincs (ha a használt cuccokat nem vesszük figyelembe).
"Vagy ez valojaban akkora kulonbseget nem jelentene neki?"
De, jelent, főleg a Honeycomb -nál. Minél több RAM van annál gördülékenyebb a működés.
"Az hogy 3.2 android van rajta az azt jelenti semmilyen formaban nem lehet rola telefonalni?"
VoIP hívásokat lehet róla bonyolítani Wi-Fi -n keresztül (vagy ha van 3G akkor azon keresztül).
-
littlemole
őstag
Olvasom itt korabbban hogy ezzel az 512mb rammal valamivel lassabb lehet. Ebben az arsavban van olyan amiben 1gb Ram van?
Vagy ez valojaban akkora kulonbseget nem jelentene neki? Erdekes hogy ezt az infot nem tuntetik fel a termekleirasoknal.Az hogy 3.2 android van rajta az azt jelenti semmilyen formaban nem lehet rola telefonalni? Pl Nimbuzz,skype,kulonbozo voip programokkal. Nem telefonkent akarom hasznalni, de ha van wifi vagy mondjuk megosztom a mobilnetet ra, akkor jo lenne hasznalni ilyen programokat is.
-
tjb007
nagyúr
válasz
littlemole #9207 üzenetére
512MB RAM van benne, a súly meg mindkettőnél 465g.
-
littlemole
őstag
Az archos 80 G9 ben mennyi memoria van? 8gb os meg 16gb os verziot latok. Meg bovitheto flash memoria. Ezen kivul van meg valami ami a sebesseget befolyasolja memoriaugyileg?
Amit nem ertek meg hogy a 16gb os verziot 465g nak irjak a 8gb ost meg 599g nak. van ebben valami racio? Vagy csak eliras?
-
selenge
tag
ismerősöm wines érintőképernyős netbookot (tkp tabletet) szeretne, merthogy 10,1 a max kijelzőméret, mit tudnátok ajánlani, ami nem többszázezer?
-
keszo
őstag
Bután nézne ki a 10" a fülnél, de BT-vel miért ne?
-
DJGABI
addikt
válasz
Szabónagymer #9190 üzenetére
A gyári szofttal szerintem esélytelen lesz. Market sincs rajt, kétlem hogy pont a telefon funkciókat hagyták volna meg. CM7 talán, Honeycomb valószínűleg ahogy írták megint nem támogatja a hívást. Mondjuk nem is értem, sms még csak oké, de telefonálni, 10"-es tablettel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell XPS 13 9333 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest