- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
coyote66
aktív tag
Üdv mindenkinek! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy Superpad III-m cpu elvileg Infotmic IMAPx210, 1GHz. Nos a problémám, hogy nekem 793 MHz-tól nem megy feljebb az istennek sem. Tudom, hogy igen "gagyinak" számít már de hát már 1 éves. Antutu, setcpu, elixir felismeri fel de a Mhz értékeket nem tudom módosítani. Jelenleg rootolt a tim6a vagy valami hasonló rom van rajta, de bármit teszek rá akkor sem ismeri fel semmi. Köszi előre is a válaszokat.
-
coyote66
aktív tag
Üdv mindenkinek. Kínai Superpad 3-ra keresnék custom rom-ot. Amiket találtam nem optimálisak a készülék paramétereire, illetve bugosak. Foglalkozik ilyesmivel valaki, vagy szóra sem érdemes?
-
coyote66
aktív tag
Kínai SuperPad III-m van. Rootolni akartam de nem kellett. (tudtam mindent telepíteni, meg oda ahova akartam) Market elsőre és azóta is pöccre működik.
-
coyote66
aktív tag
Üdv mindenkinek. Nemrég vettem egy Super Pai III. kínai tabletet. Elég sok van a vaterán belőle gondolom elterjedt lehet (ha nézem az ár érték arányt). Van ennek külön topja? Próbáltam droidos telefonon futó programot áttenni a tebletre de telepítés után nem futott. Marketről lehet ezekre apk-t leszedni? Egyáltalán honnan tudok bármit is feltenni rá?
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest