- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DJGABI
addikt
Nem egy mastercard akció, de talán ez is jól jön:
Pandawill -6% kód minden termékhez [link]
-
DJGABI
addikt
Kizártnak tartom, addig nem fogják forgalmazni ezeket. Szerintem ennél a mostani 19k-s árnál lejjebb nem nagyon mennek. Egy jó 50% hasznuk mondjuk még így is bőven van rajtuk, de ezek kis összegek egy cég szempontjából..
(#23487) Prof én csak arról tudok, hogy a wifi gyengébb, mint pl pár mobilé. de ez kb minden második kínai tabról elmondható....
-
DJGABI
addikt
válasz
Davebowman #23472 üzenetére
Mielőtt megerősíted a rendelést látod mennyi lesz a végösszeg (ha sikerült ott lesz a -10k is) Hmm, első 400? Akkor jobb hogy nem vártam ki. De becsapós, 31-ig volt kiírva az akció..
-
DJGABI
addikt
válasz
darky4e #23276 üzenetére
Húú, nagyon remélem én is 8GB-st kapok. Majd azért egy rövid beszámolót írhatnál róla. Főleg a kijelző érdekel, hogy ez is tényleg olyan hamar invertálódik-e mint a Ghoo. A Mobii-m is ugyan ettől szenvedett, gondolom az összes olcsóbb panel ilyen.
Amúgy nem tudom, Marketen is csomóan lehúzzák az appot, nálam 5 perc alatt megvolt a regisztráció (pedig 10 óra-éjfél körül csináltam, egyből zárolták a 99Ft-ot), semmi gubanc nem volt, rendelés is végigment. (OTPjunior a kártya.)
-
DJGABI
addikt
válasz
darky4e #23260 üzenetére
Lehet érdemesebb lett volna a hónap végéig várni, bááár addig tuti elkapkodják ezeket a Concorde-okat, meg olyan óriási fejlesztések nem lesznek 20 nap alatt hogy pl 2 magosok legyenek ennyiért. Azt mondom így látatlanban: ezt a pénzt megérte
Hétfőn hozza a futár, ha minden igaz.
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
Ahogy nézem jelen pillanatban a Concorde One ára: 21.900 Ft [link]
Maestro kártyám van, felteszem az appot, megcsinálok én mindent, a végösszeg akkor ~12k lenne?
Volt már aki rendelt és megkapta, tényleg létezik ez? A tabletről esetleg vélmény? Nincsenek nagy igényeim, POV Mobii Tegráról váltok
Gondolom ugyanazt tudja ez a Concorde mint a MA-n tesztelt GhooTab 7000S, sőt supportban még talán jobb is.
-
DJGABI
addikt
A How It's Made mai adásában: így készül az 55 dolláros Boxchip A13-as tablet: [link]
-
DJGABI
addikt
CM9 Allwinner A10 gépekhez [link]
nem rossz, jó látni hogy valami közösség alakul ezekhez a gépekhez is, utoljára talán a TCC8902/TCC8803 gépekhez volt komolyabb custom rom így a "noname" vasak között.
-
DJGABI
addikt
Gemei G3 7", Allwinner A10, $81.20 [link] ez így ennyiért vajon mit tud?
Utolsó képeken elég érdekesek azok a csíkok a kijelzőn...
-
DJGABI
addikt
Galaxy Tab 2 7" - 220$ [link] FFFFFuuuuu, szokásos US only....
-
DJGABI
addikt
válasz
boxgamer12 #12656 üzenetére
2 mag szvsz annyira nem létfontosságú, bár persze, ha elérhető áron adják akkor jöhet. De pl. GTA3 bőven elfutkos az Allwinner A10-en is, ahogy olvasom Shadowgun, Riptide is (chainfire lehet h kell hozzá), durvább játékokról nem nagyon tudok így hirtelen. Max a Tegra3 techdemo-k, de azok meg csak az arra épülő gépeken futnak úgyis
-
DJGABI
addikt
Össze-vissza ír mindent a description-nél... Az Elf-nél is bekeveri a Tornado-t, a speckó se stimmel. Előrendelést ír, meg hogy 2 hét alatt dolgozzák fel csak egyáltalán a rendelést. (Amúgy a legrégebbi rendelés is csak 5 napos, szóval azért nincs még visszajelzés róla...)
-
DJGABI
addikt
válasz
Mittu88 #12543 üzenetére
Közben mondjuk eszembe jutott, hogy ebben a másik ainol topicban arról volt szó, hogy az Aurora készleteket mindig elkapkodták (vagy épp sokáig tartott mire újra lett, pont a kijelző miatt), Pandawill is azt írja [itt] a kommenteknél, hogy sold out, szóval az a 69 dollár érdekes. Elf-re nem tudom mennyire igaz ez. Szerk: jah, annál is vannak érdekességek.. Picit régi, de a kiemelt rész: [itt]
Nem általánosításként, de ők elég pedáns népségek, nem?
Szóval nagy a valószínűsége hogy nem elírás, vagy átverés. Meg van valami aliexpress protection is, egy próbát megérhet...
-
DJGABI
addikt
Azt a bitang! Bár szerintem lehetséges, legalábbis szeretném ezt hinni. A Tornado lehet hogy elírás, [itt] még AMLogic procival szerepelt (szerk: ahogy nézem a többi aliexpress-esnél is...), meg az azért elég új gép. A Elf viszont nem mai darab, előző szériás, lehet azért szórják ki, báár az 50$ még így is brutális, meg merem kockáztatni a kijelző maga drágább ennél
-
DJGABI
addikt
válasz
BeLuke #12469 üzenetére
Nem tűnik rossznak, videók alapján ahogy nézem nem a Mobii Tegra gyenge kijelzője került bele, a prociról meg ha minden igaz korábbról kiderült, hogy Allwinner A10, hivatalos ICS. Az 512MB RAM azért elfogyhat 4.0 alatt, de ennyiért itthoni garis 10"-es gép nem nagyon van. Minőségre biztos nem egy csúcskategória, de attól még használható szvsz. Kereső: [link]
(#12470) tvamos mivel nincs rá, ezért nehezen teszi fel
-
DJGABI
addikt
Mobilaréna Ghoo Tab 7000 hands-on [link]
oké hogy csak 800*480, de miért, miért ilyen b*szott nagyok az ikonok??? első dolgom lenne egy dpi changert feltenni. app drawerben is 3*5 ikon, meg főleg amikor kinyitja alul a beállítások gyorsmenüt, aztán az kitölti az egész képernyőt
-
DJGABI
addikt
válasz
richthofen #12161 üzenetére
A hivatalos leírás miért nem jó?
[link]
-
DJGABI
addikt
válasz
yerico #12111 üzenetére
[link] Vicces, mivel nem tud futtatni. Gyárilag legalábbis tuti, szóval hiába teszel rá egy jar játékot/appot, az nem fog menni, ahogy a böngészőből se tudsz futtatni semmilyen Java (nem JS, mert az természetesen megy) kódot. Utóbbit a C*B netes bankjával próbáltuk, nem ment tavaly, azóta látom csináltak már mobilos nézetet. Úgyhogy ha ez létszükséglet, akkor kb az összes droidos készülék kiesett kollégánál
-
DJGABI
addikt
1. előttem is leírták már, de a Paladint inkább ne.
2. dealextreme-ről tabletet inkább ne (RC helim csomagolása sérült volt, benyomódott, a legutóbbi rendelésem tőlük 3 hónap után jött meg, ráadásul az is lehet hogy vámon megfogják)
3. ilyen nagyon-nagyon noname (értsd 2.,3. amik már-már OEM, márka nélküli) cuccokat inkább ne. 100 dodó körül ott a PD10 FreeLander [link] [link], ahogy olvasgattam innen a topicból is rendeltek már páran [link](#11966) arnyekxxx multitáccsra természetesen FruitNinja
ha a gyárinál lejjebb akarod venni a fényerőt: RootDim [link]
-
DJGABI
addikt
válasz
mipityu #11689 üzenetére
Persze, próbáltam, egyik ismerősöm rendelt. Aztán kölcsönadta, nyomkodtam egy bő fél órát. Dicséretként írtam is, jobb mint a semmi. A miért-kell-rányomni témát kibeszéltétek. Egyáltalán nem fikázásnak szántam, csak megjegyeztem. Akinek bejönnek ezek a kínai stylusok használja egészséggel. Annyit tudok, hogy eddig amit olvastam, láttam pl. a Note cerkája is bejött. Kár, hogy ezek ilyen saját fejlesztések (gyak. nem használható más kapacitív kijelzővel, csak a sajátjukkal) szóval egy jó ideig csak ezek a kínai 1-2$-os cuccok alternatív lehetőségként
-
DJGABI
addikt
válasz
mipityu #11664 üzenetére
Azért ezek a 200Ft-os kapacitív stylusok nem az igaziak... Úgy kell elképzelni (javíts ki ha tévedek és a tied más fajta) hogy az a gumi a végén csak ilyen félgömb, szóval ha erősebben nyomsz rá vele a kijelzőre benyomódik a cerka vége, meg jó nagy a felülete ami a kijelzővel érintkezik, szóval nehéz vele pontosan célozni. Persze rajzoláshoz (DrawSomething
) vagy szabadkézi jegyzeteléshez még mindig jobb mint ujjal, de -ha már emlegetjük őket- a Thinkpad vagy Flyerhez adott toll hegyes végű, amit én így látatlanban is sokkal jobbnak találok. Illetve ez a Cosmonaut [link] volt ami még tetszett, bár most így visszanézve ennek is elég vastag a vége illetve hát az ára nem droidos zsebre van szabva
BTW tényleg jók az új Ainol gépek. Most akkor ez a kétmagos AMLogic proci az új A10? Remélem akkor a többi OEM is hoz ki ilyen alapon tableteket, ha GPS-t nem is tesznek bele, de azért BT-t remélem igen (ezt sajnálom hogy kihagyták a Novo7-esekből).
-
DJGABI
addikt
válasz
tvamos #11303 üzenetére
Szerintem nem. A Galaxy-nak valahogy talán ideálisabb a mérete, a 10" sokszor nagy tud lenni (legalábbis én néha így érzem). Hardveresen kb egy szinten van a kettő. Max a Gorilla Glass, ami deal breaker lehet Xoom javára (na jó, meg SD bővíthetőség, akkuban viszont gyengébb, mint a 8.9). Szoftveresen viszont szerintem ismét inkább a Samu. Nem tudom ígértek-e rá ICS-t, de XDA-n már most is van rá jó pár 4.0 változat. Moto meg szereti lezárogatni a bootloader-t, szóval arra mindenképpen várhatod a hivatalos update-et...
-
DJGABI
addikt
válasz
#56573440 #10715 üzenetére
Igen is meg nem is... A környezetemben van egy Asus Transformer, az felmegy ad-hoc hálóra, az én PoV Mobii Tegrám nem. (előbbi gyári, stock 4.0, utóbbi VegaICS ha minden igaz a google-féle forrásból készült /szóval nem cyanogen vagy ilyesmi... drága google hagyta ki, vagy tiltotta le ezt a lehetőséget
[link] /) 2.x, 3.x alatt mondjuk egy fájl módosításával az összes készülék rávehető, hogy felmenjen hotspotra: [link] [link]
ICS alatt próbáltam ezt:[link] így már felment ad-hocra, de a többi sima wifi hálóra nem, meg meghülyült a térerő kijelzője... Szóval 4.0 alá még nincs 100%-os megoldás. Remélem XDA-n kiötölnek valamit, főleg emiatt downgradeltem HC-ra.
-
DJGABI
addikt
válasz
werszomjas #10698 üzenetére
Fent írták: [link] Huawei Ideos S7 Slim vagy WayteQ xTAB 50 GPS. Előbbi mondjuk már csak használtban, utóbbit meg még nem forgalmazzák. 40k-ba szerintem mindkettő belefér. Inkább ezek, mint a linkelt no name gépek. Főleg a 256MB RAM necces, még amúgy is, nem hogy navihoz.
-
DJGABI
addikt
válasz
hercsi #10652 üzenetére
Szintén csak elmélkedés: Google tabletre látok némi esélyt, bár hogy ilyen olcsó legyen?? Azt rebesgetik, hogy az általad is említett Asus-t árulják majd (persze átmatricázva), de Tegra 3 200$ alatt? Hmm.. 7"-es iPad-ről már korábban is pletykáltak, eddig se lett belőle semmi. Majd ősszel meglátjuk. Illetve a másik topicban írták, ha lesz is, meg tényleg azon az áron, akkor az itthon 90k
-
DJGABI
addikt
válasz
darky4e #10556 üzenetére
Vettem hozzá tokot, azzal már jóval kényelmesebb, de igen, tényleg gyenge a kijelzője. De megszokható, használható. Amúgy 3.2 tökéletesen működik, a gyári böngésző ami gázos, de pl Opera Mobile-val már sokkal jobb. Ha tehettem volna Touchpad-et vásároltam volna (még anno a 99$-s akcióban
), csak hát az (most, így akción kívül) jóval drágább mint a Mobii...
(#10557) kpal nincs ilyen készülékem, a topicjában biztos szívesen segítenek: [link]
-
DJGABI
addikt
válasz
darky4e #10532 üzenetére
Ha jó a 4:3, meg zavar, hogy nem bővíthető akkor Táccsped. Azért mégiscsak HP meg ahogy írtad IPS kijelző. CM9 annyira nem is előny, kb egyforma a két készülék közösségi supportja. Annyi, hogy a HP driverek a nyílt forráskód miatt talán hozzáférhetőbbek. Ez az nVidia Harmony-ról nem mondható el éppen. Mondjuk Viewsonicnál van legalább 95%-ban stabil/működő Honeycomb. Touchpadnél meg gondolom 2.3 ami jobb, ICS-nek mindkettőnél még idő kell (bááár HP-nál mintha gyakrabban jönnének a 4.0 rilizek, meg jobbnak is tűnik az állapota).
Mondom ezt PoV Mobii Tegra tulajként (szintén Advent Vega = G-tablet)
-
DJGABI
addikt
válasz
stewe2 #10463 üzenetére
Best buy-szerűség: [link] Illetve az Ainol gépek így, 7"-ben (bár ott ugye a gariztatás még mindig kérdéses)..
Méretet neked kell tudnod, ha otthoni, nem hurcolászós gép lesz, meg a filmezés a fő cél, szerintem inkább 10"... Frissítés: az a gáz, hogy amiket linkeltél tabletek nagy részére nem lesz frissebb droid. Az Archos G9-esekre készül hivatalosan ICS, meg a PoV Tegrára van nem hivatalos.
"A közeljövőben jön valami "nagyonvárós"?" talán: [link] illetve: [link]Szerintem maradj a bevált gépeknél: Wayteq 70/100/s, Voda Smart tab 7/10
-
DJGABI
addikt
válasz
nightmare13 #10262 üzenetére
Nem, ennél több készülék nem nagyon van alsó kategóriában(egy mettől-meddig-et mondjuk írhattál volna...). Használt: innen Hardverapróról, Vatera, új: Árgép
(külön topic szerintem felesleges még, annyira nem is elterjedt itthon ez a tablet buzéria, meg itt is nyugodtan lehet kérdezni, még így is "csak" 10k-nál tartanak a hsz-ek)
-
DJGABI
addikt
Szállingóznak az új készülékek MWC-ről: [link] Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (ekkora egy hülye elnevezést...)
-
DJGABI
addikt
válasz
sittes79 #10069 üzenetére
Milyet rendeltél? Én is gondolkoztam rajt, de egyrészt nem vagyok benn biztos hogy kompatibilis a gépemmel (PoV Mobii Tegra, valszeg igen, sixaxis-t tökéletesen viszi BT-n
de azért mégse dobna ki szívesem több 10$-t az ember az ablakon) másrészt így képen annyira nem jött át, olyan gumisnak tűnnek a gombok, gondolom nyomáspontjuk lópikula, szóval nem lehet valami kellemes, de leginkább nem lehet valami gyors rajt gépelni... Ilyesmit vettél gondolom: [link] Szerk: látom már melyiket vetted, a billentyűzet része ugyanaz, ilyen szilikonosnak tűnik...
-
DJGABI
addikt
válasz
bladesks007 #10008 üzenetére
Csak zárójelben: Dealextreme mostanában kegyetlenül lassú, illetve drága is. Amúgy a második nincs készleten nekik.
-
DJGABI
addikt
Ja, látom már, a 1.5Ghz csak egy lehetőség, alapból 1Ghz van írva itt
Hirdetéshez: igazat megvallva el se olvastam a kommenteket, az áron lepődtem csak meg. Persze, a 3000mAh-s akkuval én se hiszem el hogy megy 7 órát... Meg ICS sincs rá (valamelyik A10-es szoft attól még szerintem simán rámegy), de ezektől függetlenül nem egy rossz vétel
-
DJGABI
addikt
Szerintem megint a kínai sokatmondó feliratok egyike lesz az a 1,5Ghz. Vagy lehet hogy egyszer sikerült tényleg elérniük, nem tudom. De az Ainol gépekben is 1Ghz-n megy azt hiszem az a proci. Vagy 2.3 alatt húzhatóak, 4.0 alatt nem? Valami ilyesmit olvastam. Itt tessék nézelődni: [link] Szerk1: jah, Advanced @1400mhz [link]
Szerk2: aki olcsó kínai tabletet keres, esetleg érdemes ránéznie: [link]
-
-
DJGABI
addikt
Tudom, abban Viewsonic-ban pont ugyan az a gyenge kijelző van mint a Mobii Tegrámban (meg Folio, meg Advent Vega, meg amilyen neveken épp forgalomba került). Ezeknél tényleg kb csak jobb van, de azért ez alapján a tapasztalat alapján kizárni az összes TFT TN kijelzőt.. Legalábbis az itteni Mobilarénás tesztekben azóta egyik 10"-essel sem volt ilyen probléma.
-
DJGABI
addikt
Itt van 1861 komment-nyi tapasztalat: [link] ez alapján csak el tudod dönteni, hogy jó lesz-e vagy nem... Mondjuk ICS frissítésről még mindig semmi infó, az egymagos proci azért lassacskán kezd kevés lenni (amire neked kell net+videó persze bőven elég, bár ahogy nézem chainfire-rel még tegrás játékokra is jó), a 70k picit sok, jobbat mondjuk én nem tudnék mondani (smart tab 7? bár az tök más kategória: 7 inch + ohne ips...)
-
DJGABI
addikt
Szerintem Onda VX610 lesz: [link] Márkát kivéve tök ugyan az. Szerk.: látom te is megtaláltad
Olvasom a kommenteket, ennyit vateráról. Azt azért el nem akarom hinni h ez az Onda bármiben jobb mint pl. az Elf...
Inkább ez mi lehet: [link] Szintén A10-es proci, ohne márkajelzés. Momo9-en vannak fizikai gombok, de az tök máshogy néz ki... Szerk: ez is megvan [link] ha ott kint is OEM-ként hirdetik az nem sok jót jelent ugye?
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
+(#9544) szaszapi Azért az már picit más kategória a 190$-jával. Nem vagyok benn biztos hogy az a (kínai) IPS panel ér annyit... Meg én 10 dollár különbségről beszéltem, nem 50-ről. Magyarul 33k vs 45k (+áfa, vám, lényegtelen ha alapból tízessel drágább), nagyon nem mindegy szerintem ebben az árszegmensben
-
DJGABI
addikt
-
DJGABI
addikt
válasz
Drótszamár #9506 üzenetére
USB-ről általában csak a 7"-eseket lehet tölteni (már amelyiket...). Bár mondjuk csak baromi lassan (azt hiszem valami 500mAh-t tud leadni a port), szóval egy 10"-es cuccnál már nem sok értelme lenne.
(#9507) Celtis Tetejéből miért vesz el helyet? Csak alul van status bar, egy kis hekkeléssel állítólag azt is el lehet tüntetni: [link] Miért 16:9? Netbook-októl kezdve a TV-ig mindenhol ez az elterjedt képarány... Amúgy meg használd állított nézetben, ha landscape-ben kevés a hely
-
DJGABI
addikt
Quadrant-ra ne nagyon adjál... Mostanság elég megbízhatatlan, össze vissza eredményeket dobál (főleg 2 magos gépeknél) Meg nézd meg például a bolygós részt, tiszta szaggatós, kevesebb mint 10 FPS, éleknél villódzás (ratyi gpu driver?). Aztán hasonlítsd össze bármelyik tavalyi Xperia-val (szintén 1Ghz, de Snapdragon) ahol megy 50 FPS-sel, hiba nélkül, aztán azokra még kevesebb pontot is ad (1300 körül)... [link]
-
DJGABI
addikt
válasz
jobbacsabba #9435 üzenetére
Ha ott a 7"-es Lenovo akkor a Huwei S7 slim is megfontolandó. Van benn 3G, GPS, egyedül a 10"-et nem teljesíti, meg hát a rajta lévő 2.2 már elég elavultnak számít. Rezisztív cuccok felejtősek. Esetleg ha nem zavar a külső 3G modem kb bármelyik tablet játszik
De hogy hazabeszéljek: a felsoroltak közül a Mobii.
Azért ha Folio-nál megjegyezted, akkor Mobii-hoz is hozzátartozik a gyenge kijelző (ugyanaz az 1024*600-as LCD van mindkettőben)
-
-
DJGABI
addikt
válasz
Szabónagymer #9371 üzenetére
A PoV Mobii-nak 1024*600-as a felbontása, ez ~16:9-es arány. Többi Honeycomb-os tablet általában 1280*800-zal operál, ez 16:10, a Wayteq, ami 4:3-mas 1024x768.
-
DJGABI
addikt
válasz
Szabónagymer #9190 üzenetére
A gyári szofttal szerintem esélytelen lesz. Market sincs rajt, kétlem hogy pont a telefon funkciókat hagyták volna meg. CM7 talán, Honeycomb valószínűleg ahogy írták megint nem támogatja a hívást. Mondjuk nem is értem, sms még csak oké, de telefonálni, 10"-es tablettel?
-
DJGABI
addikt
válasz
Szabónagymer #9171 üzenetére
1. még az se biztos hogy 2.3-ra tudod frissíteni. Slatedroidon van egy mondás, hogy törődj bele hogy az a legfrissebb droid az ilyen kínai tabletekre amivel kapod (tisztelet a kivételnek).
2. ahogy olvasom rezisztív, szóval nem lenne rá multitouch frissítéssel sem. -
DJGABI
addikt
Nem megy rajt az appok 90%, még egy böngésző is kegyetlenül szaggat (oké, a Verge nem egy kis lap de akkor is ott a Ghz-es proci) akkor hogy a fenébe lehet ajánlani?
(#9147) keszo POV Mobii Tegra?
Csodálkozok mondjuk hogy a Galaxy tabletek még mindig nem mentek be 100 alá. Picit tényleg túlárazták ezeket a a tabokat... Szerk: egy használt van/volt 95k-ért: [link]
-
DJGABI
addikt
válasz
faklyasgyuri #9009 üzenetére
Hivatalosan? Kábé... Soha?
Egyébként 10.000Ft maximum az alap változat lenne (400mhz proci, nagyjából a használhatatlan szint) de abban posta még nincs benn. Illetve sold out-ot ír rá már így is az oldaluk... [link]
-
DJGABI
addikt
Pár napja én is próbálkoztam, market szintén nem találja nálam se, telepíteni az apk-t sem engedi. Azt olvastam, hogy egyelőre USA-only a dolog. Bár ettől még nem értem miért nem megy fel a program maga... Pedig ha Kindle/Nook-on megy akkor tegrás vas alatt is kellene. :S
(#8886) keszo az a Novo7 Basic utódja, ugye? Szóval a MIPS-es változat. Akkor nem.
-
DJGABI
addikt
Szerintem sokan megállapították előttem[link], de azért leírom: a tablet inkább tartalom fogyasztásra való, nem előállításra... Persze lehet venni billentyűzetet meg minden (mondjuk bluetooth-os lenne az igazi. Kábelekkel vacakolni, pff), vannak jó kis kínai tokkal egybeépített változatok is. Ami talán egyedül használható az a Transformer-féle megoldás, csak hát azzal már tényleg ott van az ember hogy abból az árból már egy izmos netbook-ot/subnotit vesz az ember... Nem mellesleg: van olyan, aki mobilról blogol, szóval azt, hogy nem lehetne hosszabban gépelni érintőkijelzőn (akár tableten) erős túlzásnak érzem.
-
-
DJGABI
addikt
Ha már Point of View: a Mobii Tegra ára is már 60k alá ment [link] ennyiért pedig tegrás, 3.2-es gépet máshol nem kapni. Oké, gyárilag egy kalap kaki a szoftver, a kijelző sem az igazi. De erről van már teszt, az ember tisztában van a képességeivel, nem úgy mint a Protab2 XXL-nél (kijelző gyanítom ugyan az lesz, a 4GB rom az pozitív, valamivel könnyebb is, n-es wifi, de minden másban gyengébb, mint a Tegra).
-
DJGABI
addikt
Megoldható a teljes rendszer, nekem is első dolgom lenne feltenni: [link]
De ilyen 70-80k-ért tényleg nem valami jó vétel. Se BT, se kamera, mikrofon (skype), se gyroszenzor (játékok) se bővíthetőség... Egyedül talán a kijelző meg a vas, ami pozitív, a gáz csak az hogy Voda Smart tab az IPS kivételével simán hozza ugyanezt.
-
DJGABI
addikt
ZTE V71A / Vodafone Smart Tab 7[link], Huawei Mediapad[link] elmélkedés: olvasgattam, nézegettem őket. 1GB RAM, 1280*800-as felbontás (végre kezdik elhagyni a 800*480-at), Honeycomb rendszer, kellemes kis csomag. Hiába ugyan az a SoC, a két tab azért "picit" különböző. Ahogy észrevettem a Mediapad valamivel azért igényesebb (jobb kijelző [IPS] minőségibb ház [unibody]) a Smart Tab nekem kifejezetten gagyinak tűnik azzal a króm kerettel. Persze így képernyőről könnyű ítéletet mondani, még egyiket sem volt szerencsém megtapizni. Meg aztán árban is meglátszik az eltérő minőség, a ZTE 80k körül elvihető kártyásan, a Huwi előfizuval ennyi. Ami hiányozna nekem a Voda tabletből az az OTG. Persze, kábellel majd megoldható lesz, azért a szabvány csati mégis jobb lenne. Viszont a 4.0 frissítés reménye miatt a ZTE mellett tenném le a voksomat (lásd Bléd, Gingerbread). A Huawei meg ugye az S7-hez 2.2-nél újabb szoftot nem csinált (bár a Honor-hoz úgy tűnik jön az ICS
). Szoftveresen kb ugyanaz a két tablet, stock 3.2, pár extra appal. De videó alapján a Huawei gördülékenyebb, a technet tesztben a ZTE elég röcögős volt (a két fagyásról nem is beszélve)... Bár itt a topicban Pistakiss meg csak jókat írt róla, szóval lehet én is bele ugrok a tabletek világába egy ilyennel. Kíváncsi leszek a Mobilarénás review-ra, csak jönne már!
-
DJGABI
addikt
Már csak párat kell aludni és itt a Vodafone Smart Tab 7 teszt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest